PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

grsotos
22-08-12, 23:47
Προταση για τιτλο.
Φιλοι παννινι ελλαδας.
filpanel.com

GB33
23-08-12, 03:06
PANINOSTICKERMENS.GR :lol:

imperium
23-08-12, 21:27
κανονιζεται συναντηση για αρχες Σεπτεμβρη
οτι πληροφοριες σχετικα μεσω pm παρακαλω!!!

gportho66
25-08-12, 18:58
ΟΧΙ PUBLIC ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

SKYCAPTAIN ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΑΥ, FEEDBACK ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ! ΑΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!

gportho66
27-08-12, 23:17
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00!!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) ΟΝΟΜΑ ΝΕΟΥ SITE ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ SWAP & SELL & BUY ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ!
2) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ!
3) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΝΙ ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣHΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΚΛΠ.

ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΛΠ.
ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΧΥΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΧΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜ. ΔΙΑΤΑΞΗΣ!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!;)!

Υ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΨΑΧΤΗΡΙΑ????-PPP

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΩΣ ΤΩΡΑ
IMPERIUM
GPORTHO66
PANAGKAST
MARISI777
SKYCAPTAIN
PAIKSMAN
VECTIVUS

vectivus
27-08-12, 23:30
Καλησπερα σε ολους...και εγω μεσα!!!! Μου αρεσει και η ωρα...δροσουλα και μπυριτσες, μπορουμε να το γυρισουμε και στα μοχιτα πιο μετα :P .... Μια ερωτηση μονο... Το ραντεβου στον ηλεκτρικο ή σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι???

marisi777
27-08-12, 23:43
καλά με τηλεπάθεια δήλωσα εγώ συμμετοχή?? χαχαχαχαχαχαχα

:rofl::rofl:

gportho66
28-08-12, 00:11
Καλησπερα σε ολους...και εγω μεσα!!!! Μου αρεσει και η ωρα...δροσουλα και μπυριτσες, μπορουμε να το γυρισουμε και στα μοχιτα πιο μετα :P .... Μια ερωτηση μονο... Το ραντεβου στον ηλεκτρικο ή σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι???

ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

- - - Updated - - -

καλά με τηλεπάθεια δήλωσα εγώ συμμετοχή?? χαχαχαχαχαχαχα

:rofl::rofl:

ΝΑΙ!! ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ!! ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ!!-ΡΡ

gazakias
28-08-12, 13:54
ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SORRY ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013. (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ) :(
:( :(
:(
:( :(

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!

marisi777
28-08-12, 15:53
Φίλε Γιάννη,
τη Κυριακή ο μήνας έχει 2 και όπως είπε ο γαυράρας gazakias πρέπει να δούμε και την ομαδάρα μας...

γι'αυτό προτείνω να το κάνουμε λίγο νωρίτερα. τι λέτε?

sharkys
28-08-12, 16:25
Φίλε Γιάννη,
τη Κυριακή ο μήνας έχει 2 και όπως είπε ο γαυράρας gazakias πρέπει να δούμε και την ομαδάρα μας...

γι'αυτό προτείνω να το κάνουμε λίγο νωρίτερα. τι λέτε?

Πρωινές ώρες ρε παιδιά δεν παίζουνε ?
Τι γίνεται όλοι ξενυχτάτε και ξυπνάτε μετά τις 12:00 το μεσημέρι ?

gportho66
28-08-12, 17:08
Δεν μπορω ειδικα αυτην την κυριακη πριν τις 18.00. Εξαλλου ακομα κανει ζεστη και παμε για κανα μπανιο.
Πρωταθλημα ρε παιδια θα βλεπουμε ολο το χειμωνα!αρχη ειναι ακομα! και σιγα το γαυρο και το ελληνικο ποδοσφαιρικο θεαμα που θα δουμε....
Ακυρο λοιπον την Κυριακη 2 Σεπτεμβρη (ή 3 Σεπτεμβρη Gazakias-Gaurakias :p)
Προτεινετε αλλη μερα και βλεπουμε. Οσο για το site και τις ελλειψεις μπαρτσα και ολα τα αλλα προβληματα ας περιμενουν.

makis74
28-08-12, 17:18
Και εγώ θέλω να έρθω. Θα εξαρτηθεί από την ώρα.
Αν βρίσκαμε μέρος με NOVA ίσως να λυνόταν το πρόβλημα , εκτός αν οι πιο ''θερμόαιμοι'' θέλουν να πάνε γήπεδο!!! (Εγώ το έχω ψιλοκόψει...)

marisi777
28-08-12, 17:30
για καθημερινή αργά απογευματάκι ψήνεται κανείς?? 8 ας πουμε... Δευτέρα 3 του μήνα?? Όπου θέλετε, Θησείο ή Βουλιαγμένης!!!

gportho66
28-08-12, 17:44
για καθημερινή αργά απογευματάκι ψήνεται κανείς?? 8 ας πουμε... Δευτέρα 3 του μήνα?? Όπου θέλετε, Θησείο ή Βουλιαγμένης!!!

δευτερα τριτη μετα τις 10.30 Ισιδωρε απο μενα ..το ξερεις. 3/9 ομως ισως μπορω 9.30. μια ωρα ρε παιδια θα κατσουμε. Με τη nova δε θα μπορουμε να μιλαμε. Κανονιστε και πειτε μου. εγω δεν αναλαμβανω αλλη πρωτοβουλια αφου δε μπορουμε να συννενοηθουμε. Αν θελετε στο γραφειο μου μεχρι 10 ατομα χωραμε.

marisi777
28-08-12, 17:59
δευτερα τριτη μετα τις 10.30 Ισιδωρε απο μενα ..το ξερεις. 3/9 ομως ισως μπορω 9.30. μια ωρα ρε παιδια θα κατσουμε. Με τη nova δε θα μπορουμε να μιλαμε. Κανονιστε και πειτε μου. εγω δεν αναλαμβανω αλλη πρωτοβουλια αφου δε μπορουμε να συννενοηθουμε. Αν θελετε στο γραφειο μου μεχρι 10 ατομα χωραμε.

άμα φέρεις πίτσες εγώ είμαι μέσα!!!!

gportho66
28-08-12, 18:58
άμα φέρεις πίτσες εγώ είμαι μέσα!!!!

Παχαινουν οι πιτσες, αλλα αν φερεις κανα φακελακι θα το σκεφτω!:p

marisi777
28-08-12, 20:49
λοιπόν η συνάντηση μένει ως έχει για τη Κυριακή 02/09 έξω από το σταθμό στο Θησείο.

6μιση να μαζευτούμε και μέχρι τις 7 να έχει έρθει και ο πρόεδρας gporthos the one and only!!!

IMPERIUM
GPORTHO66
PANAGKAST
MARISI777
SKYCAPTAIN
PAIKSMAN
VECTIVUS

Μάκη (makis74) έλα και εσύ και θα τη δούμε τη μπάλα!!!

imperium
28-08-12, 21:10
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00!!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) ΟΝΟΜΑ ΝΕΟΥ SITE ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ SWAP & SELL & BUY ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ!
2) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ!
3) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΝΙ ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣHΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΚΛΠ.

ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΛΠ.
ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΧΥΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΧΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜ. ΔΙΑΤΑΞΗΣ!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!;)!

Υ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΨΑΧΤΗΡΙΑ????-PPP

IMPERIUM
GPORTHO66
PANAGKAST
MARISI777
SKYCAPTAIN
PAIKSMAN
VECTIVUS

Η συναντηση θα γινει οριστικα την Κυριακη το απογευμα οπως κανονισαμε απο εχθες.
Δεν παιρνει αναβολη για καποιους λογους!!!!
Οποιος μπορει ερχεται!!!!

makis74
29-08-12, 12:06
Μέσα και εγώ λοιπόν.
Θα έχω μαζί μου και ότι έχω υποσχεθεί σε marisi777 - panagkast - gportho66 - vectivus .
Σπύρο φέρε μαζί σου το άλμπουμ και αν έχεις διπλά από Ch.League 9-10.

marisi777
29-08-12, 12:22
Μέσα και εγώ λοιπόν.
Θα έχω μαζί μου και ότι έχω υποσχεθεί σε marisi777 - panagkast - gportho66 - vectivus .
Σπύρο φέρε μαζί σου το άλμπουμ και αν έχεις διπλά από Ch.League 9-10.

φέρε πράμα που σαλεύει!!!!!

gportho66
29-08-12, 13:14
Μετα οι ανταλλαγες!!
θα παρω κι ενα χαρακα μαζι μου να χτυπαω χερια οποιος βγαλει χαρτακια σαν τους παλιους κακους δασκαλους μιας αλλης εποχης! :p
κι εγω θα φερω οτι εχω υποσχεθει!!

marisi777
29-08-12, 13:47
άσε μας ρε πρόεδρα :p :p

gportho66
29-08-12, 17:48
άσε μας ρε πρόεδρα :p :p

Δεν ειμαι προεδρας ουτε προεδρος ουτε αποσκοπω σε κατι τετοιο!!:mad:

marisi777
29-08-12, 17:52
είσουν και θα είσαι ο Πρωθυπουργός!!!

imperium
29-08-12, 21:02

ρε λαμογιο
ησουν γραφεται!!! :rofl:

gportho66
29-08-12, 22:01
Σαλταρισμενο λαμογιο!:p

SKYCAPTAIN
29-08-12, 23:20
:respekt:
ΟΧΙ PUBLIC ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

SKYCAPTAIN ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΑΥ, FEEDBACK ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ! ΑΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!

Ναι, το γνωρίζω και πάντα πράττω έτσι. Πάντως σ'ευχαριστώ για την επισήμανση Γιάννη! Παιδιά όσον αφορά τη συνάντηση με καλύψατε, θα είμαι κι εγώ. Θα ενημερώσω εκ μέρους μου Δημήτρη (kalotatos) και Γιώργο (george_R) αν μπορούν να έρθουν γιατί τους φίλους αυτούς τους ξεχάσαμε. Σπύρο η OEO μπορεί να έρθει; Μπορείς να αναλάβεις να την ενημερώσεις εσύ;

Υ.Γ.: Μη βρίζετε ωρέ πανινόπουλα ενορχηστρωμένα το φίλο μου το marisi777, ειρήνη υμίν! Εδώ ο άνθρωπος ταξίδεψε μέχρι τη Γενεύη για να μου φέρει το ελβετικό άλμπουμ του Euro2012 και τον λέτε και λαμόγιο από πάνω;:rant: χε χε χε! Ομορφάντρα μου, δεν πειράααααζει ας τους να λένε, αδριάντα θα σου στήσω στο Θησείο την Κυριακή!:worthy::respekt:
Υ.Γ. : Κατόπιν συνεννοήσεως για να μπορεί και ο Παναγιώτης (paiksman) με τον οποίο βρεθήκαμε σήμερα, προτείνω, για να μην χάσουμε χρόνο με το να βρεθούμε όλοι στο σταθμό και να ψάξουμε που θα κάτσουμε, να ορίσουμε τη συνάντηση την Κυριακή αλλά στις 18:00 στην καφετέρια ΣΤΑΒΛΟΣ του Θησείου. Οπότε όποιοι συμφωνούν και μπορούν ας ποστάρουν.....

SKYCAPTAIN
31-08-12, 19:26
Λοιπόν παιδιά η συνάντηση μας αναφορικά με τα θέματα που έχουμε ήδη αποφασίσει προς συζήτηση, ορίζεται για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην καφετέρια ΣΤΑΒΛΟΣ Ηρακλειδών 10 Θησείο. Η Ηρακλειδών είναι ο κάθετος δρόμος στο δεξί σας χέρι στον πεζόδρομο που ανεβαίνετε από τον Ηλεκτρικό για να πάτε προς Αθηναίων Πολιτεία και Flocafe. Όπως λοιπόν ανεβαίνετε, συναντάτε δεξιά σας το καφεστιατόριο Λόντος. Εκεί στρίβετε δεξιά και Ο ΣΤΑΒΛΟΣ είναι στην ίδια πλευρά του δρόμου που είναι ο Λόντος, 3-4 μαγαζιά πιο πέρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν.Μόνο προσοχή εξαιτίας του ονόματος του καταστήματος, μη φέρετε τίποτε ζωάκια από τη πρόσφατη συλλογή και μας περάσουν για τσελιγκάδες και μας πάρουν με τις πέτρες, χε χε χε!!!!

marisi777
31-08-12, 19:28
Λοιπόν παιδιά η συνάντηση μας αναφορικά με τα θέματα που πει ορίζεται για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην καφετέρια ΣΤΑΒΛΟΣ Ηρακλειδών 10 Θησείο.

εκεί θα είμαστε!!!

theomuoc
02-09-12, 14:10
Καλησπέρα παιδιά και καλή πανινοσεζον να έχουμε....λυπάμαι αλλά στην σημερινή συνάντηση δεν θα καταφέρω να είμαι λόγω κάποιας υποχρέωσης με την δουλειάς μου...έχω μιλήσει με panagast και εγώ από είμαι σε ότι θέλουμε να διοργανώσουμε....
άντε με το καλό και ξεκινήσουμε και το τσαμπιονς λιγκ και να κάνουμε πάλι αρκετές συναντήσεις....

Καλά να περάσετε!

imperium
02-09-12, 21:33
ωραια καφετερια ειναι εκει και μπορουμε ανετα να κανουμε την δουλεια που θελουμε
τα λεμε στις 6!!

- - - Updated - - -

πολυ καλα πηγε η συναντηση
παρθηκαν αποφασεις και προχωραμε!!

παντως το καλυτερο εγινε πριν την συναντηση που κερδισα τον paiksman 5-0 στο ταβλι!!! :rofl:

marisi777
03-09-12, 12:40
ωραια καφετερια ειναι εκει και μπορουμε ανετα να κανουμε την δουλεια που θελουμε
τα λεμε στις 6!!

- - - Updated - - -

πολυ καλα πηγε η συναντηση
παρθηκαν αποφασεις και προχωραμε!!

παντως το καλυτερο εγινε πριν την συναντηση που κερδισα τον paiksman 5-0 στο ταβλι!!! :rofl:

μόνο στο τάβλι κερδίζουν τα βαζελάκια!!! μόνο εκεί μπορούνε....

SKYCAPTAIN
03-09-12, 18:39

Τι να πω φιλαράκι; Ένα σχόλιο μόνο: την ταινία men in black την έχεις δει; Είναι τυχαίο ότι κυκλοφόρησε το 1997 η πρώτη ταινία; Οι διαφορές βέβαια είναι βασικά μόνο 2 με τα αντίστοιχα ελληνικά sequels:1) ότι στο Hollywood έχουν γυριστεί μόνο άλλα 2 sequels (2002 και 2012 τα 2 και 3 αντίστοιχα) ενώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο γυρίζεται από 1 επιπλέον και 2) και στα 3 του Ηollywood σκηνοθέτης είναι ο Barry Sonnenfeld ενώ στην Ελλάδα ξεκινήσαμε από τον Κόκκαλη 1ο σκηνοθέτη για να καταλήξουμε πέρσυ στον Μαρινάκη (και φέτος ο ίδιος θα 'ναι, χε χε χε)! (Φίλοι Ολυμπιακοί εννοείται πλακίτσα κάνουμε, μην το πάρετε προσωπικά και αρχίσουμε ένα φαύλο γαϊτανάκι ανταπαντήσεων!)

Υ.Γ. : Για τα έξτρα χαρτάκια από Euro2012 Ελβετίας αύριο θα έχω νεώτερα. Όποιος άλλος όμως παιδιά ξέρει κάτι, έχει κάποια στοιχεία (τηλ. επικοινωνίας, e-mail κλπ) από την γερμανική, ελβετική αντιπροσωπεία της PANINI για τα αντίστοιχα έξτρα stickers των εκδόσεων της συλλογής αυτών των χωρών, ας μου στείλει το link ή ας το ποστάρει για να κάνουμε μαζική παραγγελία που την αναλαμβάνω προσωπικά για όλους όσους ενδιαφέρονται. Aς έχουμε όμως πρώτα στοιχεία και ύστερα ξαναμιλάμε....

imperium
04-09-12, 01:39

ενω εσεις ειστε τοσο αχρηστοι που ουτε ταβλι δεν ξερετε!!!

_Filippos_
04-09-12, 16:27
Παιδιά, μου ήρθε εξ Ιταλίας ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΕΡΙΕ Α 2011-2012 με χαρτάκια.΄

Έχω καμιά δεκαπενταριά διπλά.

Μου λείπουν πάρα πολλά.

mikemike
04-09-12, 16:33
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ FULL SET 60 ΕΥΡΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ 773 ΧΑΡΤΑΚΙΑ !

gazakias
05-09-12, 11:32
MIKE ΣΒΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

mikemike
05-09-12, 11:37
ΟΚ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ!

- - - Updated - - -

ΕΤΟΙΜΟΣ!

gportho66
05-09-12, 16:01
ΜΙΚΕΜΙΚΕ ειχες υποσχεθει οτι θα ρθεις στην επομενη συναντηση του σεπτεμβριου, αλλα επ'ουδενι... εισαι ευπροσδεκτος στην επομενη ομως, μιας και σ'αυτην αυτοαποκλειστηκες... οι εξελιξεις τρεχουν κριμα να αυτοαπομονωνεσαι... και επισης καλο ειναι οταν λεμε κατι να το τηρουμε ετσι δεν ειναι? :)

mikemike
05-09-12, 16:05
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1,2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ!

gportho66
05-09-12, 16:12
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1,2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ!

Ελα τωρα.. οι συνηθισμενες δικαιλογιες :p Εμεις γιατι να εχουμε ωρα και οχι εσυ?:)

mikemike
05-09-12, 16:17
ΘΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
8 ΠΡΩΙ ΜΕ 8 ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΓΥΡΝΑΩ 8 30
ΑΝ ΣΚΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΩΝΥΚΤΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ??

gportho66
05-09-12, 16:27
ΘΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
8 ΠΡΩΙ ΜΕ 8 ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΓΥΡΝΑΩ 8 30
ΑΝ ΣΚΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΩΝΥΚΤΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ??

οι συναντησεις συνηθως γινονται κυριακη, σπανια σαββατο και οχι παραπανω απο καμια ωρα -δυο το πολυ αν υπαρχει πυρετος ανταλλαγων :)

mikemike
05-09-12, 16:29
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ!

_Filippos_
07-09-12, 02:25
Παιδιά, μου ήρθε εξ Ιταλίας ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΕΡΙΕ Α 2011-2012 με χαρτάκια.΄

Έχω καμιά δεκαπενταριά διπλά.

Μου λείπουν πάρα πολλά.

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ FULL SET 60 ΕΥΡΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ 773 ΧΑΡΤΑΚΙΑ !

αν πάντως πέσει στα χέρια σου κανά διπλό, πες μου.

ευχαριστώ!

mikemike
07-09-12, 09:33
ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ 3ΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!

makis74
07-09-12, 14:24
Πήγε η αντιπροσωπεία στον Πήγασο ?
Έχουμε κανένα νεότερο από την συνάντηση ?
Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ?

imperium
07-09-12, 14:26
Πήγε η αντιπροσωπεία στον Πήγασο ?
Έχουμε κανένα νεότερο από την συνάντηση ?
Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ?

οχι ακομα,απο βδομαδα
οταν παμε θα γραψουμε οτι νεα εχουμε

marisi777
07-09-12, 14:26
οχι ακομα,απο βδομαδα
οταν παμε θα γραψουμε οτι νεα εχουμε

άντε ρε κάντε καμιά δουλειά. από μέρα σε μέρα το πάτε :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.