PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

imperium
07-09-12, 14:33
άντε ρε κάντε καμιά δουλειά. από μέρα σε μέρα το πάτε :p

εσυ τι μιλας???
σε περιμενω οταν σχολασεις
Ξερεις εσυ!!!

gportho66
07-09-12, 14:50
άντε ρε κάντε καμιά δουλειά. από μέρα σε μέρα το πάτε :p

Ψιτ??κανε μας την χαρη :p

mikemike
07-09-12, 15:38
ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?

SKYCAPTAIN
07-09-12, 17:27
ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ 3ΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Ενδεχομένως να έχει διπλά και η full συλλογή Φίλιππε (αναφέρομαι σε σένα σχολιάζοντας τα γραφόμενα του mike mike). Στην περσινό άλμπουμ Primera Division που απέκτησα μέσω Ράλλη είχε και πολλά έξτρα διπλά και η full συλλογή. Δεν ξέρω βέβαια αν το ιταλικό διαφέρει από το ισπανικό...

- - - Updated - - -

Σπύρο και Γίάννη να έρθω κι εγώ στον Πήγασο; black:sheep: χα, χα, χα! Δεν πάω φέτος γιατί είναι δίσεκτο, χα χα χα!

gportho66
07-09-12, 18:39
Δευτερα θα παει η τροϊκα στον πηγασο με αιτηματα ενα εκ των οποιων θα ειναι η παραλαβη extra stickers barcelona 2011-2012!

<<Μετα την συναντηση με τους ιθυνοντες του πηγασου η επιτροπη θα κετευθυνθει προς το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού
και Yπουργειο μεταφορων, οπου θα υπαρχουν διμερεις συνομιλιες με θεματα οπως την αναβαθμιση του χωρου, της ποιοτητας, των παροχων υπηρεσιων και διανομων!
Αν δεν γινουν δεκτα τα αιτηματα μας απειλουμε με απεργιακα κινηματα, κλεισιμο δρομων προς και απο το αεροδρομιο και λιμανι πειραια, αποκλεισιμο της δεκελειας και του πηγασου με πανω διαμαρτυριας και οτι αλλο μπορουμε να κανουμε για εναν αγωνα δικαιωσης!!!>>

Κυριοι!!ειναι αδιανοητο με αυτην την κριση να μην μπορουν να συμπληρωθουν τα εισερχομενα χαρτακια στα αλμπουμ μας!! δεν μπορουμε
να βλεπουμε αλλο τα οικογενιακα δραματα της πικριας απο τα ασυμπληρωτα αλμπουμ και να μην κανουμε τιποτα! Οχι αλλα ασυμπληρωτα αλμπουμ!
Αδεια αλμπουμ αδειο στομαχι!!!:protest::rockon::hit::clap

mikemike
07-09-12, 20:38
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!
ΕΣΕΙΣ?????

marisi777
08-09-12, 10:57
σας βρήκα νέο άλμπουμ. όποιος το βρει να μου πει και μένα...

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/225065/kolomvia-kykloforise-almpoym-me-aytokollita-toy-eskompar

imperium
08-09-12, 21:59
σας βρήκα νέο άλμπουμ. όποιος το βρει να μου πει και μένα...

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/225065/kolomvia-kykloforise-almpoym-me-aytokollita-toy-eskompar

Ραλλης ξαδερφε που εχει κονε εκει ;)

pavlex
09-09-12, 02:25
εδω εχει και φωτος http://www.axiaplus.gr/article/15238/almpoym-me-aytokollhta-toy-eskompar-kanei-thraysh/

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/396836/o-pablo-eskobar-egine-alboum-me-autokollita/

gportho66
09-09-12, 05:21
PABLO ESCOBAR
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
ΟΛΑ!

ΔΙΠΛΑ
ΚΑΝΕΝΑ!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ?:rofl:

SKYCAPTAIN
09-09-12, 19:28
Πλάκα πλάκα παιδιά ο Escobar λατρεύονταν ως λαϊκός ήρωας στις φτωχογειτονιές της Μπογκοτά! Έτσι είναι, αν σκεφτείτε ότι με το καρτέλ κοκαϊνης που διατηρούσε έδινε δουλειά σε χιλιάδες φτωχές οικογένειες! Προσοχή, δεν υποστηρίζω
ότι είναι σωστό και το επικροτώ (εντελώς αντίθετη γνώμη έχω), απλά το οικονομικό στοιχείο παίζει μεγάλο ρόλο, ιδίως σε φτωχές κοινωνίες όπως αυτές των χωρών της Λατ.Αμερικής, στις οποίες έχω εξαιρετική συμπάθεια.
Αξίζει λοιπόν να ασχοληθούμε με τέτοιο άλμπουμ ανεπιφύλακτα γιατί 2 είναι οι Παυλάρες-ινδάλματα του forum:
ο "αείμνηστος" Escobar εκ Κολομβίας και φυσικά ο τρισμέγιστος pavlex εκ Δράμας!:worthy:

pavlex
09-09-12, 21:08
αν μπορεις να με το αγορασεις απο το εμπει θα σε ημουν εγνωμων :oneup:

gportho66
09-09-12, 21:31
δεν υπαρχει παυλε! )))) εκτος αν εχουμε καμια διασυνδεση με τα καρτελ της κολομβιας ;) :whistle:

pavlex
09-09-12, 21:48
αυριο που θα πας στον πηγασο κανονισε το με τον ραλλη,θα τον ρωτησω και εγω απο το φειζμποοκ,πιστευω τους επομενους μηνες να υπαρχει στο εμπει,θυμασε το σιτε δημοπρασιων της νοτιας αμερικης στυλ εμπει που σε εδωσα! www.mercadolibre.com.ar αντι του αρ βαλε της κολομβιας .

Giorgio sak
09-09-12, 22:55
Παύλο, μην το ρωτήσεις αυτό. Ο Μπούρης θα σε βρίσει!

gportho66
10-09-12, 20:45
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ??ΛΟΟΛ

pavlex
10-09-12, 21:47
οταν αποκτησει μεγαλη συλλεκτικη αξια η οταν μεινει στοκ θα το βγαλουν.:hmm:

gportho66
10-09-12, 23:23
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΨΑΞΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΟΚ!

SKYCAPTAIN
11-09-12, 22:36
Απ'ό,τι πληροφορήθηκα σήμερα έγινε μια πολύ επιτυχημένη πρώτη συνάντηση μεταξύ Σπύρου-Γιάννη (από τους φίλους του συλλόγου μας) και Ράλλη (από Πήγασο).
Χίλια μπράβο παιδιά!:clap::oneup: Και φυσικά τα εύσημα πηγαίνουν και στο Ράλλη, ο οποίος μας έχει βοηθήσει αφάνταστα σε ό,τι περνάει από το χέρι του και μπορεί να το κάνει!

imperium
12-09-12, 10:00
ειπα στον Ραλλη για την συλλογη με τον Εσκομπαρ και δεν το ηξερε και γελαγε.

pavlex
12-09-12, 13:32
ε τι να κανει ο ανθρωπος! αν ταιζεις κοσμο σε κανουν ινδαλμα μετα τον θανατο σου,σε στηνουν και αγαλμα,γιατι "χερι που σε δινει να φας δεν το δαγκωνεις", αν ειχε και ο ωνασης λιγο μυαλο το ιδιο θα γινοταν εδω,αντιθετως η ζωη τον πληρωσε αλλιως, ο γιος του σκοτωθηκε σε ατυχημα και η γυναικα του βρεθηκε νεκρη στην μπανιερα της.

gportho66
12-09-12, 17:53
ε τι να κανει ο ανθρωπος! αν ταιζεις κοσμο σε κανουν ινδαλμα μετα τον θανατο σου,σε στηνουν και αγαλμα,γιατι "χερι που σε δινει να φας δεν το δαγκωνεις", αν ειχε και ο ωνασης λιγο μυαλο το ιδιο θα γινοταν εδω,αντιθετως η ζωη τον πληρωσε αλλιως, ο γιος του σκοτωθηκε σε ατυχημα και η γυναικα του βρεθηκε νεκρη στην μπανιερα της.

likelikelike!!!

GB33
12-09-12, 18:11
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΣΚΟΜΠΑΡ.ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΩ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ:lol:

sharkys
12-09-12, 18:15
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΣΚΟΜΠΑΡ.ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΩ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ:lol:

Πρόσεχε Γιώργο γιατί αν του είπες κιλό μπορεί να στείλει κάνα κιλό κοκκαίνη.
:lol::lol::lol:

Giorgio sak
12-09-12, 19:47
Η ανταλλαγή χρημάτων-άλμπουμ θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως σε ουδέτερο έδαφος που θα κανονιστεί ύστερα από διαβουλεύσεις με τις ομάδες των διαπραγματευτών των 2 πλευρών.

gportho66
12-09-12, 19:52
Ετοιμαστειτε και εξοπλιστειτε με τα απαραιτητα.... ολοι στην αποθηκη του εξοπλισμου!:rifle::2guns::shoot::ork:dwarf:viking:gun::hit:

pavlex
12-09-12, 20:20
περιμενουμε με ανυπομονησια!

imperium
12-09-12, 21:19
Η ανταλλαγή χρημάτων-άλμπουμ θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως σε ουδέτερο έδαφος που θα κανονιστεί ύστερα από διαβουλεύσεις με τις ομάδες των διαπραγματευτών των 2 πλευρών.

πειτε μου το που για να σας καρφωσω και να σας πιασουν στα πρασα!!! :rofl:

GB33
12-09-12, 21:29
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΡΙΚΑ :gun::2guns::rifle::shoot: ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ :hammered:ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...:lol:

pavlex
13-09-12, 00:57
για να μην ψαχνετε να βρειτε τις διευθυνσεις μας κατεβαστε το παρακατω προγραμματακι-ηλεκτρονικη ατζεντα.

http://www.dwrean.net/2009/07/my-address-book-491.html

gportho66
13-09-12, 02:34
για να μην ψαχνετε να βρειτε τις διευθυνσεις μας κατεβαστε το παρακατω προγραμματακι-ηλεκτρονικη ατζεντα.

Ωραιο φαινεται! το κατεβαζω! ευχαριστουμε παβλεξ!

sharkys
14-09-12, 23:27

Πω πω με έδωσε στεγνά.Τι να κάνω ρε παιδιά δεν έχω χρόνο να κρατώ αρχείο διευθύνσεων και τα παλιά μηνύματα τα σβήνω.

- - - Updated - - -

Με αφορμή την σημερινή μου τηλεφ.επικοινωνία με τον imperium σας αναφέρω ότι το nickname μου προφέρεται σάρκυς και όχι σαρκύς όπως με αποκάλεσε και με είχε αποκαλέσει και ο gportho.:lol::lol::lol:
Προέρχεται απο την αγγλικη λέξη shark ( καρχαρίας ) και κατ'επέκταση sharkys.
Τώρα το πως βγήκε είναι μεγάλη ιστορία.
Γενικά ο Σπύρος ψιλοπαραφράζει τα nicknames ( πεκςμαν αντι για παικςμαν) :lol::lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια είναι παβλέξ ή πάβλεξ ?????? .:rofl::rofl::rofl::rofl:

pavlex
14-09-12, 23:57
"Αλήθεια είναι παβλέξ ή πάβλεξ ??????"

πάβλεξ , ο τονος στο παβ

gportho66
15-09-12, 03:04
Για αυτο δε βαζω τονους!!! για να διαβαζει ο καθενας οπως ξερει κι οπως του ρχεται! λοοολ
αρε Νικο καρχαρια τι μου θυμισες... ξερεις ποσους ξερω μαυτο το παρατσουκλι απο την παιδικη ηλικια??:rofl:
εγω παντως σαρκύς θα σε λεω για να παω κοντρα στα αγγλακια. μαρεσουν και τα γαλλικα πιο πολυ: monsieur sharkys! χμ..ωραια ακουγεται
γαλιστι!:oneup:

Παβλεξ.. μια αλλαγη στο γραμμα Π με 'Κ-αψες!! :rofl::D

τον paiksman που τον λεω πεϊκσμαν τι σου λεει ΝΙΚΟΛΑ? χοχοχο

αντε γελασαμε λιγο παλι... ουφ...καλημερες...

imperium
15-09-12, 17:26
Πω πω με έδωσε στεγνά.Τι να κάνω ρε παιδιά δεν έχω χρόνο να κρατώ αρχείο διευθύνσεων και τα παλιά μηνύματα τα σβήνω.

- - - Updated - - -

Με αφορμή την σημερινή μου τηλεφ.επικοινωνία με τον imperium σας αναφέρω ότι το nickname μου προφέρεται σάρκυς και όχι σαρκύς όπως με αποκάλεσε και με είχε αποκαλέσει και ο gportho.:lol::lol::lol:
Προέρχεται απο την αγγλικη λέξη shark ( καρχαρίας ) και κατ'επέκταση sharkys.
Τώρα το πως βγήκε είναι μεγάλη ιστορία.
Γενικά ο Σπύρος ψιλοπαραφράζει τα nicknames ( πεκςμαν αντι για παικςμαν) :lol::lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια είναι παβλέξ ή πάβλεξ ?????? .:rofl::rofl::rofl::rofl:

ποτε δεν τον ειπα πεκσμαν!!! :mad:
καπως αλλιως τον ειχα πει και ολοι τον λεγαμε λαθος
Ενω εγω διαλεξα ευκολο nickname για να μην σας δυσκολευω :cool:

gportho66
15-09-12, 21:12
Ενταξει ΙΜΠΙΡΙΟΥΜ, ΙΜΠΕΡΙΟΥΜ, ΙΜΠΑΪΡΟΥΜ, ουφ... τα παραταω!:p

imperium
15-09-12, 21:23
Ενταξει ΙΜΠΙΡΙΟΥΜ, ΙΜΠΕΡΙΟΥΜ, ΙΜΠΑΪΡΟΥΜ, ουφ... τα παραταω!:p

ΑΙΜΠΕΡΙΟΜ :lol:

paiksman
17-09-12, 13:21
Καλημερίζω τις, προβληματισμένες με την ορθή προφορά των προσωνύμιών μας, ψυχές του foum.

Να αποκαλύψω κι εγώ λοιπόν τα μυστικά του "paiksman" μπήπως και σας βοηθήσω στην ορθή προφορά του. Το βαπτηστικό μου όνομα είναι Παναγιώτης, αλλά μέχρι τα 18 μου χρονια οι πάντες (ακόμα κι εγώ τον εαυτό μου...) με ήξεραν ως Πάικο, ναι ναι σωστά καταλάβατε, όπως το όρος Πάικο στην κεντρική Μακεδόνια. Έτσι συνηθίζουν να φωνάζουν τους Παναγιώτιδες στη Μονεμβασιά (από όπου κατάγομαι) κι έτσι φώναζαν και τον παππού μου, του οποίου το όνομα έχω πάρει. Απλά στα χρόνια της μετέπειτα ζωής μου κράτησα το "Παναγιώτης" για να αποφεύγω να περιγράφω κάθε φορά την ιστορία που σας παραθέτω.

Έτσι λοιπόν προέκυψε το "π ά ι κ σ μ α ν" (paiksman) και όχι πέικσμαν (λες και είμαι πέος!!) :oops: όπως με πειράζει ο τιτανομεγιστοτεράστιος πρόεδράρας μας gportho66.:respekt::respekt::respekt:

panagkast
17-09-12, 16:43
Φίλε οπότε εμένα θα μου επιτρέψεις να σε φωνάζω πάικοςμαν...:p

imperium
18-09-12, 15:37
Το βαπτηστικό μου όνομα είναι Παναγιώτης, αλλά μέχρι τα 18 μου χρονια οι πάντες (ακόμα κι εγώ τον εαυτό μου...) με ήξεραν ως Πάικο, ναι ναι σωστά καταλάβατε, όπως το όρος Πάικο στην κεντρική Μακεδόνια. Έτσι συνηθίζουν να φωνάζουν τους Παναγιώτιδες στη Μονεμβασιά (από όπου κατάγομαι) κι έτσι φώναζαν και τον παππού μου, του οποίου το όνομα έχω πάρει. Απλά στα χρόνια της μετέπειτα ζωής μου κράτησα το "Παναγιώτης" για να αποφεύγω να περιγράφω κάθε φορά την ιστορία που σας παραθέτω.

δεν μας ενδιαφερει κυριε πως σας φωναζανε!!! :tease:

gazakias
18-09-12, 17:20
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ MARISSI777 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΑΧΗΚΑΝ !!!!!!!!

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ :worthy:ΟΕΟ :worthy: ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ANGEL KAI TON IMPERIUM

gportho66
19-09-12, 03:36
Αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ, εδω για το πιο νεο αλμπουμ μια πρωτη γευση.. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2012-2013 Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=panini+champions+league+2012%2F13&_sacat=0&_odkw=panini+champions+league+2012-2013&_osacat=0

SKYCAPTAIN
19-09-12, 23:49
Αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ, εδω για το πιο νεο αλμπουμ μια πρωτη γευση.. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2012-2013 Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=panini+champions+league+2012%2F13&_sacat=0&_odkw=panini+champions+league+2012-2013&_osacat=0

Όντως τα Adrenalyn (κάρτες δηλ.) είναι μια πολύ ωραία συλλογή και κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό το είδος συλλογών, πέρα από τις συλλογές stickers δηλ. Ξέρει κανείς παιδιά -για να πάω αλλού τη συζήτηση-αν η συλλογή Ice Age 4 είναι άμεσα διαθέσιμη από την Panini για να την παραγγείλω μέσω Ράλλη;:hmm: Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, ευχαριστώ...:oneup:

gportho66
20-09-12, 02:17
Όντως τα Adrenalyn (κάρτες δηλ.) είναι μια πολύ ωραία συλλογή και κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό το είδος συλλογών, πέρα από τις συλλογές stickers δηλ. Ξέρει κανείς παιδιά -για να πάω αλλού τη συζήτηση-αν η συλλογή Ice Age 4 είναι άμεσα διαθέσιμη από την Panini για να την παραγγείλω μέσω Ράλλη;:hmm: Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, ευχαριστώ...:oneup:

ειναι... 25ευρο
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/it/it/archivio_result.asp?intIdCollLinguaDet=11481&strPag=n

ειπαμε με το Ραλλη οταν θελουμε μια συλλογη που δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα μπορει να μας την φερει σε καποια ποσοτητα.
Αν π.χ. μαζευτουμε δεκα ατομα θα μας τις φερει )))

tolisserres
20-09-12, 10:21
μας ενδιαφέρει κ εμάς αν θέλετε μας ειδοποιήτε

imperium
20-09-12, 11:28
κι εγω μεσα αν γινει μεγαλη παραγγελια

Χρονια Πολλα στον vectivus που εχει γενεθλια σημερα!!!!

mikemike
20-09-12, 13:56
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ VECTIVUS ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ ΣΠΥΡΟ!

marisi777
20-09-12, 14:36
ειναι... 25ευρο
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/it/it/archivio_result.asp?intIdCollLinguaDet=11481&strPag=n

ειπαμε με το Ραλλη οταν θελουμε μια συλλογη που δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα μπορει να μας την φερει σε καποια ποσοτητα.
Αν π.χ. μαζευτουμε δεκα ατομα θα μας τις φερει )))

και εγώ μέσα :)

gportho66
20-09-12, 17:45
ΣΥΛΛΟΓΗ ICE AGE 4. /ALBUM+FULL SET COMPLETE/ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

1)SKYCAPTAIN
2)TOLISSERRES
3) IMPERIUM
4) MARISI777
5)GPORTHO
6)GRSOTOS
7)PANAGKAST
8).................

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ Κ.ΡΑΛΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ )))

sharkys
20-09-12, 18:17
ICE AGE 4 ALBUM+FULL SET COMPLETE ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

1)SKYCAPTAIN
2)TOLISSERRES
3) IMPERIUM
4) MARISI777
5)GPORTHO
6)SHARKYS

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ [B]Κ.ΡΑΛΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ )))

Τιμή γνωρίζουμε για το αλμπουμ ?

@ ADSLgr.com All rights reserved.