Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!Η ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΕΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ -ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 35 ΑΤΟΜΑ,ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΑΝΙΝΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ
ΠΑΝΙΝΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ.
ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ:lol:ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΜΠΟΥΜ,Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ!!!:lol:ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΛΟΠΑΝΙΝΙΚΟΙ
ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!
Δεν υπαρχεις μιλαμε μεγαλε αρχηγε! εγω ηδη ζεστανα το αμαξι και ειμαι ετοιμος! Χωρανε αλλοι 4 και δυο ξαπλα με θεα τον ουρανο στο πορτμπαγκαζ του station! Λοιπον με φτιαξες Γιωργαρα! και εχετε εκει περα και τρελα κοψιδια!!! και μετα θα ριξουμε και καμια μπιλια ετσι Σπυρο?
...;)
- - - Updated - - -
Λιστα πανινοτρελομανιακων για Χιλιομοδι! (εκδρομη μετα χαρτακιων, κοψιδιων, μπυρονιων και μπιλιων)
1) gportho66
2) marisi777
3) imperium (εγω σε εβαλα κι αν τολμας μην ερθεις!)
4) sharkys (επισης σε εβαλα και θα φαμε μαζι την παντοφλα μετα!)
.....
<<Αλος στον καλο τον φουρναρη!!!(του χιλιομοδιου)>>:clap:
Καλοριζικο το νεο σας στεκι παιδια!Καλες συγκεντρωσεις.
Προεδρε κανονισε ημερα για εκδρομη.
Δεν υπαρχεις μιλαμε μεγαλε αρχηγε! εγω ηδη ζεστανα το αμαξι και ειμαι ετοιμος! Χωρανε αλλοι 4 και δυο ξαπλα με θεα τον ουρανο στο πορτμπαγκαζ του station! Λοιπον με φτιαξες Γιωργαρα! και εχετε εκει περα και τρελα κοψιδια!!! και μετα θα ριξουμε και καμια μπιλια ετσι Σπυρο?
...;)
- - - Updated - - -
Λιστα πανινοτρελομανιακων για Χιλιομοδι! (εκδρομη μετα χαρτακιων, κοψιδιων, μπυρονιων και μπιλιων)
1) gportho66
2) marisi777
3) imperium (εγω σε εβαλα κι αν τολμας μην ερθεις!)
4) sharkys (επισης σε εβαλα και θα φαμε μαζι την παντοφλα μετα!)
.....
<<Αλος στον καλο τον φουρναρη!!!(του χιλιομοδιου)>>:clap:
ΕΛΑΤΕ!!!!!!ΘΑ ΦΑΜΕ:blabla:ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ :onfire: ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ:lol:
ρε εισαι απιθανος
Κατεβαινουμε κατω!!!
1000 μπραβο στον GB33 για την προσπαθεια του μακαρι να αξιοθω να ερθω και εγω
και παλι μπραβο
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΗΓΑΣΟ 8/1/2013
Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2013 ΕΡΧΕΤΑΙ 15/1/2013!
Η ΠΑΝΙΝΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΜΟ!
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ :worthy:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ !!!
ΥΓ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Ο ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ :whistle::whistle::whistle: :rofl:
σήμερα παρέλαβα φάκελο από τον πήγασο με αυτοκόλλητα απο την συλλογή
SOUTH AFRICA 2010 [σημπλήρωσα]
να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον gorthon66-sharks για τα πολλά αυτοκόλλητα που με είχαν στείλει χωρίς αυτούς δεν θα προλάβενα-σημπλήρωνα
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1980?Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ?ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΦΥΓΑΝ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ.
ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ. ΔΙΠΛΑ ΟΜΩΣ, 33 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1980?Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ?ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΦΥΓΑΝ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ.
Παρελήφθει το δώρο ,
Γιώργο σ'ευχαριστώ για άλλη μία φορά.
Γιωργο κ το δικο μου πρεπει να εχει φτασει στα ΕΛ.ΤΑ αλλα δεν εχω χρονο για να παω να το παρω!! :(
σημερα με ηρθε εμενα,δεχωμε ανταλλαγη με παλαιοτερο οποιοδηποτε αλμπουμ,ειναι συσκευασμενο κουτι τσαμπιον λιγκ 12 13.
Και εγω ψαχνω Γιωργο απο 80`αλλα κ απο 82`Ελλαδα καθως εχω ελειψεις.Εχω κατι ελαχιστα απο 85`.
SKYCAPTAIN
12-01-13, 16:48
Αφού ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον τριμέσγιστο GB33:oneup::respekt::clap: για το απίθανο δώρο του, να πω ότι έχω ποστάρει στο topic Βarcelona. Άσχετο μεν αλλά επειδή δεν πολυμπαίνει και πολύς κόσμος πλέον σ'αυτό το topic μιας και η συλλογή βγήκε το καλοκαίρι ενημερώνω και εδώ. Επίσης για το ίδιο θέμα από ενημέρωση του Ράλλη δεν θα υπάρξει αρχείο από αυτή τη συλλογή και με παρότρυνε να στείλουμε e-mail διαμαρτυρίας στην Panini. Επειδή το θέμα απαιτεί λεπτούς και ιδιαίτερους χειρισμούς κατά την προσωπική μου γνώμη και επειδή δεν αφορά κάποιον ατομικά αλλά συγκεκριμένη ομάδα συλλεκτών, προτείνω να το συζητήσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα διανεμειθούν κούτες Superleague (θα έχουμε μάθει βεβαίως πριν και την επίσημη θέση του Πήγασου και θα υπάρξει ενημέρωση).
Στην αριστερή στήλη στο "προφίλ" μου σταμάτησε να μου αναγράφει ειδοποιήσεις για νέα ποσταρίσματα.
Συμβαίνει και σ'εσάς ??
Ξέρει να μου πει κάποιος κάτι ??
και σε μενα συμβαινει το ιδιο
θα κλικαρετε το πινακας ελενχου και ειστε οκ.
θα κλικαρετε το πινακας ελενχου και ειστε οκ.
Και τι γίνεται ?
Στην αριστερή στήλη στο "προφίλ" μου σταμάτησε να μου αναγράφει ειδοποιήσεις για νέα ποσταρίσματα.
Συμβαίνει και σ'εσάς ??
Ξέρει να μου πει κάποιος κάτι ??
Από ότι είχα παρατηρήσει παλαιότερα, αν έκανες πάνω από μια εβδομάδα να ποστάρεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα, σταματούσαν να σου έρχονται ειδοποιήσεις για το θέμα αυτό.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2013 ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΟΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ADSL, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ http://paninistas.forumgreek.com/!
Σημερα παρελλαβα το ΔΩΡΟ του ΜΕΓΑΛΟΥ GB33!!
Γιωργο σε ευχαριστω παρα πολυ, παντα τετοια!! :clap:
νομιζω οτι πρεπει να προχωραμε λιγακι και αλλου !!!
SKYCAPTAIN
16-01-13, 20:37
Πρόταση για συνάντηση (επαναλαμβάνω πρόταση δεν είναι κάτι το οριστικό) στις 18:00 στο ΤΗΕ ΜΑLL ATHENS στο Μαρούσι για να ικανοποιήσουμε και λίγο τους φίλους από τα Β.Προάστια. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι ενδεχομένως να έχουμε μαζί μας και τον κ.Ράλλη από Πήγασο , ο οποίος μένει Β.Προάστια για να μας κάνει την κλήρωση του Ch.League. Tο συζήτησα μαζί του είναι θετικός και περιμένει ενημέρωσή μας. Το ίδιο θέμα έχει προταθεί και στο εξειδικευμένο link για συλλέκτες αυτοκόλλητων συλλογών. Αν κάποιοι δεν συμφωνούν ας προτείνουν κάποιο άλλο μέρος για να καταλήξουμε κάπου....
καλησπερα στην παρεα
και εγω με την σειρα μου θα ευχαριστησω για ακομα μια φορα τον φιλο GB 33 (ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)για το αλμπουμ που μου εστειλε
το οποιο παρελαβα σημερα :worthy::worthy::respekt::respekt:
SKYCAPTAIN
16-01-13, 21:42
καλησπερα στην παρεα
και εγω με την σειρα μου θα ευχαριστησω για ακομα μια φορα τον φιλο GB 33 (ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)για το αλμπουμ που μου εστειλε
το οποιο παρελαβα σημερα :worthy::worthy::respekt::respekt:
Τελικά φίλε Στέργιο κανονίσατε κάτι στη Ρόδο για τις κούτες Superleague; Μίλησες με babouin και STIV1973;
Πρόταση για συνάντηση (επαναλαμβάνω πρόταση δεν είναι κάτι το οριστικό) στις 18:00 στο ΤΗΕ ΜΑLL ATHENS στο Μαρούσι για να ικανοποιήσουμε και λίγο τους φίλους από τα Β.Προάστια. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι ενδεχομένως να έχουμε μαζί μας και τον κ.Ράλλη από Πήγασο , ο οποίος μένει Β.Προάστια για να μας κάνει την κλήρωση του Ch.League. Tο συζήτησα μαζί του είναι θετικός και περιμένει ενημέρωσή μας. Το ίδιο θέμα έχει προταθεί και στο εξειδικευμένο link για συλλέκτες αυτοκόλλητων συλλογών. Αν κάποιοι δεν συμφωνούν ας προτείνουν κάποιο άλλο μέρος για να καταλήξουμε κάπου....
σου ειπα Δημητρη μην του πεις τιποτα και εκανες ακριβως το αντιθετο.
SKYCAPTAIN
17-01-13, 00:07
σου ειπα Δημητρη μην του πεις τιποτα και εκανες ακριβως το αντιθετο.
Δεν εκτελώ εντολές Σπύρο. Είπαμε και άλλα θέματα που είναι πιο σημαντικά που ούτε καν του ανέφερα. Και δεν κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκες τόσο φίλε.... Δεν είμαι μαριονέτα κανενός. Δηλ. το ότι το ανέφερα εγώ προσωπικά για όλους μας σε πείραξε; Με το Ράλλη έχω μια καλή προσωπική σχέση που ενδεχομένως να την έχεις κι εσύ οπότε δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου. Είναι τόσο σημαντικό δηλ. αν θα έρθει ο Ράλλης ή όχι να μας κάνει την κλήρωση; Δεν σε καταλαβαίνω...Και επιπλέον χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς του είπα σχολιάζεις! Θα μπορούσες να με ρωτήσεις πρώτα! Υπάρχουν και τα πμ να εκφράζεσαι, τι να πω λύπαμαι....
Δεν εκτελώ εντολές Σπύρο. Είπαμε και άλλα θέματα που είναι πιο σημαντικά που ούτε καν του ανέφερα. Και δεν κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκες τόσο φίλε.... Δεν είμαι μαριονέτα κανενός. Δηλ. το ότι το ανέφερα εγώ προσωπικά για όλους μας σε πείραξε; Με το Ράλλη έχω μια καλή προσωπική σχέση που ενδεχομένως να την έχεις κι εσύ οπότε δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου. Είναι τόσο σημαντικό δηλ. αν θα έρθει ο Ράλλης ή όχι να μας κάνει την κλήρωση; Δεν σε καταλαβαίνω...Και επιπλέον χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς του είπα σχολιάζεις! Θα μπορούσες να με ρωτήσεις πρώτα! Υπάρχουν και τα πμ να εκφράζεσαι, τι να πω λύπαμαι....
καλα κανεις και λυπασαι...
Δεν ειπα να εκτελεσεις εντολες.Αν θες να ενεργεις μονος μην μας ρωτας καθολου εμας.Κανε οτι θες
SKYCAPTAIN
17-01-13, 00:23
καλα κανεις και λυπασαι...
Ακριβώς αλλά το γιατί λυπάμαι είναι άλλο θέμα...
Ακριβώς αλλά το γιατί λυπάμαι είναι άλλο θέμα...
δεν θελω να μαθω και μην ξεκιναμε τιποτα τωρα.Τελος
SKYCAPTAIN
17-01-13, 00:41
δεν θελω να μαθω και μην ξεκιναμε τιποτα τωρα.Τελος
1) Αν ήσουν σωστός εφόσον με ξέρεις τόσο καιρό θα μου έστελνες πμ. Αυτό που έκανες το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.
2) Αν δεν ήθελες να μάθεις να μην πόσταρες προσβλητικά στο forum και ας μου έστελνες πμ. Ούτε θέλω να ξεκινήσω κάτι αλλά εσύ το άρχισες.
3) Γι'αυτό που λυπάμαι είναι ότι ενώ ενεργώ και προσπαθώ να προσφέρω συλλογικά εσύ προσπαθείς να
με απαξιώσεις ενώ γνωριζόμαστε τόσο καιρό. Κρίμα...
4) Αυτό που είπα στο Ράλλη ήταν ότι αύριο που θα έρθει ο Γιάννης θα το συζητήσετε διεξοδικά μαζί του. Δεν του ανέφερα τίποτε για το THE MALL ATHENS, απλά το σκέφτηκα επειδή μένει Β.προάστια και το έγραψα στο forum. Το μέρος και την ώρα θα το συζητήσει με το Γιάννη και σένα αύριο, δεν κατάλαβα λοιπόν ποιό είναι το πρόβλημά σου. Για το θέμα της Βarcelona δεν είπα τίποτα. Που προκύπτει λοιπόν ότι ενήργησα αυτόβουλα;
εσυ ειπες οτι θα ερθει σε συναντηση
δεν του ειπαμε εμεις σημερα κατι τετοιο.
Δεν ποσταρα τιποτα προσβλητικο :confused:
Εγραψα κι αλλα πολλα για να απαντησω στα υπολοιπα που γραφεις αλλα δεν εχει κανενα νοημα να τα ποσταρω.
Εχω και αλλα να ασχοληθω τωρα.Τα λεμε σε συναντηση οταν γινει.
SKYCAPTAIN
17-01-13, 01:35
εσυ ειπες οτι θα ερθει σε συναντηση
δεν του ειπαμε εμεις σημερα κατι τετοιο.
Δεν ποσταρα τιποτα προσβλητικο :confused:
Εγραψα κι αλλα πολλα για να απαντησω στα υπολοιπα που γραφεις αλλα δεν εχει κανενα νοημα να τα ποσταρω.
Εχω και αλλα να ασχοληθω τωρα.Τα λεμε σε συναντηση οταν γινει.
Δε φταίω εγώ αν δεν διαβάζεις σωστά: έγραψα ενδεχομένως να έρθει, δεν είπα ότι θα έρθει σίγουρα.
Προσβλητικά δεν είναι όλα όσα γράφεις αλλά ακριβώς ότι έγραψες για μένα στο forum. Με το να κάνεις κάτι τέτοιο δηλ.
δεν καταλαβαίνεις ότι με απαξιώνεις; Θα μπορούσες να μου έχεις στείλει πμ να μάθεις τι ακριβώς είπα και να λυθεί η παρεξήγηση γιατί περί αυτής πρόκειται. Τα λέμε στη συνάντηση λοίπόν.
Ήδη του έχω μιλήσει και είναι σύμφωνος, απομένει η οριστικοποίηση της συνάντησης....
αυτο εγραψες καπου αλλου
Δεν καταλαβαινεις μαλλον πιο ηταν το θεμα ολο.Οκ τα λεμε τοτε
SKYCAPTAIN
17-01-13, 05:08
Ήδη του έχω μιλήσει και είναι σύμφωνος, απομένει η οριστικοποίηση της συνάντησης....
αυτο εγραψες καπου αλλου
Δεν καταλαβαινεις μαλλον πιο ηταν το θεμα ολο.Οκ τα λεμε τοτε
Ναι συν τοις άλλοις έχω και ένα πρόβλημα αντίληψης, είμαι λίγο χαζός τι να κάνουμε.... Δηλ. αυτό που έγραψα σημαίνει ότι θα έρθει σίγουρα ή ότι είναι θετικός στο να έρθει; Αν δηλ. δεν μπορέσει σε μέρος και ώρα που θα συμφωνήσουμε πώς θα έρθει; Για αυτό γράφω περί οριστικοποίησης της συνάντησης κάτι το οποίο δεν θα κανονίσω εγώ. Αντί όμως να ασχολείσαι με το ότι ο Ράλλης είναι θετικός στο να έρθει στη συνάντησή μας που αυτό μετράει, κάθεσαι και ασχολείσαι ποιός του είπε και τι του είπε. Αυτό σε πείραξε...Τι να πω....Δυστυχώς δεν αρχίζουμε καλά τη νέα προσπάθεια κι αν θες κάποιοι να καθόμαστε και να "κολλάμε μπρίκια" που λέει και η παροιμία, αυτό δε θα γίνει σίγουρα....Το λήγω εδώ, γράψε ό,τι θες, τα υπόλοιπα στη συνάντηση...
Ναι συν τοις άλλοις έχω και ένα πρόβλημα αντίληψης, είμαι λίγο χαζός τι να κάνουμε.... Δηλ. αυτό που έγραψα σημαίνει ότι θα έρθει σίγουρα ή ότι είναι θετικός στο να έρθει; Αν δηλ. δεν μπορέσει σε μέρος και ώρα που θα συμφωνήσουμε πώς θα έρθει; Για αυτό γράφω περί οριστικοποίησης της συνάντησης κάτι το οποίο δεν θα κανονίσω εγώ. Αντί όμως να ασχολείσαι με το ότι ο Ράλλης είναι θετικός στο να έρθει στη συνάντησή μας που αυτό μετράει, κάθεσαι και ασχολείσαι ποιός του είπε και τι του είπε. Αυτό σε πείραξε...Τι να πω....Δυστυχώς δεν αρχίζουμε καλά τη νέα προσπάθεια κι αν θες κάποιοι να καθόμαστε και να "κολλάμε μπρίκια" που λέει και η παροιμία, αυτό δε θα γίνει σίγουρα....Το λήγω εδώ, γράψε ό,τι θες, τα υπόλοιπα στη συνάντηση...
δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι οι υπολοιποι λειτουργουμε σαν μια ομαδα ενω εσυ καμμια φορα οχι.
Δεν τα λεω μονο εγω αλλα περιμενω και απο αλλους να μιλησουν.
καλησπερα παιδια και ηρεμιστε
ολοι ειστε υπεροχοι
μια παρεξηγηση ηταν και πιστευω να τελειωσε
να σκεφτεστε θετικα
:oneup::oneup::oneup:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1/2013 ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΝΗΣΙΔΑ--> ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 44 ΚΑΙ ΖΕΥΞΙΔΟΣ (META TO CLUB 22) ΣΤΙΣ 17.00!!!
ΕΝΑΡΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2013, ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΠΟΥΜ!!!
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2012-2013
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!
Στην συνάντηση της Κυριακής θα έχω μαζί μου ότι έχω υποσχεθεί σε SKYCAPTAIN, imperium, paiksman.
Θερμή παράκληση προς όλους που θα έρθουν στην συνάντηση , να έχεται μαζί σας διπλά από την περσυνή SuperLeague.
Ευχαριστώ πολύ
SKYCAPTAIN
20-01-13, 00:39
Παιδιά να παρακαλέσω με τη σειρά μου όποιος έχει διπλά από Ch.League 2009-10 να τα φέρει αύριο, ευχαριστώ πολύ!
Χρονια πολλα Harispan!!!!
Οτι επιθυμεις!!!
χρονια πολλα χαρη.
επισης οποιος εχει διπλα spiderman να τα φερει
thanks
Υ.Γ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ BARCELONA ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ TOPIC ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΕΡΩΣΗ!!!
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΟ EURO 2008 ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
SKYCAPTAIN
21-01-13, 02:11
Αγαπήτοι φίλοι,
Το forum αυτό ανοίχτηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο αν ανατρέξετε στο πρώτο ποστ και κοιτάξτε τι δρόμο διανύσαμε όλη αυτή τη χρονιά και τι καταφέραμε όλοι μαζί (άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο δεν παίζει κανένα ρόλο) απλά θυσιάζοντας ένα ελάχιστο μέρος της ατομικότητάς μας για το κοινό καλό! Αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί από κάποιους ή μάλλον -για να το εκφράσω καλύτερα- δεν γνωρίζαμε πως να μετουσιώσουμε τη συλλογική αυτή προσπάθεια σε πρακτική εφαρμογή και υπήρχαν ενστάσεις άπό κάποιους αν και σε ποιό βαθμό οι προτεινόμενες ιδέες ήταν εφαρμόσιμες.
Έτσι λοιπόν σιγά σιγά η συλλογική αυτή προσπάθεια άρχισε να δρέπει καρπούς και όσοι ήταν παρόντες στη σημερινή μας συνάντηση είδαν το αποτέλεσμα!Θέλω λοιπόν να απονείμω τα εύσημα και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου εύχομαι (Τι εύχομαι; Είμαι σίγουρος!) να έχουμε πετύχει ακόμη περισσότερα.
Η χθεσινή συνάντηση ήταν μακράν η κορυφαία που έχει γίνει μέχρι τώρα , με καλεσμένο , κοπή πίτας , κληρώσεις , δώρα , κούτες SuperLeague 2013 , ανταλλαγές και βέβαια πολύ πολύ κέφι.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον gportho66 για την οργάνωση της ομαδικής παραγγελίας SuperLeague και την διαικπεραίωση της, αλλά και προσωπικά για την παραγγελία από το ebay και την συμπλήρωση του Ch.League 10-11 και του Germany 2006 (έμεινε μόνο ένα χαρτάκι από λάθος), στον harispan για την ωραία βασιλόπιτα και στον Κο Ράλλη που μας τίμησε με την παρουσία του , μας σκλάβωσε με τις προσφορές του στις κληρώσεις, μας ταξίδεψε με τις ιστορίες του, και μας έλυσε όλες τις απορίες που του θέσαμε.
Ήταν ένα φοβερό απόγευμα για όλους τους παρευρισκόμενους νομίζω!!!!
Άντε και στην επόμενη συνάντηση (δεν λέω ''και του χρόνου'' γιατί είναι πολύ μακριά...)
ΥΓ. από Germany 2006 μου έμεινε μόνο μία έλλειψη το Νο 479 , αν το έχει κανείς....
Καλημερα σε ολο το φορουμ!!
Χτες 20/1/2012 πραγματι εγινε η καλυτερη και ωραιοτερη συναντηση μεσα σε ενα ιδιατερα ζεστο κλιμα, με επιτιμο προσκεκλημενο τον κ. ΡΑΛΛΗ! (Προσωπικα ενιωσα οπως οταν εχω γιορτη!)
Εγιναν συζητησεις πανω σε πολλα θεματα, αλλα ακουσαμε και πολλες διηγησεις απο τον ιδιο με πολλα ενδιαφεροντα σχετικα με την Πανινι και την Σουπερ Λιγκ!
Η πρωτη εκπληξη ηταν η απονομη τιμητικου Επαινου προς τον κ.Ραλλη εκ μερους ολου του φορουμ για την προσφορα του σε ολους τους πανινοφιλους εν τη Ελλαδη και ενα δωρο του, που ειχε ετομασει ο Χαρης(HarisPAn)!!
Μετα εγιναν οι κληρωσεις του κοινου αλμπουμ Τσαμπιονς Λιγκ 2012-2013. (σε λιγο και οι νικητες)
Ακομα 2 εκπληξεις περιμεναν ομως ολους μας, με την κληρωση 2 αλμπουμ Copa america 2011 εκ μερους του κ.Ραλλη!!!
Τελος, εγινε και η κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας (και παλι φροντισε ο Χαρης μιας και ειχε και γενεθλια χθες) και το φλουρι επεσε...στον προεδρα!!(χεχεχε)
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
- - - Updated - - -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ)
5η ΚΛΗΡΩΣΗ 20/1/2013
ΚΟΙΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013
STIV 1973
6η ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ Κ.ΡΑΛΛΗ CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013
VAGOS
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
1) IOANNIS32
2) EYEPLANET
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ IMPERIUM!!!
7η ΚΑΙ 8η ΚΛΗΡΩΣΗ 2 ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ Κ.ΡΑΛΛΗ COΡΑ AMERICA 2011
ΣΤΗΝ 7η Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΓΙΟΣ GPORTHO66 ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο SHARKYS ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... :)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ 8η Ο PAIKSMAN (ΕΔΩ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΕΤΕ...ΧΕΧΕ) :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.