Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΝΟΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ;;;
Εχει καταντησει αηδια το συγκεκριμενο θεμα εδω και κανενα 6μηνο. Ρε παιδια προσπαθω να καταλαβω με ποιο τροπο σκεφτονται και βαζουν τις ιδιες ταινιες ΟΛΗ την ωρα, ακομα και 2 φορες μεσα στην ιδια ημερα ακομα και στο ιδιο το καναλι. Πως τα προγραμματιζουνε ετσι; Εχουνε 4 καναλια μονιμα, κλειστε τα 2 και καντε ενα πιο ποιοτικο προγραμμα. Εκατσα προχθες να προγρμματισω να γραψω ταινιες της εβδομαδας και επαθα πλακα. Δεν εχει τιποτε νεο περα απο τις πρεμιερες. Δεν υποτιθεται πως εχει συμφωνιες με ολα τα στουντιο; Πως επαληθευεται πρακτικα αυτο; Βαλτε εστω και παλιες. Καποιες παλιες που βαζει ειναι ελαχιστες και παλι τις επαναλαμβανει καθε 2 ημερες. Δεν υπαρχουν ταινιες; Εκατσα και εψαξα τα παλιοτερα προγραμματα της ΝΟΒΑ μεσω του http://www.archive.org/web/web.php και επαθα πλακα. Ρε παιδια τοτε πραγματικα η ΝΟΒΑ οντως εβαζε ταινιαρες και μαλιστα διαφορετικες συνεχεια. Πραγματικα το σκεφτομαι να παω sto start pack και αν δεν δω φως να φυγω κανονικα. Γιατι τοσο χαλια με τις ταινιες ; Αλλιως μαθαμε.
Και ο ΟΤΕ μεσω IPTV πως εχει τετοιο πληθος ταινιων;
Από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος (κάποιοι θα πουν θύματα) που πληρώνει μια αρκετά υπερτιμημένη υπηρεσία, στη 2-3πλάσια τιμή απ' ότι πραγματικά αξίζει το περιεχόμενό της (κατά τη γνώμη μου), τότε είναι αναμενόμενη ακόμα και η περαιτέρω μείωση της ποιότητας της υπηρεσίας.
Εγώ ως πρώην θύμα συνδρομητής Nova για αρκετά χρόνια, ούτε καν σκέφτομαι πιθανή επανεγγραφή αν δεν σοβαρευτούν. Ακόμα και στην Κύπρο που προσφέρουν σχεδόν την ίδια υπηρεσία αλλά στη μισή τιμή, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι υπερτιμημένη.
Μα πραγματικα εχει καταντησει κουραστικο. Εχουμε γινει γραφικοι - γραφικοτατοι θα ελεγα. Απο περυσι προσπαθω να καταλαβω πως γινεται ο προγραμματισμος τους αλλα ακρη δεν εβγαλα. Τι τα ανοιγουν τοσα καναλια; Για να λενε πως εχουνε 4 κινηματογραφικα; Αφου στην ουσια το περιεχομενο τους δεν ειναι για παραπανω απο 2 και παλι με το ζορι. Θυμαμαι μια χρονια το 2004-05 πραγματικα δεν προλαβαινα να βλεπω ταινιες. Ειμαι σινεφιλ και δουλευα χρονια και σε video club ασχολουμαι με το αθλημα παρα πολλα χρονια. Αυτο που γινεται φετος πραγματικα δεν εχει προηγουμενο. Απογοητευομαι οικτρα...και βασικα μου τη δινει που ακομα ελπιζω πως κατι θα αλλαξει.
Revolution
13-02-12, 12:55
Οντως εχει καταντησει αηδια υπαρχουν εργα που παιζουν και 10 φορες την εβδομαδα.
Εγω εδω και 2 μηνες εκοψα αθλητικα (ελεω επιπεδου super league) και τα novaCinema (σε λιγο θα μαθω απ'εξω του διαολογους) και κρατησα μονο τα ντοκυμαντερ και τα HD (3 απο τα 5)
Αυτην την στιγμη ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα η NOVA αν εξαιρεσεις 4-5 καναλια, ελπιζω ο OTE να βαλει History και εφυγα πετωντας
καλα οι επαναληψεις,Τα σποτακια που θα παιξουν?μα καθε 10 λεπτα?
Τι εννοείς όταν λες τα σποτάκια που θα παιξουν;
@ ADSLgr.com All rights reserved.