PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγαπημένη ξένη σειρά (v. II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89

phantom77
05-12-13, 09:51
Πόσες φορές πρέπει να το πω οτι τα πολλά επεισόδια σερί καίνε εγκεφαλικά κύτταρα; Δεν ακούτε την επιστήμη :p

Ακούς εκεί η Olivia στο Fringe...

:D

alekan
05-12-13, 10:16
Kλάσεις ανώτερη η Βίκινγκ.

nnn
05-12-13, 12:07
Είδα τα πρώτα 4 του Almost Human, αν δεν το κόψει το Fox :lol: θα πάει καλά.

badweed
05-12-13, 12:58
μια και το θεμα αφορα τις αγαπημενες ξενες σειρες , μπορουμε να παραθεσουμε και παλιοτερες σειρες φανταζομαι .
με σειρα οχι κατα προτιμιση αλλα οπως μου ερχονται .

matlock 1986 (καλη σειρα ,αλλα καποια στιγμη κατεληξε ομως ρουτινα οι συνεχεις επιτυχιες και το μικρο επιτελειο ρολων - πολυ καλυτερο παντως θεωρω το "ορκιστειτε παρακαλω")

breaking bad 2008 (αρκετα καλο παιξιμο απο ολους τους χαρακτηρες , ειχε και αυτο λιγο ξεχειλωμα για να καλυψει περισσοτερη διαρκεια , αλλα ευτυχως το κοψανε με αναμενομενο τελος πριν γινει παρωδια για χαρη της τηλεθεασης )

south park 1997 ( συνχρονο , αμεσο , σατυρικο , καυστικο )

simpsons 1989 (μεγαλωνουν και αυτοι μαζι μας , οχι τα καρτουν ρε , η ωριμοτητα αυτων που τα παραγουν )

house MD 2004 (μου αρεσε οτι δεν εστειλε ουτε εναν ασθενη στον κολητο του που χειριζοταν τις καρκινικες περιπτωσεις σαν να λεει οτι ο καρκινος ειναι η απουσια σωστης διαγνωσης που ητανε και το ενα απο τα δυο σκελη που στηριζοταν καθε επεισοδια της σειρας διαγνωση-αντιμετωπιση )

Married With Children 1987 (αμα καποια στιγμη χρειαζομαι να γελασω , η συνταγη ακομη καλα κρατει )

monk 2002 (αν και εχει ξαναπαρουσιαστει νομιζω πανω απο μια φορα σε σειρα ο ντεντεκτιβ χουντινι (οχι ο συγκεκριμενος αλλα σαν ικανοτητα καποιου χαρακτηρα) , που με μια ματια ανακαλυπτει παρελθον παρον και μελον σε ενα τοπο του εγκληματος , μου αρεσε η παθητικοτητα ενος τετοιου χαρακτηρα, οπως και οι παρανοικες ανασφαλεις που που δινουν καποιας μορφης ανθρωπινης ισσοροπιας στο δαιμονιο ντεντεκτιβ . σε αντιθεση με αλλες παραγωγες (οπως σερλοκ χολμς )που ο ντεντεκτιβ μονο προσοντα εχει , και αν εχει καποιο ελλατωμα αυτο θα αναδειχτει ως ακομη μεγαλυτερο προσον σε καποια κρισιμη στιγμη )

Alfred Hitchcock Hour 1962 (συμπληρωματικο ενχειριδιο σεναριων που θα χρησιμοποιηθουν για ταινιες στα τουλαχιστον επομενα 50 χρονια )

Alfred Hitchcock Presents 1955 (το ενχειριδιο των σεναριων που θα χρησιμοποιηθουν για ταινιες στα τουλαχιστον επομενα 50 χρονια )

I Claudius 1976 (μινι σειρα , θεατρικου χαρακτηρα εποχης ρωμαικης αυτοκρατοριας που παρουσιαζει την διαλακτικοτητα και την υπομονη ως εξοχο χαρισμα )

button
05-12-13, 14:48
The Andromeda Strain (2008)

Μινι σειρα επιστημονικης φαντασιας,μου αρεσε παρα πολυ ΑΛΛΑ....παιζει η Christa Miller που επαιζε στο Scrubs και κατα ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ τον στρατηγο που παιζει στη σειρα τον λενε Mancheck!

Ηταν αδυνατον να ακουσω το ονομα του ή να τον δω να μιλαει χωρις να λιωσω στα γελια επειδη θυμομουν αυτη τη σκηνη :

https://www.youtube.com/watch?v=hlKwuPpUeGo

και εγώ νόμιζα οτι είδες Andromeda εκείνο με spaceships

Άλλα πάλι δεν κατάλαβα είναι ταινία η σειρά γιατί την ταινία την έχω δει

Το Lost από πιο σημείο και μετά χαλάει; Θα ήθελα να το δω (έτσι για το γμτ), αλλά το μόνο που έχω καταφέρει είναι να δω 2-3 φορές το μισό της πρώτης σαιζόν...

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

- - - Updated - - -

Boardwalk Empire spin-off; :p

Ξεκίνησα χτες το Vikings (http://www.imdb.com/title/tt2306299/?ref_=nv_sr_1), απλά epic. Πρωταγωνιστεί το αλάνι (http://www.imdb.com/character/ch0337675/?ref_=tt_cl_t1) από το SOA, αλλά και η πρωταγωνίστρια (http://www.imdb.com/name/nm0935395/?ref_=tt_cl_t2) δεν πάει πίσω, τρελή ομοιότητα με την Olivia Wilde (http://www.imdb.com/name/nm1396022/?ref_=tt_cl_t1) του Fringe.

are you sure??

albatross
05-12-13, 17:47
Έχω ξεκινήσει το The Boondocks. (http://www.imdb.com/title/tt0373732/)
Απίστευτο γέλιο, 20λεπτα επεισόδια κατεβαίνουν νεράκι...

tsavman
05-12-13, 20:18
Ποια Olivia Wilde στο Fringe ρε; Πάλι ληγμένα παίρνεις (ρε); :mrgreen:

Πόσες φορές πρέπει να το πω οτι τα πολλά επεισόδια σερί καίνε εγκεφαλικά κύτταρα; Δεν ακούτε την επιστήμη :p

Ακούς εκεί η Olivia στο Fringe...

:D

Εντάξει ρε, τα βλέπω σε μυστήριες ώρες, γι'αυτό.
Της μοιάζει πάντως :p

Kλάσεις ανώτερη η Βίκινγκ.

Σε άλλο επίπεδο! :oneup:

are you sure??

No, not really :lol:

Τα σπάει πάντως η σειρά, άσχετα από τα μπερδέματα που (μου) δημιουργεί :rofl:

- - - Updated - - -

house MD 2004 (μου αρεσε οτι δεν εστειλε ουτε εναν ασθενη στον κολητο του που χειριζοταν τις καρκινικες περιπτωσεις σαν να λεει οτι ο καρκινος ειναι η απουσια σωστης διαγνωσης που ητανε και το ενα απο τα δυο σκελη που στηριζοταν καθε επεισοδια της σειρας διαγνωση-αντιμετωπιση )

Το άλλο σκέλος ποιο ήταν, ότι δεν είναι Lupus;

:twisted::p

nnn
05-12-13, 20:37
όχι τελείωσε το Vicodin :lol:

badweed
05-12-13, 23:12
Το άλλο σκέλος ποιο ήταν, ότι δεν είναι Lupus;

:twisted::p

:) χεχε διαγνωση το ενα σκελος ρε συ και αντιμετωπιση το αλλο ... και κατι κοινωνικα για να γεμιζει το σαρανταπενταλεπτο οπως η thirteen :)

tsavman
06-12-13, 00:48
:) χεχε διαγνωση το ενα σκελος ρε συ και αντιμετωπιση το αλλο ... και κατι κοινωνικα για να γεμιζει το σαρανταπενταλεπτο οπως η thirteen :)

Α, νόμιζα αναφερόσουν σε δύο σκέλη διάγνωσης!:p

Gordito
06-12-13, 03:14
Mονο εγω ξενερωνα απιστευτα με την γραμμικοτητα των επεισοδειων του House?

Ασθενης με περιεργο προβλημα-αρχικη αδυναμια διαγνωσης- ο House βρισκει τη λυση ενω καθεται στη λεκανη της τουαλετας/τρωει πατατακια/κοιταει τον ουρανο/καθαριζει τα χαλια

tsavman
06-12-13, 03:49
Καλά, οι "φλασιές" που έτρωγε ήταν πάντα την πιο άκυρη στιγμή.
Προβλέψιμες πάντως, γύρω στο 35λεπτο πάντα :p

badweed
06-12-13, 10:00
καλα .... προς το τελος , ειχε ξεφτιλιστει , ειχε μεταμορφωθει ο χαουζ σε γκουρου γκουγκλ που ηξερε τι θα κανει ο καθενας απο την ομαδα του -και οχι μονο- οποιαδηποτε στιγμη , και το γιατι ..
και οταν λεμε προς το τελος ισως το μισο και πανω..

τωρα που το ξανασκεφτομαι , ισως το αγαπημενες να ειναι υπερβολικο για ολες , εκτος απο καποιες που αποτελουν παιδικες αναμνησεις , και ως τετοιες να ταυτοποιουνται ως αγαπημενες ,χμμ και καποιες που προκαλουν συγκινησεις μπορουν να μπουν σε αυτην την κατηγορια , αλλα συγκινησεις με υποβοσκοντα υπονουμενα , κατι τετοιο δουλευει σε εμενα μαλον ..

τετοια ,δεν μου ερχεται αυτην την στιγμη , σειρα (τους θαντερκατς ,τον μαγκαιβερ ,την πρωτη ξενη που ειχα δει "το μυστηριο του χρυσου πιθηκου" , τα στρουμφς και αλλα τετοια θυμηθηκα αλλα ως αγαπημενες αναμνησεις, τωρα μερικα δεν ξερω αν θα τα εβλεπα με χαρα,απο καποια αλλα που εχω τεσταρει -το συναισθημα της αναμνησης VS το πως το βλεπω τωρα - μερικα δεν με ενθουσιασαν τοσο και εξασθενησε καπως επειτα η αναμνηση και επικαλυφτηκε και με την εμπειρια της τωρινης αισθησης που αφησε η ταινια ή η σειρα :hmm: )

τις παραπανω σειρες που ελεγα σε προηγουμενο ποστ, θα τις θεωρουσα ξεχωριστες , ποιο σωστα ,αντι αγαπημενες .

το louie ξεκινησα να βλεπω ,που βρηκα απο τα πρωτα ποστ που διαβαζα προτασεις -πλακα εχει - ,
εχω βαλει στο (μ) επισης να δω , το IT crew ,και το the shield για να δουμε τι θα δουμε :)

και το its always sunny in philadelphia παρακολουθω ενιοτε , οπως προειπωθηκε, ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια απο μονο του , θα εβαζα προς το στυλ του σαουτη παρκ , αλλα με χαρακτηρες αντι για καρτουν , και λιγοτερο εως καθολου πολιτικη κριτικη αλλα νομιζω κοινωνικη κριτικη , εχει και λιγο σαχλαμαριτσες μεσα ... θα το χαρακτηριζα ως τους leecher της τηλεθεασης :D .

button
06-12-13, 13:11
arrow βλέπω τα βρήκε σκούρα σαν γιο γιο τον έκανε ο τύπος και έχει ενα νέο μέλος στο γκρουπακι του

KLG
06-12-13, 14:47
Mονο εγω ξενερωνα απιστευτα με την γραμμικοτητα των επεισοδειων του House?

Ασθενης με περιεργο προβλημα-αρχικη αδυναμια διαγνωσης- ο House βρισκει τη λυση ενω καθεται στη λεκανη της τουαλετας/τρωει πατατακια/κοιταει τον ουρανο/καθαριζει τα χαλια, κανει bullying όλους τους συνεργάτες του, δημιουργεί μια στιγμιαια σεξουαλική φόρτιση με την αφεντικίνα του, χώνει τον "κολλητό" του

fixed και οχι δεν είσαι ο μόνος...

Προβλέψιμο και βαρετό, εκτός αν την βρίσκεις με τα hospital soaps ή με sociopath χαρακτήρες.

Gordito
06-12-13, 14:51
Truth Be Told!

nnn
07-12-13, 10:47
hah
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/new-terminator-tv-series-works-663447

New Terminator series.

phantom77
07-12-13, 10:58
New Terminator series.
Φρέσκες ιδέες, όπως πάντα...

badweed
07-12-13, 15:43
απο το IT crowd .

http://www.youtube.com/watch?v=v2FMqtC1x9Y lool !!

και αλλο ενα για το facebook χαχαχαα

http://www.youtube.com/watch?v=6rNgCnY1lPg

konig
11-12-13, 17:05
aroow teaser *spoiler alert*(οχι οτι δεν το ξεραμε οτι θα γινει αυτο..καποτε:mrgreen: )
http://www.youtube.com/watch?v=6R__C0BJHRc&feature=youtu.be

button
11-12-13, 18:23
aroow teaser *spoiler alert*(οχι οτι δεν το ξεραμε οτι θα γινει αυτο..καποτε:mrgreen: )
http://www.youtube.com/watch?v=6R__C0BJHRc&feature=youtu.be

ανάθεμα σε !!!!

PopManiac
11-12-13, 22:06
Τελείωσα το The Shield....

ΟΚ, να μην γράφω πολλά, μια σαπουνόπερα σε αστυνομικό context. Ντεμέκ διλήμματα, ντεμέκ χαρακτήρες, ντεμέκ γκρίζες ζώνες, γενικά ό,τι θα περίμενε κανείς από μία σαπουνόπερα.

Αν θέλετε το αληθινό πράγμα - όσο αληθινό κανείς μπορεί να το δει σε μια οθόνη τηλεόρασης, ή οθόνη γενικά - για τα παραπάνω δέστε ανεπιφύλακτα το Wire. Το Shield είναι μια σαπουνοπερική εκδοχή και ελεώ Fox Channel εμβριθέστατη με ρατσιστικά στερεότυπα κατά κύριο λόγο εναντίον των Μεξικανών ;)

Δεν πέρασα άσχημα, όπως δεν θα πέρναγα με μία σαπουνόπερα που θα έβλεπα ενσυνείδητα ;)

Ίσως αν το κράταγαν στις 4 σεζόν και τελείωνε με τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω κάτι να άλλαζε.

Αυτά....

tsavman
11-12-13, 23:24
Βλάσφημε! :p

P.S. Δεν έχω δει το The Wire ακόμα.

chat1978
11-12-13, 23:28
Τελείωσα το The Shield....

ΟΚ, να μην γράφω πολλά, μια σαπουνόπερα σε αστυνομικό context. Ντεμέκ διλήμματα, ντεμέκ χαρακτήρες, ντεμέκ γκρίζες ζώνες, γενικά ό,τι θα περίμενε κανείς από μία σαπουνόπερα.

Αν θέλετε το αληθινό πράγμα - όσο αληθινό κανείς μπορεί να το δει σε μια οθόνη τηλεόρασης, ή οθόνη γενικά - για τα παραπάνω δέστε ανεπιφύλακτα το Wire. Το Shield είναι μια σαπουνοπερική εκδοχή και ελεώ Fox Channel εμβριθέστατη με ρατσιστικά στερεότυπα κατά κύριο λόγο εναντίον των Μεξικανών ;)

Δεν πέρασα άσχημα, όπως δεν θα πέρναγα με μία σαπουνόπερα που θα έβλεπα ενσυνείδητα ;)

Ίσως αν το κράταγαν στις 4 σεζόν και τελείωνε με τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω κάτι να άλλαζε.

Αυτά....

Βλάσφημε! :p

P.S. Δεν έχω δει το The Wire ακόμα.
Εντάξει δεν έχει άδικο εν γένη. Εμένα μου άρεσε πολύ αν και συμφωνώ ότι τράβηκε πολύ.
Αλλά εμένα μαρέσει σε κάποιο βαθμό το μη ρεαλιστικό πιο action από τον ύπνο που δεν άντεξα στο the wire. Ειλικρινά δεν κρίνω την σειρά αλλά εγώ βαρέθηκα την ζωή μου. Ίσως να ήταν λάθος εποχή και έχω σκοπό να το ξαναπροσπαθήσω.
Αλλά και λίγο η ποιότητα πρέπει να έχει ρυθμό αλλιώς ποιότητα έχει και στο κρεβάτι

WAntilles
12-12-13, 21:40
Φρέσκες ιδέες, όπως πάντα...

Άμα οι ιδέες γράφονται-υλοποιούνται σωστά, και δεν τις κόβουν στη μέση πανηλιθιότατα "αλεπουδένια" στούντιο, δεν με ενοχλεί αν δεν είναι και φρέσκες.

Kurozuka
13-12-13, 00:56
η 2η σεζον του arrow δεν ειναι καπως....?
με εκπλησσει γενικα σε καθε επεισοδιο

evantigger
13-12-13, 03:37

Είναι κάπως! Αλλά τη θεωρώ καλή κατεύθυνση! Άσε που μόλις άκουσα στο προηγούμενο επεισόδιο το συμπρωταγωνιστή πήγε το μυαλό μου στον υπερήρωα!

alexis12
13-12-13, 04:22
+1
Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι ο Oliver είναι ο πιο άχρηστος από όλους :p Όλοι "γιογιό" θα τον κάνουνε σε λίγο. Ακόμα και ο Barry (που παρεμπιπτόντως θα του "φάει" την Felicity μέσα απ' τα χέρια). Προτείνω στον Oliver να αγοράσει ένα κτήμα και να γίνει μελισσοκόμος κάπου μακριά μπας και "την γλυτώσει":lol:

konig
13-12-13, 13:21
αλλο περιμενα απο τον Slade αλλα θα δουμε τελικα :oops::thrasher::eguitar:medic::dwarf:viking:paint:

alexis12
13-12-13, 14:21
αλλο περιμενα απο τον Slade αλλα θα δουμε τελικα :oops::thrasher::eguitar:medic::dwarf:viking:paint:
Και 'γω άλλο περίμενα:mad: Κρίμα, γιατί τον συμπαθούσα. Φαντάσου fight με Oliver και Slade. :thrasher:

Kurozuka
13-12-13, 15:36
ιαπλως σκεφτομαι οτι οταν με το καλο μαθουνε οτι oliver=arrow (ασχετως που το περασανε στο ντουκου οτι εδω και καιρο το ξερουν,πρωην γκομενα του diggle=>η οργανωση της
1)η μανα του θα μαθει οτι πηγε να τον σκοτωσει οταν της την ειχε πεσει στο γραφειο
2)η αδερφη του,γιατι κτυπησε με το τοξο τον γκομενο
3)για την laurel περιττο

Επισης αυτος ο malcolm?ελεος δλδ με την οικογενια του Oliver,<σκοτωσε> τον 1ο,απηγαγε τον 2ο,το ενα παιδι ειναι δικο του και το αλλο θελει να το σκοτωσει.Ο Ολιβερ το μονο που του εχει κανει ειναι να φαει την γκομενα του γιου του.Ουτε καν στον θανατου του Tommy δεν φταιει

nnn
13-12-13, 15:38
Δεν μας νοιάζουν αυτά, μόνο με ποιόν θα καταλήξει η Felicity :mrgreen:

alexis12
13-12-13, 15:42
Δεν μας νοιάζουν αυτά, μόνο με ποιόν θα καταλήξει η Felicity :mrgreen:
Μα αυτά είναι που μας νοιάζουν πλέον. Με την Felicity έχει χαθεί το παιχνίδι :lol:

konig
13-12-13, 19:16
εγω βλεπω τον malcom να γινεται εστω και για λιγο ally του oliver..γιατι με τον slade κανεις τους δεν μπορει να τον σκοτωσει..

tsavman
13-12-13, 19:23
Βρίσκομαι στην αρχή του 6ου κύκλου του Sons of Anarchy, και δεν είναι τόσο χάλια όσο θα περίμενα.
Για την ακρίβεια, προβλέπω ότι θα είναι πολύ καλός, στα επίπεδα του 3ου ίσως.

Ελπίζω να μην διαψευστώ βέβαια :p

ardi21
14-12-13, 16:50
Βρίσκομαι στην αρχή του 6ου κύκλου του Sons of Anarchy, και δεν είναι τόσο χάλια όσο θα περίμενα.
Για την ακρίβεια, προβλέπω ότι θα είναι πολύ καλός, στα επίπεδα του 3ου ίσως.

Ελπίζω να μην διαψευστώ βέβαια :p

Eχει καλο τελος..

Το person of interest ποτε αρχιζει να φτιαχνει? Ειμαι στο 13ο της πρωτης σεζον..

shadow_1986
14-12-13, 16:53
Eχει καλο τελος..

Το person of interest ποτε αρχιζει να φτιαχνει? Ειμαι στο 13ο της πρωτης σεζον..

Ίδια απορία έχω και εγώ. Είμαι λίγο πιό πίσω απο σένα. :P

tsavman
14-12-13, 17:04

Ίδια απορία έχω και εγώ. Είμαι λίγο πιό πίσω απο σένα. :P

Τι να φτιάξει, ψιθυριστός συνεχίζει το παληκάρι :p

Sovjohn
14-12-13, 17:35
Το ΡΟΙ έχει ήδη αρχίσει να "φτιάχνει" από το 3ο-4ο της 1ης, τι περίμενετε να γίνει ακριβώς? Πάντως η πορεία είναι καθαρα ανοδική (σε θέματα character development κτλ) μέχρι και τώρα.

ardi21
14-12-13, 17:37
Το ΡΟΙ έχει ήδη αρχίσει να "φτιάχνει" από το 3ο-4ο της 1ης, τι περίμενετε να γίνει ακριβώς? Πάντως η πορεία είναι καθαρα ανοδική (σε θέματα character development κτλ) μέχρι και τώρα.

Πως ακριβως εχει αρχισει να φτιαχνει?

Υπαρχει μια ιστορια που αναπτυσεται πισω απο το "βγαινει αριθμος και τα λυνουμε ολα επειδη ειμαστε γαματοι". Σε αυτο αναφερομαι. Εκτος και αν κανω λαθος..

Sovjohn
14-12-13, 17:44
Δεν είναι στεγνό case of the week το POI. Έχει προφανώς κάμποσα τέτοια, αλλά γενικότερα αναπτύσσει αρκετά (και σε ορισμένα επεισόδια δεν υπάρχει case of the week) το "universe" αν θέλεις.

Για παράδειγμα, δεν είναι spoiler, κάποια στιγμή αργότερα θα δεις από πρώτο χέρι τους government agents που ασχολούνται με τα relevant numbers. Και όχι μόνο.

Αν ψάχνεις βέβαια την ερώτηση "τι είναι ακριβώς το machine και τι παίζει με την πάρτη του ακριβώς", μάλλον θα περιμένεις για το series finale για την απάντηση. Όμως υπάρχει σαφής και συχνή 'πρόοδος' στη "μεγάλη εικόνα".

ardi21
14-12-13, 17:46
Δεν είναι στεγνό case of the week το POI. Έχει προφανώς κάμποσα τέτοια, αλλά γενικότερα αναπτύσσει αρκετά (και σε ορισμένα επεισόδια δεν υπάρχει case of the week) το "universe" αν θέλεις.

Για παράδειγμα, δεν είναι spoiler, κάποια στιγμή αργότερα θα δεις από πρώτο χέρι τους government agents που ασχολούνται με τα relevant numbers. Και όχι μόνο.

Αν ψάχνεις βέβαια την ερώτηση "τι είναι ακριβώς το machine και τι παίζει με την πάρτη του ακριβώς", μάλλον θα περιμένεις για το series finale για την απάντηση. Όμως υπάρχει σαφής και συχνή 'πρόοδος' στη "μεγάλη εικόνα".

Mαλιστα. Αυτο ηθελα να ακουσω, γιατι αλλιως κατανταει βαρετο. Thanks

alexis12
14-12-13, 18:04
Και εγώ μόλις είδα το 13. Ελπίζω μετά από αυτό το επεισόδιο να φτιάχνει γιατί ψιλοαπογοητεύτηκα.
Πως γίνεται ο Finch που έχει φτιάξει το "The Machine" να την πατάει από γυναίκα χάκερ ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω:p

phantom77
14-12-13, 18:07
Και εγώ μόλις είδα το 13. Ελπίζω μετά από αυτό το επεισόδιο να φτιάχνει γιατί ψιλοαπογοητεύτηκα.
Πως γίνεται ο Finch που έχει φτιάξει το "The Machine" να την πατάει από γυναίκα χάκερ ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω:p

Δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση όπως θα καταλάβεις αν συνεχίσεις τη σειρά. Καθόλου συνηθισμένη περίπτωση.

xhaos
16-12-13, 22:49
Homeland τελείωσε και σαν σειρά επικά!

tsavman
16-12-13, 23:02
Τελείωσε;
Στις 3 σεζόν;;

albatross
16-12-13, 23:10
Τελείωσε;
Στις 3 σεζόν;;

Η συγκεκριμένη σειρά δεν προσφέρεται για πολλές σεζόν.
Αλλά απ' ότι διαβάζω θα γίνει και 4η σεζόν.

alsthom
17-12-13, 04:47
Δεν το έχω δει ακόμη το τελευταίο του homeland. Το περιμένω πως και πως.

ΥΓ. Hostages βλέπει κανένας? Τέλειωσε? Θα την κόψουν τη σειρά? Την κόψαν ήδη? Δεν έχω άλλες ερωτήσεις!:rolleyes:

xhaos
17-12-13, 08:47
Η συγκεκριμένη σειρά δεν προσφέρεται για πολλές σεζόν.
Αλλά απ' ότι διαβάζω θα γίνει και 4η σεζόν.

και εγώ το είδα ότι θα πάει για 4η. αλλά πραγματικά βλακεία θα κάνουν. έκλεισε απλά τέλεια.

tsavman
17-12-13, 13:40
Ας πάει και 4, αρκεί να μην χαλάσει.
Πολύ λίγες είναι οι 3 :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.