Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
SKYCAPTAIN
21-04-12, 22:25
QUOTE=imperium;4643383]αρα θα στα δωσω απο κοντα τα χαρτακια σου
Skycaptain μονο εσυ και εγω εχουμε παει σε ολες τις συναντησεις,τωρα θα ειμαι ο μοναδικος?[/QUOTE
Ναι, δε θα μπορέσω να έρθω οπότε θα έχεις την πρωτοκαθεδρία!:clap::respekt::oneup::clap:
Αν και τώρα που λες για τη σερβιτόρα με έβαλες σε σκέψεις, χε χε χε!
Όσον αφορά την ανταλλαγή με τον panos1967 μου έχει δώσει κάποια χαρτάκια σου από το Euro2012 οπότε θα μιλήσουμε για να στα δώσω.
Καλά να περάσετε παιδιά όσοι παρευρεθείτε αύριο!
σουπερ η συναντηση σημερα
:respekt: σε ολους
πριν λιγο το διαλυσαμε
οσο για την σερβιτορα φαγαμε ακυρο γιατι δεν δουλευει πλεον εκει
Να ευχαριστήσω και εγώ όλα τα παιδιά που μαζευτήκαμε σήμερα. Ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση η σημερινή, μέχρι την επόμενη...
Δυστηχώς φωτογραφία δε τραβήξαμε μέχρι την ώρα που έφυγα.
τραβηξαμε μετα
ο gazakias την εχει αλλα ολοι ηταν στον κοσμο τους οταν την εβγαζε :rofl:
Καλά περάσαμε σήμερα.Ο μικρός ρωτάει ποτε θα γινει η επόμενη
Ουφ πιαστηκε το δαχτυλο μου να κολλαει S. Africa :D ... πολυ ωραια περασαμε σημερα.. ευχαρστω παιδια :D
οποιος δεν ηρθε και δεν εχει ζηλεψει με οσα εχει διαβασει ως τωρα
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ :rofl:
να φροντίσει λοιπον να ερθει στην επομενη συναντηση
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΜΠΟΥΜ 2,3 ΦΟΡΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΑΝΙΝΙ :rofl:
Παραθέτω κι εδώ το μήνυμά μου και θα συμφωνήσω απόλυτα με GAZAKIAS!!!:oneup:
Γεια σας και από εμένα συμφορουμίτες.
Ομολογώ, ότι δεν είχα ξαναβρεθεί σε τέτοια συνάντηση και σήμερα έπαθα λίγο πλάκα...
Δεν πίστευα στα μάτια μου.
Ενωμένα 5-6 τραπέζια και απλωμένα πάνω, εκατοντάδες αυτοκόλλητα panini από όλες τις συλλογές.
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Τα πακέτα με τα διπλά να πηγαίνουν δεξιά - αριστερά από χέρι σε χέρι,
λίστες με άπειρα νούμερα απλωμένες στα τραπέζια και δώστου διορθώσεις-διαγραφές κ.τ.λ.
Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά γι' αυτό που έζησα.(δεν αναφέρω ονόματα γιατί σίγουρα κάποιους θα ξεχάσω).
Χάρηκα πολύ για τις γνωριμίες και θα περιμένω κι εγώ επόμενη συνάντηση....:rofl::oneup:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ στους Γιωργηδες
Giorgio sak
23-04-12, 00:46
Παραθέτω κι εδώ το μήνυμά μου και θα συμφωνήσω απόλυτα με GAZAKIAS!!!:oneup:
Γεια σας και από εμένα συμφορουμίτες.
Ομολογώ, ότι δεν είχα ξαναβρεθεί σε τέτοια συνάντηση και σήμερα έπαθα λίγο πλάκα...
Δεν πίστευα στα μάτια μου.
Ενωμένα 5-6 τραπέζια και απλωμένα πάνω, εκατοντάδες αυτοκόλλητα panini από όλες τις συλλογές.
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Τα πακέτα με τα διπλά να πηγαίνουν δεξιά - αριστερά από χέρι σε χέρι,
λίστες με άπειρα νούμερα απλωμένες στα τραπέζια και δώστου διορθώσεις-διαγραφές κ.τ.λ.
Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά γι' αυτό που έζησα.(δεν αναφέρω ονόματα γιατί σίγουρα κάποιους θα ξεχάσω).
Χάρηκα πολύ για τις γνωριμίες και θα περιμένω κι εγώ επόμενη συνάντηση....:rofl::oneup:
Δε σας πιστεύουμε. Θέλουμε οπτικό υλικό για αποδείξεις ;)
Ανεβάστε τη φωτογραφία που τραβήξατε!
Ήταν η πρώτη συνάντηση που παραβρέθηκα και ομολογώ ότι για αρκετή ώρα ήμουν αμήχανος και χάζευα την διαδικασία!!! Πολύ καλή εμπειρία , ανυπομονώ για την επόμενη!!!
Ειλικρινα παιδια συγκινηθηκα οταν ειδα τοσα ατομα (15 αν δεν απατωμαι συνολικα με οσους ηρθαν και σταδιακα) σε 5-6 τραπεζια απλωμενα με τα χαρτακια τους! δεν εχω ζησει κατι παρομοιο ουτε στα παιδικα χρονια! Ολοι παρατηρησα οτι εχουν επιπεδο υψηλης αξιολογησης ως ανθρωποι και ευχομαι αυτο το ξεκινημα να κρατησει για παντα! Ενιωσα οτι ειμαστε ολοι μια ζεστη και πολυ φιλικη παρεα πραγμα σπανιο στις μερες μας με κοινο ενδιαφερον και χομπι, χωρις ψευτικες και αλαζονικες συμπεριφορες...
Ευχαριστω ολους οσους καναμε ανταλλαγες! επιφυλασσομαι στο μελλον σε οσους μου εδωσαν περισσοτερα απο οτι τους εδωσα!(καταγραφηκαν) Ηταν μια καταπληκτικη παρεα. ! Εστω και οσοι δεν ηρθαν αναφερθηκαν και ηταν σαν να ηταν μαζι μας!..
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους γιαυτην την προσπαθεια και ευχαριστω προσωπικα για την ανταποκριση μιας και απο κει στο ιδιο μερος ξεκινησε μια μινι συναντηση περσι (5 ατομα) οταν ηρθε ο pavlex τιμης ενεκεν του! Αντε και ευχομαι και μια πανελλαδικη συναντηση καπου στη μεση της ελλαδας μας!!!
λεμε για θεσσαλονικη,το ποτε δεν ξερουμε,αν μπορουν να το οργανωσουν οι θεσσαλονικεις φιλοι και εγω θα βοηθησω οσο μπορω,με τα νεα αλμπουμς τσαμπιον λιγκ και σουπερλιγκα.
λεμε για θεσσαλονικη,το ποτε δεν ξερουμε,αν μπορουν να το οργανωσουν οι θεσσαλονικεις φιλοι και εγω θα βοηθησω οσο μπορω,με τα νεα αλμπουμς τσαμπιον λιγκ και σουπερλιγκα.
Εγω μεσα ειμαι....Σ.Κ. ομως
Μεσα κ γω για Θεσσαλονικη! :oneup:
ventouzas7
24-04-12, 18:11
στην επομενη συναντηση θα προσπαθησω να παρευρεθω κι εγω!!! δυστυχως τα περισσοτερα σκ δουλευω, οποτε αν κανονιστει απο νωρις θα με βοηθησει να παρω κανα ρεπο για να ειμαι παρων!!! να δω και παλιους φιλους που εχασα εδω και 2 χρονια...
δυστυχως δεν μαζευα τοσο καιρο, αλλα σε ευρωπαικο και μουντιαλ δεν γινεται να απεχω!!!!
περιμενω ειδοποιηση Σπυροοοοοο...
σκεφτομαστε μια συναντηση σιγουρα πριν ξεκινησει η διοργανωση.
ventouzas7
24-04-12, 18:24
σκεφτομαστε μια συναντηση σιγουρα πριν ξεκινησει η διοργανωση.
ωραια, μεσα θα ειμαι, αρκει να το μαθω νωρις για να ρεπαρω...
ωραια, μεσα θα ειμαι, αρκει να το μαθω νωρις για να ρεπαρω...
εκτος αποδω που θα τα λεμε θα σε ειδοποιησω τηλεφωνικως
.................................
Καλη Πρωτομαγια σε ολους!!!!
μετα απο επικοινωνια με marisi777 και sharkys ειπαμε για συναντηση στις 20 Μαιου
στο ιδιο μερος στην Βουλιαγμενη
για ωρα πειτε προτασεις
Βουλιαγμένης οχι Βουλιαγμένη.... :p :p
12 το μεσημεράκι πιστεύω να είναι και πάλι οκ!!!
τι να κανουμε?? :lol:
γραφω και στο σκοταδι και δεν βλεπω τι παταω
ventouzas7
01-05-12, 22:16
ωραια κι εγω μεσα ειμαι...
περιμενω επικυρωση για να παρω και μια αδειουλα εκεινη τη μερα...
Δυστυχώς εγώ θα είμαι εκτός Ελλάδος εκείνο το Σ/Κ. Κρίμα και είχα περάσει πολύ καλά στην προηγούμενη συνάντηση.....
ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ :rtfm:
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΚΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΟΙ ΚΟΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΩΝΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΤΕΛΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=DsERAjstmEE
παρτε μια γευση απο Ολυμπιακους του Λονδινου 2012
Δεν θα τα φέρουν και εδώ για τους Ολυμπιακούς ρε Σπύρο?? Θα κάνουμε καμιά παραγγελία απ'έξω?? τι λες??
Δεν θα τα φέρουν και εδώ για τους Ολυμπιακούς ρε Σπύρο?? Θα κάνουμε καμιά παραγγελία απ'έξω?? τι λες??
ουτε στο site της panini δεν το εβρισκα
αν δεν τα φερει ο Πηγασος ειμαι μεσα να κανουμε παραγγελια απεξω
Οκ. Σίγουρα θα μαζευτούνε και άλλοι :)
ουτε στο site της panini δεν το εβρισκα
αν δεν τα φερει ο Πηγασος ειμαι μεσα να κανουμε παραγγελια απεξω
Εννοείται ότι θα κάνουμε παραγγελία.
Το θέμα είναι να μιλήσει κάποιος με τον Ράλλη που να τον ξέρει καλά και να τον πιέσει για να το φέρει ο Πήγασος.
Τι σκατά κάνουνε!!! Κέρδος έχουνε ρε γαμώτο...
και πιεση να κανουμε δεν αποφασιζουν αυτοι λεει αλλα η πανινι
θα ρωτησω αυριο
Ναι ρώτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα...
Και κάτι άλλο βρε παιδιά. Τόσο καιρό δεν έχουμε σκεφτεί να χρησιμοποιούμε skype η msn!!!!!
Στο msn ειδίκα μπορούμε να τις έχουμε τις επαφές από εδώ μέσα σε ένα group ξεχωριστό από τους υπόλοιπους φίλους μας και θα μπορούμε να έχουμε μια πιο άμεση επαφή με όσους είναι online...
Λοιπόν κάνω την αρχή. Το email μου είναι διαθέσιμο σε όποιον μου το ζητήσει μέσω πμ.
Τι λέτε?? Πως σας φαίνεται??
Εγω ακολουθω.
Το βρισκω (skype) πιο πρακτικο.
νεα απο τον Ραλλη για το ολυμπιακους του Λονδινου 12
Η Πανινι δεν θα ασχοληθει να βγαλει αλμπουμ χαρτακια και καρτες,απο την διευθυντρια που ειχε ερθει στην Ελλαδα την προηγουμενη βδομαδα.
Μαλλον αυτο που υπαρχει στο βιντεο ειναι απο την πανινι της Αμερικης που ειναι εντελως διαφορετικη εταιρεια.
Θα τα πάρουμε από την Αμερική ρεεεεεεεεε!!!! δε μασάμε εμείς!!!!
Αυτοί θα χάσουνε!!!
Να μη σου πω θα πάω στη Panini στην Ιταλία να κλέψω την αντιπροσωπεία από τον Πήγασο!!!
Αφού δεν ασχολούνται αυτοί θα ασχοληθούμε εμείς. Και θα έχουμε και σαφώς καλύτερο δίκτυο διανομής!!!!
Αυτά!!! Τα είπα και ηρέμησα. Χαχαχαχαχαχα
Giorgio sak
04-05-12, 11:38
Κάθε αντιπροσωπεία της ΡΑΝΙΝΙ ανα τον κόσμο, που σέβεται τον εαυτό της, βγάζει και συλλογές για την εγχώρια αγορά.
Είδα αυτό από Αγγλία,
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/bt/uk/scheda_prodotto.asp?idEdit=8354
αυτό από Ισπανία,
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/es/es/scheda_prodotto.asp?idEdit=8320
αυτό από Ιταλία,
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/it/it/scheda_prodotto.asp?idEdit=7579
και πολλά άλλα και στενοχωρήθηκα, γιατί τέτοια δεν πρόκειται να δούμε στην Ελλάδα.
Κι εντάξει, δεν έχουμε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, όπότε καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να ασχοληθεί με την έκδοση εγχώριας συλλογής, όμως τώρα πια ούτε μια συλλογή πλην των ποδοσφαιρικών δεν έρχεται πια στην Ελλάδα από το εξωτερικό.
Πάντως, για αθλητική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, με αθλητές από όλες τις χώρες, θεωρώ αδιανόητο να βγει μόνο στην Αμερική.
Είμαι σίγουρος ότι θα βγει η συλλογή σε παγκόσμια κλίμακα. Kαι θα έρθει και στην Ελλάδα.
Θα τα πάρουμε από την Αμερική ρεεεεεεεεε!!!! δε μασάμε εμείς!!!!
Αυτοί θα χάσουνε!!!
Να μη σου πω θα πάω στη Panini στην Ιταλία να κλέψω την αντιπροσωπεία από τον Πήγασο!!!
Αφού δεν ασχολούνται αυτοί θα ασχοληθούμε εμείς. Και θα έχουμε και σαφώς καλύτερο δίκτυο διανομής!!!!
Αυτά!!! Τα είπα και ηρέμησα. Χαχαχαχαχαχα
μαζι σου!!!!!
:dwarf
SKYCAPTAIN
09-05-12, 03:43
Παιδιά, θα στείλω e-mail και θα πάρω τηλ. στην Ιταλία εκπροσωπόντας όλους μας μήπως γίνει κάτι: αν θέλετε μπορούμε να μαζευτούμε πολλά άτομα να φτιάξουμε ένα κείμενο στα αγγλικά με την απαίτησή μας για τη συλλογή των Ολυμπιακών αγώνων όπως ακριβώς είναι τα memos των επιχειρήσεων στις διεθνείς συναλλαγές, να το υπογράψουμε όλοι μας ως μέλη του συλλόγου συλλεκτών panini Ελλάδος έστω κι αν δεν έχουμε νομική υπόσταση ως σωματείο και να τους το στείλουμε, πως το βλέπετε;
Αλλο κύρος έχει ένα γραπτό κείμενο με υπογραφές, τι λέτε κι εσείς;
Ακόμα κι αν δε γίνει κάτι, θα δυναμώσει η φωνή μας.....
Ακούω γνώμες........
ventouzas7
09-05-12, 10:38
μεσα κι εγω!!!
Όλοι μαζί σου Δημήτρη. Προχώρα. Πήρες ψήφο εμπιστοσύνης. Κάνε κυβέρνηση!!!!!! :closed:
Μια χαρά τα λες , εγώ μαζί σου (και δεν ήξερα τι να ψηφίσω στις εκλογές που έρχονται!!!!!)....
:clap: :oneup: :lol: ΦΥΓΑΜΕ
@ ADSLgr.com All rights reserved.