Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
Giorgio sak
20-07-12, 19:02
Έλειπε ο Μπούρης; Από Δευτέρα θα έρθει;
SKYCAPTAIN
20-07-12, 23:23
Καλημερες σε ολους τους φιλους κι αδερφους! Λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω λογω δουλειας, αλλα την επομενη θα ειμαστε ολοι εκει!
Περσι δεν υπηρχε τιποτα! φετος ηδη υπαρχουν πολλα! μπραβο σε ολους!!
Υπερευχαριστω τον αδερφο Νικο που με ενημερωσε πληρως μολις γυρισε απο την συναντηση, που με εφτιαξε με την πολυ καλη μπαζα σ.λ.08-09, με την απιστευτη συλλογη του που ειδαμε, με τα μπυρονια,... δλδ αμα ηταν κι εργενης (σημερα) τι αλλο θα εφερνε σπιτι? ...ΤΗΧ Νικολα!
Συγχαρητηρια και στο ΓΙΑΝΝΗ(vectivus) για την ωραια δουλεια που ειδα.. και σιγουρα θα βαλει ο καθενας την πινελια του για να γινει πραγματικα ενα εργο τεχνης!
Βλεπω οτι αυτα που ειπε πιο πανω ο Δημητρης ''Με θέληση και καλή διάθεση (πολύ σημαντικές οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο marisi777)'' τα τηρουν ευλαβικα μια ομαδα απο το συνολο εδω σε υπερθετικο βαθμο που δεν το συνανταει κανεις σε αλλους χωρους! ! Αν εδεσε ενα μικρο συνολο και προχωρανε καποια πραγματα ειναι γιατι καποιοι εχουν την ιδια και την καλυτερη για αυτο που κανουμε φιλοσοφια.
Δυστυχως καποιοι αλλοι οχι..παραμενουν κλεισμενοι στον αυταρεσκο μικροκοσμο τους, χωρις διαθεση για συνεργασια και συνεννοηση!
Δεν χανουμε εμεις ομως κλεινοντας πορτες, αλλα οι ιδιοι κι αν δεν αλλαξουν θα παραμεινουν αποκλεισμενοι απο οσα επονται!
Δε θα θελα το ''λιγοι και καλοι'', αλλα το ''πολλοι και οι καλυτεροι'' και ολοι να ειναι ευπροσδεκτοι παντα, αφου ακολουθουν την φιλοσοφια του συνολου!!.. τα σεβη μου προς ολους!
Τώρα το πρόσεξα, μπράβο Γιάννη τρομερή πένα! Είναι αυτό που λέει θυμοσοφικά και η λαϊκή παροιμία: "Γιάννης κερνάει (vectivus o σχεδιαστής) Γιάννης πίνει (gportho66 o αρχισυντάκτης)!:paint:
"Υπερευχαριστω τον αδερφο Νικο που με ενημερωσε πληρως μολις γυρισε απο την συναντηση, που με εφτιαξε με την πολυ καλη μπαζα σ.λ.08-09 με την απιστευτη συλλογη του που ειδαμε, με τα μπυρονια,... δλδ αμα ηταν κι εργενης (σημερα) τι αλλο θα εφερνε σπιτι? ...ΤΗΧ Νικολα!"Γιάννη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια τα οποία με τιμούν ιδιαιτέρως.
Μόνο μία μικρή ένσταση έχω το ότι η συλλογή μου δεν είναι απίστευτη αλλά μία μικρή συλλογή της τάξης των 50 αλμπουμ περίπου.
Θα πρότεινα όποιος φίλος επιθυμεί να έκανε μιά μικρή παράθεση των αλμπουμ που διαθέτει (χωρίς διάθεση επίδειξης ) είτε πρόκειται για αναφορά σε απλό αριθμό είτε πρόκειται για παράθεση με λεπτομέρειες(π.χ ανά κατηγορία, ανά χρονολογία,συμπληρωμένα,ελλειπή κτλ.).
tolisserres
21-07-12, 09:51
έχω κάνει την ίδια πρόταση εδώ κ καιρό στο θέμα παλαιά άλμπουμ ,πιστεύω κ συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον
Νικο :oneup:
εγω εχω ετοιμα σχεδον τα δικα μου και τωρα θα προσθεσω αυτα που ειπες! δεν ξερω αν σηκωνει τοσες φωτο, αλλα επειδη τα πιο πολλα ειναι γνωστα απο παγκ,κυπ., ευρο και τσαμπ.λιγκ, ισως ειναι καλο τα πιο σπανια αλμπουμ να αναφερονται με φωτο καθως επισης και αυτα που δεν ειχαν κυκλοφορια στην ελλαδα.
Έλειπε ο Μπούρης; Από Δευτέρα θα έρθει;
ετσι ειπαν οτι θα ερθει
Για δειτε αυτα να παιρνουμε ιδεες... http://www.karyn-collectntrade.net/ http://www.footballcardsandstickers.com και αυτο αν ασχολειται ακομα ο τυπος... http://www.freewebs.com/paradogs77/
ΕΥΧΖΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!
- - - Updated - - -
χεχε!! καλα ειπα πανελλαδικα πηρα την πρωτη!! Σπυρο την πατησες!!! προηγουμαι κι εγω μια φορα απο σενα!! :p
καλες διακοπες μιχαλη-βασιλη αν και θα τα πουμε τηλεφωνικα!χεχε!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 17.00 ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!
:rtfm::clap::welcome::blabla::drunk:
ΗΤΤΗΘΗΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ!
- - - Updated - - -
https://www.facebook.com/groups/317860568298971/
paninigreece toy mikemike basilhs kikilias
ΜΕ ΣΚΟΤςΣΕΣ ΣΙΒΙΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ! ΧΑΧΑ
ΕΥΧΖΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!
- - - Updated - - -
ΗΤΤΗΘΗΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ!
- - - Updated - - -
ΜΕ ΣΚΟΤςΣΕΣ ΣΙΒΙΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ! ΧΑΧΑ
μια μερα πριν βγουν???δλδ 30/6???? εχασες :p την ειχα παρει πριν τις 30/6!!:dance::yahoo::podium:
ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΑ COPA AMERICA 2011 ???
10-15 ME TA METΑΦΟΡΙΚΑ ???
ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΑ COPA AMERICA 2011 ???
10-15 ME TA METΑΦΟΡΙΚΑ ???
εγω θελω
Μετα λυπης μου αποχωρω απο το φορουμ αυτο για προσωπικους μου λογους,θελω να σας ευχαριστησω ολους για την συνεργασια που ειχαμε αυτα τα 2 χρονια,θα συνεχισω να μπενω 1-2 φορες την εβδομαδα,γιατι εχω εκκρεμοτητες με 2 φιλους,ισως να με βρειτε και στο νεο φορουμ που δημιουργουν καπιοι φιλοι απο εδω,οτι νεο αλμπουμ ερχετε θα με το στελνει ο ραλλης απο τον πηγασο στο σπιτι μου.Σας ευχαριστω ολους.
ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ!
Αγαπητοί φίλοι
Υπάρχουν άπειρα διπλά από euro 2008 , ενώ έχω και καμιά 10ρια ελλείψεις . Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα!
Ευχαριστώ
tolisserres
22-07-12, 23:21
γειά σας φίλοι μου ,θα ήθελα κάποιες πληροφορίες όσο αφορά το muscara.com ,χθές παρήγγειλα 6 κενά άλμπουμ με τρόπο πληρωμής τον postal order κ μου απάντησε να τον ειδοποιήσω μόλις κάνω την πληρωμή προφανώς αν δεν κάνω λάθος εννοεί μόλις στείλω την ταχυδρομική επιταγή αλλά σε ποιά διευ/ση δεν αναφέρει κάτι σχετικό ούτε όταν επιλέγεις τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ,αν γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ να με ενημερώσει ,ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων ,θα με βοηθούσαι πάρα πολύ κάποιος που έχει αγοράσει με τον ίδιο τρόπο να μου έλεγε ποιά βήματα να ακολουθήσω από εδώ κ πέρα
γειά σας φίλοι μου ,θα ήθελα κάποιες πληροφορίες όσο αφορά το muscara.com ,χθές παρήγγειλα 6 κενά άλμπουμ με τρόπο πληρωμής τον postal order κ μου απάντησε να τον ειδοποιήσω μόλις κάνω την πληρωμή προφανώς αν δεν κάνω λάθος εννοεί μόλις στείλω την ταχυδρομική επιταγή αλλά σε ποιά διευ/ση δεν αναφέρει κάτι σχετικό ούτε όταν επιλέγεις τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ,αν γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ να με ενημερώσει ,ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων ,θα με βοηθούσαι πάρα πολύ κάποιος που έχει αγοράσει με τον ίδιο τρόπο να μου έλεγε ποιά βήματα να ακολουθήσω από εδώ κ πέρα
Στο Contact us εχει την διευθυνση τους και το τηλ. οποτε μπορεις να μιλησεις και να σου πουν. Λογικα αυτην την διευθυνση πρεπει να γραψεις στην ταχ.επιταγη και στο ταχυδρομειο θα σου πουν αν υπαρχει καποια διαφορα απο την εσωτερικου (με εξαιρεση την χρεωση υπηρεσιων).
Εγω πηρα κουτες σ.λ.09-10 πριν ενα μηνα απο τον piero με paypal ομως, και ειναι συνεπεστατη εταιρεια.
tolisserres
23-07-12, 09:33
ευχαριστώ πολύ
ειδικη συλλεκτικη εκδοση euro 2012 ολλανδιας
http://www.ebay.nl/itm/SPECIAL-DUTCH-EDITION-PANINI-EURO-EM-2012-Complete-set-and-empty-album-/140805670632?pt=LH_DefaultDomain_146&hash=item20c8ac06e8#ht_1074wt_1396
40 ευρω 6 διαθεσιμα
http://www.ebay.nl/itm/SPECIAL-DUTCH-EDITION-PANINI-EURO-EM-2012-Complete-set-and-empty-album-/140805670632?pt=LH_DefaultDomain_146&hash=item20c8ac06e8#ht_1074wt_1396
40 ευρω 6 διαθεσιμα
απο τι βλεπω ειναι εντελως διαφορετικα χαρτακια
Ειναι το Kick Off... υπαρχει και αλμπουμ με Αγγλικα!!
http://www.youtube.com/watch?v=VDDYWOVqfJo&feature=relmfu
tolisserres
24-07-12, 11:10
εκτός από τα άλμπουμ που προανέφερα υπάρχει άλμπουμ σε mint κατάσταση champions league 09-10 με 73 αυτοκ. άψογα κολημένα είναι τέλειο υπάρχουν κ τα αυτοκ. της προσφοράς μέσα
άλμπουμ africa 2010 μισογεμάτο που μετά την δική μας παρέμβαση έγινε σχεδόν γεμάτο λείπουν μόλις 33 από τα 640 σε τέλεια κατάσταση υπάρχουν ακόμα κ τα αυτοκ. της προσφοράς μέσα αψεγάδιαστο ,
ανταλλάσονται με άλλα σε ανάλογη κατάσταση ποδοσφαίρου που δεν υπάρχουν στην συλλογή μας ,ευχαριστώ
40 ευρω 6 διαθεσιμα
Φίλε Θοδωρή,
βρες το σε Αγγλική έκδοση να το χτυπήσουμε :) :) :)
SKYCAPTAIN
24-07-12, 15:10
Φίλε Θοδωρή,
βρες το σε Αγγλική έκδοση να το χτυπήσουμε :) :) :)
Συμφωνώ με τον Ισίδωρο, επιπλέον το video που ανέβασε ο Γιάννης τρομερό! Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εκπληκτική συλλογή! Θοδωρή κάνε ό,τι μπορείς για την Αγγλική έκδοση και εδώ είμαστε! Ποιός άλλος είναι μέσα;
γεννησε η ξαδερφη μου εναν παιδαρα οπως ολοι στο σοι μας :rofl:!!!!!
:rofl::p:)
ΑΧΧΑΑΧΧΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!
:rofl::rofl::p:)
ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΖΕΙ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!):oneup:
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
SKYCAPTAIN
24-07-12, 23:28
Να σου ζήσει το ανηψάκι θείε Σπύρο, γερό δυνατό!!!!!:clap::clap:
να σου ζησει φιλαρακο και πανω απο ολα υγεια
ψιτ θειο? εε θειο?? το νου σου τωρα που γινες θειος μην γινεις και μπαμπας!!:p κι οχι τιποτα αλλο ουε κι αλοιμονο μας γιατι θα μαζευεις χαρτακια
Χ20 και δε θα προλαβαινουμε εμεις να μαζεψουμε!-ρρρ
να σας ζησει!!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...:lol:
ψιτ θειο? εε θειο?? το νου σου τωρα που γινες θειος μην γινεις και μπαμπας!!:p κι οχι τιποτα αλλο ουε κι αλοιμονο μας γιατι θα μαζευεις χαρτακια
Χ20
να σας ζησει!!!!!
Γιάνναρε ακόμα να πας σπίτι?? πόσα χιλιόμετρα έκανες εχθές??
να πω ένα ευχαριστώ στο φίλο μου gportho66 για τις ωραιότατες διαφάνειες που μου έφερε χθες βράδυ για να αρχειοθετήσω τα κλειστά μου φακελάκια
:clap:
ΤΙ ΔΙΑΦΑΝΙΕΣ ΙΣΙΔΩΡΕ ??"
ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
αυτα τα αυτοκολλητα τα μαζευει καποιος η τα παιδια σας αυτα τα αυτοκολλητα που ειναι μαζι με τα γκοφρετακια απο γερμανια? http://www.team-sticker-2012.de/
αλλα δεν εστειλλαν τα διφυλλα αλμπουμς να τα βαλουμε!
65 ειναι ολα μαζι,και ανα 2 σε καθε γκοφρετακι με μελι.
δεν τα εχω δει εδω παυλε. μαλλον μονο γερμανια
στα ψιλικατζιδικα-μινι μαρκετ-περιπτερα σε κιτρινο κουτι περιπου και γραφει χανουτα ,απο εξω εχει και φωτος παικτων,μεσα εχει 24 γκοφρετακια αν δεν κανω λαθος τετραγωνα.
ευχαριστω πολυ για τις ευχες
Κατσε να βρεθει η καταλληλη και κανω μιση ντουζινα παιδια και θα σας κανω νονους :twisted: !!!
AXXAAXAXAXAX ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ :p !!!!!!!!!!!!!
AXXAAXAXAXAX ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ :p !!!!!!!!!!!!!
κακο για σας γιατι εσεις θα παιρνετε δωρα Panini,οχι εγω :rofl:
AAA ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΣΑ ΑΛΜΠΟΥΜ 20 ??? ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ Η ΘΕΣ ΚΟΥΤΕΣ?
AAA ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΣΑ ΑΛΜΠΟΥΜ 20 ??? ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ Η ΘΕΣ ΚΟΥΤΕΣ?
εννοειτε γεματα!!! :dwarf
αναλογα το φυλο του παιδιου θα εχει δωρο την καταλληλη συλλογη :biggrin:
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΧΧΑΑΧ :p
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!
ΓΕΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 4ΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΙΕ !!!!
μαζευει κανεις το The Incredibles?
το ειχε φερει ο Πηγασος μου ειχε δωσει αλμπουμ αδειο και πηρα 50 φακελακια απο εβαυ
αλλα δεν θα συμπληρωθει μαλλον
107194
- - - Updated - - -
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΙΕ !!!!
ευχαριστω!!
ποτε θα παρεις κουτες κοπα αμερικα?θελω κι εγω
πολυ ησυχια τελευταια στο φορουμ
ποτε το εφερε ο πηγασος?
εχω πληρες πακετο κοπα αμερικα αργεντινη 2011,δεν ειναι κολλημμενα τα αυτοκολλητα,αν ανταλασσει καποιος με κοσμος ζωων-σπαιντερμαν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.