Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη IP
gangstakill1979
29-01-12, 16:42
Καλησπερα, εχω συνδεση connx με δυναμικη ip.
Παιζω ενα online game και τον τελευταιο καιρο με κανανε μπαν απο ολα τα αccounts που ειχα επειδη χρησιμοποιουσα 3rd party program για διευκολυνση σε ενα απο αυτα.
:p
Αποτελεσμα ηταν να χασω οτι ειχα αποκτησει τοσους μηνες.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:
Σε περιπτωση που φτιαξω δυο accounts σε αυτο το παιχνιδι, και χρησιμοποιω το "παρανομο" προγραμμα μονο με το ενα, πως μπορω να διασφαλισω οτι το αλλο account δεν θα φαει μπαν?
Εχω σκεφτει να κανω rebοot το μοντεμ οταν χρησιμοποιω το αλλο account ωστε να μην με βρισκουν. Μπορει να γινει αυτο?
Σε τετοια περιπτωση, και εφοσον βρουν την ip του account που ειναι με το προγραμματακι, θα μπορεσουν να βρουν και το αλλο account?
Ευχαριστω.
ελπιζω το ban να μην το εφαγες απο το batllefield 3 γιατι εισαι ενας απο αυτους που βριζω,,
φιλικα
DSLaManiaC
29-01-12, 20:21
ελπιζω το ban να μην το εφαγες απο το batllefield 3 γιατι εισαι ενας απο αυτους που βριζω,,
φιλικα
:rofl:
Πες για ποιο παιχνιδι μιλας..
gangstakill1979
29-01-12, 22:54
φιλικα
Αhahah, oχι, σε mmorg παιζω και βαζω μποτακι για farming.
Λοιπον, υπαρχει κανεις που ξερει?
guardianhelm
29-01-12, 23:41
Αhahah, oχι, σε mmorg παιζω και βαζω μποτακι για farming.
Λοιπον, υπαρχει κανεις που ξερει?
Αν θεωρείς ότι το παιχνίδι είναι βαρετό και δεν αξίζει το χρόνο σου, για ποιο λόγο συνεχίζεις να το παίζεις; Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κάτι άλλο αντί να προσπαθείς να ξεγελάσεις ένα παιχνίδι που δεν βρίσκεις ενδιαφέρον. :)
Η IP πάντως θα αλλάξει. Τώρα αν αυτό αρκεί για να μη σε κάνουν ban (ή για να αρχίσει να έχει για σένα ενδιαφέρον το παιχνίδι), δε ξέρω. Trial and error.
gangstakill1979
30-01-12, 18:00
Η IP πάντως θα αλλάξει. Τώρα αν αυτό αρκεί για να μη σε κάνουν ban (ή για να αρχίσει να έχει για σένα ενδιαφέρον το παιχνίδι), δε ξέρω. Trial and error.
Οταν λες η ip θα αλλαξει?
Δηλαδη ενω χρησιμοποιουσα το bot στην αλλη, πλεον με τη νεα ip δεν θα μπορουν να συνδυασουν τον "καθαρο" λογαριασμο με της προηγουμενης ip?
η bota ειναι bota δεν αλλαζει ποτε..
CrazyScientist
31-01-12, 13:41
αν αλλαξει η ip μπορεις να φτιαξεις οσους λογαριασμου θες.. :) καλη συνεχεια..!
DSLaManiaC
31-01-12, 14:18
Η IP δεν είναι ο μοναδικός τρόπος εντοπισμού στα παιχνίδια.
gangstakill1979
01-02-12, 16:43
Η IP δεν είναι ο μοναδικός τρόπος εντοπισμού στα παιχνίδια.
Kοιτα, βασικα το παιχνιδι ειναι ΜΜΟRPG, δεν εχει serial number, τον client τον βρισκεις οπου θες, οποτε... μονο η ip μου φαινεται να ειναι το ζητημα.
Για αυτο ρωταω ομως, να το σιγουρεψω, μην παθουμε καμια λαχταρα οπως λεει και ο Φιλιππιδης.
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω. Είναι μεγάλη κούραση τα σημερινά computer games και απαιτούν πολύ χρόνο να αφιερώσει κανείς σε αυτά οπότε είναι καλύτερα να βάζει κάποιος ένα αυτόματο πρόγραμμα να παίζει games στον υπολογιστή ώστε εσύ να έχεις χρόνο να ασχολείσαι με άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Το ίδιο κάνω κι εγώ με τα computer games αλλά και με την τηλεόραση. Βάζω το video recorder να παρακολουθεί τηλεόραση για μένα γιατί το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά και δεν μπορώ πια να την παρακολουθήσω ο ίδιος.
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω. Είναι μεγάλη κούραση τα σημερινά computer games και απαιτούν πολύ χρόνο να αφιερώσει κανείς σε αυτά.
Πήγα να σου γράψω ότι είσαι πιτσιρικάς αλλά μετά διάβασα και το υπόλοιπο post :P
Πάντως αν το καλοσκεφτείτε είναι η καλύτερη περίπτωση cheating που γίνεται, φανταστείτε να είχε κάτι που επηρέαζε το gameplay των άλλων άμεσα τι κράξιμο θα έπεφτε...
gangstakill1979
09-02-12, 19:19
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω. Είναι μεγάλη κούραση τα σημερινά computer games και απαιτούν πολύ χρόνο να αφιερώσει κανείς σε αυτά οπότε είναι καλύτερα να βάζει κάποιος ένα αυτόματο πρόγραμμα να παίζει games στον υπολογιστή ώστε εσύ να έχεις χρόνο να ασχολείσαι με άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Το ίδιο κάνω κι εγώ με τα computer games αλλά και με την τηλεόραση. Βάζω το video recorder να παρακολουθεί τηλεόραση για μένα γιατί το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά και δεν μπορώ πια να την παρακολουθήσω ο ίδιος.
Ρε παιδες ξερετε γιατι πραγμα μιλαμε?
:rolleyes:
@ ADSLgr.com All rights reserved.