PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

pavlex
06-11-12, 14:51
να παει ο προεδρος να δωσει συνεντευξη!

δειτε την εκτυπωση του αλπουμ του μουντιαλ στο εργοστασιο της πανινι και πολλα αλλα,στοιβες τονοι αυτοκολλητων του μουντιαλ

https://www.facebook.com/pages/Panini-Romania/327299107347308

makis74
06-11-12, 15:44
Μπράβο Παύλο ωραίο link μας έδωσες, φοβερή δουλειά έχουν κάνει στην Ρουμανία , (σελίδες facebook , internet site) και απ'ότι φαίνεται με την υποστήριξη της τοπικής panini. Άντε μπας και καταφέρουμε να κάνουμε και εμείς κάτι εδώ.

ΥΓ. Σπύρο(imperium) σβήσε μηνύματα, δεν έχεις χώρο

pavlex
06-11-12, 17:22
οταν θα παρει συνταξη ο ραλλης τοτε θα γινουν και εδω!:) πρεπει να αυτονομηθει η διανομη ,να γινει ξεχωριστη εταιρεια-αντιπρωσωπεια,ετσι οπως ειναι δεν μπορει να λειτουργησει παρα μονο ως αγγαρεια με εξτρα ποσοστα σε καποιον.

imperium
06-11-12, 20:08
Μπράβο Παύλο ωραίο link μας έδωσες, φοβερή δουλειά έχουν κάνει στην Ρουμανία , (σελίδες facebook , internet site) και απ'ότι φαίνεται με την υποστήριξη της τοπικής panini. Άντε μπας και καταφέρουμε να κάνουμε και εμείς κάτι εδώ.

ΥΓ. Σπύρο(imperium) σβήσε μηνύματα, δεν έχεις χώρο

εσβησα

SKYCAPTAIN
07-11-12, 16:25
οταν θα παρει συνταξη ο ραλλης τοτε θα γινουν και εδω!:) πρεπει να αυτονομηθει η διανομη ,να γινει ξεχωριστη εταιρεια-αντιπρωσωπεια,ετσι οπως ειναι δεν μπορει να λειτουργησει παρα μονο ως αγγαρεια με εξτρα ποσοστα σε καποιον.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα Παύλο! Ο Ράλλης είναι ο μόνος που μας βοηθάει έμπρακτα και παρά την ηλικία του έχει σχέση με την τεχνολογία (διαδίκτυο, facebook κλπ). Όταν φύγει φοβάμαι για το αν θα υπάρξει κάποιος τόσο άξιος όσο αυτός. Το πρόβλημα είναι από πιο πάνω και αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε με το Γιάννη, το Σπύρο και τους άλλους φίλους και απ΄ό,τι φαίνεται υπάρχει κατανόηση και αρχίζουν να αχνοφαίνονται ψήγματα αισιοδοξίας. Όσο για το site λίγη υπομονή ακόμα.....

pavlex
07-11-12, 18:34
Ειναι υπαλληλος της επιχειρησης πηγασος α.ε., δεν εχει αυτονομη επιχειρηση δικη του,κανει οτι του λενε οι απο πανω,γιατι ''θελουν την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο",δηλαδη οπως δουλευει το εμπορικο συστημα εδω,ευτυχως λογω τροικας γινομαστε κρατος σιγα σιγα,και θα αλλαξει και το εμπορικο συστημα.

imperium
07-11-12, 23:25
ενδιαφερεται κανεις για μαζικη αγορα κενου αλμπουμ euro 2004?

4,99 λιρες το αλμπουμ + τα ταχυδρομικα

1)imperium
2)vectivus

gportho66
08-11-12, 00:24
Πραγματι καναμε και κατι παραπανω περα απο τα γραπτα post και π.μ. του φορουμ... Περα απο τις απροσωπες αποστολες μεσω ελτα.... Συναντησεις πολυ χαρουμενες με ομαδικο πνευμα, με συμφερον συλλογικο, παραμεριζοντας το ατομικο.
Αναπτυσσουμε σχεσεις προς πολλες κατευθυνσεις, οπως με το να επιδιωκουμε τις καλυτερες με Πηγασο και Πανινι.
Ακομα καλυτερα καθε φορα να ερχονται νεοι φιλοι στην παρεα και να ενθουσιαζονται!!!αυξανεστε και πληθενεστε! ολα ειναι πολυ ωραια λοιπον!!
Εδω να αναφερω και τις πολλες καλες σχεσεις που εχουν καποιοι με την πανινι και δια ζωσης /ονοματα δε λεω που πηγαν εκει../ και με παραλαβες / επισης δε λεω ποιος μου φερνει χαρτακια κατευθειαν απο την πηγη/ :lol:
Οσο για τον sportfm εε, αντε να το παινευτουμε ρε παιδια!!!βγηκαμε στον αερα κι η φημη μας απλωθηκε!!σιγουρα καποιος κατι καπου ειπε ή ακουσε απο καποιον για το φορουμ... για την ομαδα που μεγαλωνει!!

Παυλε αμεσα κι ολας θα καλεσουμε τον κ.Ραλλη στην επομενη συναντηση!!(ετοιμαζω επιστολη με ανοιχτη ημερομηνια!! λοολ)
Προτεινω ενα ταξιδακι στη θεσσαλονικη ενα σαβ-κυρ που θα βολευει και αθηναιους και καρντασια!!!
(4 ατομα ανα αυτοκινητο θα μας ερθει 30 ευρω ο καθενας με τα κ....διοδια!) Απο τωρα να το κανονισουμε για ανταλλαγες στην s.l 2012-2013 μολις βγει! (τελη νοεμβρη 30-1-2/12 /ή αρχες δεκεμβρη 8-9/12!!- αμαξι βαζω εγω εσεις βαλτες τους καφεδες :lol:)
Παντα τετοια φιλοι!!!

SKYCAPTAIN
08-11-12, 03:32
Ειναι υπαλληλος της επιχειρησης πηγασος α.ε., δεν εχει αυτονομη επιχειρηση δικη του,κανει οτι του λενε οι απο πανω,γιατι ''θελουν την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο",δηλαδη οπως δουλευει το εμπορικο συστημα εδω,ευτυχως λογω τροικας γινομαστε κρατος σιγα σιγα,και θα αλλαξει και το εμπορικο συστημα.

Δεν είναι έτσι φίλε! Άσε να ξέρουμε κάτι παραπάνω εμείς που έχουμε πάει τόσες φορές στα γραφεία και βλέπουμε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Απλά ένα θα σου πω: χωρίς Ράλλη δεν υπάρχει η ετσιρεία και δεν είναι απλός υπάλληλος. Όσο για το αν λόγω της τροϊκας γινόμαστε κράτος συμφωνώ αλλά ασιατικό κράτους τύπου Μπαγκλαντές! Μήπως θυμάσαι πόσοι μάζευαν πριν 2 χρόνια και πόσοι τώρα; Όταν ένας πατέρας χάνει τη δουλειά του πώς μπορεί να ασχοληθεί με το να μαζεύει χαρτάκια στο παιδί του όπως μάζευε άλλωστε; Και στο λέω υπεύθυνα, ξέροντας άτομα που έχουν σταματήσει τη συλλογή για αυτόν ακριβώς το λόγο. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι η τροϊκα μας έκανε να αλλάξουμε νοοτροπία και να ξεφύγουμε από τη λαμογιά, τη βολεψιά και τον ατομικισμό μας (σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα) και αποτυπώνεται εύγλωττα και στο forum. Aν δηλ. δεν είχαμε κάνει έστω και το σύλλογο που υπάρχει αλληλεγγύη και συνεργασία, δεν θα είμαστε το ίδιο τώρα. Και στο κοινό αλμπουμ που θα κάνουμε τέτοιου τύπου άτομα θα σκεφτώ και σε ένα από αυτά θα προτείνω στο Γιώργο και στους άλλους φίλους νσ το δώσουμε μόλις συμπληρωθεί.... Όσο για αυτά που λες για το εμπορικό σύστημα περί Πήγασου συμφωνούμε σε πολλά αλλά μη τσουβαλιάζεις το Ράλλη με τους άλλους όταν ο ίδιος μας έχει κάνει τόσες προσφορές. Μακάρι βέβαια να είχε μεγαλύτερη εξουσία στην εταιρεία (εδώ συμφωνούμε απόλυτα) αλλά όσα κάνει δεν είναι και λίγα....

makis74
08-11-12, 11:51
Δημήτρη νομίζω ότι ο Παύλος δεν κατηγορεί τον Ράλλη , το αντίθετο. Εννοεί ότι ο Πήγασος έχει βολευτεί με αυτόν τον άνθρωπο που μόνος του τρέχει όλη την Panini στην Ελλάδα και κάνει ότι μπορεί , αλλά είναι μόνος του. Ο Πήγασος δεν ενδιαφέρεται να κάνει τίποτα παραπάνω για να προωθήσει την υπόθεση, προφανώς γιατί είμαστε μικρή αγορά και δεν μπορεί να προσβλέπει σε μεγάλο κέρδος. Η βασική εμπορική δραστηριότητα του Πήγασου δεν είναι η Panini και όσοι έχουμε πάει στις εγκαταστάσεις του το έχουμε διαπιστώσει.
Αν φύγει ο Ράλλης θα καταρρεύσει η υπόθεση Panini στην Ελλάδα γιατί μόνο με μεράκι και προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να αναπτυχθεί. Αναγκαστικά θα πρέπει να καλυφτεί το κενό με κάποια άλλη κίνηση η οποία μπορεί να είναι καλύτερη από την υπάρχουσα κατάσταση. Μπορεί και όχι αν δεν βρεθεί κάποια άλλη εταιρεία ή αν δεν αναπληρώσει επάξια το κενό ο Πήγασος.
Νομίζω ότι αυτό εννοεί ο Πάυλος λέγοντας ότι αν δεν φύγει ο Ράλλης δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

marisi777
08-11-12, 12:48
Παιδιά όταν φύγει ο Ράλλης θα πάρω εγώ την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και θα την αναβαθμίσω!!!!

ψηφίστε με!!!

sharkys
08-11-12, 12:51
Παιδιά όταν φύγει ο Ράλλης θα πάρω εγώ την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και θα την αναβαθμίσω!!!!

ψηφίστε με!!!

Εγώ και με τα 2 χέρια σε ψηφίζω.
Είσαι η ελπί(ή)δα μας.

marisi777
08-11-12, 12:54
αλήθεια Νίκο, έχει περάσει από το μυαλό μου....

sharkys
08-11-12, 13:18
αλήθεια Νίκο, έχει περάσει από το μυαλό μου....

Άρα εδώ δεν χρειάζεσαι ψήφο αλλά να τα χώσεις χοντρά για να πάρεις την αντιπροσωπεία.

marisi777
08-11-12, 13:53
σιγά μη χρειαστεί να τα χώσουμε και χοντρά... τι κεφάλαιο να θέλει άραγε??

gazakias
08-11-12, 13:58
EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΙΣΙΔΩΡΕ !

pavlex
08-11-12, 14:03
ο ανθρωπος ειναι συνταξιουχος και ασχολειτε απο νεαρη ηλικια και για αυτο τον εχουν στον πηγασο,ευτυχως υπαρχουν και μερικοι που καταλαβαινουν τι εννοω! αλλα οταν ο μωισιδης λεει οτι θελουν 15 μερες να εφοδιασουν τη αθηνα,φαινετε ιδιοις ομμασι πως ποσο πολυ την ενδιαφερει ο πηγασος το ονομα πανινι.,για παραδειγμα τα αυτοκολλητα του ευρω 12 εδω στην δραμα ηρθαν μετα απο 1 μηνα αφοτου βγηκαν στην αθηνα,ενω το τσαμπιον λιγκ 12 13 σε 10 μερες.

marisi777
08-11-12, 14:07
δεν έιναι πολλά Θοδωρή, trust me!!!

mikemike
08-11-12, 15:52
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
http://www.ebay.com/itm/Lot-50-2010-FIFA-World-Cup-South-Africa-Magnet-Folders-and-Boxes-NEW-/140869899011?_trksid=p5197.m1997&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D16%26meid%3D3314975328230808734%26pid%3D100016%26prg%3D1006%26r k%3D6%26sd%3D110962603897%26!:)

pavlex
08-11-12, 16:18
ειναι απο ιδιωτικες εταιρειες και οχι της πανινι.

mikemike
08-11-12, 16:30
το 3ερω αλλα ειναι ωραιο!:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΕ!
ΜΙΧΑΛΗΣ!:)

pavlex
08-11-12, 16:32
χρονια σου πολλα!οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!;)

mikemike
08-11-12, 16:40
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΠΑΝΙΝΙ ΘΕΛΩ :p!!!!!! XAXAXA!:)!

SKYCAPTAIN
08-11-12, 16:49
Παύλο και Μάκη σε ό,τι λέτε για τον Πήγασο συμφωνώ απόλυτα αλλά αυτά τα γνωρίζουμε εδώ και καιρό και πράγματι -για να επαληθεύσω ότι αναφέρει ο Μάκης- όσοι έχουν ανέβει στις εγκαταστάσεις της εταιρείες εύλογα διαπιστώνουν ότι το 95% των εμπορευμάτων και επομένως και των κερδών της, είναι από τα ζαχαρώδη προϊόντα.Όλα αυτά περί εφοδιασμού της αγοράς τα έχουμε συζητήσει εδώ κατ'επανάληψη και απ'ό,τι είδατε έγινε ένα μικρό βήμα με τις τιμές που εξασφάλισε για όλους ο Γιάννης και τον εφοδιασμό σε κούτες στη Μακεδονία πέρα από την Αττική. Βέβαια αυτό έγινε με δική μας πρωτοβουλία αλλά θέλω να πω ότι η εταιρεία όντως έχει λανθασμένη νοοτροπία βολέματος σε πολλά πράγματα ωστόσο είναι συζητήσιμη για αλλαγές γιατί αν δεν ήταν σύμφωνη σε όλο αυτό το εγχείρημα εμείς από μόνοι μας δεν θα κάναμε τίποτα οπότε τουλάχιστον αυτό πρέπει να το πιστωθεί στα θετικά.
Να πω λοιπόν ότι συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν άθλια η διανομή στην επαρχία στο Euro2012 (στην Ηγουμενίτσα πχ. δεν ήρθε καν η συλλογή ενώ σε Πάτρα και Λάρισα που είναι και μεγαλύτες πόλεις πολύ αργότερα και σε συγκεκριμένα σημεία μόνο) και αυτό πρέπει να αλλάξει και θα το συζητήσουμε μαζί τους να δούμε πώς ακριβώς θα γίνει αυτό και αν μπορούμε εμείς από την πλευρά μας να συμβάλλουμε σε κάτι που ανδιαμφισβήτητα είναι περισσότερο θέμα της εταιρείας και του τρόπου με τον οποίο έχει στηθεί το δίκτυο διανομής. Μην ξεχνάτε βέβαια αυτό που σας είπα και πριν περί οικονομικής κρίσης και αλλαγής προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού που επηρεάζουν αρνητικά τις όποιες εξελίξεις. Όσον αφορά αυτό που είπες προηγουμένως Μάκη περί αλλαγής συστήματος που μπορεί να είναι θετικό για το μέλλον συμφωνούμε απόλυτα αλλά σίγουρα όμως τα συστήματα για να είναι πετυχημένα βασίζονται σε ανθρώπους και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος αντάξιος του Ράλλη. Όχι ακατόρθωτο όμως και -για να το συνδυάσω με άλλα ποσταρίσματα- ίσως και να έχει βρεθεί. Ψηφίζω λοιπόν ανεπιφύλακτα τον λαμουαγιέν (όπως τον λέει και ο Γιάννης) να πάρει εδώ και τώρα την αντιπροσωπεία. Το μόνο που φοβάμαι όμως είναι ότι δεν θα σχολείται καθόλου με τη διανομή και θα είναι συνεχώς στην αποθήκη να ετοιμάζει συνεχώς συλλογές από το αρχείο για να τις προωθεί στο e-bay, χε χε χε! Υ.Γ. : Τις ευχές μου στους εορτάζοντες!

pavlex
08-11-12, 16:53
τα χριστουγεννα που θα ερθει ο αγιος βασιλης θα σε φερει απο την πανινι σουπερλιγκα και ΝΒΑ!

mikemike
08-11-12, 17:08
:):):):):):):):)

- - - Updated - - -

τα χριστουγεννα που θα ερθει ο αγιος βασιλης θα σε φερει απο την πανινι σουπερλιγκα και ΝΒΑ!

ΑΧΧΑΧΑΑΧ ΝΑΙ! Ο ΑΓΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

- - - Updated - - -

Παύλο και Μάκη σε ό,τι λέτε για τον Πήγασο συμφωνώ απόλυτα αλλά αυτά τα γνωρίζουμε εδώ και καιρό και πράγματι -για να επαληθεύσω ότι αναφέρει ο Μάκης- όσοι έχουν ανέβει στις εγκαταστάσεις της εταιρείες εύλογα διαπιστώνουν ότι το 95% των εμπορευμάτων και επομένως και των κερδών της, είναι από τα ζαχαρώδη προϊόντα.Όλα αυτά περί εφοδιασμού της αγοράς τα έχουμε συζητήσει εδώ κατ'επανάληψη και απ'ό,τι είδατε έγινε ένα μικρό βήμα με τις τιμές που εξασφάλισε για όλους ο Γιάννης και τον εφοδιασμό σε κούτες στη Μακεδονία πέρα από την Αττική. Βέβαια αυτό έγινε με δική μας πρωτοβουλία αλλά θέλω να πω ότι η εταιρεία όντως έχει λανθασμένη νοοτροπία βολέματος σε πολλά πράγματα ωστόσο είναι συζητήσιμη για αλλαγές γιατί αν δεν ήταν σύμφωνη σε όλο αυτό το εγχείρημα εμείς από μόνοι μας δεν θα κάναμε τίποτα οπότε τουλάχιστον αυτό πρέπει να το πιστωθεί στα θετικά.
Να πω λοιπόν ότι συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν άθλια η διανομή στην επαρχία στο Euro2012 (στην Ηγουμενίτσα πχ. δεν ήρθε καν η συλλογή ενώ σε Πάτρα και Λάρισα που είναι και μεγαλύτες πόλεις πολύ αργότερα και σε συγκεκριμένα σημεία μόνο) και αυτό πρέπει να αλλάξει και θα το συζητήσουμε μαζί τους να δούμε πώς ακριβώς θα γίνει αυτό και αν μπορούμε εμείς από την πλευρά μας να συμβάλλουμε σε κάτι που ανδιαμφισβήτητα είναι περισσότερο θέμα της εταιρείας και του τρόπου με τον οποίο έχει στηθεί το δίκτυο διανομής. Μην ξεχνάτε βέβαια αυτό που σας είπα και πριν περί οικονομικής κρίσης και αλλαγής προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού που επηρεάζουν αρνητικά τις όποιες εξελίξεις. Όσον αφορά αυτό που είπες προηγουμένως Μάκη περί αλλαγής συστήματος που μπορεί να είναι θετικό για το μέλλον συμφωνούμε απόλυτα αλλά σίγουρα όμως τα συστήματα για να είναι πετυχημένα βασίζονται σε ανθρώπους και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος αντάξιος του Ράλλη. Όχι ακατόρθωτο όμως και -για να το συνδυάσω με άλλα ποσταρίσματα- ίσως και να έχει βρεθεί. Ψηφίζω λοιπόν ανεπιφύλακτα τον λαμουαγιέν (όπως τον λέει και ο Γιάννης) να πάρει εδώ και τώρα την αντιπροσωπεία. Το μόνο που φοβάμαι όμως είναι ότι δεν θα σχολείται καθόλου με τη διανομή και θα είναι συνεχώς στην αποθήκη να ετοιμάζει συνεχώς συλλογές από το αρχείο για να τις προωθεί στο e-bay, χε χε χε! Υ.Γ. : Τις ευχές μου στους εορτάζοντες!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ :p!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

PASCHAL
08-11-12, 18:05
Προτεινω ενα ταξιδακι στη θεσσαλονικη ενα σαβ-κυρ που θα βολευει και αθηναιους και καρντασια!!!
(4 ατομα ανα αυτοκινητο θα μας ερθει 30 ευρω ο καθενας με τα κ....διοδια!) Απο τωρα να το κανονισουμε για ανταλλαγες στην s.l 2012-2013 μολις βγει! (τελη νοεμβρη 30-1-2/12 /ή αρχες δεκεμβρη 8-9/12!!- αμαξι βαζω εγω εσεις βαλτες τους καφεδες :lol:)
Παντα τετοια φιλοι!!!

Tα καφεδακια τα κερνανε τα καρντασια ! :clap:

marisi777
08-11-12, 18:44
Tα καφεδακια τα κερνανε τα καρντασια ! :clap:

Βάλε και μια τυρόπιτα. τόσο δρόμο θα κάνουμε!!! :whistle:

PASCHAL
08-11-12, 19:31
Βάλε και μια τυρόπιτα. τόσο δρόμο θα κάνουμε!!! :whistle:

Mπουγατσα με τυρι για σενα :p

mikemike
08-11-12, 20:16
- - - Updated - - -

ΑΧΧΑΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ :p !!!!!

imperium
08-11-12, 20:46
χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!

marisi777
08-11-12, 21:05

με κρέμα τότε. χαχααχχαχα.

Λοιπόν όσοι μου είχατε δώσει ελλείψεις από Πήγασο να ξέρετε ότι παρέλαβα σήμερα και θα μοιραστούν σύντομα...

gazakias
08-11-12, 21:19
χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! πολλές και ποιοτικές συλλογές!!!!!!!!!!

gportho66
08-11-12, 21:23
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΚΕΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!:band::eguitar:thrasher::celloplay:contrabas:bassguita

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!

mikemike
08-11-12, 22:01
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΙΝΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Η ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ; ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ! ΙΣΙΔΩΡΕ :p!)

ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΕΝΕ MIKEMIKE :p ΟΧΙ MIEMIKE ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ!ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!

odios
08-11-12, 22:07
Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν. Αλοίμονο σε εμάς που δεν γιορτάζουμε ποτέ (λόγω ονόματος εννοώ)!!!!
Θα ήθελα επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έχουν κάνει αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια για τον σύλλογο. Μπορεί να είμαι αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο φόρουμ (πολλοί θα με θυμούνται) και να μαζεύω μανιωδώς Panini (αισίως είμαι στα 80 άλμπουμ) αλλά τελευταία οι συγκυρίες με εμπόδισαν να συμμετέχω και εγώ ενεργά τόσο στις συναντήσεις όσο και στην ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Αυτό σκοπεύω να το αλλάξω άμεσα και μάλιστα από την επόμενη συνάντηση, στην οποία σίγουρα θα έρθω αν με θέλετε και εσείς φυσικά....
Πάντως συνεχίστε την άριστη προσπάθεια παίδες....

marisi777
08-11-12, 22:09
Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν. Αλοίμονο σε εμάς που δεν γιορτάζουμε ποτέ (λόγω ονόματος εννοώ)!!!!
Θα ήθελα επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έχουν κάνει αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια για τον σύλλογο. Μπορεί να είμαι αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο φόρουμ (πολλοί θα με θυμούνται) και να μαζεύω μανιωδώς Panini (αισίως είμαι στα 80 άλμπουμ) αλλά τελευταία οι συγκυρίες με εμπόδισαν να συμμετέχω και εγώ ενεργά τόσο στις συναντήσεις όσο και στην ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Αυτό σκοπεύω να το αλλάξω άμεσα και μάλιστα από την επόμενη συνάντηση, στην οποία σίγουρα θα έρθω αν με θέλετε και εσείς φυσικά....
Πάντως συνεχίστε την άριστη προσπάθεια παίδες....

εννοείτε σε θέλουμε. είναι να το ρωτάς? όλοι οι καλοί χωράνε :cool:

gportho66
08-11-12, 22:57
Φιλε Odios αυτο που προσωπικα κανω τελευταια ειναι να μαζευω κοσμο!!!Οχι απλα σε θελουμε, επιβαλλεται να ερθεις!!:respekt:
Προεδρα δε θελατε να χετε κυριε Ισιδωρε?? Οριστε!! πουλμαν θα βαλω σε λιγο και εισητηρια διαρκειας!!!:lol:

HARIS PAN
08-11-12, 23:10
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΛΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ(gportho66) - ΙΣΙΔΩΡΟ(marisi777voμιζω) ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ BIRDS,E.T.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟ. ΧΑΡΗΣ.

marisi777
08-11-12, 23:14
γεια σου φίλε Χάρη και καλώς ήρθες στη παρέα. θα τα ξαναπούμε και στην επόμενη συνάντηση που απ' ότι βλέπω θα είναι ακόμη μεγαλύτερη...

Γιάννη εννοείτε ότι θέλω πρόεδρα στην επιχείρηση...

imperium
09-11-12, 14:31
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΛΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ(gportho66) - ΙΣΙΔΩΡΟ(marisi777voμιζω) ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ BIRDS,E.T.

καλως ηρθες Χαρη!!!
ευχαριστουμε που μας εφερες και αυτα τα ωραια αλμπουμ απο την συλλογη σου!!!

gazakias
09-11-12, 14:37

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ

ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΝΗΜΕΣ !!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ :oneup:

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ :oops:

ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ :twisted:

GB33
09-11-12, 14:49
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΙΝΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Η ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ; ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ! ΙΣΙΔΩΡΕ :p!)

ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΕΝΕ MIKEMIKE :p ΟΧΙ MIEMIKE ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ!ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ.ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ:lol:

gazakias
10-11-12, 01:20
http://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs

mikemike
10-11-12, 12:20
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ.ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ:lol:

ΑΧΧΑΧΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ ΑΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΜΙΧΑΛΗΣ

- - - Updated - - -

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΧΑΑΧΧΑΧΑ!

imperium
10-11-12, 21:57

το ακουσα εχθες αυτο σε κλαμπ
πολυ γελιο

SKYCAPTAIN
11-11-12, 06:34
Aυτά είναι! Το πουλάκι τσίου και οσονούπω έρχεται και ο Πίου! Τέλη Νοέμβρη λοιπόν έρχεται και η Superleague όπως έχω μάθει κατά πάσα πιθανότητα. Δεν είναι όμως ακόμα τίποτε σίγουρο οπότε γύρω στις 20 του μηνός θα έχω νεώτερα...

imperium
11-11-12, 19:19
Μπαχαλο!!! :down:

marisi777
12-11-12, 02:18
παιδιά το καλύτερο δε σας το πα. με βλέπει η μάνα τόοοοοοσο καιρό να ανοίγω φακελάκια, να κολλάω, να ανταλλάζω κτλ κτλ κτλ, και τι ατάκα μου πετάει σήμερα?? αφού κάθομαι γιατί δε μου δίνεις να στα φτιάχνω εγώ??? χαχαχαχαχαχαχαχαχα :worthy:

ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!! τι mastercard και βλακείες... μάνα είναι μόνο μία!!! :worthy:

gportho66
12-11-12, 03:26
To mother of isidor ---->>>>>> :respekt::respekt::worthy::worthy:
where is my mother? mamma mia!:lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.