Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
Εγω θα μαι απο τις 5.15-5.30 εκει οποιος το δει το μηνυμα ας ερθει νωριτερα!
ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 49 (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑ) ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ 18.00 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ - ΑΠΟ 17.30 ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΟΥΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ! (ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ Κ.... ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ!) :p :p
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΤΣΙ?ΛΟΛ
Υπαρχει μια ωραια εκπληξη απο τον κ.Ραλλη για το φορουμ!!!
Θα εχουμε απο δω και περα αρκετες τετοιες εκπληξεις αλλα και γενναιοδωρες χειρονομιες απο τον εξαιρετικο αυτο ανθρωπο, τον οποιο και πρεπει να ευχαριστησουμε ολοι μαζι για οτι κανει για μας και μας βοηθαει!
Ηδη υπαρχει προταση να χαριζονται μια ή δυο συλλογες κομπλε+αλμπουμ στο φορουμ, οπου μετα απο κληρωση θα την/τις κερδιζουν ενας ή δυο τυχεροι του φορουμ.
Η προταση μου ειναι να γινονται οι κληρωσεις παρουσια του κ.Ραλλη!
Επισης προτεινω για να παραλαβει καποιος απο αυτα που μας χαριζονται (κυριως για τα διπλα) να στελνει φωτο στο email μου ή του Σπυρου με το αλμπουμ του και τις ελλειψεις ως αποδεικτικο στοιχειο!!!
Νομιζω οτι ειναι ο πιο αντικειμενικος τροπος απο δω και στο εξης για να παιρνει καποιος αυτα που μας χαριζουν!
Αυτα και αλλα πολλα θα συζητηθουν αυριο στο meeting.
Παμε λοιπον στην εκπληξη..Εννοειται οτι ειναι διπλα αυτα χωρις ανταλλαγη για ολους για να μην υπαρχουν αδικιες και για να τα παιρνουν οσοι τα χρειαζονται πραγματικα...
ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2002!!! ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1996, 1998 ΚΑΙ TO 307 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1997!
Ως ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
Να πεις στον ραλλη να προτεινει στην πανινι να επανεκδωσουν τα αλμπουμ της σουπερλιγκα "ελληνικο ποδοφαιρο" σε τομο οπως εκανε η πανινι με το μουντιαλ και το ευρω,νομιζω θα κανουν και το τσαμπιον λιγκ.
Giorgio sak
21-10-12, 15:15
λάθος μήνυμα
[B][SIZE=2]ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ!
!
ειναι μικρα και τους εχουν απαγορεψει να ειναι εξω μεχρι αργα
θα παω κι εγω απο τις 5 σαν κηδεμονας :rofl:
χτυπησα μια προσφορα champions league2009-2010 1000χαρτακια !!! στα 20 ευρω
θελει κανεις αλλος ?
χτυπησα μια προσφορα champions league2009-2010 1000χαρτακια !!! στα 20 ευρω
θελει κανεις αλλος ?
Βαλτο στο αντιστοιχο θεμα Θοδωρη!!!ειναι πολλοι που θελουν!! (grsotos, makis74 imperioum και αλλοι)
Χρονια Πολλα στο μεγαλυτερο λαμογιο του συλλογου!!!
Να τα εκατοστισεις!!!
Χρονια Πολλα στο μεγαλυτερο λαμογιο του συλλογου!!!
Να τα εκατοστισεις!!!
να τον χαιρόμαστεεεεεεεεεεεε!!!! αλήθεια ποιος είναι??
να τον χαιρόμαστεεεεεεεεεεεε!!!! αλήθεια ποιος είναι??
ενας κακομοιρης!!!δεν τον ξερεις :rolleyes:
χρόνια πολλά γαυράρα μου, να τα εκατοστήσεις, σου έκανε και δώρο η ομάδα basket σήμερα!!!
:1000ballo:happybday: MARISI777 :respekt::worthy:
ρε ουτε που μας κερασες τον καφε που ελεγες,ουτε γλυκο,ουτε τιποτα!!
ευχαριστώ Γιάνναρεεεεεεεεεεεε. όλους σας ευχαριστώ!!!!
Ρε Σπυράκο. Ένα φτηνιάρικο καφέ θα σε κέρναγα?? θα σε πάω αλλού καλύτερα!!!χαχαχαχαχαχα
βάζω σε τάξη τα διπλά μου. περίμενε. άνοιξα και την 6η κούτα
ρε ουτε που μας κερασες τον καφε που ελεγες,ουτε γλυκο,ουτε τιποτα!!
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ :clap:
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ :clap:
εγω του το εκανα δωρο αυτο
Που θα με πας Ισιδωρε?Ξερεις ομως τι θελω να εχει ;)
ΠΟΝΗΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
εμ εχουμε ακομα καιρο μεχρι να παω στην κατασταση σας
Να μην το ευχαριστηθω? :rofl:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΙΣΗΔΩΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!:happybday:ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΑΚΟΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ..:)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΙΣΗΔΩΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!:happybday:ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΑΚΟΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ..:)
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Γιώργη. Να σαι καλά :)
εννοείτε τα παιδιά εχθές μου κάνανε σούπερ δωράκι....θα έχει και συνέχεια....
Τι γίνεται ρε παιδιά όλοι απο τις δουλιές μας ανταλλάσουμε μηνύματα ?
Για να εργασούμε και λίγο γιατί η τρόικα ξανάρχεται.
δουλεύουμε τώρα λέμε, δουλεύουμε.
δουλεύουμε τώρα λέμε, δουλεύουμε.
Εσυ τον κοσμο!:p
Giorgio sak
24-10-12, 15:51
Ένα έχω να σου πω, εσένα που ξέρεις ποιος είσαι:
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!!!
Επίσης, μου άνοιξε η όρεξη για σοκολάτες, χαχαχαχαχα!!!!
:respekt:
παιδιά παρέλαβα σήμερα το euro 2012 event kick off. σκληρό άλμπουν σαν της Γερμανικής έκδοσης και γύρω στα 230 χαρτάκια.
πολύ ωραία συλλογή για όποιον θέλει.
μόνο ebay θα τη βρείτε γύρω στο 40-45άρι συμπληρωμένη.
Πούντο??? χαχαχαχαχαχαχαα
είσαι στο μυαλοοοο, κάτι μαγικοοοοοοοοοο
Βολευει συναντηση στην Θεσσαλονικη Σαββατο απογευμα στις 18.00 στο city gate? Στον οροφο για να εχουμε ευκολο Parking κ ησυχια! Ελα να βλεπω συμμετοχες :clap:
χρονια πολλα σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες !!!!!!!!!!!
Μαζεύει κανείς κάρτες Adrenalyn?? Εγώ μόλις ξεκίνησα και έκανα τις πρώτες μου αγορές σε κάρτες από:
1. WC 2010
2. Euro 2012
3. CL 2012/13
ΓΙΩΡΓΟ ΣΒΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.
Χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!!!!
Χρονια Πολλα ΟΕΟ, Skycaptain, Daslan, Kalotatos και σε ολους τους Δημητρηδες Δημητρουλες!!
Μαζεύει κανείς κάρτες Adrenalyn?? Εγώ μόλις ξεκίνησα και έκανα τις πρώτες μου αγορές σε κάρτες από:
1. WC 2010
2. Euro 2012
3. CL 2012/13
Ψευτομαζευω εγω,εχω διπλες απο CL11/12...Να κανουμε καμια ανταλλαγη στην συναντηση...
Αντρέα μπες στο νέο τόπικ με αυτό το θέμα
http://www.adslgr.com/forum/threads/672238-Panini-Adrenalyn-XL-Official-Trading-Cards?highlight=panini+adrenalyn
άντε καλή αρχή!!!
θελετε αυριο για μια γρηγορη συναντηση - ανταλλαγες που εχουμε ηδη ανταλλαξει ?
εχω καμια 10 φακελους
έλα θησείο στις 9μιση-10 να πάμε για καφέ. θα είναι imperium sharkys panagkast και φυσικά εγώ
θα σου φέρω και από γερμανικό ότι βρω. άνοιξα μόλις κούτα
έλα θησείο στις 9μιση-10 να πάμε για καφέ. θα είναι imperium sharkys panagkast και φυσικά εγώ
θα σου φέρω και από γερμανικό ότι βρω. άνοιξα μόλις κούτα
μας πηρε ο υπνος ολους :rofl:
σημερα το απογευμα παμε για ΚΑΦΕ ΜΟΝΟ γκουχ :rolleyes:
5μιση καφενησίδα για ένα καφεδάκι στα γρήγορα καθώς και για γρήγορες ανταλλαγές.
όσοι πιστοί προσέλθετε
5μιση καφενησίδα για ένα καφεδάκι στα γρήγορα καθώς και για γρήγορες ανταλλαγές.
όσοι πιστοί προσέλθετε
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B1/305687576134952
Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΑΚΙΩΝ ..... ΤΡΕΜΕ ΔΙΑΚΑΣΤΗ DREΑD ...:p
Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΑΚΙΩΝ ..... ΤΡΕΜΕ ΔΙΑΚΑΣΤΗ DREΑD ...:p
για τον Bravestar λες? :whistle:
ξεφτίλα φίλε Θοδωρή... μακριά από τέτοιες περιπτώσεις...
Καλησπερα σε ολη την παρεα... σκεφτομαι να αρχισω πρωτο αλμπουμ Euro 2004... !!! Να ρωτησω την παρεα πριν ξεκινησω τις ερευνες
1. Γινεται παραγγελεια απο ΠΗΓΑΣΟ για αγορα ολη της συλλογης??
2. Αν καποιος εχει καποιο αλμπουμ σετ απο χαρτακια σε πολυ κατασταση φυσικα διαθεσιμο προς αγορα???
3. Μηπως καποιος εχει στοκαρει καμια κουτα???
4. Οι κουτες ειναι μονο 250 οπως βλεπω απο εβαυ???
5. Ποσα χαρτακια εχει η συλλογη??
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Καλησπερα σε ολη την παρεα... σκεφτομαι να αρχισω πρωτο αλμπουμ Euro 2004... !!! Να ρωτησω την παρεα πριν ξεκινησω τις ερευνες
1. Γινεται παραγγελεια απο ΠΗΓΑΣΟ για αγορα ολη της συλλογης??
2. Αν καποιος εχει καποιο αλμπουμ σετ απο χαρτακια σε πολυ κατασταση φυσικα διαθεσιμο προς αγορα???
3. Μηπως καποιος εχει στοκαρει καμια κουτα???
4. Οι κουτες ειναι μονο 250 οπως βλεπω απο εβαυ???
5. Ποσα χαρτακια εχει η συλλογη??
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ!!
1. Λογικα ναι! Μιλας με Ραλλη να στη φερει και ποσό!
2. Το εχω full set+album...τιμη αστα να πανε :)
3. Εγω οχι
4. Υπαρχουν και με 100 φακελακια - τιμη κι εδω αστα να πανε μαζι με τα μεταφορικα, ενδεικτικα δες αυτο...
http://www.ebay.com/itm/Euro-2004-Portugal-Stickers-Box-100-Packs-Panini-/370642810491?pt=US_Soccer_Trading_Cards&hash=item564c08767b#ht_1105wt_932
Οποτε συμφερει με την ιδια τιμη να την παρεις ετοιμη στο link που λεει πιο κατω ο Τεο!
5. EURO 2004 (1-334)
ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣ ΕΔΩ : http://www.ebay.de/itm/PANINI-EURO-2004-EM-PORTUGAL-KOMPLETT-LEERALBUM-334-STICKER-/110970238485?pt=Sammelbilder&hash=item19d6577615#ht_1894wt_1397
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣ ΕΔΩ : http://www.ebay.de/itm/PANINI-EURO-2004-EM-PORTUGAL-KOMPLETT-LEERALBUM-334-STICKER-/110970238485?pt=Sammelbilder&hash=item19d6577615#ht_1894wt_1397
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
Ναι ! φαινεται καλος και λογικη τιμη!
Υπάρχει περίπτωση συνάντησης το ΣΚ στη Βουλιαγμένης?
@ ADSLgr.com All rights reserved.