Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
χρονια πολλα στους Σπυρους
ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
IMPERIUM!!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:band::eguitar:thrasher::bassguita:guitar:electric::drumming::celloplay:banjoplay:bagpipe::violinplay:contrabas:trombone ::drums::stereo
ευχαριστω πολυ παιδια!!!Ναστε καλα!!
υπαρχουν και αλλοι 2 Σπυριδες εδω μεσα νομιζω
ο ενας ειναι ο PikesPeak94 (χρονια πολλα)
χρονια πολλά σε οσους γιορτάζουν
καλημέρα σε όλουςςςςςςςςςς!!!!
τι λέτε τη Κυριακή να κάνουμε τη τελευταία συνάντηση της χρονιάς??
στο γνωστό σημείο στις 4?? τι λέτε??
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ(IMPERIUM)ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ(PIKESPEAK94)!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΗ!
ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΜΙΧΑΛΗΣ,!:)!
καλημέρα σε όλουςςςςςςςςςς!!!!
τι λέτε τη Κυριακή να κάνουμε τη τελευταία συνάντηση της χρονιάς??
στο γνωστό σημείο στις 4?? τι λέτε??
Γιατι τελευταια?? ερχεται η σουπερλιγδα τελος του μηνα )))
θα πέσει πολύ παντόφλα λέμε αν μέσα στις γιορτές κανονίσουμε συνάντηση...
οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες. άσε που έχει και το εορταστικό ωράριο από την επόμενη εβδομάδα
και θα θέλουν να ψωνίσουν οι άνθρωποι
4 τη Κυριακή στη καφενησίδα
συμμετοχές???
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5.
SKYCAPTAIN
14-12-12, 08:11
Παιδιά είμαι μέσα αλλά στις 4 δεν θα μπορέσω σίγουρα. Να το κάνουμε 5:30 ή θα υπάρξει πρόβλημα;
Εγώ δε θα μπορέσω λόγω πρόβας, θα μπορούσε κάποιος που είναι προς τα εδώ να παραλάβει τα χαρτάκια του gazakias και να του τα πάει;
(Προς τα εδώ = βόρεια.)
αυτό που έστειλες δεν μπορώ να το δώ χωρίς να ξέρω γιατι... χάθηκε;;;;
Παιδιά είμαι μέσα αλλά στις 4 δεν θα μπορέσω σίγουρα. Να το κάνουμε 5:30 ή θα υπάρξει πρόβλημα;
δε πειράζει Δημήτρη. έλα 5μιση. ούτος ή άλλος 4-4μιση θα μαζευτούμε. εκεί θα μας βρεις
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5. skycaptain
6.
έλα να βλέπω συμμετοχές
θα κάνει κλήρωση και ο gproedras.....χαχαχαχαχαχα
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5. skycaptain
6. makis74 (εκτός απροόπτου)
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5. skycaptain
7. gportho66
Ναι ναι!! θα χουμε και κληρωση!!!
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 16.30-17.00 ΟΜΩΣ! ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18.00!
Και εγω μεσα με τρελα και κορδελα ;)
κι ελεγα να ποσταρω συναντηση σπιτι μου για κερασμα :whistle:
κι ελεγα να ποσταρω συναντηση σπιτι μου για κερασμα :whistle:
Ακομα καλυτερα!!
Ακομα καλυτερα!!
ελατε τοτε
SKYCAPTAIN
15-12-12, 00:11
Και εγω μεσα με τρελα και κορδελα ;)
Άντε με το καλό, θέλω και κάποια χαρτάκια σου από Euro 2004, περίμενε πμ...
- - - Updated - - -
7. gportho66
Ναι ναι!! θα χουμε και κληρωση!!!
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 16.30-17.00 ΟΜΩΣ! ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18.00!
Θα έχω προλάβει να είμαι παρών ως τότε! Το προεδρείο μήπως επιθυμεί να φέρουμε φακελάκι από Ch.League όπως την άλλη φορά; Και τυχερός είναι....ξέρω ξέρω το κοινό άλμπουμ επιμέλειας george_R, χε χε χε!
- - - Updated - - -
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5. skycaptain
Να ΄σαι σίγουρα Μάκη: που θα δώσω τα χαρτάκια σου αλλιώς; 2 συλλογές κομπλέ είναι αυτές....
- - - Updated - - -
δε πειράζει Δημήτρη. έλα 5μιση. ούτος ή άλλος 4-4μιση θα μαζευτούμε. εκεί θα μας βρεις
1. marisi777
2. panagkast
3. imperium
4. gazakias
5. skycaptain
6.
έλα να βλέπω συμμετοχές
θα κάνει κλήρωση και ο gproedras.....χαχαχαχαχαχα
Όπως είπα και παραπάνω αφού θα κάνει και (στημένη) κλήρωση ο πρόεδρας όλα οκ, χε χε χε! Θα σας προλάβω σίγουρα. Με γειά την κούτα αύριο! Υ.Γ. : Παιδιά όποιος έχει χαρτάκια Germany 2006 και Euro 2004 ας τα φέρει. Θα έχω μαζί λίστες ελλείψεων και διπλά και από τις 2 συλλογές. Ευχαριστώ!
Θα είμαι κι εγώ εκεί... (για να κερδίσω στη κλήρωση)
Θα είμαι κι εγώ εκεί... (για να κερδίσω στη κλήρωση)
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ :clap:
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
gazakia σβήσε μυνήματαααααααααααααααααααααα
αυτό ήθελα να σου πω:
το total football 2009 το συμπλήρωσα. βρήκα όλο το πακέτο τα χαρτάκια από ένα άγγλο και τα πήρα.
έχω όμως διπλά γιατί μας είχες δώσει από 60 χαρτάκια στον καθένα όταν το πήραμε. θες να γράψεις σε ένα χαρτί αυτά που έχεις κολλημένα και εσύ ώστε να φέρω τα διπλά μου και να πάρεις όποιο δεν έχεις??
το καλοκαίρι είπαμε εκδρομή Μόντενα!!!!
βάλτε λεφτά στην άκρη από τώρα!!!!
SKYCAPTAIN
17-12-12, 21:44
το καλοκαίρι είπαμε εκδρομή Μόντενα!!!!
βάλτε λεφτά στην άκρη από τώρα!!!!
Και το μεθεπόμενο Βραζιλία!
Paidia ante na simmetexoume kai sto allo.... proothiste ligo ti katastasi kai xrisimopoiiste to parallila. Filakia kai kalimeres se olous
Paidia ante na simmetexoume kai sto allo.... proothiste ligo ti katastasi kai xrisimopoiiste to parallila. Filakia kai kalimeres se olous
Θυμίστε μου κάποιος με μήνυμα πως είναι το άλλο site, γιατί δεν το βρίσκω.... μεγάλωσα και ξεχνάω...
Ποιό είναι το άλλο site? Ας πεί κάποιος και σε μας.
Αν μας θέλετε βέβαια. :):)
paidia steilte p.m. stous makis74, vectivus, imperium, gprotho, marisi, skycaptain, panagkast, paiksman oloi xeroun na sas to dinoun.... olous mas theloume.... den anoikei se kanenan autou oi prospatheia.... !!!
SKYCAPTAIN
18-12-12, 17:15
Τζον θα το προωθήσουμε μείνε ήσυχος. Θα πρέπει όμως να ορίσουμε moderators κλπ αν και είναι αρχή ακόμη....
John εγω θα αναλαβω δραση μολις τελειωσω τη δουλεια τελος αυτης της βδομαδας! Θα ενημερωθουν ολοι οσοι δεν ξερουν με π.μ.!!!
Απο πηγασο σημερα ενημερωση αρχες Γεναρη η σουπερ λιγδα!!
Τζον θα το προωθήσουμε μείνε ήσυχος. Θα πρέπει όμως να ορίσουμε moderators κλπ αν και είναι αρχή ακόμη....
εχουν ηδη οριστει Δημητρη
SKYCAPTAIN
19-12-12, 04:26
εχουν ηδη οριστει ΔημητρηΚαι μένα γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς; Όταν γίνεται κάτι τέτοιο δεν το κρατάμε κρυφό ή το κανονίζει μια πριβέ ομάδα, λυπάμαι. Αν είναι να κάνουμε κρυφές δουλειές τότε μη ζητάτε τη βοήθειά μου σε τίποτα. Είδα και κάποια ποσταρίσματα τέλη Νοέμβρη και σπάστηκα. Το καλοκαίρι όμως αλλιώς τα κανονίζαμε άσχετα αν δεν προχώρησε ή όχι το πρώτο σχέδιο. Δεν νομίζω ότι με τη συμπεριφορά μου ως τώρα αξίζω τέτοια αντιμετώπιση. Προσπαθώ πάντα να συμβάλλω στο κοινό όφελος αλλά αν είναι να αποκλείομαι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι. Είμαι εκτός αν και δεν το επέλεξα.
Μηλισα με Δημητρη και η παρεξηγηση λυθηκε αμεσα και ευκολα... ηταν μια στιγμη παρορμησεις :P χαχαχαχαχαχαχ
SKYCAPTAIN
19-12-12, 16:17
Μιλησα με Δημητρη και η παρεξηγηση λυθηκε αμεσα και ευκολα... ηταν μια στιγμη παρορμησης :P χαχαχαχαχαχαχ
Όντως έτσι είναι! Δεν υπάρχει πλεόν κανένα θέμα! Πανινικέ λαέ δεν διασπώμεθα,προχωράμε ακάθεκτοι με μπροστάρη το Γιάνναρο και τα υπόλοιπα παιδιά, χε χε χε!
δεν βλεπω ταυτοχρονη κινηση με το αλλο
εχω αρχισει και στελνω προσωπικα μνματα
SKYCAPTAIN
22-12-12, 02:30
Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις γιορτές από τη Superleague και μετά. Δεν μπορούμε μεσούσης της περιόδου των ανταλλαγών Ch.League να πείσουμε τον άλλον να αλλάξει δίαυλο επικοινωνίας. Οκ με την ενημέρωση προχωράει...
ολα θελουν το χρονο τους,εμενα βασικα πιο πολυ με βολευει αυτο ,αλλα αναγκαστικα θα μεταφερθω και εγω εκει,με τον καιρο.
SKYCAPTAIN
22-12-12, 10:40
Παιδιά τι θα λέγατε να κάναμε μια τελευταία συνάντηση την Κυριακή το πρωί στις 11:30; Ξέρω βέβαια ότι είναι δύσκολη μέρα για τους περισσότερους μιας και τα μαγαζιά είναι ανοιχτά αλλά γι΄αυτό λέω πρωί. Θα κάτσουμε μια ωρίτσα να μιλήσουμε για φλέγοντα θέματα του Συλλόγου (site, κλήρωση κοινού άλμπουμ (πότε και με ποιούς όρους), αρχείο ελλείψεων για Barcelona που θα σταλεί στο Ράλλη) κι αργότερα ο καθενας από εμάς πηγαίνει στις οικογενειακές του υποχρεώσεις, δεν θα το τραβήξουμε πολύ. Επιπλέον θα φέρω παιχνίδια για την κιβωτό του κόσμου για τα παιδάκια που είχαμε πει τις προάλλες κι έτσι κάποιος από εμάς θα αναλάβει να τα χαρίσει οπότε φέρτε αν έχετε κάτι. Περιμένω να δω αν υπάρξει συμμετοχή και αναλόγως κινούμαστε....
Θα ηθελα να παρευρεθω,αλλα λογω εορταστικου δουλευω την Κυριακη ολη μερα,οποτε δεν θα μπορεσω.
Οσο αφορα το αλλο κομματι,δεν νομιζω οτι μπορει να γινει σωστα με προσωπικα μηνυματα.Θεωρω οτι πρε
πει να ποσταριστει σε ολα τα νηματα τα δικα μας.Αν νομιζετε οτι υπαρχει κινδυνος μπαν,υπαρχει απαντηση.
Οτι θελετε στειλτε μου πμ,εδω ή αλλου.
Καλημερα !!! Παιδια ουτε εγω μπορω κυριακη λογο καταστηματος.
SKYCAPTAIN
22-12-12, 13:42
Ούτε ο marisi777 μπορεί οπότε άκυρο παιδιά. Όσον αφορά το site όπως είπα και πριν θα παίξει κίνηση από Superleague και μετά οπότε κανονίζουμε μόλις συμπληρωθεί το κοινό άλμπουμ.
ναι αλλα ειπαμε να το ξεκινησουμε μεταξυ μας
αν βλεπω μεσα τον Ισηδωρο, τον Γιαννη πιο πολυ και καποιους αλλους πιο αραια δεν εχει νοημα.
Πρεπει να το δουλεψουμε λιγο.Αλλωστε και εδω εχουν παγωσει τα πραγματα.Μονο στης ελληνικης εκδοσεις ποσταρουν.
ναι αλλα ειπαμε να το ξεκινησουμε μεταξυ μας
αν βλεπω μεσα τον Ισηδωρο, τον Γιαννη πιο πολυ και καποιους αλλους πιο αραια δεν εχει νοημα.
Πρεπει να το δουλεψουμε λιγο.Αλλωστε και εδω εχουν παγωσει τα πραγματα.Μονο στης ελληνικης εκδοσεις ποσταρουν.
με Ι ο Ισίδωρος.... :p
με Ι ο Ισίδωρος.... :p
πωπω ζημια!!! :closed:
Συναντηση για τα θεματα που ειπε ο Δημητρης θα πρεπει να γινει και να μπορουν ολοι ειδικα ο Vecticus kai o Paiksman. Το βλεπουμε για αργοτερα, ισως μετα τα χριστουγεννα.
Τωρα τις γιορτες οσοι εχουμε χρονο θα ριξουμε δουλεια Σπυρο! μην μου ανησυχεις εσυ!:)
Θαμαστε ετοιμοι για την σουπερλιγδα!
Αρρωστε εισαι καλυτερα?:p
billhannibal
22-12-12, 21:53
Kαλησπερα σε ολους και καλες γιορτες.Μετα απο αρκετα χρονια ειπα να ξεκινησω παλι τη συλλογη αυτοκολλητων πανινι.Πολυ ωραια ιδεα το forum σας.Καλη συνεχεια στη προσπαθεια και να ειστε ολοι καλα.Υπαρχει μεγαλος αριθμος απο διπλα χαρτακια champions league2012-13.Δεν ξερω αν πρεπει να τα γραψω εδω...ελπιζω να κανει καποιος τον κοπο να ενημερωσει.Ευχαριστω και παλι καλησπερα σε ολους!!!!!
καλως ορισες
καθε συλλογη εχει το θεμα της
http://www.adslgr.com/forum/threads/652841-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-CHAMPIONS-LEAGUE-2012-13
billhannibal
22-12-12, 22:15
Να εισαι καλα imperium.Eυχαριστω πολυ!!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.