PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

gazakias
10-07-12, 15:33
ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΕBAY AΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : TOPPS TOTAL PREMIER LEAGUE STICKER ALBUM 2009 + 60 STICKERS

ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 ΜΕ 60 ΧΑΡΤΑΚΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ : Ο PAVLEX

ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ??? Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ 8-9 ΕΥΡΩ

gazakias
pavlex
marisi777
pangkast
grsotos

Giorgio sak
10-07-12, 15:39
Topps TOTAL FOOTBALL 2009 Premier League Sticker Album COMPLETE
http://www.youtube.com/watch?v=yFRsiy3mCzY

marisi777
10-07-12, 16:20
βάλε και μένα μέσα Θοδωρή!!!

vectivus
10-07-12, 16:31
Καλησπερα σε ολους... να ενημερωσω οτι εφτασε ο φακελος του νικου απο χαιδαρι. Ερωτηση... υπαρχει καποιος που εχει κανει καποιο προχειρο κειμενο κανονων ανταλλαγων???? Αν ναι θα μπορουσε να μου το προωθησει με p.m.? Ευχαριστω!!!

Kefalus
10-07-12, 16:59
Ειναι καποιος απο Κω;

panagkast
10-07-12, 17:07
Θοδωρή και εγώ μέσα είμαι...
Υπολόγισέ με κανονικά...

grsotos
10-07-12, 20:04
Οι πελατες στην ουρα Θοδωρη!!!!!
Βαλε κι εμενα.

Giorgio sak
10-07-12, 20:08
Καλησπερα σε ολους... να ενημερωσω οτι εφτασε ο φακελος του νικου απο χαιδαρι. Ερωτηση... υπαρχει καποιος που εχει κανει καποιο προχειρο κειμενο κανονων ανταλλαγων???? Αν ναι θα μπορουσε να μου το προωθησει με p.m.? Ευχαριστω!!!

Δεν υπάρχουν κανόνες ανταλλαγών. Είμαστε φιλοξενούμενοι στο φόρουμ αυτό και δε μπορούμε να επιβάλλουμε κανόνες. Κατά τη γνώμη μου, ο κανόνας πρέπει να είναι ένας: Να λαμβάνουμε υπόψιν και να σεβόμαστε το γεγονός ότι ο καθένας ανταλλάσει με τους δικούς του κανόνες και να υπάρχει καλοπροαίρετη στάση απέναντι στον άλλο, ώστε σε περίπτωση διαφωνιών, να βρίσκεται πεδίο συνεννόησης. Για προστασία από επιτήδειους, όταν πρόκειται για ένα καινούριο μέλος θα πρότεινα οι πρώτες ανταλλαγές να είναι σε μικρά νούμερα αυτοκόλλητων, να υπάρχει δηλαδή κάτι σαν περίοδος αναγνώρισης, ή σαν περίοδος προσαρμογής.
Μια σκέψη μου ήταν τις πρώτες ανταλλαγές με τα νέα μέλη να τις αναλάμβαναν κάποια συγκεκριμένα άτομα της παρέας (κάτι σαν κριτική επιτροπή), αλλά αυτό θα ήθελε συζήτηση πώς θα γίνει.

vectivus
10-07-12, 20:20
Γιωργο εχεις απολυτο δικιο και στα δυο που ειπες.... απλα ειχαμε μια συζητηση σε μια συναντηση και ελεγα μηπως ειχε κανει καποιος καποια προχειρη δουλεια. Ως φιλοξενουμενοι δε μπορουμε να θεσουμε κανονες... αλλα αυτοματως ειπες δυο πολυ ωραια και σωστα πραγματα...

Ο πρωτος και κυριοτερος κανονας ειναι οτι με πιο τροπο δυο συναλλασσομενοι θα κανουν την ανταλλαγη τους , διαμορφωνεται αποκλειστικα απο τους ιδιους.Το δευτερο που ειπες επισης σωστο αλλα ως φιλοξενουμενοι δεν το συζηταμε καν... ο καθενας αποφασιζει απο μονος του..

Προσοχη προς Θεου δε θελω να ανοιξω διαλογο απλα ελεγα αν καποιος τα ειχε μαζεψει στη συναντηση , αν μπορουσε να μου τα στειλει να τους ριξω μια ματια. Ετσι σα σκορπιες ιδεες.

Giorgio sak
11-07-12, 02:29
Δεν έχω να πω κάτι, απλά ήθελα να δείξω το νέο μου avatar.
:p

gportho66
11-07-12, 04:05
Καλημερα!
JOHN εκανες ωραια ερωτηση και γιατι οχι ενα θεμα για συζητηση? Μα τι παθατε ολοι και φοβαστε το διαλογο??...Τον μπαμπουλα?...
Εγω θεωρω οτι μπορουν να θεσπιστουν ατυποι κανονες ανταλλαγων (και οχι μονο ανταλλαγων, αλλα και συμπεριφορας) και να τηρουνται συνειδητα απο οποιον τους αποδεχθει μεσα του βαθια. Κανεις δεν μπορει να σου επιβαλλει με το ζορι πια θρησκεια μεσα σου και ποιο θεο θα πιστευεις. Ολες ομως στηριζονται σε καποιες αρχες και κανονες.
Κριτηρια? η λογικη, η αντικειμενικη και δικαιη οπτικη γωνια του ορου 'ανταλλασσω', ομαδικη συνειδηση του 'συλλεκτη', αμοιβαιοτητα, ορια που πρεπει να βαζει ο καθενας μονος του και τα γενικα αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμος για να σεβομαι και τους αλλους,...
Αυτα μου ηρθαν στο μυαλο τωρα και, προσθεστε οτι αλλο μπορειτε. Ενα-ενα τα αναλυουμε και βλεπουμε πως μπορουμε να τα εφαρμοσουμε πρακτικα πλεον, αφου το χομπι μας εκει που εξηταρει ειναι η πρακτικη των ανταλλαγων και μετα του στοχου να 'συμπληρωσω'. Ειχα γραψει -αλλα σβηστηκε στην αρχη ενος θεματος- 'ολοι για εναν και ενας για ολους', καθως και οτι εφαρμοζω πλεον αρχειο ανταλλαγων. Οι σχεσεις μας δεν ειναι σχεσεις μίας μερας και μίας ανταλλαγης, ειναι διαχρονικες και παντα επεται συνεχεια, εκτος αν αποχωρισει καποιος οριστικα απο το χομπι και δεν λεγεται πλεον συλλεκτης.
Η συνεχεια επι του δικου σας πιεστηριου... ))

υ.γ.
Φιλε Γιωργο μπορει να ειμαστε φιλοξενουμενοι στο φορουμ και κανεις να μην μπορει να σου επιβαλλει κατι να κανεις, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το τι τηρεις εσυ κι εγω στις ανταλλαγες μας, δλδ με ποιους κανονες λειτουργεις σε καθε περιστατικο. Πολυ θα θελα στο θεμα που ειχα ανοιξει να πει ο καθενας τι θα εκανε, πως θα λειτουργουσε, με ποια κριτηρια και ποιους δικους του κανονες, αλλα δυστυχως το εκοψαν...λογοκρισια βλεπεις...
Αν καποιοι εχουμε καλες επαφες απο εδω μεσα ειναι γιατι εχουμε την ιδια φιλοσοφια, που κανεις δεν μας την επεβαλλε και αρα λειτουργουμε με τους ιδιους κανονες που απλα αποδεχτηκαμε συνειδητα.
Απο την διαφορα λοιπον φιλοσοφιας που εχουμε ο ενας με τον αλλον ειναι και μια απο τις αιτιες της παρεξηγησης που εγινε προ ολιγων ημερων στο φορουμ και πρακτικα πλεον του ορου 'ανταλλαγη-συλλογη'. Οσον αφορα τους νεοφερτους φυσικα και συμφωνω σε οσα ειπες και επισης αν ειναι τακτικος ή περιστασιακος συλλεκτης να προσθεσω οτι εχει μεγαλη σημασια!

Giorgio sak
11-07-12, 14:18
Να διευκρινήσω ότι όταν λέω πως ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες, εννοώ κανόνες ανταλλαγής, όχι κανόνες συμπεριφοράς.
Οι κανόνες συμπεριφοράς είναι συγκεκριμένοι. Και για μένα, είναι ο εξής ένας. Σεβασμός και καλοπροαίρετη διάθεση απέναντι στον άλλο (εντάξει, 2 κανόνες:p). Τότε, 2 άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις για τον τρόπο ανταλλαγής μπορούν να έρθουν σε συμφωνία, χωρίς παρεξηγήσεις. Ή και να μην έρθουν σε συμφωνία, αλλά πάλι σε πολιτισμένο επίπεδο, χωρίς να χαλάσει το κλίμα.
Θα μπορούσα να δώσω παραδείγματα από προσωπικές εμπειρίες. Επειδή όμως μπορεί να θεωρηθεί ότι αναφέρομαι και στα γνωστά γεγονότα και ότι συνεχίζω την ιστορία (κι εν μέρει ισχύει), δε μπορώ να συνεχίσω. Θα πέσει λογοκρισία.:p

GB33
11-07-12, 14:45
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ VECTIVUS.IMPERIUM,SHARKYS,GAZAKIAS,KALOTATOS,MARISI777,PANAGUAST,GPORTHO66,SKYCAPTAIN,GRSOTOS,THEOMUOC,DASLAN,ANGEL,ΓΙ Α ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ:respekt::respekt::respekt:ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!

imperium
11-07-12, 14:49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ VECTIVUS.IMPERIUM,SHARKYS,GAZAKIAS,KALOTATOS,MARISI777,PANAGUAST,GPORTHO66,SKYCAPTAIN,GRSOTOS,THEOMUOC,DASLAN,ANGEL,ΓΙ Α ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ:respekt::respekt::respekt:ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!

Νασαι καλα φιλε Γιωργο!!
δεν θελουμε τιποτα για ανταποδοση(φτιαξε απο ενα αλμπουμ για τον καθενα μας :whistle: γκουχου)

καλα αν δεν ηρθε Κορινθο πως το πηρες???:hmm:

tolisserres
11-07-12, 14:56
μπράβο στα παιδιά

Giorgio sak
11-07-12, 15:05
Μπράβο κι από μένα!:oneup:

GB33
11-07-12, 15:22
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ LONDON 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΕΓΩ :lol::lol:ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.........................

marisi777
11-07-12, 15:34
Νασαι καλα φιλε Γιωργο!!
δεν θελουμε τιποτα για ανταποδοση(φτιαξε απο ενα αλμπουμ για τον καθενα μας :whistle: γκουχου)

καλα αν δεν ηρθε Κορινθο πως το πηρες???:hmm:

βρε μητσοτάκη η συλλογή δε πήγε εκεί.... όχι το άλμπουμ μας!!! χααχαχαχαχαχχα

Το δίκτυο διανομής του Πήγασου θέλει ξήλωμα και φτιάξιμο από την αρχή.

- - - Updated - - -

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ LONDON 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΕΓΩ :lol::lol:ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.........................

Γιώργη πήρα και εγώ κούτα τώρα που είμουν Λονδίνο. Να κανονίσουμε να ανταλλάξουμε με το καλό όταν τα συμμαζέψουμε.

GB33
11-07-12, 15:38

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:lol:ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Γιώργη πήρα και εγώ κούτα τώρα που είμουν Λονδίνο. Να κανονίσουμε να ανταλλάξουμε με το καλό όταν τα συμμαζέψουμε.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΣΗΔΩΡΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

marisi777
11-07-12, 15:42
ΣΥΜΦΩΝΩ,ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:lol:ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ.

- - - Updated - - -

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΣΗΔΩΡΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

έλα ντε.... έτσι όπως αρχίσαμε...

εγώ τόσες μέρες δε συμμετείχα στις αντιπαραθέσεις. ούτε το ένα μέρος ήθελα να πάρω ούτε το άλλο.

εδώ είμαστε γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και μας αρέσει να χαραμίζουμε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας για αυτό το σκοπό.

προβλήματα ούτος η άλλος πάντα θα υπάρχουν αλλά με θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να ξεπεραστούν... στο χέρι μας είναι.

GB33
11-07-12, 15:50
έλα ντε.... έτσι όπως αρχίσαμε...

εγώ τόσες μέρες δε συμμετείχα στις αντιπαραθέσεις. ούτε το ένα μέρος ήθελα να πάρω ούτε το άλλο.

εδώ είμαστε γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και μας αρέσει να χαραμίζουμε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας για αυτό το σκοπό.

προβλήματα ούτος η άλλος πάντα θα υπάρχουν αλλά με θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να ξεπεραστούν... στο χέρι μας είναι.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝΤΑΙ.

vectivus
11-07-12, 18:44
Καλησπερα σε ολους!!! Λοιπον Το νεο μου αποκτημα: Ολο το αλμπουμ Copa America 2011 σφραγισμενο. Τωρα δε ξερω τι να κανω.. λεω να το ανοιξω ρε γαμωτο μιας που δεν εχω αλλο... Συμπληρωθηκαν τα αλμπουμ Champions leageu 10-11 , Animal World, NBA 10-11 και Superleague 10-11. Στα χερια μου επεσαν 2 αλμπουμ Superleague Ελλαδα 08-09 και σκεφτομαι να ξεκινησω αν βρω καμια βοηθεια!!! Το δευτερο αλμπουμ ανταλλασεται με κενο αλμπουμ Euro 2004 ή Germany 2006!!!!

Χαιρομαι με τη χαρα του Γιωργου απο Χιλιομοδι. Επρεπε να ησουν στη συναντηση που μαζευαμε τα χαρτακια απο μια μερια :D , ειχε το χαβαλε του!!

http://img98.imageshack.us/img98/4383/p1011945.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/98/p1011945.jpg/)

tolisserres
11-07-12, 19:19
μάλλον είναι η εποχή των ανακαλήψεων ,βρέθηκε μετά από επίσκεψη σε φίλο α) πολλά διπλά από champions league 09-10 β) πολλά διπλά από africa 2010 γ)πολλά διπλά euro 2008 δ)άλμπουμ africa 2010 μισογεμάτο που μετά την δική μας παρέμβαση έγινε σχεδόν γεμάτο λείπουν μόλις 33 από τα 640 σε τέλεια κατάσταση υπάρχουν ακόμα κ τα αυτοκ. της προσφοράς μέσα αψεγάδιαστο
ανταλλάσονται με άλλα που λείπουν σε εμάς κ επειδή γνωρίζω ότι έχουμε προχωρίσει πολύ κ ζητάμε παλαιότερα πράγματα το ένα προς ένα δεν ισχύει για μας όταν πρόκειται για παλαιότερες συλλογές (μπορούμε δηλαδή να δώσουμε κ περισσότερα) όσο αφορά το άλμπουμ αν το χρειάζεται κάποιος κ έχει κάποιο άλλο διπλό κ σε μικρότερη πληρώτητα δεν μας πειράζει αρκεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση ,ευχαριστώ

antreas10
11-07-12, 23:16
Αναζητω σφραγισμενα φακελακια απο Euro 2000,Euro 2004,USA 1994,Korea&Japan 2002,Copa America 2011,και London 2012.Ψαχνω 1-2 κομματια απο το καθενα για λογους συλλογης.

Στειλτε μου ενα πμ να δουμε τι θα ανταλλαξουμε...Ευχαριστωωω

marisi777
12-07-12, 00:12
παιδιά καλησπέρα,
υπάρχει διαθέσιμη μία κούτα του word cup story

imperium
12-07-12, 01:06
παιδιά καλησπέρα,

:hmm: το σκεφτομαι

gazakias
12-07-12, 01:07
παιδιά καλησπέρα,

τι είναι ???

tolisserres
12-07-12, 19:38
ευχαριστούμε πολύ τον φίλο finally για το άλμπουμ smurfs του 1982 ελπίζουμε να πήρε το δικό μας, ισχύουν οι προηγούμενες δημοσιευσεις μας για τα άλμπουμ

theomuoc
12-07-12, 23:42
Γιώργο να σαι καλα και καλορίζικο το άλμπουμ , ήταν νομίζω το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για σένα γιατί κατά καιρούς έχεις; βοηθήσει πολύ όλουσ μας!!!!
να σαι καλα και ελπίζω και εγώ να σε γνωρίσψ μια μέρα από κοντΑ!!!!

gazakias
13-07-12, 11:29
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ FIΝΑLLY KAI TOLISSERRES

OI ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΡΜ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΤΕ

ΤΗΑΝKS

ΥΓ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
:twisted:

SKYCAPTAIN
14-07-12, 02:33
Καλησπέρα στην παρέα,
Επειδή μιλήσαμε με το GB33(χαίρομαστε όλοι ιδιαίτερα γιατί σου άρεσε το δώρο-έκπληξη ιδέα του vectivus!) και αναφορικά με αυτό που λέει o marisi777, που πολύ καλά έκανε και κράτησε ουδετερότητα, να πω το εξής (μιλάω γενικά και όχι προσωπικά, το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και έναρξης νέου φαύλου κύκλου αντιπαραθέσεων):
Σας θεωρώ όλους φίλους μου και θέλω να πιστεύω κι εσείς το ίδιο! Έχουμε σχηματίσει μια πολύ ωραία παρέα, που είναι κρίμα κα θα κάνω ό,τι περνάω από το χέρι μου για να μην χαλάσει (και δεν θα χαλάσει με καμία δύναμη)!
Με θέληση και καλή διάθεση (πολύ σημαντικές οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο marisi777), δηλ. καλοπροαίρετα ενεργούσα πάντα ως τώρα και θα συνεχίσω να ενεργώ έτσι για το καλό της παρέας οπότε αποφάσισα να αγνοώ από εδώ και στο εξής ο,τιδήποτε είναι πέρα από το μήκος κύματος που εκπέμπουν αυτές οι λέξεις!

Υ.Γ. :Iσίδωρε το ελβετικό!!!!!!!!!!Θα μιλήσουμε......

imperium
14-07-12, 17:17
μολις σχολασα με ορεξουλα για γριφο!!! :p
οσοι το καταλαβουν!!! :wink:

Αυτο που ξερετε και το ξερω αλλα δεν σας το λεω επειδη το ξερετε κανονιστηκε!!!
Αυτη τη βδομαδα τερμα τα αστεια... :rofl:
Οποιος το χασει παιρνει απουσια!!!!! :warn

gazakias
16-07-12, 00:41
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ PREMIER LEAGUE 2009+60 STICKERS
H ΤΙΜΗ 8-9 ΕΥΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΡΕΣ.

ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ :
gazakias
pavlex
marisi777
pangkast
grsotos

sharkys
16-07-12, 13:45
Εδώ και αρκετό καιρό δεν μου έρχεται ενημέρωση σε κάθε καινούριο Post του EURO 2012.
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ?
Παίζει ρόλο το ότι δεν έχω ποστάρει εδώ και πολύ καιρό ?

marisi777
16-07-12, 14:18
Εδώ και αρκετό καιρό δεν μου έρχεται ενημέρωση σε κάθε καινούριο Post του EURO 2012.
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ?
Παίζει ρόλο το ότι δεν έχω ποστάρει εδώ και πολύ καιρό ?

Νίκο το έχω παρατηρήσει και εγώ σε άλλα θέματα. υπολειτουργεί το όλο σύστημα μου φένεται....

sharkys
16-07-12, 14:35
Νίκο το έχω παρατηρήσει και εγώ σε άλλα θέματα. υπολειτουργεί το όλο σύστημα μου φένεται....

Για να δούμε μήπως δεί τα μηνύματα ο admin και μας απαντήσει.

imperium
17-07-12, 14:15
μολις σχολασα με ορεξουλα για γριφο!!! :p
οσοι το καταλαβουν!!! :wink:

Αυτο που ξερετε και το ξερω αλλα δεν σας το λεω επειδη το ξερετε κανονιστηκε!!!
Αυτη τη βδομαδα τερμα τα αστεια... :rofl:
Οποιος το χασει παιρνει απουσια!!!!! :warn

Πεμπτη παιδια οσοι ξερετε!!!
απογευμα με βραδυ.Ωρα θα μαθουμε απο τον Γιαννη!!!

SKYCAPTAIN
18-07-12, 12:55
Μέσα με χίλια!!!!!!! Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν....

Τελικά ισχύει στις 19:00 αύριο Καφενησίδα ή όχι; Γιάννη ή Σπύρο ενημερώστε....

imperium
19-07-12, 01:37
λεμε για 19:00 αυριο Πεμπτη στο σημειο που παμε παντα στην Βουλιαγμενης!!!!

περιμενω τον Γιαννη για τον αν θα μπορεσει να ερθει
καποιος να φερει και laptop γιατι τον χρειαζομαστε

gportho66
19-07-12, 04:03
ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΠΥΡΟ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

imperium
19-07-12, 14:26
συνεννοηθηκαμε με ολους και ισχυει οτι ειπα πιο πανω

SKYCAPTAIN
19-07-12, 15:32
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ!

imperium
20-07-12, 01:02
θα βρεθω με την ΟΕΟ πιο πριν και αν εχετε κατι για να της τα δωσω φερτε τα!!!

- - - Updated - - -

μια χαρα η συναντηση σημερα!!
πολυ επιτυχημενη αφου ελειπε και το λαμογιο=Τελεια-τελεια ηταν :rofl:

gportho66
20-07-12, 09:23
Καλημερες σε ολους τους φιλους κι αδερφους! Λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω λογω δουλειας, αλλα την επομενη θα ειμαστε ολοι εκει!
Περσι δεν υπηρχε τιποτα! φετος ηδη υπαρχουν πολλα! μπραβο σε ολους!!
Υπερευχαριστω τον αδερφο Νικο που με ενημερωσε πληρως μολις γυρισε απο την συναντηση, που με εφτιαξε με την πολυ καλη μπαζα σ.λ.08-09, με την απιστευτη συλλογη του που ειδαμε, με τα μπυρονια,... δλδ αμα ηταν κι εργενης (σημερα) τι αλλο θα εφερνε σπιτι? ...ΤΗΧ Νικολα!
Συγχαρητηρια και στο ΓΙΑΝΝΗ(vectivus) για την ωραια δουλεια που ειδα.. και σιγουρα θα βαλει ο καθενας την πινελια του για να γινει πραγματικα ενα εργο τεχνης!
Βλεπω οτι αυτα που ειπε πιο πανω ο Δημητρης ''Με θέληση και καλή διάθεση (πολύ σημαντικές οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο marisi777)'' τα τηρουν ευλαβικα μια ομαδα απο το συνολο εδω σε υπερθετικο βαθμο που δεν το συνανταει κανεις σε αλλους χωρους! ! Αν εδεσε ενα μικρο συνολο και προχωρανε καποια πραγματα ειναι γιατι καποιοι εχουν την ιδια και την καλυτερη για αυτο που κανουμε φιλοσοφια.
Δυστυχως καποιοι αλλοι οχι..παραμενουν κλεισμενοι στον αυταρεσκο μικροκοσμο τους, χωρις διαθεση για συνεργασια και συνεννοηση!
Δεν χανουμε εμεις ομως κλεινοντας πορτες, αλλα οι ιδιοι κι αν δεν αλλαξουν θα παραμεινουν αποκλεισμενοι απο οσα επονται!
Δε θα θελα το ''λιγοι και καλοι'', αλλα το ''πολλοι και οι καλυτεροι'' και ολοι να ειναι ευπροσδεκτοι παντα, αφου ακολουθουν την φιλοσοφια του συνολου!!.. τα σεβη μου προς ολους!

gazakias
20-07-12, 10:27
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ :worthy:

marisi777
20-07-12, 12:32
ζωγραφίζει...............αχαχαχαχαχαχχαχ

imperium
20-07-12, 15:31
ζωγραφίζει...............αχαχαχαχαχαχχαχ

Πιου ηρθε το αλμπουμ απο τον Πηγασο αλλα ελειπε ο Ραλλης
απο βδομαδα και να σου πω και ποσο κανει

marisi777
20-07-12, 15:51
Πιου ηρθε το αλμπουμ απο τον Πηγασο αλλα ελειπε ο Ραλλης
απο βδομαδα και να σου πω και ποσο κανει

Δε το πήρες τελικά? αν είναι πάμε μαζί από δευτέρα για να του δώσω και το χαρτί με τις ελλείψεις μου

imperium
20-07-12, 15:55
Δε το πήρες τελικά? αν είναι πάμε μαζί από δευτέρα για να του δώσω και το χαρτί με τις ελλείψεις μου

ξερεις γιατι δεν πηγα!! :|
παρε με τηλ να κανονισουμε να παμε μαζι

marisi777
20-07-12, 16:40
ξερεις γιατι δεν πηγα!! :|
παρε με τηλ να κανονισουμε να παμε μαζι

οκ φιλαράκι μου

@ ADSLgr.com All rights reserved.