PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

grsotos
11-05-12, 21:10
Και εγω παρων!!

theomuoc
11-05-12, 21:18
Για κυριακή απόγευμα λίγο δύσκολο και για μένα...είχα αρχίσει να προγραμματίζομαι για κυριακή μεσημέρι και τώρα αλλάζει το προγραμμα αρκετά

sharkys
11-05-12, 21:27
κυριακη 20/5 18.00 και μετα χαλαρα να μαζευτουμε και οσο παει. τι λετε?

Γιάννη έχουμε ξεκινήσει και ποστάρουμε 10 άτομα για 11:00 το πρωί και ξαφνικά το γυρίζεις?
Ποιοί είναι αυτοί οι περισσότεροι που θέλουν απόγευμα?
Να το δηλώσουνε εδώ στο forum γιατί στο προφορικό δε γίνεται δουλειά.

imperium
11-05-12, 21:33
για να τελειωνουμε
ποσταρετε πανω μου για τις ωρες που μπορειτε

11:00
imperium
sharkys
panagkast
theomuc

18:00
imperium
skycaptain
grSotos
panos1967

να παρουμε και μια οριστικη αποφαση και να ξερουμε τι μας γινεται
με κουρασε ολο αυτο

Giorgio sak
11-05-12, 22:15
Αν και δε θα πάω, να πω τη γνώμη μου:
Νομίζω ότι η λύση βρίσκεται κρυπτογραφημένη στο τελευταίο σχόλιο του imperium.

gazakias
12-05-12, 00:04
θα κανουμε 2 ομαδες

και οποιος αντεχει να παει και στις 2

ειμαστε αστειοι ΟΛΟΙ και οταν λεω ολοι εννοώ ΟΛΟΙ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ)

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΧΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΜΑΚΤΑ

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

marisi777
12-05-12, 00:07
Και εγώ πρωί μπορώ. Αν δεν κανονιστεί δε πειράζει. Next time...

:drunk:

panagkast
12-05-12, 00:44
Παιδιά δεν υπάρχει καμία διαμάχη, τουλάχιστον από την πλευρά μου...
Πριν μία ημέρα αναφέρθηκε ως ώρα συνάντησης η πρωινή και ανέφερα αμέσως,
όπως και την προηγούμενη φορά, ότι 11 μπορώ να έρθω...
Το ίδιο έκαναν και 6-7 φίλοι ακόμα...
Η ώρα άλλαξε, αν και για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα με ποιον τρόπο, αφού δεν είδα κάποιο μήνυμα στο θέμα που
να ζητάει κάποιος κάτι τέτοιο, και απλά αμέσως απάντησα ότι εγώ προσωπικά δε θα τα καταφέρω να έρθω...
Πολύ απλά...
Δε νομίζω ότι αυτό χρειάζεται ούτε να κουράσει κανέναν, ούτε αποτελεί λόγο διαμάχης...
Όπως προανέφερε και ο φίλος Ισίδωρος: δεν πειράζει, την επόμενη φορά... :)

spiki
12-05-12, 13:14
Γεια σας. Ξερει καποιος τελικα αν θα ερθει αλμπουμ για Λονδινο 2012;

imperium
12-05-12, 20:59
Πηρα αποφαση!!!! :rainy:
με βαση τις αποψεις ΟΛΩΝ :closed:
η πλειοψηφια λεει πρωι και θα γινει πρωι στις 11!!
Τελος!! :smoke:

imperium
12-05-12, 21:41
και να ερθετε ολοι γιατι μαλλον θα ερθει και ο μεγαλος αρχηγος!!!!:piratewpa
Ναι,ναι αυτος που καταλαβατε!!!
με αλμπουμ εκπληξεις απο τι λεει.

gportho66
13-05-12, 02:10
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ... ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΕΔΗ ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙ 'Η ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΛΟΙΠΟΝ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ 20/5 ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΣΟΡΥ ΠΑΙΔΕΣ.
Υ.Γ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ SKYCAPTAIN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ.. ΘΟΔΩΡΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΡΡΡ

SKYCAPTAIN
13-05-12, 22:12
Πηρα αποφαση!!!! :rainy:
με βαση τις αποψεις ΟΛΩΝ :closed:
η πλειοψηφια λεει πρωι και θα γινει πρωι στις 11!!
Τελος!! :smoke:

Όχι Σπύρο, δεν είναι έτσι! !!! Ούτε και μπορείς να αποφασίζεις εσύ για όλους μας.
Καταρχήν το φόρουμ δε λειτουργεί δημοκρατικά όπως είπε και ο Νίκος.
Μπήκαν πολλά άτομα την ίδια στιγμή που ήθελαν πρωί και έτσι η απογευματινή συνάντηση δεν υποστηρίχθηκε!

Εξάλλου και η προηγούμενη για το Euro2012 έγινε πάλι πρωί: γιατί αυτή να μη γίνει εναλλακτικά απόγευμα για να μπορούν και
κάποιοι άλλοι να έρθουν; Μίλησα με το Νίκο (sharkys) και κατόπιν ώριμης συζητήσεως συμφωνήσαμε να έρθει απόγευμα κι αυτός.
Ο Θοδωρής πάλι και ο Ισίδωρος είχαν έρθει απόγευμα σε προηγούμενες συναντήσεις....
Εσύ πάλι και ο Γιάννης μπορείτε όλες τις ώρες άρα δεν μπορείς να αποφασίσεις για όλους. Δε σου επιτίθεμαι φυσικά, καταλαβαίνεις πως το λέω.
Επιπλέον είχα πει ότι θα ετοιμάσω και θα φέρω στη συνάντηση την επιστολή στα αγγλικά προς την Πανίνι για τους Ολυμπιακούς του 2012 και όχι μόνο.
Εκτός κι αν δε θέλετε να το συζητήσουμε...
Απόγευμα στις 18:00 παιδιά και όσο πάει. Όχι πάλι να την κάνουν με ελαφρά όσοι ανταλλάξουν! Επιπλέον προτείνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άλλη φορά όταν κανονίζουμε συνάντηση να μιλάμε πρώτα τηλεφωνικώς, να αποφασίζει η πλειοψηφία και ύστερα να αναρτούμε ανακοίνωση συνάντησης: θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό. Αυτό λέγαμε άλλωστε με το Νίκο και το Γιάννη....

imperium
13-05-12, 22:25
Ρε Δημητρη εγω δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως.
Κανουμε και δυο συναντησεις και θα ερθω και στις δυο.
Αλλα πρεπει να αποφασισουμε τι ωρα θα γινει.Εγω το ξεκινησα το θεμα συναντησης και εκρινα οτι επρεπε να παρω αποφαση και για την ωρα απο την στιγμη που
βλεπω οτι ολοι σχεδον θελουν πρωι.Θελω να ειμαστε ολοι στην συναντηση και εσυ και ο Σωτηρης και ο Πανος αλλα κανανε αντιδρασεις οταν ειπαμε για απογευμα
εγω και ο gportho επειδη τοσο καιρο ποσταραμε πρωι και ολοι κανονισανε τις δουλειες του για να ερθουν τοτε και μετα βλεπουν οτι το αλλαζουμε ξαφνικα.
Τι να κανω κι εγω για να τους ικανοποιησω ολους?
Τονιζω οτι οι περισσοτεροι κανονισαν τις δουλειες τους για απογευμα για να ερθουν στην συναντηση.
Καντε οτι θελετε και ενημερωστε με.

Και κατι ακομα,
Εγω ειχα πει πρωτος απογευμα γιατι το πρωι βιαζοντουσαν να φυγουνε μετα τις ανταλλαγες και εγω θελω να μιλησουμε.
Ολοι μου ειπαν πρωι.

imperium
13-05-12, 22:28
Πρωτα μιλησα τηλεφωνικως και μετα ποσταρα συναντηση
πηρα τον Γιαννη,τον Νικο,τον Ισιδωρο και εσενα.
Μετα ποσταρα

SKYCAPTAIN
13-05-12, 22:45
Πρωτα μιλησα τηλεφωνικως και μετα ποσταρα συναντηση
πηρα τον Γιαννη,τον Νικο,τον Ισιδωρο και εσενα.
Μετα ποσταρα

Λοιπόν ένα ένα:
Άσφαλώς και εσύ μου είπες ότι την κάνανε όλοι την προηγούμενη φορά, δεν το έβγαλα μόνος μου.
Όταν λες ότι με πήρες τηλ. πότε ακριβώς εννοείς; Εγώ δε μιλάω για πριν λίγες ημέρες, μιλάω για πριν ένα περίπου μήνα που κανονίστηκε 2η συνεχόμενη πρωινή συνάντηση και δε με ενημέρωσε κανείς.
Μπήκαν όλοι που θέλανε πρωί και ουσιαστικά αποφάσισαν μόνοι τους.
Δηλ. ο Πάνος, ο Σωτήρης, η Δήμητρα κι εγώ που θέλουμε απόγευμα δε πιανόμαστε;
Αν είναι έτσι να μπούμε κι εμείς όλοι μαζί άλλη φορά και να κανονίσουμε απόγευμα, θα ήταν ωραίο αυτό;
Δεν υπονοώ ότι υπήρξε προσυνενόηση φυσικά, απλά όπως είπα και πριν έπρεπε να συνεννοούμαστε πρώτα τηλ. και ύστερα να ποστάρουμε.

Υ.Γ : Τα λέμε σε λίγο γιατί άρχισε η ερυθρόλευκη αντεπίθεση στο μπάσκετ.....

imperium
13-05-12, 22:49
τι να σας πω ρε παιδια!!!
ειμαι ο μονος που δεν εχω προβλημα και εγω την πληρωνω.
Οι υπολοιποι δεν εχουν αποψη καθολου τοσες μερες.

SKYCAPTAIN
13-05-12, 23:07
τι να σας πω ρε παιδια!!!
ειμαι ο μονος που δεν εχω προβλημα και εγω την πληρωνω.
Οι υπολοιποι δεν εχουν αποψη καθολου τοσες μερες.

Δεν είπα ότι την πληρώνεις εσύ, καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
Ισα ίσα το αντίθετο, ξέρεις τη γνώμη μου για σένα φαντάζομαι.
Αυτό που είπα είναι ότι πρέπει να προσυνεννοούμαστε πριν να ποστάρουμε και ότι
επειδή η προηγούμενη συνάντηση στα πλαίσια του Euro2012 έγινε πρωί να γίνει αυτή
απόγευμα για να μπορούν και οι φίλοι που δεν μπορούν να έλθουν πρωί.

Το πήρε ο Ολυμπιακός, έτσι!!!!! Να μάθουν οι σφυριχτράκηδες να παίζουν καθαρά!!!Πλάκα πλάκα σου μοιάζει λίγο και ο Πρίντεζης φατσικά που έβαλε το τελευταίο, χε χε χε!

imperium
13-05-12, 23:08
Μπραβο στον Ολυμπιακο!!!
πρωτη φορα πανηγυρισα για αυτους

panagkast
14-05-12, 00:04
Καλησπέρα σε όλη την παρέα...:)

Φίλε Δημήτρη αναφέρεις ότι η πρώτη συνάντηση για το EURO 2012 κανονίστηκε πρωί
και ότι η δεύτερη θα έπρεπε να κανονιστεί απόγευμα εναλλακτικά...
Έχεις απόλυτα δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου!
Γι αυτό και αμέσως απάντησα ότι απόγευμα δε θα τα καταφέρω να παρεβρεθώ, αν και θα το ήθελα πολύ,
για να ξέρετε αν θα με υπολογίζετε ή όχι...
Εξάλλου, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι, με οικογένειες και υποχρεώσεις και ακόμα και αν μια φορά
κανονίσουμε κάτι μπορεί και να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε (απολύτως ανθρώπινο δεν είναι;;;)
Επίσης σε συναντήσεις έχω συμμετάσχει και εγώ και πρωί και απόγευμα, όπως και ο Θοδωρής και ο Ισίδωρος, με ξέχασες μάλλον...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως φίλε μου, είναι ότι λες ότι το forum δεν είναι δημοκρατικό...
Το forum σίγουρα μπορεί να μη λειτουργεί δημοκρατικά, όταν κανονίζεται μία ώρα (και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που έχει ερωτηθεί
ποτέ πότε θα κανονιστεί κάτι, αν και έχω συμμετάσχει σε ανταλλαγές ενεργά εδώ και δύο χρόνια σε όλες τις συλλογές και ακόμα και σε παλαιότερες),
απαντάνε 7 φίλοι ότι μπορούν, δεν απαντάει κανένας αρνητικά και ξαφνικά η ώρα αλλάζει...
Αναφέρεις: ...Μπήκαν όλοι που θέλανε πρωί και ουσιαστικά αποφάσισαν μόνοι τους...
Αυτό το νόημα δεν έχει αυτό το θέμα Δημήτρη; Προτάθηκε μία ώρα και σπευσαμε να απαντήσουμε...
Χωρίς τηλέφωνα... Χωρίς συνεννοήσεις...
Δηλαδή θα έπρεπε εκτός από την ώρα που κανονίζεται μία συνάντηση, να κανονίζεται και πότε θα μπαίνουμε να απαντάμε;

Φιλικά πάντα, ξέρεις ότι σε εκτιμάω πολύ...
Η συνάντηση θεωρώ ότι ορθώς πρέπει να γίνει απόγευμα (είναι ίσως πιο σωστό), δυστυχώς
αυτή τη φορά δε θα μπορέσω να είμαι μαζί σας...
Την επόμενη φορά...:)

Παναγιώτης

SKYCAPTAIN
14-05-12, 00:45
Καλησπέρα σε όλη την παρέα...:)

Φίλε Δημήτρη αναφέρεις ότι η πρώτη συνάντηση για το EURO 2012 κανονίστηκε πρωί
και ότι η δεύτερη θα έπρεπε να κανονιστεί απόγευμα εναλλακτικά...
Έχεις απόλυτα δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου!
Γι αυτό και αμέσως απάντησα ότι απόγευμα δε θα τα καταφέρω να παρεβρεθώ, αν και θα το ήθελα πολύ,
για να ξέρετε αν θα με υπολογίζετε ή όχι...
Εξάλλου, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι, με οικογένειες και υποχρεώσεις και ακόμα και αν μια φορά
κανονίσουμε κάτι μπορεί και να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε (απολύτως ανθρώπινο δεν είναι;;;)
Επίσης σε συναντήσεις έχω συμμετάσχει και εγώ και πρωί και απόγευμα, όπως και ο Θοδωρής και ο Ισίδωρος, με ξέχασες μάλλον...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως φίλε μου, είναι ότι λες ότι το forum δεν είναι δημοκρατικό...
Το forum σίγουρα μπορεί να μη λειτουργεί δημοκρατικά, όταν κανονίζεται μία ώρα (και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που έχει ερωτηθεί
ποτέ πότε θα κανονιστεί κάτι, αν και έχω συμμετάσχει σε ανταλλαγές ενεργά εδώ και δύο χρόνια σε όλες τις συλλογές και ακόμα και σε παλαιότερες),
απαντάνε 7 φίλοι ότι μπορούν, δεν απαντάει κανένας αρνητικά και ξαφνικά η ώρα αλλάζει...
Αναφέρεις: ...Μπήκαν όλοι που θέλανε πρωί και ουσιαστικά αποφάσισαν μόνοι τους...
Αυτό το νόημα δεν έχει αυτό το θέμα Δημήτρη; Προτάθηκε μία ώρα και σπευσαμε να απαντήσουμε...
Χωρίς τηλέφωνα... Χωρίς συνεννοήσεις...
Δηλαδή θα έπρεπε εκτός από την ώρα που κανονίζεται μία συνάντηση, να κανονίζεται και πότε θα μπαίνουμε να απαντάμε;

Φιλικά πάντα, ξέρεις ότι σε εκτιμάω πολύ...
Η συνάντηση θεωρώ ότι ορθώς πρέπει να γίνει απόγευμα (είναι ίσως πιο σωστό), δυστυχώς
αυτή τη φορά δε θα μπορέσω να είμαι μαζί σας...
Την επόμενη φορά...:)

Παναγιώτης

Καλησπέρα Παναγιώτη,
Αφού σου δώσω καταρχήν συγχαρητήρια για το ευρωπαικό, όπως και σε Θοδωρή (gazakias) και Ισίδωρο για τον ίδιο λόγο και σου πω ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία, να προσθέσω τα εξής:
Στα όσα συμφωνούμε δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ.
Να πω ότι δε σε ανέφερα πριν όχι ασφαλώς γιατί σε ξέχασα αλλά επειδή είχαμε συζητήσει προχθές που βρεθήκαμε με το Γιώργο δια ζώσης. Ασφαλώς και έχεις έρθει και πρωί και απόγευμα όπως και ο έτερος Θοδωρής (theomuoc).
Όσο για αυτό που λες ότι προτάθηκε μια ώρα θεωρώ ότι αυτό ακριβώς ήταν το λάθος: πρέπει να γίνεται μια προεργασία με συνεννοήσεις και τηλ.
Να στο θέσω αλλιώς: αν πχ. πρότεινε κάποιος απόγευμα, η προηγούμενη συνάντηση είχε γίνει πάλι απόγευμα, έμπαιναν μέσα 10 άτομα που ήθελαν απόγευμα και κανείς πρωί, θα ήταν ωραίο για τους τελευταίους που δεν προλάβαν καν να εκφράσουν αντιρρήσεις;
Εγώ δεν είπα πότε θα μπαίνει κάποιος να απαντά, αυτό που είπα είναι ότι επειδή γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε πάνω κάτω ο ένας το κιν. του άλλου πρώτα το κανονίζουμε δια ζώσης και ύστερα ποστάρουμε γιατί αυτή ακριβώς είναι η αδυναμία του φόρουμ ότι δηλ. δε συμπίπτουμε όλοι χρονικά να είμαστε εντός.
Το νόημα λοιπόν του φόρουμ δεν είναι ότι προτάθηκε κάτι αλλά είναι πρωτίστως πώς και γιατί προτάθηκε ό,τι προτάθηκε: θεωρώ λοιπόν ότι μια προσυνεννόηση είναι επιβεβλημένη για να μην υπάρχουν δυσαρέσκειες.
Εννοείται ότι όλοι οι καλοί χωράνε (και δε σε ξεχνάω τώρα φίλε Παναγιώτη)!

panagkast
14-05-12, 00:59
Ίσως και αυτό να είναι το πιο σωστό...
Κάποιοι από εσάς που έχετε παρευρεθεί στις περισσότερες συναντήσεις και μιλάτε και πιο συχνά,
να οργανώνετε μία συνάντηση, να ανακοινώνετε μία ημερομηνία και από τους υπόλοιπους να δηλώνεται συμμετοχή...
Ελπίζω πάντως και αυτή τη φορά να μαζευτεί πολύς κόσμος, όπως και την τελευταία,
που πραγματικά ήταν πολύ όμορφα...
Και εκτός από τις συζητήσεις να πέσουν στο τραπέζι πακέτα με χαρτάκια να γίνει χαμός!!!:)

SKYCAPTAIN
14-05-12, 01:31
E βέβαια, θα είναι και ο μεγάλος (δες το πρώτο σχόλιο της σελίδας του Σπύρου).
Πήγε Μόντενα στα κεντρικά της Πανίνι και έχει φέρει πολύ πράγμα....
Για να δούμε τι θα δούμε.....

gportho66
14-05-12, 06:07
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPERLEAGUE? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ 9-10? Ή ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ 2008-2009 ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΣ 2009-2010.

gportho66
14-05-12, 13:26
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ(ΟΥΑΟΥ)) ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΟΥΜ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! !

ventouzas7
14-05-12, 15:07
εγω ελπιζω να μπορω το πρωι!!!

SKYCAPTAIN
14-05-12, 15:59
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ(ΟΥΑΟΥ)) ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΟΥΜ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! !

Δεν υπάρχει καμία δυσκολία: πάνω κάτω ξέρουμε ποιοί θα έρθουν και λίγο πολύ ο ένας έχει το κιν. του άλλου.
Άσε Γιάννη να κάνω κάποια τηλ. και να μιλήσουμε μετά μεταξύ μας και με το Σπύρο και το ανακοινώνουμε.
Θα σε πάρώ τηλ. να κανονίσουμε σε ποιούς να τηλ. εσύ, σε ποιούς εγώ και σε ποιούς ο Σπύρος.
Δεν έχει νόημα να αρχίζουμε πάλι ένα φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων....

marisi777
14-05-12, 18:25
Πρωί εγώ :whistle:

vectivus
14-05-12, 21:00
Και εγω πρωι παιδες :)

ΟΕΟ
15-05-12, 10:16
Μόνον απόγευμα, το πρωί της Κυριακής είναι αφιερωμένο στις δουλειές που πρέπει να γίνουν για όλη την εβδομάδα, αλλιώς θα μου βγει ο πάτος! Επίσης, είναι δύσκολο ν' αφήσω την οικογένεια μεσημέρι, μαγειρέματα, τραπεζώματα...Πάντως, ό, τι αποφασίσει η πλειοψηφία, άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!

imperium
15-05-12, 10:45
υπαρχει ενα σκεπτικο που θα συμφερει ολους
αυτο το αποφασισαμε εγω,ο gportho66 και o Skycaptain.
Επειδη εχουμε καποια θεματα για συζητηση καλυτερα αποφασιστε τις ανταλλαγες οσοι μπορειτε απο τωρα για να μην χασουμε χρονο.
Σε λιγο θα ανακοινωσω το σκεπτικο.

GB33
15-05-12, 11:55
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΠΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

imperium
15-05-12, 12:02
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΠΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Μου το ειπε και ο Ραλλης πριν 2 βδομαδες που ειχε ερθει η διεθυντρια της πανινι εδω

Giorgio sak
15-05-12, 12:03
Μόνο στην Ελλάδα δε θα έρθει; Στην υπόλοιπη Ευρώπη θα κυκλοφορήσει;

imperium
15-05-12, 12:05
Μόνο στην Ελλάδα δε θα έρθει; Στην υπόλοιπη Ευρώπη θα κυκλοφορήσει;

εμενα μου ειπαν δεν θα βγαλουν καθολου και πουθενα οπως το ΝΒΑ
Μαλλον η PANINI -USA θα βγαλει καρτες

imperium
15-05-12, 12:09
edit
στο ebay UK υπαρχουν χαρτακια που πουλανε αλλα δεν ξερω απο ποια Panini ειναι.
Της Ιταλιας που στελνει εδω οχι παντως

Giorgio sak
15-05-12, 12:13
Μπορείς να στείλεις την παραπομπή από το ebay;

imperium
15-05-12, 12:13
Μπορείς να στείλεις την παραπομπή από το ebay;

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=panini+london+2012&_sacat=See-All-Categories

sharkys
15-05-12, 12:16
Ρε παιδιά (άσχετο) τι είναι το adrenalyn ???

imperium
15-05-12, 12:18
Ρε παιδιά (άσχετο) τι είναι το adrenalyn ???

καρτες σαν τις upper deck
κυκλοφορησαν και για το south africa,NBA 10-11 και τωρα για το Euro 12

PikesPeak94
15-05-12, 12:27
Καλημέρα.

Στην Αγγλία έχει ήδη κυκλοφορήσει η συλλογή των καρτών “Panini Adrenalyn XL London 2012 Olympics”, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα τους:
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/bt/uk/scheda_prodotto.asp?idEdit=8376

Και μια ιδέα για τη συλλογή από youtube (φάτε μάτια ψάρια):

Complete set of Panini ADRENALYN XL LONDON 2012 OLYMPICS Trading Cards
http://www.youtube.com/watch?v=p3v3q4aNUKI

OPENING a BOX & STARTER PACK for Panini ADRENALYN XL LONDON 2012 OLYMPICS Trading Cards (part I)
http://www.youtube.com/watch?v=80qGGUo15wo

OPENING a BOX & STARTER PACK for Panini ADRENALYN XL LONDON 2012 OLYMPICS Trading Cards (part II)
http://www.youtube.com/watch?v=43ct6TrbGmo

To Starter πακέτο (άλμπουμ, 3 φακελάκια με κάρτες, πίνακας παιχνιδιού, κανόνες παινχιδιού και συλλεκτική κάρτα) κοστίζει £4.99 δηλ. 6 € περίπου και το κάθε φακελάκι που περιέχει 6 κάρτες κοστίζει £0,75 δηλ. 1 € περίπου.

Giorgio sak
15-05-12, 12:27
Μόνο κάρτες βλέπω, αν και πάντοτε πρώτα κυκλοφορούν οι κάρτες και μετά τα αυτοκόλλητα.
Οι κάρτες κυκλοφορούν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εμάς μας έχουν μόνο για αυτοκόλλητα (και κάρτες Justin Bieber)

imperium
15-05-12, 12:29
Μόνο κάρτες βλέπω, αν και πάντοτε πρώτα κυκλοφορούν οι κάρτες και μετά τα αυτοκόλλητα.
Οι κάρτες κυκλοφορούν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εμάς μας έχουν μόνο για αυτοκόλλητα (και κάρτες Justin Bieber)

πριν 2 χρονια στο μουντιαλ εφερε ο Πηγασος καρτες αλλα κανεις δεν επαιρνε
εχω μερικες εγω και ειναι πολυ ωραιες

sharkys
15-05-12, 12:36

Ok ευχαριστώ

PikesPeak94
15-05-12, 13:07

Πληροφοριακά, εκτός από Wortld Cup 2010, NBA 2010-2011 και Euro 2012 έχουν κυκλοφορήσει και για άλλες διοργανώσεις ξεκινώντας από το Παγκόσμιο της Γαλλίας (δεν έχω βρει παλαιότερη συλλογή καρτών Panini):

Για FIFA World Cup FRANCE 1998:
http://www.youtube.com/watch?v=4mcTgFMXHEs

Για FIFA World Cup KOREA-JAPAN 2002 (από ebay, μιας και δεν βρήκα video):
http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=Panini%20World%20Cup%202002%20Card%20boxes%20x%2018%20&_itemId=260696459922
http://s13.zetaboards.com/Football_Cards/topic/6750695/1/ (Marquez Rafael και Roberto Carlos)

Για FIFA World Cup Germany 2006:
http://www.youtube.com/watch?v=WJCGuPYIRKE

Για UEFA Euro 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=9cKtTmb8sWA
http://www.youtube.com/watch?v=UqwFm32yoWs&feature=relmfu

Για FIFA World Cup South Africa 2010:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Panini+World+Cup+2010+trading+cards&_sacat=0&_dmpt=UK_SportsMemorabilia_Football_Memorabilia_ET&_odkw=Panini+World+Cup+2010trading+cards&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

και πολλά άλλα κυρίως για Champions League, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ΝΒΑ κλπ
http://www.paniniadrenalyn.com/
http://uefaeuro2012.paniniadrenalyn.com/adrenalyn-xl

marisi777
15-05-12, 13:40
Φίλοι μου καλημέρα,
Δε ξέρω για σας αλλά θα πάρω το άλμπουμ του Euro 2012 το Γερμανικό με το σκληρό εξώφυλλο. Σαν βιβλίο είναι και φένεται πολύ ωραίο.

Απότι είδα γύρω στο 20αρι το σπρώχνουν στο ebay αλλά πιστεύω να το βρω φθηνότερα.

PikesPeak94
15-05-12, 15:18
Έχουμε και λέμε.

Γερμανική έκδοση

Άλμπουμ
102407

Κούτα
102413

Φακελάκι
102411

Τα extra αυτοκόλλητα D1-D20
102410

Αφίσα στην οποία τοποθετούνται τα extra αυτοκόλλητα D1-D20
102415

Coca-Cola φακελάκι
102409

Coca-Cola Zero φακελάκι
102408

Αυτοκόλλητα στο φακελάκι Coca-Cola Zero
102416

Πατήστε στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση...

PikesPeak94
15-05-12, 15:25
Ελβετική έκδοση

Άλμπουμ
102417

Φακελάκι
102418

Αυτοκόλλητα (μπροστά)
102419

Αυτοκόλλητα (πίσω)
102420

Extra αυτοκόλλητα
102421

Πατήστε στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση...

PikesPeak94
15-05-12, 15:29
και Σερβική έκδοση

Άλμπουμ
102422

Φακελάκι
102423

Τα δικά μας τα ξέρουμε.

Οπότε, 4 διαφορετικές εκδόσεις μέχρι σήμερα με πολλά extra για όλους τους Panini-φίλους.

Καλή συνέχεια σε όλους.

imperium
15-05-12, 20:22
Πληροφοριακά, εκτός από Wortld Cup 2010, NBA 2010-2011 και Euro 2012 έχουν κυκλοφορήσει και για άλλες διοργανώσεις ξεκινώντας από το Παγκόσμιο της Γαλλίας (δεν έχω βρει παλαιότερη συλλογή καρτών Panini):

Για FIFA World Cup FRANCE 1998:
http://www.youtube.com/watch?v=4mcTgFMXHEs

Για FIFA World Cup KOREA-JAPAN 2002 (από ebay, μιας και δεν βρήκα video):
http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=Panini%20World%20Cup%202002%20Card%20boxes%20x%2018%20&_itemId=260696459922
http://s13.zetaboards.com/Football_Cards/topic/6750695/1/ (Marquez Rafael και Roberto Carlos)

Για FIFA World Cup Germany 2006:
http://www.youtube.com/watch?v=WJCGuPYIRKE

Για UEFA Euro 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=9cKtTmb8sWA
http://www.youtube.com/watch?v=UqwFm32yoWs&feature=relmfu

Για FIFA World Cup South Africa 2010:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Panini+World+Cup+2010+trading+cards&_sacat=0&_dmpt=UK_SportsMemorabilia_Football_Memorabilia_ET&_odkw=Panini+World+Cup+2010trading+cards&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

και πολλά άλλα κυρίως για Champions League, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ΝΒΑ κλπ
http://www.paniniadrenalyn.com/
http://uefaeuro2012.paniniadrenalyn.com/adrenalyn-xl

εχουν βγαλει και για το USA 94 καρτες
εχω μερικες απο ελληνες παιχτες

@ ADSLgr.com All rights reserved.