PDA

Επιστροφή στο Forum : Moto GP 2012

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6

grgz
03-02-12, 21:25
Καιρός λοιπόν να ανοίξουμε καινούριο νήμα για το αγαπημένο μας μηχανοκίνητο σπορ.

Οι πρώτες δοκιμές ήδη έγιναν (http://www.motogp.com/en/news/2012/test%20sepang%20day%203%20end%20report) στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, με τον Stoner για άλλη μια φορά πρώτο, να σπάει τα χρονόμετρα ως συνήθως. :p

Σε καλή κατάσταση και η Yamaha, ενώ μεγάλη βελτίωση έδειξε και η Ducati, με νέο αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, μετά από απαίτηση των Rossi και Hayden που δεν μπορούσαν να βρουν την αίσθηση που ήθελαν από το μπροστινό.

Αν συνεχίσει με την ίδια εμπιστοσύνη μ' αυτή (http://www.motogp.com/en/photos/2012/Valentino+Rossi+Ducati+Team+Sepang+Test+9) πάντως, το πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. :p Αυτό δεν είναι Moto GP, είναι WRC. :oneup:

grgz
07-02-12, 03:52
Το δίδυμο της Ducati στο χειρουργείο. Ο Rossi έβγαλε (http://www.motogp.com/en/news/2012/rossi+under+knife+in+italy) το καρφί από την κνήμη που είχε σπάσει στο Mugelo το 2010, ενώ ο Hayden δυστυχώς θα πρέπει να χειρουργήσει (http://www.motogp.com/en/news/2012/Hayden+to+undergo+leftshoulder+surgery) τον ώμο του γιατί ο τραυματισμός του αποδείχθηκε χειρότερος από την αρχική εκτίμηση.

Tolakos
27-02-12, 04:38
http://www.contra.gr/Motorsport/nekros-17xronos-odhgos-sto-filip-ailant.1668208.html
Κριμα το παιδι. R.I.P.

grgz
03-03-12, 01:14
http://www.contra.gr/Motorsport/nekros-17xronos-odhgos-sto-filip-ailant.1668208.html
Κριμα το παιδι. R.I.P.

Ήταν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbikes, σε έναν αγώνα υποστήριξης των SBK, πριν την επίσημη έναρξη του Αυστραλιανού πρωταθλήματος. Σίγουρα κρίμα για τον 17άχρονο Oscar McIntyre.

Στα MotoGp τώρα στο δεύτερο επίσημο test στη Sepang, ο Stoner πρώτος (http://www.motogp.com/en/news/2012/report%20final%20Test%20motogp%20sepang) για μια ακόμη φορά, παρόλο το ότι οι αναβάτες της Honda δεν οδήγησαν καθόλου τη δεύτερη μέρα των δοκιμών.

Δείχνει για μια ακόμα φορά ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος.

grgz
07-04-12, 21:57
Αύριο ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Pole position για τον Lorenzo, δεύτερος ο Stoner, τρίτος ο Crutchlow. Ο Rossi δωδέκατος :shock: , δεν άρχισε καλά τη χρονιά του.

Αναμένουμε την αυριανή βραδιά για τα περαιτέρω. :motor:

DOU
07-04-12, 22:01
Ξεκιναει η δραση λοιπον...:rockerΚατατακτηριες ειχαμε σημερα το απογευμα,Lorenzo και Stoner μπροστα,Ducati και γιατρος μολις στη 12η θεση,οι δικαιολογιες φετος τελειωνουν.

George_Prix
07-04-12, 22:05
H Yamaha δειχνει η καλυτερη μηχανη αυτη τη στιγμη.
Αν βλεπεις 4 Yamaha στις πρωτες 6 θεσεις λεει πολλα !
Ασε που για να χασει ο Stoner απο καποιον, αυτος ο καποιος πρεπει να εχει καλυτερη μηχανη στα σιγουρα ;)

Επισης το σημαντικο με το Rossi δεν ειναι οτι ξεκιναει 12ος...
Το σημαντικο ειναι οτι του εριξε πανω απο 1" ο ομοσταυλος του, ο μετριος Hayden !!!
O οποιος Hayden του εριχνε σταθερα σχεδον 1" oλο το 3ημερο...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ :
Δεν αναμενεται να δουμε παλι στο νημα τον georgef1 φετος. :p

grgz
07-04-12, 22:26
Η πίστα του Qatar είναι και λίγο περίεργη, από τη μία η σκόνη, από την άλλη ο αγώνας γίνεται βράδυ, αυτά ανατρέπουν τις ισσοροπίες.

Αν η Yamaha είναι η καλύτερη φέτος την πάτησα...:p

EvilHawk
07-04-12, 22:27
Τον αγώνα που θα τον δούμε τώρα; :hmm:

grgz
07-04-12, 22:31
Τον αγώνα που θα τον δούμε τώρα; :hmm:

Αν έχεις δορυφορική και έχεις Astra στις 19.2 υπάρχει ελεύθερη μετάδοση στο γερμανόφωνο Sport 1.

EvilHawk
07-04-12, 22:33
Αμ δεν έχω ...

grgz
07-04-12, 22:34
Αμ δεν έχω ...

Την πάτησες.

26gDaVinci
08-04-12, 15:03
Αμ δεν έχω ...

http://www.vipbox.tv/ θα το εχει σιγουρα

grgz
08-04-12, 20:46
http://www.vipbox.tv/ θα το εχει σιγουρα

Πολύ χρήσιμο link, ευχαριστούμε.

orck
08-04-12, 20:54
Παλιοτερα θυμαμαι ενα πρωταθλημα SBK, superbikes με τετραχρονα. Μπορεις να μας τι παιζει μεταξυ SBK και MotoGP;

grgz
08-04-12, 21:08
Παλιοτερα θυμαμαι ενα πρωταθλημα SBK, superbikes με τετραχρονα. Μπορεις να μας τι παιζει μεταξυ SBK και MotoGP;

Υπάρχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes (http://www.worldsbk.com/en/home.html) με μοτοσυκλέτες που βασίζονται στα μοντέλα παραγωγής. Τα MotoGP είναι πρωτότυπα που δεν βγαίνουν στην παραγωγή.

grgz
08-04-12, 22:50
Κέρδισε ο αχώνευτος Lorenzo με την επίσης αχώνευτη Yamaha του...:p

Μεγάλος και άγνωστος παράγοντας στην εποχή των 1000 κυβικών η φθορά των ελαστικών έκοψε τη φόρα του Stoner. O Rossi 10ος, ο Spies 11ος :lol: (δεν τον χωνεύω, είναι γνωστό) μάλλον θα πρέπει ν' αφήσει το υφάκι και να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Αν είχε κάνα δυο γύρους ακόμα θα τον πέρναγε ο Edwards με το CRT.

Edit: Ο Stoner δήλωσε ότι η μοτοσυκλέτα ήταν άψογη, αυτός όμως υπέφερε από "arm pump", δηλαδή κόπωση των χεριών σε σημείο που δεν μπορούσε να κρατήσει το ρυθμό του.

Βουρ στο γυμναστήριο λοιπόν.:p

DOU
09-04-12, 12:08
To ξεσπασμα του doctor στα media για την Ducati.

'I cannot ride this Ducati' declares Valentino Rossi after Qatar MotoGP struggle

"I had big problems at the beginning of the race: when we are on new tyres I struggle under braking," he told Italian broadcaster Mediaset. "On top of that, I lost four or five seconds after coming together with Barbera. I then managed to improve a bit and on the last lap I even managed to set my quickest lap on worn tyres. But it's useless, we struggle to be competitive.

"I can't ride this bike, I can't make the difference, I can't even keep up with Hayden's pace, who I used to go quick against in comparison. In theory, with new tyres I should go quicker. Nicky managed to do a good race with the other works Ducati, but he still ended up only sixth."

"Probably we are going worse than last year because we managed to be seventh back then... What can I say? I want to be frank. I can't ride this bike well, even in comparison with my fellow Ducati riders.

"This Ducati has problems: I gave indications over where to intervene, but we didn't solve our problems. Unfortunately I'm no engineer and can't do anything about it. At least the positive aspect is that I don't crash with this chassis. That's something at least."

The Italian added that he was finding it hard to be optimistic as Ducati had failed to progress from a disappointing start in 2011.

"We ran out of hope last year. More than hope we need a better bike," Rossi said. "But I wouldn't want to expose myself like I did last year, by thinking and hoping that the second chassis development would be an improvement.

"I tried to be a professional. When Barbera pushed me out I even considered returning to the pits, but then I stayed out in order to give our technicians some data to study so as to improve things."

http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678

Μεχρι κ να εγκαταλειψει σκεφτηκε ο Rossi οπως αναφερει,τι διαολο τοσο χαλια ειναι η μηχανη κ αν ειναι γιατι ο Hayden δεν εχει τοσο μεγαλο θεμα.

Rebel Scum
09-04-12, 13:55
Ελπίζω φέτος να δούμε μια δυνατή μάχη Lorenzo - Stoner για να κρατηθεί ψηλά το ενδιαφέρον.

Οι μηχανές τους φαίνεται να είναι κοντά σε απόδοση οπότε θα είναι καλό για να δούμε μια μάχη οδηγών.

George_Prix
09-04-12, 21:40
Μπραβο στο Lorenzo !
Παλεψε σαν το σκυλι μεχρι το τελος και ανταμειφθηκε :oneup:

Ο Stoner απο ταχυτητα πετουσε παλι, αλλα κλαταρε σωματικα. Ας προσεχε :p

Ας παμε τωρα στο ανεκδοτο των τελευταιων ετων, το Rossi.
Ο Rossi ειναι λιγος εδω και καμποσα χρονια. Απο το 2009 που πηρε τον τιτλο σας τα ελεγα και με λεγατε κομπλεξικο.
Το 2009 πηρε τον τιτλο με την ψυχη στο στομα απο το παιδακι το Lorenzo που επεφτε καθε 3 αγωνες και τον επιανε κοροιδο λογω εμπειριας ο Rossi καθε 2 αγωνες. Αλλα απο ταχυτητα φαινοταν ο γιατρος οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
Το 2010 του πηρε τα σωβρακα ο πιτσιρικας και περσι το 2011 δε μπορουσε να κανει καλα τον μετριο Hayden (που ο Stoner του εριχνε πανω απο 1'' επι χρονια).
Φετος δειχνει να του παιρνει τα σωβρακα ακομα και ο Hayden !
Aλλα το τραγικο δεν ειναι αυτο. Ειναι οι δηλωσεις του. Με τοσα χρηματα που παιρνει και με την εμπειρια που εχει :
1) Θα επρεπε να εχει καταφερει 2 χρονια τωρα να εξελιξει τη μηχανη και να την φερει στα μετρα του. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο Νο1 οδηγος, ο πολυπειρος Rossi, που οι μηχανικοι φτιαχνουν τη μηχανη βαση του δικου του feedback, να λεει οτι τον Hayden τον βολευει καλυτερα !!! btw, μας ειχαν ζαλισει ολοι με τις αλλαγες στον κανονισμο που θα ευνοουσαν τον αντρα το Rossi σε σχεση με τα υπολοπα παιδακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κραζει τη μηχανη και να πεταει σποντες για την ομαδα. Αυτοι οι οδηγοι πρεπει να παιρνουν ΟΛΗ την ομαδα στις πλατες τους.
-Προπερσι ο Alonso ειχε 0.5" αργοτερο μονοθεσιο, ηταν 50 ποντους πισω και ελεγε "Πιστευω οτι εχουμε την καλυτερη ομαδα, οι μηχανικοι δουλευουν μερα νυχτα και παμε για τον τιτλο". Και οταν μαζεψε τη διαφορα και στον τελευταιο αγωνα η ομαδα του στερησε τον τιτλο με το χοντρο λαθος στη στρατηγικη, ειπε με αλλα λογια "shit happens".
-Περσι με το 3ο ταχυτερο μονοθεσιο, ολη τη χρονια ελεγε το ποσο καλη ομαδα ειναι η Ferrari και ανεβηκε 10 φορες στο βαθρο.
-Φετος ξεκινησε η χρονια με το 6ο-7ο ταχυτερο μονοθεσιο. Οι ιδιοι οι μηχανικοι της Ferrari λεγανε οτι το μονοθεσιο ειναι αργο στις στροφες και αργο στις ευθειες και ο Alonso δε σταματησε να λεει οτι πιστευω στην ομαδα, ειμαστε ενωμενοι οσο ποτε και παμε για τον τιτλο.
-Ο Stoner τοσα χρονια οδηγουσε το χρεπι τη Ducati και ολο ελεγε οτι προσπαθουμε και βελτιωνουμε τη μηχανη και κανουμε καλη δουλεια !

ΛΙΓΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ Ο ROSSI :down:

Alexcxvtr
09-04-12, 22:08
Ρε φίλε George καταλαβαίνω την αστείρευτη αντιπάθειά σου για τον "Γιατρό" αλλά ο Αλόνσο πού κολλάει? Εδώ είναι το νήμα του Moto gp όχι της F1. Και δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση με τον Αλόνσο ως χαρακτήρα. Το ότι είπε καλά λογάκια για τους μηχανικούς του και την προσπάθεια που καταβάλλουν εμένα δεν μου λέει τίποτα από τη στιγμή που στο παρελθόν, ο ίδιος ο Αλόνσο, έχει κάνει αρκετά παραπτώματα. Ξεχνάς την κόντρα με τον Χάμιλτον όταν σταμάτησε μέσα στα πιτς και δεν ξεκινούσε ενώ ο lollilop man έδωσε πράσινο φως? Αυτό ήταν επαγγελματική συμπεριφορά? Κανείς δεν αμφισβητεί τις οδηγικές του ικανότητες αλλά από τρόπους άστα! Καλύτερα μείνε στη σύγκριση οδηγών στο Moto gp και μην ασχολείσαι με άλλα μηχανοκίνητα σπορ σε αυτό το νήμα. Δεν υπάρχει καμία σχέση Moto gp με F1. Αυτά από έναν υποστηρικτή της Ferrari. Επίσης, το ότι ο Rossi έχει πτωτική πορεία τι σημαίνει? Ότι ξόφλησε? Ότι δεν μπορεί άλλο? Δεν νομίζω. Προφανώς το πρόβλημα του είναι η Ducati. Για λόγους που δεν ξέρουμε, εσύ κι εγώ, δεν αποδίδει με αυτήν. Το να μου λες ότι δεν τον γουστάρεις και αποδοκιμάζεις τα λεγόμενά του να το δεχτώ, αλλά το να μου τον βγάζεις παλτό επειδή 2 χρόνια δεν αποδίδει στα στάνταρ του είναι τουλάχιστον ανόητο. Εγώ παρακολουθώ Moto gp από το 1995 λόγω Norick Abe. Ούτε Doohan, ούτε Schwantz! Αλλά το άθλημα το απογείωσε ο Rossi θες δεν θες.

Rebel Scum
09-04-12, 23:58
Τελικά ακόμα και όταν ο Ρόσσι αποσυρθεί θα γίνεται θέμα :lol:

George το μήνυμα σου είναι στα όρια της κακεντρέχειας....αν απαντούσες σε κάποιο τσιτάτο του georgef1 να το καταλάβω , αλλά δεν τον βλέπω πουθενά εδώ.

George_Prix
10-04-12, 01:25
Ρε φίλε George καταλαβαίνω την αστείρευτη αντιπάθειά σου για τον "Γιατρό" αλλά ο Αλόνσο πού κολλάει? Εδώ είναι το νήμα του Moto gp όχι της F1. Και δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση με τον Αλόνσο ως χαρακτήρα. Το ότι είπε καλά λογάκια για τους μηχανικούς του και την προσπάθεια που καταβάλλουν εμένα δεν μου λέει τίποτα από τη στιγμή που στο παρελθόν, ο ίδιος ο Αλόνσο, έχει κάνει αρκετά παραπτώματα. Ξεχνάς την κόντρα με τον Χάμιλτον όταν σταμάτησε μέσα στα πιτς και δεν ξεκινούσε ενώ ο lollilop man έδωσε πράσινο φως? Αυτό ήταν επαγγελματική συμπεριφορά? Κανείς δεν αμφισβητεί τις οδηγικές του ικανότητες αλλά από τρόπους άστα! Καλύτερα μείνε στη σύγκριση οδηγών στο Moto gp και μην ασχολείσαι με άλλα μηχανοκίνητα σπορ σε αυτό το νήμα. Δεν υπάρχει καμία σχέση Moto gp με F1. Αυτά από έναν υποστηρικτή της Ferrari. Επίσης, το ότι ο Rossi έχει πτωτική πορεία τι σημαίνει? Ότι ξόφλησε? Ότι δεν μπορεί άλλο? Δεν νομίζω. Προφανώς το πρόβλημα του είναι η Ducati. Για λόγους που δεν ξέρουμε, εσύ κι εγώ, δεν αποδίδει με αυτήν. Το να μου λες ότι δεν τον γουστάρεις και αποδοκιμάζεις τα λεγόμενά του να το δεχτώ, αλλά το να μου τον βγάζεις παλτό επειδή 2 χρόνια δεν αποδίδει στα στάνταρ του είναι τουλάχιστον ανόητο.

Ο Alonso κολλαει στο πως στεκονται οι αντρες στα δυσκολα και στηριζουν την ομαδα και ποια ειναι η αντιδραση των ηγετων της πλακας οπως ο Rossi. Θεωρω οτι ειναι πολυ σχετικος ο παραλληλισμος μου και λυπαμαι αν απο ολο αυτο καταλαβες οτι παω να συγκρινω F1 με MotoGP.

Σαφεστατα και πιστευω οτι ο Γιατρος ΞΟΦΛΗΣΕ. Μπορει να σου ακουγεται βαρυ, αλλα οι αριθμοι λενε την αληθεια.
*Πριν 4 χρονια κερδισε με την ψυχη στο στομα το 19χρονο το Lorenzo.
*Πριν 3 χρονια εχασε ΧΑΛΑΡΑ απο το Lorenzo.
*Περσι δε μπορεσε ολοκληρη τη χρονια να πατησει το μετριο Hayden (που ο Stoner του εριχνε σταθερα πανω απο 1" το γυρο).
*Φετος ξεκινησε σε ολα τα σκελη και τον αγωνα, πανω απο 0.5" πισω απο το μετριο Hayden.

Oσο για αυτο που εγινε πριν απο μερικα χρονια στην Ουγγαρια, εισαι ενας ακομα που ξερει τη μια οψη του νομισματος. Αυτα που ειπε ο Πουρναρακης στη μεταδοση, δηλαδη "τι κακο πραγμα εκανε ο Alonso".
Διαβασε ΕΔΩ (http://www.adslgr.com/forum/threads/371264-F1-2010-Season?p=3574185#post3574185) και την αληθεια τωρα !

George_Prix
10-04-12, 01:34
Τελικά ακόμα και όταν ο Ρόσσι αποσυρθεί θα γίνεται θέμα :lol:

George το μήνυμα σου είναι στα όρια της κακεντρέχειας....αν απαντούσες σε κάποιο τσιτάτο του georgef1 να το καταλάβω , αλλά δεν τον βλέπω πουθενά εδώ.

Ειλικρινα δε βλεπω καμια κακαντρεχεια.

Δεν ειναι ξεφτιλα για εναν κορυφαιο αναβατη οπως ο Γιατρος να γυρναει 0.5-1'' πιο αργα απο το μετριο Hayden ?
Δεν ειναι ξεφτιλα να λεει ο Γιατρος συνεχεια για τα χαλια της μηχανης του και να εκθετει την ομαδα που τον πληρωνει για να ανεβασει τις πωλησεις των μηχανων της ?
Δεν ειναι ξεφτιλα να παραπονιεται ο Γιατρος για αβολο στησιμο της Ducati του και να λεει οτι βολευει το Hayden ? Πριν παει αυτος και η ομαδα μηχανικων του στη Ducati, υποσχονταν οτι θα την στησουν μεσα σε 15 λεπτα !!!

btw, εχω την αισθηση οτι η Ducati φετος ειναι πολυ καλη. Εφοσον βλεπουμε το Hayden 0.5" πισω απο τους πρωτους, ο Stoner φετος θα χτυπουσε τιτλο και νικες με τη Ducati. Oπως ακριβως εκανε οταν η Ιταλικη μηχανη ηταν λιγο χειροτερη απο τις Yamaha και Honda. Οταν ηταν πολυ χειροτερη, απλα περιοριζοταν σε μερικες νικες και καμποσα βαθρα (δε μπορουσε να χτυπησει τιτλο).

Rebel Scum
10-04-12, 01:52
Ειλικρινα δε βλεπω καμια κακαντρεχεια.

Δεν ειναι ξεφτιλα για εναν κορυφαιο αναβατη οπως ο Γιατρος να γυρναει 0.5-1'' πιο αργα απο το μετριο Hayden ?
Δεν ειναι ξεφτιλα να λεει ο Γιατρος συνεχεια για τα χαλια της μηχανης του και να εκθετει την ομαδα που τον πληρωνει για να ανεβασει τις πωλησεις των μηχανων της ?
Δεν ειναι ξεφτιλα να παραπονιεται ο Γιατρος για αβολο στησιμο της Ducati του και να λεει οτι βολευει το Hayden ? Πριν παει αυτος και η ομαδα μηχανικων του στη Ducati, υποσχονταν οτι θα την στησουν μεσα σε 15 λεπτα !!!

btw, εχω την αισθηση οτι η Ducati φετος ειναι πολυ καλη. Εφοσον βλεπουμε το Hayden 0.5" πισω απο τους πρωτους, ο Stoner φετος θα χτυπουσε τιτλο και νικες με τη Ducati. Oπως ακριβως εκανε οταν η Ιταλικη μηχανη ηταν λιγο χειροτερη απο τις Yamaha και Honda. Οταν ηταν πολυ χειροτερη, απλα περιοριζοταν σε μερικες νικες και καμποσα βαθρα (δε μπορουσε να χτυπησει τιτλο).

Don't hit a man when he's down λένε οι Αμερικάνοι.

Προφανώς ο γιατρός είναι σε κακή κατάσταση και συμφωνώ ότι η πορεία του είναι καθοδική εδώ και μερικά χρόνια (κατά τη γνώμη μου λογικό) αλλά η κληρονομιά του(σαν αναβάτης μιλάω, σαν χαρακτήρας στα @@ μου, όλοι σχεδόν οι μεγάλοι αθλητές έχουν συμπεριφερθεί άσχημα και εγωιστικά συμπεριλαμβανομένου και του Αλόνσο) δεν θα στιγματιστεί από 2 κακές χρονιές στο τέλος της καριέρας του. Τώρα αν κάποιοι τον είχαν ανάγει σε υπεράνθρωπο δεν δικαιολογεί να τον περιμένουμε στη γωνία....αυτό αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί.

Εν πάση περιπτώσει το μέλλον είναι ο Stoner και ο Lorenzo και σε αυτούς πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο Rossi μάλλον δεν έχει να μας δώσει κάτι άλλο.

George_Prix
10-04-12, 02:04
Don't hit a man when he's down λένε οι Αμερικάνοι.

Προφανώς ο γιατρός είναι σε κακή κατάσταση και συμφωνώ ότι η πορεία του είναι καθοδική εδώ και μερικά χρόνια (κατά τη γνώμη μου λογικό) αλλά η κληρονομιά του(σαν αναβάτης μιλάω, σαν χαρακτήρας στα @@ μου, όλοι σχεδόν οι μεγάλοι αθλητές έχουν συμπεριφερθεί άσχημα και εγωιστικά συμπεριλαμβανομένου και του Αλόνσο) δεν θα στιγματιστεί από 2 κακές χρονιές στο τέλος της καριέρας του. Τώρα αν κάποιοι τον είχαν ανάγει σε υπεράνθρωπο δεν δικαιολογεί να τον περιμένουμε στη γωνία....αυτό αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί.

Εν πάση περιπτώσει το μέλλον είναι ο Stoner και ο Lorenzo και σε αυτούς πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο Rossi μάλλον δεν έχει να μας δώσει κάτι άλλο.

Συμφωνω απολυτα σχεδον σε ολα. :oneup:
Εγω δεν προσπαθω να σβησω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παρελθον του Rossi.
Απλα λεω πως εχουν τα πραγματα τα τελευταια χρονια.
-Τα τελευταια χρονια που καποιοι μας ζαλιζανε που κερδιζε το Stoner με μιση ροδα διαφορα (εχοντας 1" πιο γρηγορη μηχανη απο τον Αυστραλο)...
-Τα τελευταια χρονια που καποιοι μας τον παρουσιαζανε για θεο επειδη κερδισε στον τελευταιο αγωνα το πρωταθλημα απο το αμουστακο παιδακι το Lorenzo...
-Tα τελευταια χρονια που καποιοι λεγανε δεκαδες αστειες δικαιολογιες για τα χαλια του !

Και εδω που διαφωνω ελαφρως, ειναι οτι τον χτυπαω τωρα που ειναι πεσμενος κατω. Εγω τον χτυπουσα απο τοτε πηρε τον τελευταιο τιτλο και οι οπαδοι του μιλουσανε για το φαινομενο Rossi. Ακομα και τοτε, δεν ηταν τοσο καλος.
Με την ψυχη στο στομα κερδιζε το παιδακι το Lorenzo και το Stoner με το χρεπι τη Ducati :rtfm:

georgef1
10-04-12, 09:29
Τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δώ :mad: οπότε δεν μπορώ να πώ και πολλά... θα δούμε εάν ο Πετρής μετά το γυμναστήριο θα τα καταφέρει καλύτερα....:rolleyes:

Για τον Γιατρό εάν το δείς το θέμα ψυχρά και χωρίς κομπλεξισμούς θα καταλάβεις ότι η μηχανή σε σχέση με πέρσι και σε σχέση με τους αντιπάλους δεν έχει βελτιωθεί καθόλου.....:hmm: Μάλλον ο Γάμος με την Duca απέτυχε τελικά....θα δούμε τι θα γίνει....:cool:
Ο Doc έκανε υπομονή ένα χρόνο και περίμενε φέτος να βελτιωθούν τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.....γι αυτό και το ξέσπασμα.Φοβάμαι ότι εάν δεν ηρεμήσουν θα είναι άλλη μια χαμένη χρονιά και για τον Doc και για την Ducati....

Πέρσι ο νικις τερμάτισε 28 sec πίσω από τον Πετρή και ο Doc 17. Φέτος ο νικις ήταν 29 sec πίσω και ο Doc 34....

Οποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει...άντε και πολλά είπα πάλι ....ασχετίλα ρε γμτ μερικών μερικών.....:lol:

George_Prix
10-04-12, 09:42
Τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δώ :mad: οπότε δεν μπορώ να πώ και πολλά... θα δούμε εάν ο Πετρής μετά το γυμναστήριο θα τα καταφέρει καλύτερα....:rolleyes:

Για τον Γιατρό εάν το δείς το θέμα ψυχρά και χωρίς κομπλεξισμούς θα καταλάβεις ότι η μηχανή σε σχέση με πέρσι και σε σχέση με τους αντιπάλους δεν έχει βελτιωθεί καθόλου.....:hmm: Μάλλον ο Γάμος με την Duca απέτυχε τελικά....θα δούμε τι θα γίνει....:cool:
Ο Doc έκανε υπομονή ένα χρόνο και περίμενε φέτος να βελτιωθούν τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.....γι αυτό και το ξέσπασμα.Φοβάμαι ότι εάν δεν ηρεμήσουν θα είναι άλλη μια χαμένη χρονιά και για τον Doc και για την Ducati....

Πέρσι ο νικις τερμάτισε 28 sec πίσω από τον Πετρή και ο Doc 17. Φέτος ο νικις ήταν 29 sec πίσω και ο Doc 34....

Οποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει...άντε και πολλά είπα πάλι ....ασχετίλα ρε γμτ μερικών μερικών.....:lol:

LOL
To σκεπτικο σου με τα περσινα δευτερολεπτα και τα φετινα δευτερολεπτα ειναι αναλογο με την αξιολογηση που κανεις στις μηχανες με βαση την τελικη ταχυτητα :rofl:

Κατα τα αλλα, χανεις ΠΑΛΙ την ουσια. Καθολου δεν απασχολει το ποσο καλη ειναι η Ducati. Το θεμα ειναι το τι κανει ο Rossi εδω και δυο χρονια σε σχεση με το Hayden που εχει την ΙΔΙΑ μηχανη (καλη ή κακη).
Ε λοιπον περσι ολη τη χρονια δεν καταφερε να πατησει κατω το μετριο Hayden και φετος σε ολο το πρωτο 3ημερο ηταν 0.5'' - 1'' πισω απο τον Αμερικανο.
Ειχα υπλογισει πριν 2-3 χρονια με βαση ΟΛΟΥΣ τους αγωνες τη διαφορα Stoner/Hayden και αν θυμαμαι καλα, ο Stoner του εριχνε κατα μεσο ορο 1.2'' το γυρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

....ασχετίλα ρε γμτ μερικών μερικών.....:lol:

Σχετικε μου εσυ :rofl:

Alexcxvtr
10-04-12, 10:51
Παιδί του Πουρναράκη δεν είμαι επ'ουδενί! Παρακολουθώ και F1 από το 1995. Με Κόλλια αν θυμάσαι. Και παρά τη μικρή μου ηλικία τότε, ποτέ δεν έκανα τα λεγόμενα των speaker σημαία. Άσε που τα περισσότερα GP στη ζωή μου τα έχω δει σε streaming με αγγλική περιγραφή. Ο Πουρναράκης είναι τόσο εκνευριστικός που έχει ξοφλήσει για μένα από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την κακεντρέχειά του σε οδηγούς που δεν γουστάρει (βλέπε Αλόνσο στη Renault). Κρίνει τους πάντες και τα πάντα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι κάνει περιγραφή εθνικής εμβέλειας ενώ τον ακούει τόσος κόσμος. Χίλιες φορές τον Σεϊτανίδη παρά αυτόν! Άντε και τον Παλομπαρίνι θα άντεχα. Μπορεί να είναι ολίγον άσχετος αλλά είναι αντικειμενικός, παρά την υποστήριξη που έδειχνε στον συμπολίτη του Τρούλι.
Προφανώς, δεν αλλάζει η γνώμη σου για τον Γιατρό αλλά δεν μπορείς να τον λες ξοφλημένο. Και ο Καπιρόσι και ο Μπάρος, 37 ετών έκαστος, κέρδιζαν GP. Το ότι ο Ρόσσι δεν κάνει πορεία πρωταθλητισμού δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσει κιόλας. To ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο! Κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο από τους άλλους γιατί φρενάρει απίστευτα. Ναι, δεν με συναρπάζει η ταχύτητα που βγάζουν όλοι οι άλλοι αλλά το φρενάρισμα του Ρόσσι. Όπως είπα λόγω Abe παρακολούθησα Moto GP, τον άρχοντα των φρένων!
Τέλος, το ότι μου παρουσιάζεις τον επαγγελματισμό του Αλόνσο ως παράδειγμα αποφασιστικότητας και συναδελφικότητας δεν μου λέει απολύτως τίποτα!!! Απολύτως! Ξέρεις εσύ τι συζητιέται στα πιτς και στα γραφεία της Φεράρι? Ποιος μου λέει εμένα ότι ο εγωίσταρος Αλόνσο είναι ευτυχής που δεν έχει σταυρώσει πρωτάθλημα 5 χρόνια?! Επειδή βγήκε και είπε "shit happens" νομίζεις ότι δεν τα έσπασε όλα από τα νεύρα του? Νομίζεις ότι οι μηχανικοί του δεν άκουσαν τα εξ'αμάξης? Και καλά τους έκανε! Αν ήθελες να μου δώσεις παράδειγμα επαγγελματισμού καλύτερα να ανέφερες τον κατακαημένο Barrichello που όπου και αν πήγε ήταν πάντα 2ος και δεν έβγαλε κιχ! Και ήταν και οδηγάρα!

George_Prix
10-04-12, 11:02
Παιδί του Πουρναράκη δεν είμαι επ'ουδενί! Παρακολουθώ και F1 από το 1995. Με Κόλλια αν θυμάσαι. Και παρά τη μικρή μου ηλικία τότε, ποτέ δεν έκανα τα λεγόμενα των speaker σημαία. Άσε που τα περισσότερα GP στη ζωή μου τα έχω δει σε streaming με αγγλική περιγραφή. Ο Πουρναράκης είναι τόσο εκνευριστικός που έχει ξοφλήσει για μένα από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την κακεντρέχειά του σε οδηγούς που δεν γουστάρει (βλέπε Αλόνσο στη Renault). Κρίνει τους πάντες και τα πάντα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι κάνει περιγραφή εθνικής εμβέλειας ενώ τον ακούει τόσος κόσμος. Χίλιες φορές τον Σεϊτανίδη παρά αυτόν! Άντε και τον Παλομπαρίνι θα άντεχα. Μπορεί να είναι ολίγον άσχετος αλλά είναι αντικειμενικός, παρά την υποστήριξη που έδειχνε στον συμπολίτη του Τρούλι.
Προφανώς, δεν αλλάζει η γνώμη σου για τον Γιατρό αλλά δεν μπορείς να τον λες ξοφλημένο. Και ο Καπιρόσι και ο Μπάρος, 37 ετών έκαστος, κέρδιζαν GP. Το ότι ο Ρόσσι δεν κάνει πορεία πρωταθλητισμού δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσει κιόλας. To ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο! Κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο από τους άλλους γιατί φρενάρει απίστευτα. Ναι, δεν με συναρπάζει η ταχύτητα που βγάζουν όλοι οι άλλοι αλλά το φρενάρισμα του Ρόσσι. Όπως είπα λόγω Abe παρακολούθησα Moto GP, τον άρχοντα των φρένων!
Τέλος, το ότι μου παρουσιάζεις τον επαγγελματισμό του Αλόνσο ως παράδειγμα αποφασιστικότητας και συναδελφικότητας δεν μου λέει απολύτως τίποτα!!! Απολύτως! Ξέρεις εσύ τι συζητιέται στα πιτς και στα γραφεία της Φεράρι? Ποιος μου λέει εμένα ότι ο εγωίσταρος Αλόνσο είναι ευτυχής που δεν έχει σταυρώσει πρωτάθλημα 5 χρόνια?! Επειδή βγήκε και είπε "shit happens" νομίζεις ότι δεν τα έσπασε όλα από τα νεύρα του? Νομίζεις ότι οι μηχανικοί του δεν άκουσαν τα εξ'αμάξης? Και καλά τους έκανε! Αν ήθελες να μου δώσεις παράδειγμα επαγγελματισμού καλύτερα να ανέφερες τον κατακαημένο Barrichello που όπου και αν πήγε ήταν πάντα 2ος και δεν έβγαλε κιχ! Και ήταν και οδηγάρα!

1) Ο Rossi ΤΕΛΟΣ κατα την αποψη μου. Δεν εχει να προσφερει τιποτα αλλο. Σιγουρα ειναι ακομα ενας καλος αναβατης, αλλα αυτον τον ανθρωπο συνηθισαμε να τον βλεπουμε σαν "θεο". Και ολοι αυτοι οι "θεοι" πρεπει να ξερουν να εγκαταλειπουν οσο ειναι ψηλα, πριν ξεφτιλιστουν εντελως...
2) Εσυ λες να ειναι χαρουμενος ο Alonso που η Ferrari ειναι ανικανη να φτιαξει ενα καλο μονοθεσιο ? Φυσικα οχι. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξεφτιλιζει δημοσια την ομαδα που τον πληρωνει ενα καραβι λεφτα καθε χρονο. Αν στο σπιτι του τα σπαει ολα ή πλακωνει τη γυναικα του, δε νομιζω οτι απασχολει κανεναν...
3) Οσο για το Barichello ουτε τοσο οδηγαρα ηταν ποτε, ουτε κρατησε το στομα του κλειστο. Εχει δωσει ΔΕΚΑΔΕΣ συνεντευξεις για τα χαλια που επικρατουσαν στην Ferrari οσο οδηγουσε εκει. Μεχρι και βιβλιο μπορει να εχει γραψει !

Alexcxvtr
10-04-12, 17:25
1) Ο Rossi ΤΕΛΟΣ κατα την αποψη μου. Δεν εχει να προσφερει τιποτα αλλο. Σιγουρα ειναι ακομα ενας καλος αναβατης, αλλα αυτον τον ανθρωπο συνηθισαμε να τον βλεπουμε σαν "θεο". Και ολοι αυτοι οι "θεοι" πρεπει να ξερουν να εγκαταλειπουν οσο ειναι ψηλα, πριν ξεφτιλιστουν εντελως...
2) Εσυ λες να ειναι χαρουμενος ο Alonso που η Ferrari ειναι ανικανη να φτιαξει ενα καλο μονοθεσιο ? Φυσικα οχι. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξεφτιλιζει δημοσια την ομαδα που τον πληρωνει ενα καραβι λεφτα καθε χρονο. Αν στο σπιτι του τα σπαει ολα ή πλακωνει τη γυναικα του, δε νομιζω οτι απασχολει κανεναν...
3) Οσο για το Barichello ουτε τοσο οδηγαρα ηταν ποτε, ουτε κρατησε το στομα του κλειστο. Εχει δωσει ΔΕΚΑΔΕΣ συνεντευξεις για τα χαλια που επικρατουσαν στην Ferrari οσο οδηγουσε εκει. Μεχρι και βιβλιο μπορει να εχει γραψει !

1) Διαφωνούμε.
2) Συμφωνώ για την ανικανότητα της Φεράρι. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω την επίκληση στο...ήθος του Αλόνσο. Γνωστός προβληματικός τύπος, ποτέ του δεν κάθησε ήσυχος και αμίλητος. Για να σου δώσω λίγο δίκιο σ'αυτό, από τότε που ήρθε στη Φεράρι η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμιλάει. Εγώ δεν διαφώνησα για την λάθος συμπεριφορά του Ρόσσι αλλά για τη σύγκριση ήθους που έκανες με τον Αλόνσο.
3) Μίλησε ΑΦΟΥ έφυγε. Όταν με το καλό φύγει ο Αλόνσο θα δούμε τι θα πει... Και ναι, ήταν οδηγάρα!

George_Prix
10-04-12, 17:34
1) Διαφωνούμε.
2) Συμφωνώ για την ανικανότητα της Φεράρι. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω την επίκληση στο...ήθος του Αλόνσο. Γνωστός προβληματικός τύπος, ποτέ του δεν κάθησε ήσυχος και αμίλητος. Για να σου δώσω λίγο δίκιο σ'αυτό, από τότε που ήρθε στη Φεράρι η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμιλάει. Εγώ δεν διαφώνησα για την λάθος συμπεριφορά του Ρόσσι αλλά για τη σύγκριση ήθους που έκανες με τον Αλόνσο.
3) Μίλησε ΑΦΟΥ έφυγε. Όταν με το καλό φύγει ο Αλόνσο θα δούμε τι θα πει... Και ναι, ήταν οδηγάρα!

Αντε και ενα τελευταιο off topic απο μενα.

-Εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Δε μιλησα για ηθος του Alonso. Μιλησα για επαγγελματισμο του. Ομοιως και για το Stoner, που τοσα χρονια οδηγουσε μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Ducati και ΠΟΤΕ δεν ειπε κουβεντα. Αν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα στη σταση αυτων των 2, με τη σταση του Rossi που πεταει σποντες για τη μηχανη και την ομαδα εδω και 2 χρονια, λυπαμαι πολυ !
-Αφου ο Barichello που ετρωγε 0.5-1" απο το Schumi (που ειναι πραγματικα Top) ειναι οδηγαρα, μαλλον βλεπουμε αλλο αθλημα εμεις οι δυο. Σα να μου πεις οδηγαρα το Hayden, που του εριχνε ο Stoner 1" το γυρο επι χρονια...

Alexcxvtr
10-04-12, 18:41
Τίποτα δεν μπέρδεψα. Μίλησα για επαγγελματισμό, συναδελφικότητα και ήθος. Δες όλα μου τα ποστ. Οι πράξεις των πιλότων, οδηγικές ή εξωαγωνιστικές, φανερώνουν και το ήθος τους. Όχι τα ακούσια οδηγικά λάθη αλλά τα εκούσια είναι αυτά που δίνουν στοιχεία για το χαρακτήρα του οδηγού. Δεν γίνεται να μην αναφερθείς στο ήθος των οδηγών όταν μιλάς για τον επαγγελματισμό τους. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Μου αναφέρεις τον Τοπ οδηγό των τελευταίων χρόνων σε σύγκριση με τον Μπαρικέλο? Σοβαρολογείς? Για ποια σύγκριση μιλάς? Κανείς δεν αμφισβητεί τον Σούμι αλλά θυμάσαι και τα σταματήματα-προσπεράσματα μεταξύ τους? Γελούσε όλος ο κόσμος! Αν ο Μπαρικέλο είχε ρόλο πρώτου οδηγού σε πρωτοκλασάτη ομάδα θα είχε σίγουρα τίτλο πρωταθλητή. Επίσης, κοίταξε τους χρόνους του Μπαρικέλο στις δοκιμές στην Ιταλία. Έχει σπάσει σχεδόν όλα τα ρεκόρ. Υπάρχουν επίσημα data. Εξ'άλλου η δήλωση του Brawn για την μεγάλη απώλεια που υπέστη η Φεράρι μετά τη φυγή του Μπαρικέλο εμένα με καλύπτει. Εσύ δεν τον εκτίμησες ποτέ γιατί τον έβλεπες ως τον νούμερο 2 οδηγό. Δες τώρα τον Μάσσα και κάνε την σύγκριση μ'αυτόν, όχι με τον επτάκις πρωταθλητή που έκανε ό,τι ήθελε στη Φεράρι!

Υ.Γ. Τέλος! Μ'αρέσει που είπα να μην αναφέρεσαι στην F1 και το συνεχίζω εγώ. Λοιπόν, δεν συμφωνούμε σε όλα γι'αυτό άσ'το...

DOU
12-04-12, 10:24
Όσο για το συνεχές ερώτημα που τίθεται, γιατί ο Stoner μπορούσε να κερδίσει με τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, είπε:

«Ο Stoner έχει περίεργο οδηγικό στυλ και επίσης ήταν νέος το 2007, ήταν πιο εύκολο λοιπόν να προσαρμοστεί στην Ducati. Εξελίχθηκε στην Ducati, πρέπει να ευχαριστήσει λοιπόν την Ducati διότι οφείλει τον τρόπο που οδηγεί σήμερα στο ότι μεγάλωσε με αυτήν τη μοτοσικλέτα, την οποία αν δεν οδηγήσεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, την έχεις πατήσει».

Η εξηγηση που δινει ο doctor.

EvilHawk
12-04-12, 12:34
Ωραία εξήγηση έδωσε, κάτι που όλοι ξέραμε γιατί το βλέπαμε σε κάθε αγώνα "για να οδηγήσεις την Ducati χρειάζονται @@ ..."

George_Prix
12-04-12, 13:08
Ωραία εξήγηση έδωσε, κάτι που όλοι ξέραμε γιατί το βλέπαμε σε κάθε αγώνα "για να οδηγήσεις την Ducati χρειάζονται @@ ..."

εεεεεεεεετσι ;)

Γενικα παντως ο Doctor εχει πεσει ΠΟΛΥ χαμηλα τα τελευταια χρονια (και δεν το κουραζω παλι το θεμα οσον αφορα την αγωνιστικη του εικονα).
Μιλαω για τη συμπεριφορα του εκτος πιστας.
-Με ολη την κλαψα που ριχνει...
-Με την απαιτηση να εχει καλυτερα υλικα απο τον ομοσταυλο του...
-Με το "ή εγω ή αυτος" που εθεσε στη Yamaha ωστε να τον προτιμησει εναντι του Lorenzo...

DOU
29-04-12, 00:43
Σκυμμένα κεφάλια

Ο Valentino Rossi συνεχίζει την καθοδική πορεία του στη Jerez

Τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Ducati έσβησαν άμεσα καθώς έπειτα από τις καλές δοκιμές της Παρασκευής ήρθε η ανώμαλη προσγείωση των κατατακτηρίων να βάλει τέλος στη χαρά. Ο Valentino Rossi ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος μετά το τέλος των κατατακτηρίων και για μια ακόμα φορά προσπάθησε να εξηγήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη μοτοσικλέτα του. Αυτήν τη φορά η σύγκριση έγινε με τον teammate του Nicky Hayden, ο οποίος ήταν πολύ ανταγωνιστικός και θα εκκινήσει τον αγώνα από την πρώτη σειρά του grid.

Ο Rossi είπε εμφανώς απογοητευμένος στο debrief του. «Ο Nicky είχε καλή απόδοση και βρέθηκε στην πρώτη σειρά και οδήγησε καλύτερα από εμένα, ιδιαίτερα στην τοποθέτηση της μοτοσικλέτας στη στροφή ήταν πολύ πιο γρήγορος και έφτανε σε μέγιστη κλίση πολύ πιο νωρίς από εμένα, είχε λοιπόν περισσότερη ταχύτητα μέσα στη στροφή. Γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να φτιάξουμε το πρόβλημα και να καταλάβουμε τον Nicky, ο οποίος έχει εντελώς διαφορετικό στήσιμο από το δικό μας».

«Έχω οδηγήσει πολλές μοτοσικλέτες και έχω αλλάξει το στυλ μου αλλά τελικά όχι τόσο πολύ. Το στυλ μου ήταν εντάξει με άλλες μοτοσικλέτας αλλά με αυτήν, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Ο Nicky οδηγεί πολύ διαφορετικά σε σχέση με εμένα αλλά για να το κάνω αυτό μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλα τα πράγματα που κάνω με τη μοτοσικλέτα δεν δουλεύουν, είμαστε λοιπόν μακριά από τη σωστή κατάσταση».

Η κατρακύλα του Rossi συνεχίζεται, ωστόσο αν έχουμε βροχή στον αγώνα της Κυριακής ίσως δούμε τον Ιταλό να παίρνει ένα καλό αποτέλεσμα.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27091

Hayden: Αυτή η Ducati έχει δυνατότητες

Ο Hayden στο debrief του μετά την περίοδο τόνισε πως αυτή η GP12 έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες Ducati έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής, ερχόμενος με αυτόν τον τρόπο σε εντελώς αντίθετη θέση με τον teammate του Valentino Rossi. «Στο Κατάρ είπα πως δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, αλλά σίγουρα την οδήγησα πιο γρήγορα από ποτέ. Παρότι όμως είναι στην πρώτη σειρά, είμαι ένα δευτερόλεπτο μακριά από τους πρώτους και αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτή η Ducati έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη έχω οδηγήσει», σχολίασε ο Αμερικανός.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27093

Stoner: Δεν φταίει μόνο η Ducati

Ο Casey Stoner στο καθιερωμένο του debrief μετά το τέλος των κατατακτηρίων ρωτήθηκε (για μια ακόμα φορά) πως βλέπει την Ducati και γιατί ο Hayden είναι πιο γρήγορος από τον Rossi. Ο Αυστραλός, όπως πάντα δεν κρύφτηκε και είπε τη γνώμη του καθαρά υπογραμμίζοντας πως το πρόβλημα τελικά δεν είναι μόνο η μοτοσικλέτα. Σε συνομιλία του με τον Hayden ο Αμερικανός του είπε ότι η μοτοσικλέτα είναι καλή, κάτι που σημαίνει πως το πρόβλημα πρέπει να αναζητηθεί και αλλού.

«Μίλησα με τον Nicky τις προάλλες. Μου είναι ότι είναι ικανοποιημένος με τη μοτοσικλέτα και ίσως είναι η καλύτερη Ducati που έχει οδηγήσει. Δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση με αυτήν αλλά στην άλλη μεριά του γκαράζ επικρατεί το εντελώς αντίθετο», είπε ο πρωταθλητής.

Η παρατεταμένη έλλειψη ανταγωνιστικότητας του Rossi είναι πραγματικά μεγάλη, πρόσθεσε ο Stoner. «Μπορείς να έχεις έναν συγκεκριμένο χρόνο χωρίς να αποδίδει καλά, αλλά όχι τόσο πολύ. Ο Nicky κάνει καλή δουλειά με τη μοτοσικλέτα αυτήν τη στιγμή και σε κάθε δοκιμή τα πάει καλά, δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι μακριά από το σωστό ρυθμό. Πέρυσι δεν πιστεύω ότι υπήρχαν τόσα πολλά προβλήματα. Ξεκίνησαν τη σεζόν πιο ανταγωνιστικοί. Είναι περίεργο να το καταλάβουμε. Βλέπουμε ότι δεν φταίει για όλα η μοτοσικλέτα διότι ο Nicky έχει καλά αποτελέσματα και είναι όλο και πιο ικανοποιημένος».

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27094

Lorenzo την pole,Pedrosa 2oς Hayden 3ος,Stoner 5oς.Rossi στο πουθενα,ετσι οπως παει δεν ειμαι σιγουρος αν θα αντεξει να βγαλει τη χρονια.

MotoGP 15:00

George_Prix
29-04-12, 20:54
Τους την τσιμπησε την καρω σημαια ο Stoner μεσα στην πατριδα τους :p
Τρομερο αγωνα και ο Crutchlow :oneup:

Κατα τα αλλα, οσον αφορα το μηνυμα του DOU για τις δυνατοτητες της φετινης Ducati και τα χαλια του Rossi, καμια εκπληξη.
Οταν τα ελεγα εγω εδω και χρονια με λεγατε κομπλεξικο...
Σιγα σιγα τα γραφουν ολα τα sites και θα καταλαβουν μερικοι κολλημενοι οτι απλα ελεγα αυτα που εβλεπα μεσα στην πιστα, ΑΣΧΕΤΑ με το αν γουσταρω το Rossi ή οχι...

Οπως ειχα πει εδω και καιρο, αν βλεπουμε το μετριο Hayden να χτυπαει πρωτη σειρα εκκινησης, η μηχανη ΠΕΤΑΕΙ.
Aπλα ο γιατρος θελει.... γιατρο. :rofl:

DOU
29-04-12, 21:47
Προσπαθησε ο lorenzo αλλα δεν καταφερε να περασει τον stoner παροτι ηταν κοντα του στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ,στις στροφες πλησιαζε ενω στις ευθειες μολις ανοιγαν το γκαζι η honda απομακρυνονταν τοσο οσο χρειαζοταν ωστε να μην μπορει ο lorenzo να βουτηξει για επιθεση.Απο εκει και περα,μεγαλες οι διαφορες των τεσσαρων πρωτων με τους υπολοιπους.

O lorenzo εξηγει τον λογο,λαθος επιλογη μπροστινου ελαστικου.

"Today I knew it would be a very important decision on the grid to choose the right front tyre," said Lorenzo. "Finally we chose the soft one, unfortunately we were wrong and had a lot of problems during the race, I wasn’t as confident as in practice."

http://www.motorcycle-usa.com/839/12950/Motorcycle-Article/MotoGP-Jerez-Results-2012.aspx

Οσο για τον γιατρο,ειπωθηκε οτι αλλαξε το set up δοκιμαζοντας αυτο του Hayden και του εκατσε καπως καλυτερα,το προβλημα του λεει πως ειναι οτι δεν ταιριαζει το οδηγικο του στυλ με την μοτοσυκλετα και αφου δεν μπορουν με κανεναν τροπο να την φερουν στα μετρα του,το μονο που μενει ειναι να προσπαθησει να οδηγησει διαφορετικα μηπως και γινει τιποτε.

Η αλλαγή του οδηγικού στιλ είναι σε αυτήν τη φάση μονόδρομος.Το στήσιμο είναι παρόμοιο με του Nicky, περισσότερο στο στιλ της Ducati. Αυτή η μοτοσικλέτα πρέπει να είναι χαμηλή και μακριά και περισσότερο επίπεδη. Έχω συνηθίσει να έχω μια μοτοσικλέτα η οποία είναι πιο αιχμηρή αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος στη συγκριμένη περίπτωση. Πρέπει να αλλάξω τις γραμμές μου και τον τρόπο που προσεγγίζω τη στροφή.Με αυτό το στήσιμο μπορώ να φρενάρω πιο δυνατά και ιδιαίτερα να τοποθετήσω τη μοτοσικλέτα στη στροφή με καλύτερο τρόπο, αισθάνομαι λίγο καλύτερα έτσι θα αλλάξω το στιλ μου».

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27101

Ο Ιταλός σχολίασε και την απάντηση του Lorenzo στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει τον Rossi στη Yamaha την επόμενη σεζόν. Ο Lorenzo είχε απαντήσει πως το να έχει η Yamaha ακόμα έναν γρήγορο αναβάτη είναι θετικό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να έχει ο Rossi μια Yamaha στα χέρια του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Lorenzo διότι είναι ο μοναδικός αναβάτης που με σεβάστηκε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και το εκτιμώ πολύ. Για την επόμενη σεζόν είναι νωρίς να μιλήσουμε, πριν πρέπει να παλέψουμε δυνατά με την Ducati. Αυτός είναι στόχος».

Eνδιαφερον το ανοιγμα του Lorenzo στον Rossi για επιστροφη στη Υamaha,σαν να του λεει δηλαδη,οκ αφου ειναι το προβλημα σου η GP12,για ελα πισω στη Yamaha να δουμε..

grgz
29-04-12, 22:46
Πολύ καλός αγώνας από τον Stoner, αν σκεφτούμε ότι στις δοκιμές δεν τα πήγε και τόσο καλά, και επίσης, η Yamaha του Lorenzo ήταν πολύ καλύτερα στημένη. Στις αλλεπάληλες δεξιές πλησίαζε πολύ ο Lorenzo, ενώ εκεί ακριβώς η Honda του Stoner κουνούσε και ντριφτάριζε. Δεν έγινε η διαφορά μόνο από το ότι η Honda είναι ελαφρώς δυνατότερη, αλλά και από το ότι ο Stoner τα έδωσε όλα φρενάροντας τελευταίος και ντριφτάροντας συνέχεια και τελικά έσπασε τον τσαμπουκά του Lorenzo.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η νίκη ήταν και ψυχολογική.

Λοιπόν σήμερα δεν έβρισα τον (αχώνευτο) Lorenzo :p. Θα πω δυο λόγια για τον Spies. Ύφος εκατό και βάλε καρδιναλίων, οι Crutchlow και Dovisiozo κόντεψαν να του ρίξουν γύρο, αυτό δεν το βλέπει κανείς; :whistle:

grgz
06-05-12, 15:50
Casey Stoner = Don't crack under pressure.

Τι κι αν πίεζε ο Lorenzo, έφαγε πόρτα. Έτσι είναι αυτά...:lol:

Φοβερός αγώνας από τον Spies. Όλοι πήγαιναν μπρος, αυτός πήγαινε πίσω. Άντε και του χρόνου με CRT. :p

Rebel Scum
06-05-12, 17:47
Αγώνας πρωταθλητή από τον Stoner...πολύ καλός και σε συνδυασμό με την Honda που και φέτος είναι η καλύτερη μηχανή (στα σημεία από τα Yamaha) βλέπω να είναι ο επικρατέστερος για τον τίτλο.

Να πω κι εγώ ότι ο Spies είναι αλλού για αλλού...δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ενώ έδειχνε ότι έχει το απαραίτητο ταλέντο.

Ο Γιατρός καλά τα πήγε σήμερα με το νέο στήσιμο της μηχανής (αντιγραφή του Hayden όπως λένε).

DOU
07-05-12, 12:51
O stoner εχει ενα πλεονεκτημα,οτι καταφερνει να παιρνει σχεδον παντα το 100% των δυνατοτητων της μηχανης του,το πρωταθλημα ειναι υποθεση stoner-lorenzo,ειναι ξεκαθαρο αυτο στους πρωτους αγωνες,ο rossi εκανε αξιοπρεπη εμφανιση με την 7η θεση.

ownagE_
17-05-12, 19:04
http://uk.eurosport.yahoo.com/17052012/58/stoner-retiring-end-season.html

George_Prix
17-05-12, 19:14

WTF :nono:

DOU
17-05-12, 19:23
Πρωταπριλια δεν εχουμε...καποιος μας δουλευει.:wall: Τι ειναι αυτα ρε,27 χρονων κ θες να αποσυρθεις??:protest:

Rebel Scum
17-05-12, 22:32

Εεεεε τι λέει ρε σεις.... σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο βέβαια αλλά το άθλημα χάνει τον καλύτερο αναβάτη του :(

grgz
18-05-12, 00:16
Είναι επίσημο (http://www.motogp.com/en/news/2012/Casey+retirement) όντως. Τι να πω; Κρίμα και πάλι κρίμα.

haHa
18-05-12, 09:19
Κριμα..
Δεν θα ειναι το ιδιο το πρωταθλημα απο εδω και περα χωρις τον καλυτερο αναβατη..

Rebel Scum
20-05-12, 00:03
Είναι η εντύπωση μου ή οι Tech3 είναι εξίσου καλές με τις εργοστασιακές Yamaha (και σε κάποιες περιπτώσεις γρηγορότερες) ; :hmm:

Οι Honda έχουν διαφορά από τις άλλες μηχανές...πιστεύω ότι ο Stoner θα τον δαγκώσει τον Pedrosa στον αγώνα.

Ο γιατρός φαίνεται βελτιωμένος με τη Ducati και είναι με συνέπεια γρηγορότερος του Hayden τελευταία.

@ ADSLgr.com All rights reserved.