Επιστροφή στο Forum : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ PANINI
ειχα πει μια σελιδα πριν για ενα σκεπτικο για την συναντηση
Αποφασισαμε εγω ,ο gportho66 και ο Skycaptain
Να κανουμε 2 συναντησεις την Κυριακη!!!
το πρωι στις 12:00 και το απογευμα στις 18:00.
Ετσι σας καλυπτουμε ολους γιατι πρεπει να συζητησουμε καποια θεματα και θελουμε την γνωμη ολων σας.
Εγω και ο Γιαννης θα ειμαστε και στις 2 συναντησεις(μπορει να καθυστερησω λιγο γιατι εχω ενα μνημοσυνο το πρωι)
ειναι οκ αυτο που σκεφτηκαμε???
Σπύρο οκ, 12 θα είμαι εκεί
μπορειτε να ερθετε και στις 2 συναντησεις οσοι θελετε
οτι βολευει τον καθενα
Εσυ Ισιδωρε σιγουρα θα σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες :twisted:
:drunk::blabla::drunk:
μπα!!!δεν το νομιζω!!!!
δεν την γλιτωνεις
Και εγώ είμαι ΟΚ για 12 το πρωί...
Μάλλον για 6 με βλέπω. Να γνωρίσω και τον μέγα αρχηγό... :worthy:
SKYCAPTAIN
18-05-12, 16:40
Ελβετική έκδοση
Άλμπουμ
102417
Φακελάκι
102418
Αυτοκόλλητα (μπροστά)
102419
Αυτοκόλλητα (πίσω)
102420
Extra αυτοκόλλητα
102421
Πατήστε στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση...
Εμένα παιδιά προσωπικά μου αρέσουν τα έξτρα αυτοκόλλητα της ελβετικής έκδοσης και μάλλον αυτά θα πάρω μεμονωμένα από e-bay. Στους Γερμανούς δεν δίνω € λόγω Μέρκελ και μνημονίου. Τη σέρβικη έκδοση ομολογώ δεν την πολυκατάλαβα από τις εικόνες:δηλ. τι διαφορά έχουν από τη βασική έκδοση η όψη του άλμπουμ και το κλειστό φακελάκι;
Τα λέμε στις 18:00 την Κυριακή.....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20/5 ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΩΡΑ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ 18.00 ΣΤΙΣ 17.00 ΜΕ 17.30 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.
ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ
ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕς ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ...
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤα!!!!!
Καλησπέρα σας
Η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι ότι δεν θα μπορέσω να είμαι παρών στην πρωινή συνάντηση αλλά είμαι αμφίβολος και για την απογευματινή.
(Ας με συγχωρήσουν οι φίλοι που επέμενα στην πρωινή συνάντηση αλλά κάποια πράγματα-κοινωνικές υποχρεώσεις-δυστυχώς δεν μπορούν να αποφευχθούν).
Εύχομαι να είναι εποικοδομητικές οι συναντήσεις για τα΄θέματα που μας απασχολούν και με πολλές ανταλλαγές.
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!!!!
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!
αυριο το κεντρο ειναι κλειστο και μπορει να καθυστερησω στην πρωινη συναντηση
ΤΣΕΛΣΑΡΑ ΟΛΕ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ!! ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΕΕΕ.. ΤΟΥ Π...ΣΤΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΚΑΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΙΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ!
Μπορει καποιος να μου πει ποιες ωρες ειναι η συναντησεις, να δω τι μπορω να κανω?
και που ειναι?
12 το πρωί και 17¨30 το απόγευμα..... Βουλιαγμένης 44......
όποιος καταφέρει να είναι το ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ south AFRICA 2010
SKYCAPTAIN
20-05-12, 03:07
ΤΣΕΛΣΑΡΑ ΟΛΕ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ!! ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΕΕΕ.. ΤΟΥ Π...ΣΤΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΚΑΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΙΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ!
Αν και υποστηρίζω Bayern στην Γερμανία και όχι Chelsea στην Αγγλία, θεωρώ ότι η ανάλυση του Γιάννη είναι πολύ σωστή και δικαιούνταν έστω και 1 φορά να πάρει το τρόπαιο η αγγλική ομάδα. Μη ξεχνάμε το χαμένο τελικό της Μόσχας πάλι στα πέναλτυ όπως επίσης και το ότι είναι μια επιβράβευση για τους βετεράνους παίκτες της όπως Drogba, Cech, Terry κ.α. Θα έπρεπε λοιπόν να σηκώσει την κούπα έστω και 1 φορά.
Επίσης κάποιο άλλο στατιστικό: τα 4 τελευταία χρόνια το τρόπαιο το σηκώνει είτε η Μπαρτσελόνα είτε η ομάδα που αποκλείει την Μπαρτσελόνα (Ίντερ το 2010, Τσέλσι το 2012).
Για αύριο προτείνω για όποιον θέλει να φέρουμε 2-3 κλειστά φακελάκια ο καθένας και να τα ανταλλάξουμε μεταξύ μας αφού βέβαια συζητήσουμε και αφού ολοκληρωθούν οι κυρίως ανταλλαγές.
Σε κάποιες συναντήσεις με φίλους που ξέρω περισσότερο όταν βρισκόμαστε σε συνάντηση κανονίζουμε να είναι κοντά σε περίπτερο ή ψιλικατζίδικο και αγοράζουμε φακελάκια για να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Έτσι πχ. πετύχαμε το 398 που ήταν η τελευταία έλλειψη του george_R
(o panagkast δηλ. το πέτυχε σε μια τριπλή συνάντηση που είχε χαβαλέ και πολύ πλάκα).
Στο Ελληνικο ειναι αυτο το σημειο στην Βουλιαγμενης;
ventouzas7
20-05-12, 11:24
οχι προς το κεντρο ειναι...
http://maps.in.gr/
102584102585
102586
Η πρωινη συναντηση, απο αριστερα προς τα δεξια:
Paiksman, ANGEL, Gazakias, Gportho66, Marisi777, Parmeniond, Theomuoc, Panagkast, Ventouzas7, Imperium, Vectivus, OEO
102596102597
102595
ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ:
Goldhair, Panos1967, Grsotos, Vectivus, Shilton79, Skycaptain, Angel, Imperium, Lotsman, Παναγιωτης(φιλος Lotsman). Φωτογραφια τραβαει ο Gportho66
το χαρηκα σημερα που εγιναν οι συναντησεις και γνωρισα απο κοντα και αλλα μελη
και το σημαντικοτερο εγινε η συζητηση και πηραμε καποιες αποφασεις
το ΝΕΟ μου avatar !!!!!! :lol:
SKYCAPTAIN
20-05-12, 21:25
102607
Ο imperium δεξιά με τον υποφαινόμενο: SKYCAPTAIN δηλ. αριστερά με κάποια χαρτάκια Euro2012 (όχι όποια κι όποια: για προσέξτε!)
Φωτογράφος gportho66.
Πάντως παιδιά πέρα από το χαβαλέ και την ωραία ατμόσφαιρα χάρηκα, που μπήκε νερό στ'αυλάκι για κάποια φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούσαν και ξαναείδα δύο φίλους Γιάννηδες: 1 καινούργιο (vectivus) κι έναν παλιό (lotsman).
Πάντως το απόγευμα πήξαμε στους Γιάννηδες (χε, χε, χε!) 5 μαζεμένοι: gportho66, goldhair, vectivus, Angel, και lotsman.
Να ΄στε καλά παιδιά, να χαίρεστε τ'όνομά σας!
SKYCAPTAIN
20-05-12, 21:33
Χε, χε, χε! Και η κόντρα συνεχίζεται.....:evil:
Σπύρο (εμ συγνώμη) Ισίδωρε (με μπερδέψατε παιδιά!) έχω να σου δώσω κι ένα χαρτάκι Superleague
από τον george_R....
Ου να μου χαθείς!!!!
:2guns::rifle::shoot::gun:
ΑΥΞΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΕΣΤΕ!!!! ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΝΑ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ!! :lol:
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ KAI ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!! ΜΑΣ ΛΕΝΕ... P-ANINI-MUS ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΝΙΝΟΜΑΝΙΑ!!:lol:
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟς ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!ΣΑΣ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟς!!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!:cool:;););););)
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!:cool:;););););)
επομενη συναντηση μαλλον συντομα για να συνεχισουμε την επεργασια των χθεσινων θεματων και να ξεκινησουμ την εφαρμογη τους
Πειτε καποια ημερομηνια...
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 116-31 ΧΑΧΧΑΧΑ ΡΕΖΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ 39 ΕΒΑΛΑ ΧΑΧΑΑ
ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ?
ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ?
καλυτερα απο κοντα
ΟΚ ΝΑ ΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΕΧΩ ?ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ 77-78 !?
κατσε να κανονισουμε πρωτα.δεν εχει παντησει κανενας ακομα ποτε μπορει
ΟΚ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ 77-78 ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ!
ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ?
Ναι μπορεις.και αλλοι εχουν φερει τα παιδια τους και τους/τις συζυγους
ΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70,80!?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ! ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ7 ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!
ΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70,80!?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ! ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ7 ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!
γιατι δεν μιλας εσυ στον ventouza7?
θελω οπωσδηποτε να ερθεις και εσυ στην συναντηση
Περιμενω απο τα υπολοιπα παιδια να ορισουν ημερομηνια.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΟΚ !?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΧΝΩΤΕΡΑ!/?
ΟΚ ΝΑ ΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΕΧΩ ?ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ 77-78 !?
SOS ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑ RIPROD,VLETATA!
ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΩ?
Παιδιά συγχαρητήρια για την οργάνωση των 2 συναντήσεων.
Και οι φωτογραφίες ωραίες και καθαρές.
Άν πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις για τα θέματα θα κοινοποιηθούν sτο forum???
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!
ventouzas7
22-05-12, 01:21
μεσα ειμαι κι εγω, ηταν πολυ ωραια και δε θελω να χασω το επομενο!!
απλα να οργανωθει σχετικα νωρις για να κανονισω τις αδειες παλι!!!
:oneup::oneup::oneup::oneup::oneup:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ?
Giorgio sak
24-05-12, 17:47
Άμα η ΡΑΝΙΝΙ παραπληροφορεί τον ΠΗΓΑΣΟ, τι άλλο να περιμένουμε;
Από ΡΑΝΙΝΙ Αγγλίας (Ευρωπαική χώρα;)):
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/bt/uk/scheda_prodotto.asp?idEdit=8447
London 2012 Official Sticker Collection
The Official Sticker Collection of the London 2012 Olympic and Paralympic Games
Panini are proud to announce the launch of their official Sticker Collection for the London 2012 Olympic and Paralympic Games! Packed full of fun facts, stats and imagery, it’s the perfect souvenir guide to the UK’s biggest sporting event this century. Get stuck into this awesome collection and discover info on all the highest profile Team GB and International athletes. The Official London 2012 Sticker Collection will serve as your ultimate guide to the tournament with all of the key dates for each event, venue information, Did You Know flashes and Fun Fact flashes.
There are 444 stickers to collect with 24 kiss-cut stickers and 24 rainbow foil stickers to look out for. So what are you waiting for? Start collecting now!
Starter Packs: £1.99
Sticker Packets: 50p
The official London 2012 Sticker Collection is available from all good newsagents now!
@ ADSLgr.com All rights reserved.