PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36

imperium
14-11-12, 01:18
επρεπε να λαδωσω :cry:

gportho66
14-11-12, 01:18
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12.00!!!! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ!! ΠΑΝΙΝΙΟΜΑΝΙΑΚΟΙ!! :p

SKYCAPTAIN
14-11-12, 01:20
Δεν πειράζει ρε σεις..Ασ'τα πάρει και κάποιος εκτός από εμάς τα λαμόγια των Αθηνών, χε χε χε! Συγχαρητήρια finally και gportho66 για την ωραία ιδέα!!!! Λοιπόν κάτι τέτοιο είναι μια πολύ καλή ιδέα για την συνάντηση της Κυριακής: να φέρει ο καθένας 1 φακελάκι Ch.League και ο νικητής να κληρωθεί από όσους θα είμαστε παρόντες. Ποιός συμφωνεί;

finally
14-11-12, 01:20
σε υπερ ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:oneup::oneup::oneup::worthy::worthy::worthy:
επιτελους και λιγη τυχη γιατι στο τζοκερ δεν πιανω τιποτα

GB33
14-11-12, 01:21
FINALLY ΚΕΡΔΙΣΕΣ 10 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2012-2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:clap::clap:ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

gportho66
14-11-12, 01:22
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΧΙΛΙΟΜΟΔΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!! -ΡΡΡΡΡ

ΚΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο FIIIIIIIIIINAIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΕ!! ))))))))))))))))))))))))))

del95
14-11-12, 01:26
Σε καλή μεριά φιλέ finally!

finally
14-11-12, 01:29
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα ολοι

gportho66
14-11-12, 01:33
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ 00.04 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΘΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕ ΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

imperium
14-11-12, 01:33
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα ολοι

μπραβο φιλε μου!!!

gportho66
14-11-12, 01:44
Η ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΟΥ! ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ! ΛΟΟΟΛ

- - - Updated - - -

Δεν πειράζει ρε σεις..Ασ'τα πάρει και κάποιος εκτός από εμάς τα λαμόγια των Αθηνών, χε χε χε! Συγχαρητήρια finally και gportho66 για την ωράια ιδέα!!!! Λοιπόν κάτι τέτοιο είναι ωραία ιδέα για την συνάντηση της Κυριακής: να φέρει ο καθένας 1 φακελάκι Ch.League και ο νικητής να κληρωθεί από όσους θα είμαστε παρόντες. Ποιός συμφωνεί;

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:oneup:

GB33
14-11-12, 01:47
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΗΝ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ.ΣΚΟΠΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΝΑΜΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

SKYCAPTAIN
14-11-12, 01:48
Λοιπόν αφού κάποιος κύριος εκ Χιλιομοδίου ζήτησε Βραζιλιάνα ορίστε:http://www.ebay.co.uk/itm/1X-STATUS-BRAZIL-MAGAZINE-WITH-RAQUEL-ZIMMERMANN-TOP-MODEL-NUDE/300796066758?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=020&category=162517&cmd=ViewItem

gportho66
14-11-12, 01:56
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ 'Η ΔΥΟ ΚΟΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

- - - Updated - - -

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΗΝ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ.ΣΚΟΠΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΝΑΜΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ TO POST ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ HΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ FINALLY.

- - - Updated - - -

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

george_R
14-11-12, 01:56
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ 'Η ΔΥΟ ΚΟΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

Κυριακή, κοντή γιορτή :)

Μπράβο σε gportho και FINALLY!! :worthy:

gportho66
14-11-12, 02:01
Λοιπόν αφού κάποιος κύριος εκ Χιλιομοδίου ζήτησε Βραζιλιάνα ορίστε:http://www.ebay.co.uk/itm/1X-STATUS-BRAZIL-MAGAZINE-WITH-RAQUEL-ZIMMERMANN-TOP-MODEL-NUDE/300796066758?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=020&category=162517&cmd=ViewItem

ΟΥΑΟΥ........ΜΗΤΣΟ'Μ...ΙΙΙΧ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ...
http://www.ebay.co.uk/itm/PANINI-CAMPEONATO-BRASILEIRO-2012-COMPLETE-SET-LOOSE-STICKERS-BRAND-NEW-/121006450470?pt=UK_SportsMemorabilia_Football_Memorabilia_ET&hash=item1c2c8be726

- - - Updated - - -

ΚΟΙΥΤΑΞΤΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑ 501 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 40 ΑΠΟ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΨΩΡΟΛΙΓΚ...

SKYCAPTAIN
14-11-12, 02:04
ΟΥΑΟΥ........ΜΗΤΣΟ'Μ...ΙΙΙΧ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ...
http://www.ebay.co.uk/itm/PANINI-CAMPEONATO-BRASILEIRO-2012-COMPLETE-SET-LOOSE-STICKERS-BRAND-NEW-/121006450470?pt=UK_SportsMemorabilia_Football_Memorabilia_ET&hash=item1c2c8be726

- - - Updated - - -

ΚΟΙΥΤΑΞΤΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑ 501 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 40 ΑΠΟ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΨΩΡΟΛΙΓΚ...

Εσύ μου φαίνεται θες να με βάλεις φυλακή με τα έξοδα που πας να μου δημιουργήσεις, χε χε χε! Η συλλογή του 2010 έχει 521 χαρτάκια σου στέλνω το link...

gportho66
14-11-12, 02:09
ΑΑΧ ΜΙΤΣΟ'ΜΜ ΑΧ ΙΧΩ ΚΑΙ ΤΖΙΠΙΙΣ ΑΜ΄ΛΑΧΙ
ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ)))) :rofl:

GB33
14-11-12, 02:19
Εσύ μου φαίνεται θες να με βάλεις φυλακή με τα έξοδα που πας να μου δημιουργήσεις, χε χε χε! Η συλλογή του 2010 έχει 521 χαρτάκια σου στέλνω το link...

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!ΕΧΩ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

- - - Updated - - -

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ.ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

- - - Updated - - -

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ!!!!!!:respekt:ΑΧ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ................

SKYCAPTAIN
14-11-12, 02:32
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!ΕΧΩ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

- - - Updated - - -

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ.ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

- - - Updated - - -

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ!!!!!!:respekt:ΑΧ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ................

Γιώργο από τη Βραζιλία την πήρες; Θυμάσαι πόσες περίπου μέρες έκανε να σου έρθει;

gportho66
14-11-12, 02:38
Φιλε θα σε απογοητευσω, απο λατ.αμερικη κανουν απο 20 μερες και πανω.μπορει και μηνα. απο χιλη που πηρα το κοπαμερικα 2007 εκανε ενα μηνα.

GB33
14-11-12, 03:17
ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15-18 ΗΜΕΡΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ
ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

gportho66
14-11-12, 05:21
ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11 ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ, ΑΡΧΕΣ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Νο 49, ΑΠΟ 17.30 ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ KAI NA ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΩΣ ΤΙΣ 18.00 ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ SKYCAPTAIN ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟΣΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!!!

ΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΝΟ ΜΑΡΤΙΝΙ!!!:rofl: ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!
ΣΚΕΨΗ=ΜΩΡΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ??!! :hmm: :rofl::lol:
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?! :rofl:

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2= ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΟΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ (!) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!
Π.Χ. ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ 50 φακ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...

imperium
14-11-12, 14:51
κι εγω μεσα αλλα δεν ξερω τι ωρα θα ερθω γιατι εχω ενα μνημοσυνο το πρωι

marisi777
14-11-12, 16:16
:bless:

shilton79
14-11-12, 16:32
Μάλλον μέσα, ευτυχώς που μπήκα και είδα για το φακελάκι :whistle:

makis74
14-11-12, 16:46
Εκτός απροόπτου και εγώ μέσα για την συνάντηση.
Ας έχουμε μαζί μας και διπλά από παλιότερες συλλογές μιας και οι περισσότεροι είμαστε στο τέλος ή έχουμε συμπληρώσει το Ch.League 12-13.
Και μην ξεχάσετε να φέρεται είδη για την προσφορά μας στην ''κιβωτό του κόσμου''.

PASCHAL
14-11-12, 16:55
To club συνεχως ανεβαινει :yahoo:.... Τωρα μπηκα κ ειδα τα χθεσινα! Πολυ γελιο ρε σεις :rofl:

marisi777
14-11-12, 18:28
To club συνεχως ανεβαινει :yahoo:.... Τωρα μπηκα κ ειδα τα χθεσινα! Πολυ γελιο ρε σεις :rofl:

Και που σε ακόμη....

grsotos
14-11-12, 18:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Φιλιππο.

vectivus
14-11-12, 22:39
χρονια πολλα φιλιπ

gportho66
14-11-12, 23:57

Καλο το σκηνικο Πασχαλη? Ψυχολογικο πειραμα! Πως μπορεις να κρατας στις 12 το βραδι καμια 10ρια πανινοτρελομανιακους μπροστα στο pc!!!!
:rofl::rofl::lol::lol:

Φιλε finally το δωρο σου εφυγε αμεσα, ταχυτατα και συστημενα!!! Αμα εχεις τυχη ..διαβαινε!

SKYCAPTAIN
14-11-12, 23:58
Πολύχρονος!

gportho66
15-11-12, 00:00
Μάλλον μέσα, ευτυχώς που μπήκα και είδα για το φακελάκι :whistle:

Δε, δε πειραζει κι αμα δεν θα εχεις! Μη σε νοιαζει τιποτα! Θα εχουμε εμεις στη μαυρη αγορα για να μπεις στο γηπεδο των ανταλλαγων και στην κληρωση των φακελακιων!! ε με καμια 10ρια χιλιαδες ευρω πανω κατω εισαι οκ! :p:rofl:

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΩΝ!!!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ - ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ!!!!! ΑΠΟ 3 ΚΑΙ ΠΑΝΩ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ!!!!
ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ!!!!!!!!:lol::rofl::rofl:

- - - Updated - - -

Πολύχρονος!

Πολυχρωμος κι ερεθισμενος κι απο μενα ΦΙΛΙΠ! κι ευχαριστω για την χτεσινη μας ανταλλαγη! :lol:

finally
15-11-12, 00:07
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε Ιωαννη gportho66 παντα τετοια

gportho66
15-11-12, 00:16
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε Ιωαννη gportho66 παντα τετοια

Να σαι καλα φιλε Στεργιο! αντε και να μας ερθεις καμια φορα αθηνα οταν θα χουμε και συναντηση! αλλιως θα ρθει η σειρα σου να σε επισκεφτουμε και τοτε την εβαψες απο χαρτακια!!;)

Πρωτη απο ολες λοιπον για επισκεψη η.. ''μανα Σαλλονικη''!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!! 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!! ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ PASCHAL!!! ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ PAOK PANW APO OLA!! ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ!! ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ PASSAT TURBO 250 ΑΛΟΓΑ....ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ!!! :lol:

- - - Updated - - -

[

PASCHAL
15-11-12, 00:25
Καλο το σκηνικο Πασχαλη? Ψυχολογικο πειραμα! Πως μπορεις να κρατας στις 12 το βραδι καμια 10ρια πανινοτρελομανιακους μπροστα στο pc!!!!
:rofl::rofl::lol::lol:

Φαντασου τι θα γινει την πρωτοχρονια :christmas !! :cool: Θα παρει φωτια το τοπικ :onfire:!
Παντως πολυ ωραιες ενεργειες βλεπω κ χαιρομαι.Ακουγεται μια ιδεα κ κατ' ευθειαν οι ιδεες κ οι προτασεις πεφτουν βροχη! Στην επομενη συναντηση θα στειλω κ εγω φακελακι :lol:!! Τωρα δεν προλαβαινω :oops:

gportho66
15-11-12, 00:30
Φαντασου τι θα γινει την πρωτοχρονια :christmas !! :cool: Θα παρει φωτια το τοπικ :onfire:!
Παντως πολυ ωραιες ενεργειες βλεπω κ χαιρομαι.Ακουγεται μια ιδεα κ κατ' ευθειαν οι ιδεες κ οι προτασεις πεφτουν βροχη! Στην επομενη συναντηση θα στειλω κ εγω φακελακι :lol:!! Τωρα δεν προλαβαινω :oops:

Προλαβαινεις! προλαβαινεις!! μεσω skype!!! :lol:

PASCHAL
15-11-12, 00:47
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!! 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!! ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ PASCHAL!!! ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ PAOK PANW APO OLA!! ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ!! ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ PASSAT TURBO 250 ΑΛΟΓΑ....ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ!!! :lol:

- - - Updated - - -

Τι βλεπουν τα μπιρμπιλοματικα μου ματια ! :crazy: Δηλωνω κ εγω συμμετοχη :clap: Θα κληρωσω κ μπουγατσα! :rofl: Ο σουπερ τυχερος θα παρει μια σπεσιαλ κρεμα με ζαχαρη αχνη κ (κρατηθητε) κανελα! (Αλλαγη στην κρεμα θα γινεται δεκτη μονο αν η προτιμηση ειναι μπουγατσα με τυρι ή μπουγατσα με κιμα κ κατοπιν συννενοησης με τον admin :) )

- - - Updated - - -

Προλαβαινεις! προλαβαινεις!! μεσω skype!!! :lol:

Να το ανοιξω κ μπροστα σας για να δειτε τι κερδισατε?? :rofl:

finally
15-11-12, 00:55
μακαρι παιδια να αξιοθω να ερθω στην αθηνα αλλα ετσι οπως γινανε τα πραγματα δυσκολο το βλεπω
δουλευουμε τζαπα και δεν μπορουμε να μιλησουμε αλλα πανω απο ολα την υγεια μας να εχουμε και να κανουμε το χομπι μας

vectivus
15-11-12, 01:36
Αν φυγουμε στης 12 προλαβαινουμε το ματσ στης 17:15 με τον Λεβαδειακο!!! Να μας κλεισω εισητηρια για Τουμπα??? :D Δηλωνω συμμετοχη για την συναντηση της Κυριακης... Αν καποιος εχει τα 433 και 518 απο Ch-L 12-13 ας μου τα φερει να κλεισω το αλμπουμ μου γιατι εκανα λαλακια με τον Πηγασσο!!!

odios
15-11-12, 09:26
Βρε μπαγάσηδες...
Μια φορά μετά από 3 χρόνια αποφάσισα να πάω στο γήπεδο να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ και εσείς κανονίσατε εκείνη την ώρα τη συνάντηση....
Κρίμα. Την επόμενη φορά

mikemike
15-11-12, 15:45
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΛΙΠΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΧΤΕΣ ΣΥΓΝΩΜΜΗ!:)

Tasos14
15-11-12, 22:39
Τι θα λέγατε να φτιάχναμε ένα site ή blog με ανταλλαγές και νέα panini π.χ paninifans.blogspot.gr ή paninisticers.blogspot.gr???

PASCHAL
16-11-12, 20:23
Στην Κυριακάτικη συνάντηση ο νικητής της κλήρωσης να ξέρει οτι θα έχει κερδίσει κ ενα Σαλονικιώτικο φακελάκι! :p

finally
16-11-12, 22:28
καλησπερα σε ολους ο φακελος του φιλου Ιωαννη gportho66 ηρθε σε χρονο ρεκορ και τον ξαναευχαριστω για ακομη μια φορα
ανοιξα τα φακελακια και καμια δεκαρια με βολεψανε στις ελλειψεις μου θελω να μου στειλεται την λιστα με το κοινο αλμπουμ για να δω αν υπαρχει κατι απο αυτα που ανοιξα
γιατι πριν δεν ειχα τιποτα
σας ευχαριστω

george_R
16-11-12, 23:09
Η (αμετάβλητη) λίστα του κοινού άλμπουμ υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
Προηγούνται όμως τα άλμπουμ των συμμετεχόντων.
Να σαι καλά (και πάντα τυχερός)

gportho66
16-11-12, 23:13
Παντα τετοια φιλε Στεργιο!
Εγω προτεινω καθε δευτερα βραδι κληρωση φακελακια τρεχουσας συλλογης live! τυφλα να χει ο οπαπ!!
Ποιος θελει να κανει την επομενη κληρωση? (το ποσα φακελακια ας το αποφασιζει αναλογα με τις δυνατοτητες του)

Εχω μια κουτα κλειστη ακομα (17e). αν θελετε την ανοιγουμε στη συναντηση για το κοινο αλμπουμ και βαζουμε ολοι το αναλογο αντιτιμο )))))

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11 18.00 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 49 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ''ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ''!!

SKYCAPTAIN
17-11-12, 04:24
Παντα τετοια φιλε Στεργιο!
Εγω προτεινω καθε δευτερα βραδι κληρωση φακελακια τρεχουσας συλλογης live! τυφλα να χει ο οπαπ!!
Ποιος θελει να κανει την επομενη κληρωση? (το ποσα φακελακια ας το αποφασιζει αναλογα με τις δυνατοτητες του)

Εχω μια κουτα κλειστη ακομα (17e). αν θελετε την ανοιγουμε στη συναντηση για το κοινο αλμπουμ και βαζουμε ολοι το αναλογο αντιτιμο )))))

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11 18.00 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 49 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ''ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ''!!

Θα βρούμε κι άλλα στη συνάντηση οπότε δε θα χρειαστεί η έξτρα κούτα και ό,τι υπόλοιπο μείνει θα βρεθεί. Ο Ράλλης δεν είχε πει ότι θα βοηθούσε; Άσε την κλειστή κούτα μήπως τη χρειαστεί κάποιος...:whistle:

sharkys
18-11-12, 12:30
Καλημέρα σας

Έχω διαθέσιμο κλειστό φακελλάκι απο EURO 2012 (German edition) και απο super league 2009-2010.
Αν κάποιος φίλος επιθυμεί ανταλλαγή ας με ενημερώσει τι έχει διαθέσιμο.
Αν μάλιστα είναι κάποιος ο οποίος θα έρθει στη σημερινή συνάντηση ας τα φέρει μαζί του.

Ευχαριστώ.

@ ADSLgr.com All rights reserved.