PDA

Επιστροφή στο Forum : Το αναφέρω για να υπάρχει κάπου

Mikelangelo
07-01-12, 22:02
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Ένα χρόνο συνδρομητής της forthnet, στα τελειώματα της σύμβασης άρχισαν τα προβλήματα. Ταχύτητα έως 0 kbps σε σημείο που να καθιστά το άνοιγμα των σελιδών απλά πολύ πολύ αργό. Κάθε απόγευμα - βραδάκι το ίδιο βιολί, και μέσα στη μέρα επανέρχονταν οι ταχύτητες στα φυσιολογικά επίπεδα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να "τα χώσω" στην εταιρεία, δεν έχω επίσης κόλλημα να πω πως όλο αυτό τον χρόνο έμεινα ευχαριστημένος. Είχα σταθερές ταχύτητες και καθόλου αποσυνδέσεις, αλλά με αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες επέλεξα να αλλάξω πάροχο.

Ούτως ή άλλως έτσι όπως έχουν κάνει τα πακέτα, δε συμφέρει να είσαι συνδρομητής πάνω από έτος γιατί όλο προσφορές κάνουν σε νέους συνδρομητές.

Κάποιοι θα ρωτήσουν αν δηλώθηκε βλάβη, όμως για να δηλωθεί βλάβη θα έπρεπε εκτός από wi-fi να δοκιμάσω τη γραμμή μου και με ethernet, πράγμα πολύ μπελαλίδικο για μένα 'ετσι όπως έχω στήσει το pc. Καλού κακού δοκίμασα και ένα άλλο καινούριο wi-fi router (αυτό που έστειλε ο νέος πάροχος) και (όπως το περίμενα) έκανε τα ίδια.

Και πάλι να έχετε καλή χρονιά.

Mikelangelo
08-01-12, 13:20
Ναι οι γραμμές είναι χάλια (και με conn-x δεν κλείδωνα πάνω από 4mbps), ναι, είμαι από τη μεριά του Κηφισού, όμως με τα 7,5 σταθερά ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα τι συνέβη και έχει γίνει αυτό το χάλι δεν ξέρω. Εν αναμονή της αλλαγής παρόχου και βλέπουμε...

mpampis23
09-01-12, 08:59
κανενα lock unlock ? reset port σου κανανε η μπα ?? πιο ευκολο θα ταν να δοκιμασεις με καλωδιο απο το να αλαξεις παροχο....αν στο κανε και με τα 2 ρουτερ εχεις σκεφτει μηπως ειναι θεμα υπολογιστη ?

adabter
09-01-12, 13:55
μπορεί να είναι εσωτερικό το πρόβλημα, όπως είπε και ο mpampis23, οπότε και η αλλαγή παρόχου μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα

Mikelangelo
10-01-12, 00:06
δε θα ήμουν σχεδόν ένα χρόνο μια χαρά παιδιά αν ήταν θέμα υπολογιστή. ούτε καν θα έστρωνέ τις περισσότερες ώρες της ημέρας. να σημειώσω ότι η αλλαγή παρόχου δεν έγινε με γνώμονα το ίδιο το πρόβλημα όσο με την αρκετά καλύτερη τιμή που πέτυχα

mpampis23
10-01-12, 16:47
οκ αν το παρεις ετσι τοτε μπορει να χρησιμοποεις καποια συσκευη ασυρματη και να σου κανει παρεμβολη στο ασυρματο ιντερνετ ... !! γιαυτο σου λενε δοκιμασε με καλωδιο για να εντοπιστει αν ειναι απο το δικτυο η απο το ασυρματο δικτυο

DSLaManiaC
10-01-12, 17:06
Κάποιοι θα ρωτήσουν αν δηλώθηκε βλάβη, όμως για να δηλωθεί βλάβη θα έπρεπε εκτός από wi-fi να δοκιμάσω τη γραμμή μου και με ethernet, πράγμα πολύ μπελαλίδικο για μένα 'ετσι όπως έχω στήσει το pc. Καλού κακού δοκίμασα και ένα άλλο καινούριο wi-fi router (αυτό που έστειλε ο νέος πάροχος) και (όπως το περίμενα) έκανε τα ίδια.

Οπότε το να έχει πρόβλημα η κάρτα WiFi του υπολογιστή δεν τίθεται σα θέμα.

Επίσης, δε δήλωσες βλάβη αλλά παραπονιέσαι για πρόβλημα?!

Mikelangelo
10-01-12, 19:27
Οπότε το να έχει πρόβλημα η κάρτα WiFi του υπολογιστή δεν τίθεται σα θέμα.

Επίσης, δε δήλωσες βλάβη αλλά παραπονιέσαι για πρόβλημα?!

πήρα για να δηλώσω βλάβη αλλά έφαγα άκυρο διότι πρώτα έπρεπε να δω αν συνεχίζεται το ίδιο φαινόμενο και με Ethernet. επειδή δεν έχω μόνιτορ, έχω βάλει τον πύργο στην τηλεόραση και η γραμμή του τηλ άρα και το ρούτερ, είναι λίγο μακριά για μετακίνηση. είμαι σχεδόν απόλυτος ότι δε φταίει το ασύρματο γιατί μου το έκανε κάποιες ώρες κ με το νέο ρούτερ. anyway θα δείξει. τις τελευταίες 2 μέρες πάει καλά όλο το 24ωρο
να σημειώσω ότι η κάρτα δικτύου δε φταίει γιατί τις ώρες που υπάρχει το θέμα και τα κινητά που έχω σέρνονται στο δίκτυο

@ ADSLgr.com All rights reserved.