PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά iphone 4 ή 4s

giorgiosb
12-02-12, 12:29
Καλησπέρα,
τις επόμενες ημέρες πρόκειτε να μετατρεψω το κατροκινητο μου σε συνδεση vodafone και σκέφτομαι να πάρω το iphone, διαβαζοντας forum είδα το σημαντικό πρόβληmα στην μπαταρια του 4s
θέλω να ρωτήσω πιο αξίζει ανάμεσα στα 2 καλυτερα? το 4 ή το 4s

Ευχαριστώ πολύ!!!

mandridis
12-02-12, 13:46
Το πρόβλημα της μπαταρίας του 4s είναι κυρίως του ios,
και πηγάζει και από το γεγονός ότι τρέχουν πολλές εργασίες που δεν μπορούν να τις κλείσουν οι περισσότεροι.
Άν σκοπεύεις να το κάνεις jb τότε θα λυθεί μεγάλο μέρος του προβλήματος .
Είμαι κάτοχος του 4, δεν θα έπαιρνα ποτέ το 4s για τον λόγο ότι οπτικά είναι ίδιο με τον προκάτοχο του.
Άν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα πολλά λεφτά ή περίμενε το 5, ή πάρε κάποιο απο τους ανταγωνιστές του iphone, ή τους wanna-be ανταγωνιστές τού.

Edit : Όσο για αγορά του 4 τώρα, δεν θα την σύστεινα γιατί υπάρχουν πολλά κινητά με android με ίδιες ή και καλύτερες δυνατότηες με τα μισά λεφτά !

Lagman
14-02-12, 00:43
Οι ποιο πολλοί λένε αν πάρεις iphone τώρα πάρε το 4s, πάντως από δυνατότητες υπάρχουν πολλά κινητά αλλά δυστυχώς το ios δε το φτάνουν.

4s αλλά πρόσεξε τη voda γιατί λένε ότι δεν κάνει καλές επιδοτήσεις όσον αφορά το 4s , γνωστός μου πήρε το 4s δωρεάν από wind ενώ από voda δεν τον πιστεύανε...

giorgiosb
14-02-12, 02:16
Ναι όντως το έχει και δώρισαν αλλα με μη διαθέσιμο απόθεμα

Το πήρανε όλοι :-)

Catalyst
29-02-12, 21:40
Όπως λέει ο Lagman αν πάρεις τώρα iPhone πάρε το 4S. Αν είχες το 4 δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το 4S για κανένα λόγο!

@ ADSLgr.com All rights reserved.