PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

antreas10
02-07-12, 15:11
Γιαννη,τι ειναι ολα αυτα ρε?

boots
02-07-12, 15:43
Οποιος ξερει καλα να δουλευει και ειναι γραμμενος σε καποια απο τα stickermanager, mononyme, paninimania ας επικοινωνησει!!
www.stickermanager.com (αυστριακό site ανταλλαγής, υπάρχουν διάφορα μέλη του adslgr forum που το έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς)
www.paninimania.com (γαλλικό site ανταλλαγής)
www.mononyme.com (site για αξιολόγηση χρηστών του paninimania)

υπάρχουν επίσης και το αγγλικό www.swapstick.com (πλέον όμως θέλει εγγραφή επί πληρωμή) και το σλοβένικο www.spletkomat.com

Randime
02-07-12, 17:51

Αν αναφέρεσαι στα stickermanager, mononyme κλπ, είναι site με αυτοκόλλητα, κάρτες κλπ κλπ... Αν δε κάνω λάθος δηλαδή...

- - - Updated - - -

Παιδιά καλησπέρα. Ψήνεστε να ανοίξω μια σελίδα στο facebook σχετικα με panini greek fans ή κάτι τέτοιο ξερω γω? Απο κει θα ενημερώνονται πολλά ατομα, σχετικά με κυκλοφορίες καινουριες, νεα, κλπ κλπ. Μπορω να το ανοίξψ και να δώσω και το κωδικό σε κάποια ατομα να το χειριζόμαστε ολοι μαζί. δε θα μου πάρει πάνω απο 20 -3ο λεπτά να το φτιάξω και θα είναι πολύ καλη διαφήμιση πιστεύω... Αν ψήνεστε μου λέτε :)

gportho66
02-07-12, 18:28

απαντησαν οι φιλοι boots randime

pavlex
02-07-12, 18:42
υπαρχει σελιδα στο φειζμπποκ,ανοιξε ο μικεμικε,ειχα ανοιξει και εγω πριν,αλλα δεν ειχε πολυ αποιχηση και οι δημιουργοι του φειζμποοκ την εκλεισαν,γραψε πανινι γκρεεκ και θα σε την βγαλει.

vectivus
02-07-12, 18:53
Gprotho ευτυχως που εβαλες μονο 15Euro :D Ελπιζω να περασες τελεια στα ξενα!!!!

Randime
02-07-12, 20:30
υπαρχει σελιδα στο φειζμπποκ,ανοιξε ο μικεμικε,ειχα ανοιξει και εγω πριν,αλλα δεν ειχε πολυ αποιχηση και οι δημιουργοι του φειζμποοκ την εκλεισαν,γραψε πανινι γκρεεκ και θα σε την βγαλει.

Δε βρήκα κάτι στο facebook... θα φτιάξω μία εγώ και θα σας ενημερώσω. Pavlex έχεις facebook? Βασικά όποιος έχει facebook ας με addάρει. Θα με βρείτε με ως, Too Sad .
Σήμερα θα φτιάξω τη σελίδα (κατά το βραδάκι) και θα με ενημερώνετε εσείς να ποστάρω πράματα... ;)

pavlex
02-07-12, 21:21
https://www.facebook.com/groups/317860568298971/

paninigreece toy mikemike basilhs kikilias

Randime
02-07-12, 23:26
https://www.facebook.com/groups/317860568298971/

paninigreece toy mikemike basilhs kikilias

Aυτο ειναι ανοιχτό γκρουπ όχι σελίδα. εγώ σελίδα λέω να φτιάξω και εχω μερικά άτομα να την σπρώξω ιδίως τώρα που θα βγει και το Barcelona album... θα την φτιάξω αν όχι σήμερα αργά, τότε αύριο

- - - Updated - - -

Όποιος έχει facebook μόλις έφτιαξα μία σελίδα στο facebook

http://www.facebook.com/groups/352315018171409/

Ας το διαδώσουμε όσοι έχουν FB. Ήδη έχω addarei καμία 30αριά άτομα, βάλτε και άλλους. Εκει θα ποστάρουμε τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με Panini κλπ κλπ ;) :)

- - - Updated - - -

Aυτο ειναι ανοιχτό γκρουπ όχι σελίδα. εγώ σελίδα λέω να φτιάξω και εχω μερικά άτομα να την σπρώξω ιδίως τώρα που θα βγει και το Barcelona album... θα την φτιάξω αν όχι σήμερα αργά, τότε αύριο

- - - Updated - - -

Όποιος έχει facebook μόλις έφτιαξα μία σελίδα στο facebook

http://www.facebook.com/groups/352315018171409/

Ας το διαδώσουμε όσοι έχουν FB. Ήδη έχω addarei καμία 30αριά άτομα, βάλτε και άλλους. Εκει θα ποστάρουμε τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με Panini κλπ κλπ ;) :)

Oσοι μπορείτε μπείτε στο γκρουπ για να μπορείτε να βοηθάτε και σεις όσα άτομα δε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο φορουμ εδώ.

Ευχαριστώ :)

Giorgio sak
03-07-12, 11:46
Ο κ. Δημήτρης στην Αλίμου, μίλησε με το διανομέα ο οποίος του είπε ότι αύριο το μεσημέρι θα του φέρει Μπαρτσελόνα. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με αυτή τη συλλογή (και προτιμήσετε την Αλίμου:p) κι επειδή ο κ. Δημήτρης φέρνει ένα κουτί από κάθε καινούρια συλλογή, θα πρότεινα να τον ενημερώσετε, ώστε να ζητήσει παραπάνω.
Εγώ του έχω πει ήδη να μου κρατήσει ένα κουτί Σπάιντερμαν. Αλλά Σπάιντερμαν δε θα έρθει, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα. (:p ή :(; )

Randime
03-07-12, 13:45
Ο κ. Δημήτρης στην Αλίμου, μίλησε με το διανομέα ο οποίος του είπε ότι αύριο το μεσημέρι θα του φέρει Μπαρτσελόνα. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με αυτή τη συλλογή (και προτιμήσετε την Αλίμου:p) κι επειδή ο κ. Δημήτρης φέρνει ένα κουτί από κάθε καινούρια συλλογή, θα πρότεινα να τον ενημερώσετε, ώστε να ζητήσει παραπάνω.
Εγώ του έχω πει ήδη να μου κρατήσει ένα κουτί Σπάιντερμαν. Αλλά Σπάιντερμαν δε θα έρθει, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα. (:p ή :(; )

Θα βγει και συλλογή spiderman?? Ενημερώστε με λίγο γιατί δεν έχω ιδεά :(

pavlex
03-07-12, 13:49
"Θα βγει και συλλογή spiderman?? Ενημερώστε με λίγο γιατί δεν έχω ιδεά "

αρχες αυγουστου.

Randime
03-07-12, 13:53

αρχες αυγουστου.

Θα είναι από τη σειρά Marvel Platinum ή κάτι άλλο?

pavlex
03-07-12, 13:55
δεν ξερω! θα εχει το σημα της πανινι παντως.

Randime
03-07-12, 14:03
δεν ξερω! θα εχει το σημα της πανινι παντως.

μήπως πρόκειται για αυτό?
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/bt/uk/scheda_prodotto.asp?idEdit=8524

pavlex
03-07-12, 14:09
αφου ειναι στο σιτε της πανινι,αυτο ειναι.

vectivus
03-07-12, 14:12
Καλησπερα σε ολη την παρεα... Ως γνωστο σε ορισμενους που εχω ηδη στειλει μυνημα εκανα μια αγορα κουτας Euro 2008. Δυστυχως ως γνωστος γκαντεμης (μην με αφεσετε ποτε ουτε να αγγιξω κλειστη κουτα σας) εβγαλα περιπου στις 45 ελλειψεις μετα και με την ανταλλαγη με τον Ισιδωρο.

Η απορια μου ειναι η εξης. Μεσα απο το Official Site της Panini υπαρχει δυνατοτητα παραγγελιας missing stickers. Μπορω την ιδια διαδικασια να την κανω απο τον Πηγασο και να παραγγειλω τα αυτοκολλητα που μου λειπουν???

Αν τυχων καποιος εχει αυτοκολλητα περα σαφως αυτων που εχω μιλησει ας μου στειλει ενα p.m.!! Ευχαριστω πολυ!!

pavlex
03-07-12, 14:16
αν ο πηγασος εχει αποθεμματα μπορει να σε τα δωσει,αλλιως σε τα παραγγελνει απο την πανινι με το ιδιο τροπο που γραφεις στο μηνυμα,ετσι εκανε με εμενα που ηθελα καρτες του justin bieber.

Randime
03-07-12, 14:21
αν ο πηγασος εχει αποθεμματα μπορει να σε τα δωσει,αλλιως σε τα παραγγελνει απο την πανινι με το ιδιο τροπο που γραφεις στο μηνυμα,ετσι εκανε με εμενα που ηθελα καρτες του justin bieber.

Καλά ρε τρελέ μαζεύεις Justin Bieber? Για μας τους ροκάδες ο Justin είναι παιδί για σούβλισμα (και λίγα λέω) :p

pavlex
03-07-12, 14:41
για την ανιψια τα μαζεψα,αλλα εδω στην ελλαδα εστειλε η πανινι μονο τις φωτοκαρτες ,ενω στην τουρκια μονο το αλμπουμ αυτοκολλητων :), καλο σοου κανει ομως με τα παιδια,και καλα τραγουδαει, οπως ο νεαρος λεγακης απο το ελλαδα εχεις ταλεντο,ο νεος νινο!

Giorgio sak
03-07-12, 15:06

αρχες αυγουστου.

Μα είναι δυνατόν;;;;;;;;;!!!!!!!!!;;;;;;;;;
:angryr::angryr::wall::rant::rant::rant:
Σε όλη την Ευρώπη, η συλλογή κυκλοφορεί ΤΩΡΑ, λίγες μέρες πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους!
Πάλι θα το παίξουμε πρωτοποριακοί από την ανάποδη;;;

pavlex
03-07-12, 15:30
μπορειτε να δειτε απο εδω το εργοστασιο της πανινι στην μοντενα, με καμερα της γκοογκλε
https://maps.google.com/maps?hl=el&q=italia+modena+panini&client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&ie=UTF-8

αλλα δεν μπενει μεσα στο εργοστασιο να δουμε τι αλλα αλμπουμς ετοιμαζουν :p

Randime
04-07-12, 14:03
Παιδιά διόρθωσα το setting στο facebook. Τωρά μπορείτε να με κάνετε φίλο... Όποιος/α θέλει feel free :)

- - - Updated - - -

Παιδιά δε σκίζει η εικόνα προφίλ που έβαλα? :rofl: :p

- - - Updated - - -

Καλησπέρα για μια ακόμη φορά στη παρέα.
Όποιος έχει facebook παρακαλείται να γίνει μέλος στο γκρουπ http://www.facebook.com/groups/352315018171409/
Ηδη ένα άτομο ψάχνει διπλά , οπότε όποιος μπορεί να μπαίνει και εκεί μία στο τόσο να βλέπει τι παίζει για να στηρίξουμε και το γκρουπ που νομίζω για τις 2 μέρες προβολής του, πάει καλά.

Ευχαριστώ

sharkys
05-07-12, 12:34
Καλημέρα σας

Μόλις πρίν από λίγο ενημερώθηκα από κάποιους φίλους ότι ένας χθεσινός και τυχαίος στο forum αναφέρθηκε σε εμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς με αφορμή μία συναλλαγή.
Φυσικά εγώ δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια και να εμπλακώ σε ανταλλαγή μηνυμάτων γιατί θα του δώσω περισσότερη αξία την οποία και δεν δικαιούται.
Αφήνω να μιλήσει στη θέση μου η σχεδόν 2ετής παρουσία μου στο forum και η εν γένει συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια αυτή.
Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μία προτροπή πρός τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους να απομονώσουν απο το forum όσους δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία μας.

Καλή συνέχεια σε όλους

vectivus
05-07-12, 12:39
Εμενα Νικο απλα μεγαλωσε το ignore list μου :)

imperium
05-07-12, 12:55
Εχουν ηδη γινει κινησεις για την επομενη εβδομαδα και οταν τελειωσουμε δεν θα υπαρχουν καθολου προβληματα.
Ενημερωση τηλεφωνικη σε οσους σχετιζονται με αυτο που αναφερω.
:desk

Randime
05-07-12, 14:01
Επειδή αυτός ο τυχαίος είμαι εγώ, δε σκάω ιδιαίτερα αν θα με καλέσουν σε κάποια συνάντηση ή όχι... Όποιος με θεωρεί οτιδήποτε δικαίωμά του

Giorgio sak
05-07-12, 16:18
Οπότε, αυτό για τον Σπάιντερμαν

:angryr::angryr::wall::rant::rant::rant:
Σε όλη την Ευρώπη, η συλλογή κυκλοφορεί ΤΩΡΑ, λίγες μέρες πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους!
Πάλι θα το παίξουμε πρωτοποριακοί από την ανάποδη;;;

δεν ισχύει.
Μη με νευριάζετε άδικα, βρε παιδιά! :lol:

Randime
05-07-12, 16:20
Οπότε, αυτό για τον Σπάιντερμαν

δεν ισχύει.
Μη με νευριάζετε άδικα, βρε παιδιά! :lol:

Από τον Πήγασο μπορείς να το πάρεις και τώρα απ' όσο είπε και ο Imperium ;)

tolisserres
05-07-12, 18:01
κάτι πλέον δεν πάει καλά παιδιά ,πραγματικά λυπάμαι πολύ

vectivus
06-07-12, 18:58
Εχει κανενας αλμπουμ USA 94 να μας πει ποσα χαρτακια περιεχει?

_Filippos_
06-07-12, 19:18
Καλησπέρα σε όλους,
επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό.

Ελπίζω από εδω και πέρα να είμαι πιο ενεργός, και να τα πούμε και από κοντά στις διάφορες συναντήσεις του συλλόγου!

Φίλιππος

ΥΓ. Όντως στο εξωτερικό είναι πολύ πιο ένθερμοι στην ανταλλαγή από εμάς τους Έλληνες, που είμαστε σχετικά λίγοι (και καλοί όμως:oneup:).
Ειδικά στη συλλογή του EURO2012 έβλεπα κόσμο να συγκεντρώνεται μαζικά σε διάφορα μέρη και να γίνονται δεκάδες ανταλλαγές, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, τόπου, χρόνου κλπ.
Το απολαμβάνουν πραγματικά, και ελπίζω και εμείς να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση!

tolisserres
06-07-12, 19:19
η internasional version έχει 444 αυτοκ

SKYCAPTAIN
07-07-12, 02:43
Καλησπέρα σε όλους,
επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό.

Ελπίζω από εδω και πέρα να είμαι πιο ενεργός, και να τα πούμε και από κοντά στις διάφορες συναντήσεις του συλλόγου!

Φίλιππος

ΥΓ. Όντως στο εξωτερικό είναι πολύ πιο ένθερμοι στην ανταλλαγή από εμάς τους Έλληνες, που είμαστε σχετικά λίγοι (και καλοί όμως:oneup:).
Ειδικά στη συλλογή του EURO2012 έβλεπα κόσμο να συγκεντρώνεται μαζικά σε διάφορα μέρη και να γίνονται δεκάδες ανταλλαγές, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, τόπου, χρόνου κλπ.
Το απολαμβάνουν πραγματικά, και ελπίζω και εμείς να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση!

Καλησπέρα Φίλιππε,
Πίστεψε με ότι δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έλειπες εξωτερικό αφού κατά καιρούς, συχνά πυκνά, συμμετείχες ενεργά σε διάφορα περί συλλογών topic. Kαλώς ήρθες λοιπόν και το τελευταίο που γράφεις ασφαλώς και δεν είναι προτροπή. Ήδη το νερό έχει μπει στ'αυλάκι και όσο είμαστε μια σφιχτοδεμένη καλή παρέα φίλων, το αυλάκι θα γίνεται χείμαρρος και ύστερα ποτάμι κ.ο.κ. Έγραψε πριν ο Σπύρος κάτι στο οποίο ούτε κι εγώ θέλω να επεκταθώ, πριν μπει στην τελική του μορφή. Θα είναι όμως οργανωμένο και θα καλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό (αν όχι πλήρως), τις ανάγκες όλων μας, αναφορικά με συλλογές.
Θα ήθελα επίσης, για να περάσω σε κάποιο άλλο θέμα που προέκυψε, να κάνω ένα σχόλιο, όχι για να αναζωπυρώσω τυχόν εντάσεις και διενέξεις ούτε για να το επαναφέρω στο προσκήνιο (άλλωστε το θεωρώ ήσσονος σημασίας) αλλά για να πω την άποψή μου και ούτε θα αναφερθώ σε ονόματα:
Οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα στις ανταλλακτικές σχέσεις με κάποιον άλλο χρήστη και προκύπτει μια διαφωνία δεν έχει κανενός είδους δικαίωμα να τον βρίζει στο forum. H ποινή για μένα προσωπικά, αν ήμουν admin, σε όποιον το έκανε αυτό, θα ήταν η οριστική διαγραφή (ban) του από το forum, χωρίς κανένα δικαίωμα έκπτωσης της ποινής και άμεσα μάλιστα! Επίσης δεν θα έπρεπε ούτε καν να επιτρέπεται να ποστάρεται κάτι τέτοιο στο forum. Θα έπρεπε να εφαρμόζεται δηλ. το ρητό: τα εν οίκω μη εν δήμω". Έχει κάποιος διαφωνία με κάποιον άλλον σε προσωπική ανταλλαγή; Δική τους υπόθεση αγαπητοί φίλοι, είτε τα βρίσκουν στη διαπραγμάτευση και ανταλλάσσουν είτε όχι και τελειώνει το θέμα εκεί. Γιατί δηλ. θα πρέπει να αναρτώνται στα εκάστοτε forum ανταλλαγών, ποσταρίσματα με περιεχόμενο προσωπικών διενέξεων και τα πρώτα να "μπαχαλοποιούνται";
Δεν το καταλαβαίνω.... Όλα αυτά και άλλα πολλά θα επιχειρήσουμε να λύσουμε, σταματώ εδώ και δεν συνεχίζω προς το παρόν....

tolisserres
07-07-12, 09:50
Συμφωνώ απολύτως αγαπητέ φίλε .

pavlex
07-07-12, 20:18
απο αυριο κυκλοφορει και το σπαιντερμαν
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.132549363537277.23245.100003466430169&type=1

και η σελιδα εδω στο φορουμ
http://www.adslgr.com/forum/threads/639801-%CE%91%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B9-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD?p=4741458#post4741458

Giorgio sak
07-07-12, 20:32
Ε, όχι και αύριο. Αύριο είναι Κυριακή.:p
Δηλαδή, από εκεί που θα το έβγαζε Αύγουστο, τώρα τρέχει κυριακάτικα να το κυκλοφορήσει;

- - - Updated - - -

Πάντως, δε βλέπω να είναι αυτό που θα ήθελα...:(

SKYCAPTAIN
07-07-12, 23:39
Παιδιά, τι λέτε για έκτακτη συνάντηση αύριο στις 12:00 Καφενησίδα;Σόρυ παιδιά, το ξέρω ότι το προτείνω τελευταία στιγμή κυριολεκτικά....

imperium
07-07-12, 23:42
Παιδιά, τι λέτε για έκτακτη συνάντηση αύριο στις 12:00 Καφενησίδα;

δυστηχως εχω φορτωμενο προγραμμα αυριο και δεν μπορω
αλλωστε το λεμε τελευταια στιγμη

SKYCAPTAIN
08-07-12, 00:06
δυστηχως εχω φορτωμενο προγραμμα αυριο και δεν μπορω
αλλωστε το λεμε τελευταια στιγμη

Το ξέρω έχεις δίκιο, θα τα πούμε λοιπόν εμείς κατ'ιδίαν τηλ.

Παιδιά άκυρη η πρόταση συνάντησης, (εγώ φταίω μη βαράτε!:chair:) καθότι το πρότεινα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή...

marisi777
08-07-12, 13:04
Παίδες καλημέρα. Ήρθα Γενεύη το πρωί και θα μείνω όλη μέρα. Στο αεροδρόμιο είδα άλμπουμ euro 2012 που είναι λέει σπέσιαλ έκδοση ελβετική με το ασημί φινίρισμα στο κάτω μέρος του. Θα πάρω κάνα δυο και μερικά φακελλάκια επίσει ελβετική έκδοση. Και παραδίπλα βλέπω και φακελλάκια spiderman και λέω εδώ είμαστε.... Στην επιστροφή στο αεροδρόμειο θα κάνω μια ανάληψη.... Χεχεχεεχεχε. Όσοι έχετε το κινητό μου και θέλετε τίποτα στείλτε μου μήνυμα. Έχετε 7-8 ώρες από τώρα...

Τα λέμε πίσω στη πατρίδα!!!

SKYCAPTAIN
08-07-12, 14:48
Παίδες καλημέρα. Ήρθα Γενεύη το πρωί και θα μείνω όλη μέρα. Στο αεροδρόμιο είδα άλμπουμ euro 2012 που είναι λέει σπέσιαλ έκδοση ελβετική με το ασημί φινίρισμα στο κάτω μέρος του. Θα πάρω κάνα δυο και μερικά φακελλάκια επίσει ελβετική έκδοση. Και παραδίπλα βλέπω και φακελλάκια spiderman και λέω εδώ είμαστε.... Στην επιστροφή στο αεροδρόμειο θα κάνω μια ανάληψη.... Χεχεχεεχεχε. Όσοι έχετε το κινητό μου και θέλετε τίποτα στείλτε μου μήνυμα. Έχετε 7-8 ώρες από τώρα...

Αυτά είναι μεγαλεία! Μόλις πριν λίγο μίλησα με τον Ισίδωρο για να του παραγγείλω το ελβετικό άλμπουμ, ο οποίος τώρα βρίσκεται μπροστά στη λίμνη της Γενεύης και περνάει φανταστικά! Κι όμως, το πανινο-μικρόβιο δε χάνεται. Για όσους θέλουν να πάρουν μια γέυση από την ελβετική έκδοση έχει ποστάρει ο φίλος PikesPeak94 στη σελ.27 #398 του forum. Προσωπικά μου αρέσουν τα extra stickers γι'αυτό και το παρήγγειλα.

imperium
08-07-12, 18:40
εμενα απο τι μου ειπε με υπολογιζε ετσι κι αλλιως!!! :respekt:

_Filippos_
08-07-12, 23:49

Αυτά είναι μεγαλεία! Μόλις πριν λίγο μίλησα με τον Ισίδωρο για να του παραγγείλω το ελβετικό άλμπουμ, ο οποίος τώρα βρίσκεται μπροστά στη λίμνη της Γενεύης και περνάει φανταστικά! Κι όμως, το πανινο-μικρόβιο δε χάνεται. Για όσους θέλουν να πάρουν μια γέυση από την ελβετική έκδοση έχει ποστάρει ο φίλος PikesPeak94 στη σελ.27 #398 του forum. Προσωπικά μου αρέσουν τα extra stickers γι'αυτό και το παρήγγειλα.

Ωχ!
Να τη έχασα που δεν πολυκοίταζα το φόρουμ μας όσο έλειπα στο εξωτερικό.

Και στην Αυστρία, όπου ήμουν, είχε ένα άλμπουμ που στην τελευταία σελίδα είχε 1 σελίδα για 6 αυτοκόλλητα, τα οποία τα έπαιρνες μέσω κόκα-κόλα.

Η μπροστινή του όψη όμως δεν είναι κάτι το διαφορετικό (όπως πχ. το γερμανικό).

Το ελληνικό άλμπουμ έχει τίποτα ιδαίτερο στο τέλος?

SKYCAPTAIN
08-07-12, 23:55
Όχι Φίλιππε τίποτε το ιδιαίτερο. Έχει μόνο το 540 χαρτάκια της συλλογής και τίποτα έξτρα.

imperium
09-07-12, 00:04
Όχι Φίλιππε τίποτε το ιδιαίτερο. Έχει μόνο το 540 χαρτάκια της συλλογής και τίποτα έξτρα.

539 χαρτακια :p
ακυρο εχει και PSS

gazakias
09-07-12, 09:13
ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΕBAY AΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : TOPPS TOTAL PREMIER LEAGUE STICKER ALBUM 2009 + 60 STICKERS

ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 ΜΕ 60 ΧΑΡΤΑΚΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

pavlex
09-07-12, 10:49
ενδιαφερωμε εγω.

marisi777
09-07-12, 12:22
και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά μόνο 60 χαρτάκια?? στο Λονδίνο έψαχνα παντού και πουθενά χαρτάκια τοππς.... μόνο σε ελάχιστα μαγαζιά βρήκα πανίνι...

ξεφτίλες!!!! και μπήκα και στο σάιτ της τοππς και έβλεπα τα μαγαζιά κοντά μου που έχουν χαρτάκια αλλά τίποτα... τζίφος.

λέω να παραγγείλω μέσα από το σάιτ τους τελικά για το φετινό και το περσυνό!!!

gportho66
09-07-12, 15:09
ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ.. (ΠΑΝΙΝΙ)ΚΟΝΤΡΑ.GR!
www.adslgr.com/forum/threads/640040

@ ADSLgr.com All rights reserved.