PDA

Επιστροφή στο Forum : ==== StrongDC++ ====



blackjim
26-04-04, 21:56
http://snail.pc.cz/StrongDC/Logo.jpg
StrongDC++ (http://snail.pc.cz/StrongDC/indexen.htm)
φαινεται ως μια αρκετα βελτιωμενη εκδοση του DC++ 0.401
θα δοκιμαστει λιγες μερες για να δουμε αν ειναι ενας αξιος client του DC++ .

Salvador
26-04-04, 23:02
για πέστε ..το δοκίμασε κανεις...;
αντε γιατι άρχισε να μου την δίνει η 401 :x

blackjim
26-04-04, 23:40
το δοκιμαζω και δειχνει οτι εχει πολλες επιπλεον λειτουργιες απο το DC++.
try it

blackjim
27-04-04, 12:44
λοιπον, ενα ( προσωρινο πιστευω ) προβλημα ειναι οτι καποια hubs δεν δεχονται ακομη τον συγκεκριμενο client.
ομως εχει πολλα καλα στοιχεια. περιεχει ενα limiter για uploads και downloads. μπορει να διακοπτει downlodas που εχουν ταχυτητα χαμηλοτερη απο καποια που καθοριζουμε.
μπορει να αφαιρει και τους αντιστοιχους users απο την queue.
εχει πολλες λεπτομερειες στην καρτελα public hubs.
και αλλα πολλα που ψαχνω...
8)

cadworx
27-04-04, 15:12
χμμμ... ενδιαφέρον ακούγεται
αν και το κατέβασα δεν το έχω δοκιμάσει γιατί το oDC με καλύπτει σαν client (αν κι έχει ενσωματωμένη την έκδοση 0.306 του DC νομίζω).
Ίσως είναι καιρός να δώσω μια ευκαιρία και σε ένα καινούριο client.
Άσχετο... το MoGLO το δουλεύει κανένας και αν ναι τη αποτελεσματικότητα έχει στις αναζητήσεις;

angelos0
05-05-04, 22:06
το strong dc δεν επιτρέπεται στα περισσότερα ψαγμένα hubs ακόμα και στο angelos0 hub.το ίδιο ισχύει για το moglo γιατί καταναλώνει πολλά resources

mindtrapper
17-05-04, 01:54
Και αν καποιος το βαλει να φαινεται σαν το κανονικο DC++; Εχει και τετοιοα επιλογη. Τοτε τι γινεται; Με ποιο σκεπτικο καταναλωνει πολλα resources;

angelos0
17-05-04, 02:01
οτι και να κανεις θα το βρουμε και ευκολα. κανε κανονικο και δικαιο share σαν ολους για να ζησει αυτη η ελληνικη σκηνη.
οσο για το moglo. σκεπσου οτι κανει εκατιμμυρια searches απο εξvτερικους users. τσαμβα bandwidth kai resources δεν ειναι? ειδικα σε ενα τοσο ειδικευμενο hub οπως το ελληνικο μας ;)

mindtrapper
17-05-04, 02:09
Κοιταξε να δεις εγω χρησιμοποιω το original client και πιανω το top της συνδεσης μου αρα δεν τα χρειαζομαι. Και share κανω να βοηθησω και απ'ολα.

Αλλα με 128Κ και 13ΚΒ/δευτερολεπτο upload τι να κανω; Να εχω 2 slots; Γιατι μην περιμενεις να αφησω και τα 13 στο DC++ αλλιως θα σερνομαι. Οταν θα εχω 512 upload το ξανασυζηταμε. Fair or not;

angelos0
17-05-04, 02:16
δεν το βρισκω κακο να μπαινεις με 2 slots. και γρηγορα 8α δεινεις και δεν θα εχεις προβλημα. με strong dc δεν μπορεις να μπεις παντως. τωρα τι 8α αφησεις καλο ειναι να ειναι ωριμο νουμερακι για να ζησει και το sharing.

@ ADSLgr.com All rights reserved.