Επιστροφή στο Forum : Αγαπημένη ξένη σειρά (v. II)
Ψήθηκα και γω, κολλάει όμως να το δω όταν τελειώσω το Boardwalk Empire ή είναι too much;
Burning Skies
02-03-12, 21:53
Ψήθηκα και γω, κολλάει όμως να το δω όταν τελειώσω το Boardwalk Empire ή είναι too much;
Boardwalk δεν εχω ξεκινησει ακομη οποτε δεν ξερω να σου πω. Να πιασω πρωτα αυτο ή το suits;; :p
Σκέψου X-Files. Έχει ή δεν έχει stοry arc? Και ναι και όχι = υποκειμενικό.
Δεν έχει γιατί δεν εξηγεί απολύτως τίποτα.
Δήθεν έχει.
Boardwalk δεν εχω ξεκινησει ακομη οποτε δεν ξερω να σου πω. Να πιασω πρωτα αυτο ή το suits;; :p
Εσύ τη σειρά μου ακολουθείς; :p
Καμία σχέση το ένα με το άλλο, το suits σχετικά πιο ανάλαφρο από το Boardwalk Empire. Το BE από την άλλη είναι τέχνη (HBO γαρ:up:)
Burning Skies
02-03-12, 22:23
Εσύ τη σειρά μου ακολουθείς; :p
Καμία σχέση το ένα με το άλλο, το suits σχετικά πιο ανάλαφρο από το Boardwalk Empire. Το BE από την άλλη είναι τέχνη (HBO γαρ:up:)
Αφου ειμαστε συντονισμενοι. :p
Το ξερω οτι δεν εχουν σχεση. Απλα καποιο πρεπει να πιασω πρωτα και ειμαι σε διλημμα.
Whitechapel κανεις; Λέω να την ξεκινήσω ενδιάμεσα του Wallander (το οποίο btw είναι whodunit, αλλά οφ κορτς καμμία σχέση με τις ΕΠΑνιες... αν θυμάμαι καλά ο KLG έλεγε και για τις "ορίτζιναλ" σουηδικές τηλεταινίες)
Αφου ειμαστε συντονισμενοι. :p
Το ξερω οτι δεν εχουν σχεση. Απλα καποιο πρεπει να πιασω πρωτα και ειμαι σε διλημμα.
Χαχα, κανονικά :lol:
Άκου τι θα κάνεις:
Θα "αγοράσεις" και τις δύο σειρές και θα δεις τους πιλότους τους. Από κει και πέρα αποφασίζεις :crazy:
επιασα κ εγω suits και broadwalk empire ...
κολλησα με το broadwalk :oneup:
επίσης αραιά και που .. βλέπω το green wing . καλούλη
jose_ee1985
02-03-12, 23:49
Whitechapel κανεις; Λέω να την ξεκινήσω ενδιάμεσα του Wallander (το οποίο btw είναι whodunit, αλλά οφ κορτς καμμία σχέση με τις ΕΠΑνιες... αν θυμάμαι καλά ο KLG έλεγε και για τις "ορίτζιναλ" σουηδικές τηλεταινίες)
Wtf? Ζαλίστηκα! Έχω μείνει πίσω στην αργκό του ίντερνετ;
:p
prodromosfan
03-03-12, 00:10
who done it
of course
φανταζομαι η σειρα βασισμενη σε σουηδικες τηλεταινιες που εχει δει ο μαζοχοklg
jose_ee1985
03-03-12, 00:51
who done it
of course
φανταζομαι η σειρα βασισμενη σε σουηδικες τηλεταινιες που εχει δει ο μαζοχοklg
To πρώτο το ψιλοείχα, το δεύτερο το ερμήνευα κάτι σαν έξω από τα γήπεδα κ προσπαθούσα να βγάλω το κρυφό νόημα, κ το τρίτο φοβόμουν μήπως είναι οι σουπερ ντούπερ τηλεταινίες π δεν έχω δει :p
Το whodunit παρεμπιπτόντως δεν ειναι αργκό του ντρενε (:p) αλλα όρος του crime fiction/literature. Τα έργα της Christie πχ ειναι χαρακτηριστικοτατα του είδους.
........Auto merged post: alekan πρόσθεσε 3 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Α, και σήμερα μετά απο έναν Wallander, είδα τα 2 πρώτα απο Whitechapel. Πολύ δυνατά.
Ενδιάμεσα για χαλάρωση και γέλιο, 2 επεισοδιάκια Black Books.
Παρατηρώ πολλά releases σε x264 τελευταία.
Τι απέγινε στις παραδοσιακές 720p ματρόσκες που αγαπάμε; :hmm:
Αναφέρομαι πάντα σε copyright-free παραγωγές :rolleyes:
Αναφέρομαι πάντα σε copyright-free παραγωγές :rolleyes:
Oι συνήθεις ύποπτοι αποφάσισαν να αλλάξουν τις... παραγωγές τους από Xvid (avi) σε x264 (mp4) (http://torrentfreak.com/bittorrent-pirates-go-nuts-after-tv-release-groups-dump-xvid-120303/). :oneup:
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
Το x264 είναι τρόπος κωδικοποίησης video (ουσιαστικά το AVC).
Η ματρόσκα είναι είδος container.
Και το 720p είναι ανάλυση.
Όλα αλληλοάσχετα μεταξύ τους. Το ένα είναι μήλα, το άλλο πορτοκάλια, και το άλλο αχλάδια.
Εννοώ την αλλαγή container, από matroska σε mp4 που παρατηρώ τελευταία.
Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό, στη μέση της σεζόν;
prodromosfan
05-03-12, 20:39
διαβασε το λινκ του yuk ;)
διαβασε το λινκ του yuk ;)
Ουπς, μου ξέφυγε :confused:
........Auto merged post: tsavman πρόσθεσε 4 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Οκ, λογική η μετάβαση από .avi (xvid) σε .mp4 (avc), για SD περιεχόμενο, και κανένα πρόβλημα για μένα.
Οι 720p ματρόσκες, γιατί εξαφανίστηκαν; :hmm:
Καταρχήν αν όντως άλλαξαν container σε mp4 από mkv, είναι απλά παντελώς ηλίθιοι.
Καταρχήν αν όντως άλλαξαν container σε mp4 από mkv, είναι απλά παντελώς ηλίθιοι.
μετάβαση από .avi (xvid) σε .mp4 (avc), για SD περιεχόμενο
Προς το παρόν οι ματρόσκες είναι εξαφανισμένες.
Προς το παρόν οι ματρόσκες είναι εξαφανισμένες.
Όλες οι σειρές έχουνε hiatus αυτόν τον καιρό.
Για τα Xvid λενε, όχι τις κλασικές ματρόσκες.
Αναφέρομαι σε σειρές που παίζουν κανονικά, όπως Breakout Kings (μόλις ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν) και The Walking Dead (που είναι εκτός hiatus αλλά δε βλέπω ματρόσκα)
Στα καράβια βλέπω μια χαρά τις ματρόσκες (720p) για το Walking dead που κοίταξα μολις.
........Auto merged post: flamelab πρόσθεσε 4 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μόλις το'δα στο νημα με τα urls
http://io9.com/5890410/watch-the-simpsons-game-of-thrones-intro?tag=gameofthrones
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Oι συνήθεις ύποπτοι αποφάσισαν να αλλάξουν τις... παραγωγές τους από Xvid (avi) σε x264 (mp4) (http://torrentfreak.com/bittorrent-pirates-go-nuts-after-tv-release-groups-dump-xvid-120303/). :oneup:
Καιρός ήταν να πεθάνει...
Διαβάζοντας το σχετικό link, ξαναθυμήθηκα πόση πλάκα έχουν όλοι αυτοί που θεωρούν οτι τα release groups τους χρωστάνε και μου ανέβηκε πάλι λίγος εμμετός ιντερνετικής τσαμπαμαγκιάς από διάφορους τιποτένιους που δεν καταλαβαίνουν και κατ'επέκταση δεν σέβονται την εθελοντική προσφορά κάποιων.
Από εκεί και πέρα, μπορώ άνετα να καταλάβω τη μετάβαση σε h264 αλλά δεν ξέρω τι οφέλη έχει η αλλαγή container...
Walking Dead: και εκεί που έλεγα τη μλκια επεισόδιο είναι αυτό,
πάει ο Dale... :blink: :down:
μπορώ άνετα να καταλάβω τη μετάβαση σε h264 αλλά δεν ξέρω τι οφέλη έχει η αλλαγή container...
Όντως, αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιος με παλιά standalone players που διαβάζουν .avi αλλά όχι .mp4
Όπως και να'χει πάντως, δε μας χρωστάν τίποτα, ώστε να απαιτούμε. Απλά χτες για κάποιες ώρες δεν έβρισκα mkv release κάποιων σειρών, και ψάχνοντας έπεσα πάνω στην αλλαγή και την ανέφερα.
Από εκεί και πέρα, μπορώ άνετα να καταλάβω τη μετάβαση σε h264 αλλά δεν ξέρω τι οφέλη έχει η αλλαγή container...
Όποιο από τα 2 και να γινότανε, την ίδια επίπτωση θα είχε.
Όντως, αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιος με παλιά standalone players που διαβάζουν .avi αλλά όχι .mp4
Τα ίδια αυτά players επίσης διαβάζουν μόνο XviD/DivX, και όχι H264. Βλ. παραπάνω σχόλιο.
Απλά χτες για κάποιες ώρες δεν έβρισκα mkv release κάποιων σειρών, και ψάχνοντας έπεσα πάνω στην αλλαγή και την ανέφερα.
False alarm.
jose_ee1985
07-03-12, 17:00
Mιας κ βλέπω στο eztv ότι το Alctatraz έχει αισίως φτάσει στο 10ο επεισόδιο, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που το βλέπει ακόμα...
Revolution
07-03-12, 17:09
Walking Dead: και εκεί που έλεγα τη μλκια επεισόδιο είναι αυτό,
πάει ο Dale... :blink: :down:
Εγω απο την αλλη
Το χαρηκα, μου την ειχε σπασει εδω και πολλα επεισοδια, ακρως εκνευριστικος και το στυλακι του δικαιου και καλου σε εναν κοσμο που εχει καταρρευσει δεν ειχε κανενα νοημα.
Υπερασπιζεται παντα τους αλλους και οχι την ομαδα του και γενικα στα τσαικιδια.
Αναμενουμε τα δυο τελευταια επεισοδια και ελπιζω να φυγουν απο την φαρμα εστω στο τελος της σεζον γιατι εχει βαλτωσει πολυ το θεμα
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως το zombie καταφερε και του ανοιξε την κοιλια.
Ποση δυναμη ειχε πια, ουτε ο Τσακ Νορρις να ηταν.
προβλέπω τρελό ντου στην φάρμα από τους 30....
Πάντως καλά το πάνε. Αργά μεν αλλά καλά δε.
Ερωτηση για US reality fans: Το οικογενεια της συμφορας, ενα νεο πλακατζιδικο ριαλιτι που εχει ο ANT1 τις Δευτερες, απο ποιο ξενο αντιστοιχο εχει μεταφερθει στα ελληνικα?
Revolution
08-03-12, 10:39
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως το zombie καταφερε και του ανοιξε την κοιλια.
Ποση δυναμη ειχε πια, ουτε ο Τσακ Νορρις να ηταν.
Ενω
Η ακομα μεγαλυτερη πατατα ειναι το πως το ζομπι βρεθηκε απο πισω του χωρις να το παρει χαμπαρι.
Αφου ηταν σε φουλ ανοιχτο χωρο που προσεγγισε απο αποσταση και δεν ειδε τιποτα, τα ζομπι σερνονται και μουγκριζουν αυτο τι σκατα ζομπι καταδρομεας ηταν :p
Τεσπα, μ'αρεσουν τοσο πολυ τα ζομπι και τα εφε ειναι τοσο καλα που ειμαι διατεθειμενος να δω την σειρα για 10 σεζον ακομα και με αυτο το pace, ειναι μακραν η αγαπημενη μου.
Που να δείτε και τι γίνεται στο επόμενο!
Whitechapel, τελείωσε.
:oneup:
Αυτή την περίοδο το Alcatraz (http://www.imdb.com/title/tt1728102/). Μίγμα Lost και Prison Break αλλά εφόσον τα στοιχεία από το πρώτο κυριαρχούν (παραφυσικό κτλ., παίζει και ο Garcia), κατατάσσεται αυτόματα στα αγαπημένα.
Metalist Season 3 Τελος Next Season 4
Star wars The clone wars Season 1 Over Next Season 2
Nikita Season 2 ..
Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, 1ο RErun :yahoo:
taketrance
12-03-12, 03:23
παιδια ειδα σημερα τη πρωτη σαιζον του αμερικανικου The Office και μου φανηκε αρκετα καλη...εβγαζε γελιο δηλαδη. Τι λετε εσεις που το βλεπετε, αξιζει να το συνεχισω ?
Σηκωθείτε από ντιβάνια, κρεβάτια, καρέκλες, πολυθρόνες, ανάκλιντρα... και δείτε Walking Dead, τώρα! :rtfm:
Dexter και Homeland στις 30 Σεπτεμβρίου πάλι (http://www.imdb.com/rg/em_share/rt_iphone/news/ni24309565). :angryr:
Ξεχαστε οτι ξερατε για το πως γινονται τα ζομπι.
Μου αρεσε πολυ ομως το τελος, το ευχαριστηθηκα.
Μαλλον θα την κανουν και απο την φαρμα.
Στην επομενη season :p
Revolution
13-03-12, 10:52
Whitechapel, τελείωσε.
:thumbsup1
Καλο να το αρχισω?
Το ειδα στο IMDB και φαινεται ενδιαφερον.
Σηκωθείτε από ντιβάνια, κρεβάτια, καρέκλες, πολυθρόνες, ανάκλιντρα... και δείτε Walking Dead, τώρα! :rtfm:
Δεν ειδα το νεο επεισοδιο ακομα ειπα να το αφησω να το δω μαζι με το κλεισιμο της σεζον αλλα με εβαλες στην πριζα.
Καλο να το αρχισω?
Το ειδα στο IMDB και φαινεται ενδιαφερον.
Πολύ καλό, προχώρα.
Έχω φάει κόλλημα γενικά με Βρετανικές αστυνομικές σειρές, τελείωσα αυτό, το Wallander, έχω δει το περισσότερο απο το Wire in the blood, και συνεχίζω ακάθεκτος με Cracker (παλαιότερη είναι αυτή, ξεκίνησε το '93) και οσονούπω θα πάμε και στο Place of execution.
Οι Εγγλεζάρες το ΄χουν.
Πολύ καλό, προχώρα.
Έχω φάει κόλλημα γενικά με Βρετανικές αστυνομικές σειρές, τελείωσα αυτό, το Wallander, έχω δει το περισσότερο απο το Wire in the blood, και συνεχίζω ακάθεκτος με Cracker (παλαιότερη είναι αυτή, ξεκίνησε το '93) και οσονούπω θα πάμε και στο Place of execution.
Οι Εγγλεζάρες το ΄χουν.
Το Whitechapel δεν μου αρεσε παρα πολυ μεχρι στιγμης... το βλεπω ανετα επειδη εξακολουθει να μην έχει σχεση με τις αμερικανίες, αλλα ειναι 2-3 κλασσεις κατώτερη η παραγωγή απο τις παραγωγές του BBC. Ισως ειναι λιγο cheesy το θεμα... αλλα ακόμα και το Σερλοκ που ειναι / ηταν σουπερ cheesy ηταν απιστευτη σειρά.
θα τις τσεκάρω και αυτες.
Πολύ καλό, προχώρα.
Οι Εγγλεζάρες το ΄χουν.
Δοκίμασε και το Inside Men. Μινι σειρά 4ων επεισοδιών. Επίσης ένας είναι ο θεός και ονομάζεται Luther.
Revolution
14-03-12, 15:30
Ξεχαστε οτι ξερατε για το πως γινονται τα ζομπι.
Μου αρεσε πολυ ομως το τελος, το ευχαριστηθηκα.
Μαλλον θα την κανουν και απο την φαρμα.
Η σειαρα εχει αρχιζει και LOST-ιζει, 43λεπτα μετριοτητα και 2 λεπτα στο τελος που σε κανουν να δαγκωνεις τα νυχια σου :p
Aρα ειναι γαματη οποτε no worries.
Δεν περιμενα με την καμια να φυγει ο Shane, lead role και πρωτη μουρη στα credits απο την αρχη και τον σκοτωσαν επεσα απο τον καναπε, πιστευα οτι αργα η γρηγορα θα την κανει και θα εξελιχθει ωραια το story με ξεχωριστες για λιγο ιστοριες αλλα μας την εκαναν.
Δευτερο αστροπελεκι το οτι ολοι τελικα εχουν τον ιο ο οποιος ενεργοποιητε οταν πεθανουν η γυναικα μου δεν μιλαγε για 5 λεπτα :p
Τωρα να δουμε πως θα εξελιχθει το story χωρις τον main badass τον οποιο συμπαθουσα περισσοτερο απ'ολους.
Εχει πολυ ζουμι το θεμα τις θα τους πρωτοπει ο Rick οταν γυρισει στην φαρμα
- Οτι μαζεψτε τα γρηγορα ερχονται ορδες απο Walkers
- Οτι ο Shane σκοτωσε τον πιτσιρικα
- Οτι πηγε να το σκοτωσει
- Οτι σκοτωσε τον Shane η
- Οτι ολοι ειναι μολυσμενοι και γινονται walkers ετσι κι αλλιως.
Χεσε μεσα αντε να ερθει η Κυριακη
@ ADSLgr.com All rights reserved.