PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι θα ψηφίσετε όταν γίνουν εκλογές;;

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Burning Skies
19-02-12, 18:36
Μια που κάποιοι επέμεναν να ανοίξει ανάλογο νήμα αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να το δημιουργήσουν (και δεδομένου ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν προκηρυχθεί εκλογές), ίσως ήρθε πράγματι η ώρα να σφυγμομετρήσουμε την πρόθεση ψήφου των μελών του forum.

Το Λευκό και το Άκυρο τοποθετούνται στην ίδια επιλογή διότι έχουν -δυστυχώς- ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα (ως γνωστόν λογίζονται αμφότερα ως άκυρα).

Παρακαλείται επίσης όποιος ψηφίσει "Άλλο κόμμα" να διευκρινίσει ποιο κόμμα εννοεί.

bluesattack
19-02-12, 18:41
Που ειναι η δημοσκοπηση ? Σιγουρα ειναι φανερη ? :biggrin:

Ολα οκ τωρα :)

Burning Skies
19-02-12, 18:42
Που ειναι η δημοσκοπηση ? Σιγουρα ειναι φανερη ? :biggrin:

Ναι.... ;)

Απ'οτι καταλαβες περιμενω να τιμησεις το poll που ζητησες...

sonic
19-02-12, 18:58
Πολύ καλή ερώτηση..... αλλά τι ψηφίζουν όμως;

Άσε που ότι και να ψηφίσεις, θα μαγειρέψουν τον εκλογικό νόμο και θα βγούν με 2%, αν δεν γίνεται και αυτό.....

nnn
19-02-12, 19:25
Η Δημοσκόπηση έγινε κρυφή, η ψήφος είναι μυστική από όσο ξέρω, ακόμα.

Basilhs23_
19-02-12, 19:55
Καλό είναι να κάνουμε μια δημοσκόπιση και να προβλέψουμε τα αποτελέσματα στο περίπου εφόσον προκυρηχθούν εκλογές και λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Για μένα πλέον μόνο οι δημοσκοπίσεις μέσω ίντερνετ έχουν νόημα και όχι οι μαγειρεμένες των εταιριών.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσω. Είμαι μεταξύ ορισμένων κομμάτων τα οποία δεν είναι ακόμα στην βουλή. Θέλω να δώ κάποια πράγματα ακόμη και θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή. Σίγουρα αποκλείω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ και οτιδήποτε άλλο μνημονιακό κόμμα.

Για το κόμμα Καμένου που είδα πρίν, είχα ακούσει οτι ο Καμένος είναι ένα βήμα πρίν μπεί στο ΛΑΟΣ, ελπίζω να μην γίνει αυτό, άμα γίνει θα μιλάμε για άλλον έναν κολοτούμπα που έβγαινε και έλεγε οτι θα κάνει δικό του κόμμα.

farcry
19-02-12, 20:01
συγνωμη ειναι φανερη ή μυστικη? να το παιξω ή οχι? πειτε!

esquellot
19-02-12, 20:20
Αν και ξεκίνησε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μου) ως φανερή, μετατράπηκε σε κρυφή.
Αν και μέχρι τις εκλογές θα προκύψουν κι άλλα κόμματα, ψήφισα στο poll αυτό.

Burning Skies
19-02-12, 20:53
Η Δημοσκόπηση έγινε κρυφή, η ψήφος είναι μυστική από όσο ξέρω, ακόμα.

Και τι σημαινει αυτο; Οτι απαγορευεται να την δηλωσει οποιος το επιθυμει;:hmm:

opener
19-02-12, 20:55
ίσως ήρθε πράγματι η ώρα να σφυγμομετρήσουμε την πρόθεση ψήφου των μελών του forum.

Πιστευω πως τα μελη του forum δεν αποτελουν αντιπροσωπευτικο δειγμα του εκλογικου σωματος.
Επομενως και μηδενικη η αξια της δημοσκοπησης.

Ειναι απλα και μονο κουβεντα για να περνα η ωρα.

hedgehog
19-02-12, 21:02
Και τι σημαινει αυτο; Οτι απαγορευεται να την δηλωσει οποιος το επιθυμει;:hmm:

δεν νομίζω να έχει ποτέ διαγραφεί μήνυμα επειδή κάποιος είπε "ψήφισα / θα ψηφίσω αυτό"...

η μαζική έκθεση όλων των συμμετεχόντων όμως, θεωρώ πως είναι κάτι αρκετά διαφορετικό...

Burning Skies
19-02-12, 21:32
δεν νομίζω να έχει ποτέ διαγραφεί μήνυμα επειδή κάποιος είπε "ψήφισα / θα ψηφίσω αυτό"...

η μαζική έκθεση όλων των συμμετεχόντων όμως, θεωρώ πως είναι κάτι αρκετά διαφορετικό...

Εθελοντικη ηταν, δεν νομιζω να υποχρεωσε κανεις καποιον να ψηφισει (και μπορουσε στην τελικη να ανοιξει αλλο νημα για οσους δεν θελουν να μαθευτει οτι ο "αγαπουλης32" :p θα ψηφισει Χρυση Αυγη).

Τελος παντων δεν εχει νοημα να το κουραζουμε. Οπως και να εχει αμφιβαλλω οτι θα τολμουσαν καποιοι να δηλωσουν οτι θα ψηφισουν ΝΔ αν η ψηφοφορια παρεμενε φανερη. Αντε μετα να εξηγησουν τα ανεξηγητα, εστω και πισω απο την ανωνυμια τους... :rolleyes:

sdikr
20-02-12, 00:02
Είναι μια δύσκολή απόφαση,
Απο την μία λές ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα θέλει δραστικές λύσεις, απο την άλλη λές μας μπιπ τόσα χρόνια, αυτό φυσικά πάει στα δυο μεγάλα κόμματα καθώς και στα μικρά που πότε δεν κυβερνήσανε

Όταν θα γίνουν θα πάρω την τελική απόφαση, σίγουρα δεν θα είναι λευκό ή άκυρο, σαν αντίδραση θα είναι κάποιο πολύ μικρό κόμμα.

DSLaManiaC
20-02-12, 00:26
Κατανοώ ότι στη δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφήζει ότι θέλει.

Αναρωτιέμαι όμως, ποιοι πάτησαν νέα δημοκρατία, γιατί μου χουν περισσέψει κάτι χαλασμένες ντομάτες από καιρό στο ράφι..

Πόσο μυαλό πρέπει να χει κάποιος για να ρίξει ψήφο στον πιο ανεύθυνο κολοτούμπα της μεταπολίτευσης που έχει λυσσάξει για "εκλογές" επειδή βλέπει τις δημοσκοπήσεις στην εφημερίδα στην τουαλέτα? :down:

sdikr
20-02-12, 00:32
Κατανοώ ότι στη δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφήζει ότι θέλει.

Αναρωτιέμαι όμως, ποιοι πάτησαν νέα δημοκρατία, γιατί μου χουν περισσέψει κάτι χαλασμένες ντομάτες από καιρό στο ράφι..

Πόσο μυαλό πρέπει να χει κάποιος για να ρίξει ψήφο στον πιο ανεύθυνο κολοτούμπα της μεταπολίτευσης που έχει λυσσάξει για "εκλογές" επειδή βλέπει τις δημοσκοπήσεις στην εφημερίδα στην τουαλέτα? :down:

Να κατέβεις και να κλείσεις τους δρόμους γιατί σου αφήσανε τις ντομάτες και χαλάσανε, μετά όταν θα σου τις αλλάξουν μπορείς να τις πετάξεις!!

ΥΓ το ποιο πάνω μήνυμα σου τι σχέση έχει με την δημοκρατία;

DSLaManiaC
20-02-12, 00:33
ΥΓ το ποιο πάνω μήνυμα σου τι σχέση έχει με την δημοκρατία;

Θα πετάξω τις ντομάτες δημοκρατικά, και μετά δημοκρατικά ας μου κάνουν μήνυση.

Σοβαρά όμως, αν κάποιος ψηφίζει σαμαρά έχει θέματα ή κομματικό συμφέρον η πρέπει να βάλει γυαλιά διαφορετικού χρώματος απ το μπλε.

Ας μη κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας.

esquellot
20-02-12, 00:36
Οι χειρότεροι είναι αυτοί που θα απέχουν>άκυρο>λευκό. Καταδικαστέοι.

Verde
20-02-12, 00:48
Το θεμα ειναι οτι και μετα τις εκλογές παλι καποιον Παπαδήμο θα εχουμε για προθυπουργο.
Αυτα που εχουν υπογραψει θα πρεπει να συνεχισουν να γινονται και προσωπικά δεν βλεπω καμμια αλλαγή!

Ολοι οι πολιτικοι μας ειτε ειναι παντελως ανικανοι να διαπραγματευτουν με τους ξενους για καλυτερους ορους ειτε ειναι μερος του συστηματος.

Εγω προσωπικα δεν βλεπω ουτε 1 αξιολογο πολιτικο ικανό να υποστηριξει σθεναρα τις θεσεις της χωρας και να διαθετει διπλωματια.

Παλι θα ψηφισουμε το μη χειρον βελτιστον ή δεν θα ψηφίσουμε καθολου.
Αυτοι που απεχουν δεν ειναι οι χειροτεροι οπως λεει καποιος φιλος απο πανω, εγω θα μιλησω για τον εαυτο μου, δεν βλεπω ουτε 1 ικανο και αξιο. Γιατι λοιπον θα πρεπει να βοηθησω καποιον μετριο ή λίγο?? Καποιον που πιθανον να μην βοηθαει την Ελλάδα αλλα τα συμφέροντα??

aroutis
20-02-12, 00:49
4 ψήφους ΝΔ... ομολογω εντυπωσιάζομαι.

Zus
20-02-12, 00:54
Γιατι λοιπον θα πρεπει να βοηθησω καποιον μετριο ή λίγο?? Καποιον που πιθανον να μην βοηθαει την Ελλάδα αλλα τα συμφέροντα??

Γιατί έτσι βοηθάς αυτόν που αποδεδειγμένα είναι ανίκανος, δεν βοηθάει την Ελλάδα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα??

Verde
20-02-12, 00:59
Γιατί έτσι βοηθάς αυτόν που αποδεδειγμένα είναι ανίκανος, δεν βοηθάει την Ελλάδα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα??

Οπως ειπα παραπανω δεν βλεπω κανενα ικανο!
Αρα τους θεωρω ολους ανικανους.
Συνεπως μην ψηφιζοντας κανενα τους βοηθαω ολους... τους ανικανους!:p

Zus
20-02-12, 01:02
Συνεπως μην ψηφιζοντας κανενα τους βοηθαω ολους... τους ανικανους!:p

Δεν βοηθάς εμένα όμως.

MNP-10
20-02-12, 02:22

Ενταξει, υπαρχουν και μνημονιο-φαν (εδω ειχαμε 15 "ναι σε ολα" στο αλλο). Παντως τα πασοκοboys πλεον ντρεπονται να δηλωσουν ΠΑΣΟΚ :p

flamelab
20-02-12, 02:29
Ενταξει, υπαρχουν και μνημονιο-φαν (εδω ειχαμε 15 "ναι σε ολα" στο αλλο). Παντως τα πασοκοboys πλεον ντρεπονται να δηλωσουν ΠΑΣΟΚ :p

Φανταζόμουν ότι πλεον της μοδός είναι η Δημοκρατική Αριστερά, αλλα δεν βλέπω εδώ κατι τετοιο .... :p

Rebel Scum
20-02-12, 02:30
Χωρίς να θέλω να κατακρίνω το Burning που ξεκίνησε το νήμα έχω την εντύπωση πως εξελίσσεται το νήμα σε ποιος είναι "δικομματιστής" και ποιος όχι και μάλιστα θεωρούμε δεδομένο ότι κρύβονται κιόλας (οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

Ας μην πέφτουμε στην παγίδα του "πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων" από την ανάποδη αυτή τη φορά...

ΥΓ. Εδώ δεν είχαμε βγάλει στο παρελθόν το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση; :p
ΥΓ2. Δεν θα ψηφίζω προς το παρόν γιατί παρότι έχω αποκλείσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το χέρι μου δεν πάει σε αριστερό κόμμα. Οπότε αναμένω αν μέχρι τις εκλογές μου κεντρίσει κάποιο κόμμα το ενδιαφέρον αλλιώς το "δεν ψηφίζω" γίνεται πιθανό (ξέρω ξέρω δεν είναι λύση).

DSLaManiaC
20-02-12, 02:51
Έχουμε το 1ο ΠΑΣΟΚ :cool: :p

firegarden
20-02-12, 03:12
Ο Σαμαρας τοσα χρονια ζηταει εκλογες για να σωσει τη χωρα και να μπορεσει να διαπραγματευτει ο ιδιος πιο σκληρα με τους δανειστες. Ομως ενω μπορουσε να εχει προκαλεσει εκλογες με την παραιτηση 60 βουλευτων του, οχι μονο δεν το εκανε αλλα βρεθηκε να συγκυβερνει μαζι με το Πασοκ και να ψηφιζει τα ιδια μετρα "γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα,δε μπορει να κανει αλλιως" οπως ανεφερε στη βουλη την προηγουμενη Κυριακη.

Δε νομιζω οτι θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι αν γινει ο Σαμαρας πρωθυπουργος μετα τις εκλογες, θα συνεχισει την ιδια πολιτικη με το Πασοκ γιατι θα προφασιστει οτι το Πασοκ εφερε τα πραγματα σε τετοιο σημειο που δεν υπαρχει αλλος δρομος.

Να υπενθυμισω σε αυτους που θελουν να ψηφισουν Δημοκρατικη αριστερα, οτι μεχρι πριν λιγους μηνες ο Κουβελης επιθυμουσε να συνεργαστει με το Πασοκ μετα τις εκλογες. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/95515/thetikos-se-synergasia-me-to-pasok-o-fotis-koyvelis

Να συνεργαστει με το Πασοκ του λεφτα υπαρχουν, του ΔΝΤ και του μνημονιου, του νομου περι ευθυνης υπουργων, των δακρυγονων και του ξυλου των πολιτων, το Πασοκ που αυξησε το δημοσιο χρεος διοριζοντας αλογιστα οποιον ηταν μελος του κομματος, το Πασοκ της μιζας και της ρεμουλας.

Ο Κουβελης ειναι ενας πολιτικος ζητιανος, που παρακαλαει να αναλαβει ενα υπουργειο ή να γινει Προεδρος της Δημοκρατιας αργοτερα. Οσοι θελουν να τον ψηφισουν, ας γνωριζουν οτι μετα τις εκλογες, θα δειξει ποιος πραγματικα ειναι.

Απο την αλλη πλευρα,η Αλεκα της ανευθυνοτητας συνεχιζει να μη βαζει λιγο νερο στο ιδεολογικο της κρασι και να απορριπτει τη συνεργασια με αλλα κομματα της Αριστερας.
Ο κοσμος πεθαινει απο την πεινα και το κρυο και η Αλεκα συνεχιζει να ακολουθει τον ευκολο δρομο του "οχι σε ολα", ο οποιος τοσα χρονια εξυπηρετουσε τον δικομματισμο.
Αυτος ο ιδεολογικος ελιτισμος πλεον εχει κοστος σε ανθρωπινες ζωες αλλα η συνενοχη Παπαρηγα ποσως ενδιαφερεται.

Κατα τη γνωμη μου αν δεν κανει κομμα ο Καζακης, ο Τσιπρας παρουσιαζεται ως η μονη λυση για ψηφο αλλα χωρις βεβαια να αποτελει ιδανικη λυση. Οι θεσεις του Συριζα πχ για τους μεταναστες ειναι περισσοτερο ουτοπικες, παρα ρεαλιστικες. Απο την αλλη πλευρα , οφειλω να αναγνωρισω οτι ο Τσιπρας ειναι πιθανοτατα ο μονος που κανει (εστω και λιγη, πραγματικη ομως) αντιπολιτευση αυτη τη στιγμη στη Βουλη.
Πειτε με μικροπρεπη αλλα ειλικρινα οταν βλεπω ποσο εκνευριζει τον Παγκαλο και το Βενιζελο, πραγματικα το απολαμβανω.

Αυτες οι εκλογες , οποτε ερθουν και ΑΝ ερθουν, ειναι ισως οι σημαντικοτερες στη νεοτερη ιστορια της χωρας. Αυτη τη φορα ως λαος,πιστευω οτι δε θα πρεπει να συμφωνησουμε ποιον θα ψηφισουμε αλλα ποιους ΔΕΝ θα ψηφισουμε...

albatross
20-02-12, 03:27
H αριστερά για μένα είναι μεγάλη απογοήτευση όσο περνούν τα χρόνια. Ακόμα και την ύστατη ώρα τους είναι αδύνατον να παραβλέψουν τις διαφορές τους, και να ενωθούν σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, επειδή επι της ουσίας δε θέλουν να κυβερνήσουν. Τουλάχιστον εγώ αυτό εισπράττω.
Αν η πολιτική του μνημονίου είναι ταφόπλακα για τη χώρα, είναι πολυτέλεια η εμμονή σε ιδεολογίες που εμποδίζουν να το γίνει κάτι στην πράξη.

Burning Skies
20-02-12, 07:35
Οι χειρότεροι είναι αυτοί που θα απέχουν>άκυρο>λευκό. Καταδικαστέοι.

Οχι. Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που θα ψηφισουν δικομματισμο και Ντορα... ;)

........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 0 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αν η ψηφοφορια ηταν φανερη αμφιβαλλω οτι θα εμφανιζονταν να ψηφισουν.

........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Χωρίς να θέλω να κατακρίνω το Burning που ξεκίνησε το νήμα έχω την εντύπωση πως εξελίσσεται το νήμα σε ποιος είναι "δικομματιστής" και ποιος όχι και μάλιστα θεωρούμε δεδομένο ότι κρύβονται κιόλας (οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

Ας μην πέφτουμε στην παγίδα του "πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων" από την ανάποδη αυτή τη φορά...

ΥΓ. Εδώ δεν είχαμε βγάλει στο παρελθόν το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση; :p
ΥΓ2. Δεν θα ψηφίζω προς το παρόν γιατί παρότι έχω αποκλείσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το χέρι μου δεν πάει σε αριστερό κόμμα. Οπότε αναμένω αν μέχρι τις εκλογές μου κεντρίσει κάποιο κόμμα το ενδιαφέρον αλλιώς το "δεν ψηφίζω" γίνεται πιθανό (ξέρω ξέρω δεν είναι λύση).

Δεν μιλαμε για πιστοποιητικο πολιτικων φρονηματων αλλα βλακειας.
Αν δεν κρυβονται μπορουν να δηλωσουν ευθαρσως τι ψηφισαν για να μας εξηγησουν και την επιλογη τους.

opener
20-02-12, 09:39
Φανταζόμουν ότι πλεον της μοδός είναι η Δημοκρατική Αριστερά, αλλα δεν βλέπω εδώ κατι τετοιο .... :p
Και το συμπερασμα απο που το 'βγαλες; Απο τις δημοσκοπησεις;
Η ΔΑ δεν ειναι της μοδος, αλλα του σπρωξιματος.....

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_1162.html

........Auto merged post: opener πρόσθεσε 67 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

..
Δε νομιζω οτι θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι αν γινει ο Σαμαρας πρωθυπουργος μετα τις εκλογες, θα συνεχισει την ιδια πολιτικη με το Πασοκ γιατι θα προφασιστει οτι το Πασοκ εφερε τα πραγματα σε τετοιο σημειο που δεν υπαρχει αλλος δρομος.

Να υπενθυμισω σε αυτους που θελουν να ψηφισουν Δημοκρατικη αριστερα, οτι μεχρι πριν λιγους μηνες ο Κουβελης επιθυμουσε να συνεργαστει με το Πασοκ μετα τις εκλογες. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/95515/thetikos-se-synergasia-me-to-pasok-o-fotis-koyvelis

Να συνεργαστει με το Πασοκ του λεφτα υπαρχουν, του ΔΝΤ και του μνημονιου, του νομου περι ευθυνης υπουργων, των δακρυγονων και του ξυλου των πολιτων, το Πασοκ που αυξησε το δημοσιο χρεος διοριζοντας αλογιστα οποιον ηταν μελος του κομματος, το Πασοκ της μιζας και της ρεμουλας.

Ο Κουβελης ειναι ενας πολιτικος ζητιανος, που παρακαλαει να αναλαβει ενα υπουργειο ή να γινει Προεδρος της Δημοκρατιας αργοτερα. Οσοι θελουν να τον ψηφισουν, ας γνωριζουν οτι μετα τις εκλογες, θα δειξει ποιος πραγματικα ειναι.

Απο την αλλη πλευρα,η Αλεκα της ανευθυνοτητας συνεχιζει να μη βαζει λιγο νερο στο ιδεολογικο της κρασι και να απορριπτει τη συνεργασια με αλλα κομματα της Αριστερας.
Ο κοσμος πεθαινει απο την πεινα και το κρυο και η Αλεκα συνεχιζει να ακολουθει τον ευκολο δρομο του "οχι σε ολα", ο οποιος τοσα χρονια εξυπηρετουσε τον δικομματισμο.
Αυτος ο ιδεολογικος ελιτισμος πλεον εχει κοστος σε ανθρωπινες ζωες αλλα η συνενοχη Παπαρηγα ποσως ενδιαφερεται.

..., ο Τσιπρας παρουσιαζεται ως η μονη λυση για ψηφο αλλα χωρις βεβαια να αποτελει ιδανικη λυση. Οι θεσεις του Συριζα πχ για τους μεταναστες ειναι περισσοτερο ουτοπικες, παρα ρεαλιστικες. Απο την αλλη πλευρα , οφειλω να αναγνωρισω οτι ο Τσιπρας ειναι πιθανοτατα ο μονος που κανει (εστω και λιγη, πραγματικη ομως) αντιπολιτευση αυτη τη στιγμη στη Βουλη.
...
Κατ' εμε, ορθοτατη η αναλυση του firegarden. :oneup:
Μια παρατηρηση μονο:"Ο Σαμαρας, ο Κουβελης, η Αλεκα, ο Τσιπρας"

Ασε τον κωλοτουμπα, ο Πασοκος ομως γιατι απουσιαζει απο την αναλυση;

Dimos35
20-02-12, 09:42
Ψήφισα άλλο κόμμα, αφού δεν είδα την επιλογή του κόμματος των πειρατών. :)

yiapap
20-02-12, 11:33
Ότι είναι κοντά στο 3%.
Αυτή τη στιγμή Οικολόγους Πράσινους.

duende
20-02-12, 13:42
ρε παιδια εγω τα βλεπω ως εξης, ευχομαι να ειμαι υπερβολικος...

-χοντρα-χοντρα καπου εναμιση μυριο πρεπει να ειναι οι δημοσιοι με τις γυναικες/αντρες/αδερφια τους κλπ που θελουν να παραμεινουν εκει που ειναι η να βολεψουν κανεναν ακομα. αυτοι η πασοκ θα ψηφισουν η νδ
-μετα εχεις τους ταριφες,φαρμακοποιους,συμβολαιογραφους,δικηγορους,φορτηγατζηδε ς και ολους εκεινους τελος παντων που θελουν να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν. να'ναι κανα μυριο ολοι αυτοι και το σοι τους?παλι νδ η πασοκ (ποιος αλλος θα τους ταξει)
-μετα εχουμε στρατιωτικους, το σοι τους, τους συγχωριανους γλυφτες των βουλευων, τις βαμμενες γιαγιαδες/παπουδες/μεσηλικες που ακομα ειναι κολλημενοι με το χρωμα (πρασινος/μπλε), η τους δινουν τα φακελακια σταυρωμενα και δε ρωτουν
δε ξερω ποσοι ειναι ολοι αυτοι, αλλα πρεπει να ειναι πολλοι..

βαζουμε και κανα 20-25% αποχη/λευκα/ακυρα για γαρνιτουρα

υπαρχει περιπτωση η μειοψηφια που θα μεινει να καταφερει να βγαλει κυβερνηση κατι αλλο απο νδ/πασοκ?θα μοιραστουν οι ψηφοι σε διαφορα μικρα κομματα..και δυστυχως θα ζησουμε να δουμε το σαμαρα πρωθυπουργο μαζι με τους υπολοιπους ανικανους στην εξουσια να κανουν οτι γουσταρουν ανεξελεγκτοι και τις μειοψηφιες της βουλης να κανουν αντιπολιτευση του κ..λου ως συνηθως, για σταχτη στα ματια.

και τονιζω το "ανεξελεγκτοι". δεν υπαρχει ουτε ενας που να μπορει να ελεγξει και να τιμωρησει τους 300 κοπριτες αυτη τη στιγμη για τα αισχη τους, μπορουν να τρωνε, να ταζουν και να δουλευουν το κοσμο οσο γουσταρουν.
πως θα αλλαξει η κατασταση οσο ισχυει αυτο το καθεστως?..

no_logo
20-02-12, 14:27

-χοντρα-χοντρα καπου εναμιση μυριο πρεπει να ειναι οι δημοσιοι με τις γυναικες/αντρες/αδερφια τους κλπ που θελουν να παραμεινουν εκει που ειναι η να βολεψουν κανεναν ακομα. αυτοι η πασοκ θα ψηφισουν η νδ

δεν παίζει αυτό με την καμία
Η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα θα είναι τρομακτική

-μετα εχεις τους ταριφες,φαρμακοποιους,συμβολαιογραφους,δικηγορους,φορτηγατζηδε ς και ολους εκεινους τελος παντων που θελουν να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν.

και σε αυτούς τους κλάδους υπάρχουν ανακατατάξεις
πολιτική της τρόικας είναι και σε αυτούς τους τομείς το πέρασμα της οικονομικής δραστηριότητας σε μεγαλύτερα κεφάλαια.
Στην Ελλάδα εξελίσσεται εδώ και καιρό ο θάνατος του εμποράκου, του μικρομεσαίου

Αυτό που θα γινει σε υπερθετικό βαθμό κατά την περίοδο πριν τις εκλογές θα είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και ναι πολλοί θα μασήσουν

KLG
20-02-12, 15:34
Αυτό που θα γινει σε υπερθετικό βαθμό κατά την περίοδο πριν τις εκλογές θα είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και ναι πολλοί θα μασήσουν

Ακόμα και να μην μασήσουν, κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολιτευση Καζάκη, δεν θα γίνει :p

no_logo
20-02-12, 15:39
Ακόμα και να μην μασήσουν, κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολιτευση Καζάκη, δεν θα γίνει :p

Αν πιστέψουμε την δημοσκόπηση του adslgr; :lol:

Basilhs23_
20-02-12, 16:44

-μετα εχεις τους ταριφες,φαρμακοποιους,συμβολαιογραφους,δικηγορους,φορτηγατζηδε ς και ολους εκεινους τελος παντων που θελουν να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν. να'ναι κανα μυριο ολοι αυτοι και το σοι τους?παλι νδ η πασοκ (ποιος αλλος θα τους ταξει)
-μετα εχουμε στρατιωτικους, το σοι τους, τους συγχωριανους γλυφτες των βουλευων, τις βαμμενες γιαγιαδες/παπουδες/μεσηλικες που ακομα ειναι κολλημενοι με το χρωμα (πρασινος/μπλε), η τους δινουν τα φακελακια σταυρωμενα και δε ρωτουν
δε ξερω ποσοι ειναι ολοι αυτοι, αλλα πρεπει να ειναι πολλοι..

Δεν νομίζω οτι θα ισχύσει αυτό. Πιστεύω δε οτι τους περισσότερους ψήφους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα τους πάρουν από τους ηλικιωμένους. Από τους δημόσιους υπάλληλους σίγουρα θα πάρουν και από αυτούς ένα μέρος αλλά δεν νομίζω να είναι πολλοί, θα είναι λίγοι, έχουνε γίνει πάρα πολλές περικοπές στο δημόσιο, μιλούσα με νοσηλεύτρια γνωστή μας που από τις αναδρομικές κρατήσεις πήρε 0 ευρώ στον μισθό του Φεβρουαρίου και υπάρχουν πολλές περικοπές σε χιλιάδες άλλους ΔΥ, το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναψηφίσουν τα ίδια όλοι.

Edit:

Και θέλω να μου πεί κάποιος αν το ΕΠΑΜ θα κατέβει τελικά στις εκλογές γιατί μου είπε φίλος οτι δεν θα πάρει μέρος.

PopManiac
20-02-12, 16:49

Βάστα όμως μη δεις δεύτερο κόμμα ΔΗΜΑΡ και τρίβεις τα μάτια σου :whistle:

Basilhs23_
20-02-12, 17:09
Σε αυτές τις εκλογές θα είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν τα ποσοστά των κομμάτων, θα υπάρχουν νούμερα με πολύ μεγάλα σφάλματα (+/-). Και αυτό γιατί υπάρχουν πολύ μεγάλα ποσοστά αναποφάσιστων που θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή. Αυτοί πιστεύω θα είναι που θα κάνουν το μεγάλο μπάμ.

firegarden
20-02-12, 18:48
Ασε τον κωλοτουμπα, ο Πασοκος ομως γιατι απουσιαζει απο την αναλυση;

Θεωρησα δεδομενο οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι τοσο τελειωμενο "ιδεολογικα" (χαχα!) και πολιτικα που δεν αξιζει καν να το αναφερω ως κομμα που ενδεχεται να λαβει ικανο ποσοστο ψηφων (αν και μαλλον λογω της ηλιθιοτητας που μας διακρινει ως λαο, τελικα θα παρει).

Ανεφερα παντως οτι χαιρομαι να βλεπω τον Τσιπρα να εκνευριζει τα 2 πρασινα πολιτικα εκτρωματα, οποτε υπηρξε αναφορα στο Πασοκ....:twisted:

Ασχετο,αλλα και συναμα σχετικο ερωτημα: Την περιπτωση νοθειας την εχετε αποκλεισει;;;;
Οχι σε τετοιο βαθμο που να βγαζει ματι, αλλα αρκετη για να μπορεσει να κυβερνησει παλι το τριπτυχο: (ο διαδοχος του Δηθεν) χαζου, ο ψευτομαγκας (που κατεβαζει τις κουκουλες και θα διαπραγματευτει ΣΚΛΗΡΑ!) και ο πατριδοθρησκοκαπηλος.

Στα δυσκολα μπορει να το κανουν κουαρτετο με την προσθηκη του "αριστεριζοντος " επαίτη Κουβελη.

no_logo
20-02-12, 19:04
Ασχετο,αλλα και σχετικο ερωτημα: Την περιπτωση νοθειας την εχετε αποκλεισει;;;;

θα έχουμε νοθεία άλλου τύπου
οι παπαγάλοι των μίντια, οι τροικανοί γλύφτες σε όλες τις θέσεις θα εκβιάζουν. Θα απειλούν πως κάθε ψήφος στο τάδε ή στο δείνα κόμμα θα κάνει τον ουρανό να βρέξει αίμα, τον ήλιο να δύσει στην ανατολή, τα ψάρια να βγουν στην στεριά, οι νεκροί θα σηκωθούν από τους τάφους τους, οι εικόνες της παναγιάς θα κλαίνε αίμα, τα ποτάμια θα στερέψουν, κοκ.
Και πως όλα αυτά θα αποφευχθούν αν ψηφίσουμε μαζικά πασοκαρα-δντ, νδ-δντ, ντορούλα, κουβέλη ή άλλα μνημόνιοboys and girls

Burning Skies
20-02-12, 19:08
οι παπαγάλοι των μίντια, οι τροικανοί γλύφτες σε όλες τις θέσεις θα εκβιάζουν. Θα απειλούν πως κάθε ψήφος στο τάδε ή στο δείνα κόμμα θα κάνει τον ουρανό να βρέξει αίμα, τον ήλιο να δύσει στην ανατολή, τα ψάρια να βγουν στην στεριά, οι νεκροί θα σηκωθούν από τους τάφους τους, οι εικόνες της παναγιάς θα κλαίνε αίμα, τα ποτάμια θα στερέψουν, κοκ.
Και πως όλα αυτά θα αποφευχθούν αν ψηφίσουμε μαζικά πασοκαρα-δντ, νδ-δντ, ντορούλα, κουβέλη ή άλλα μνημόνιοboys and girls

Καλα ναι αυτο εννοειται, αλλα εγω φοβαμαι οντως και την κλασικη νοθεια που ανεφερε ο firegarden...

firegarden
20-02-12, 19:12

Αυτο ηδη γινεται αλλα ο κοσμος πλεον εχει αρχισει να αναισθητοποιειται (εως ενα βαθμο) απεναντι στην καταστροφολογια. Και επειδη με τοσα λεφτα δεν παιζουμε,θα παρουν τα μετρα τους για να το σιγουρεψουν.

Εξαλλου, ποιος πιστευει πλεον οτι ζει σε μια ευνομουμενη και δημοκρατικη χωρα;;;

no_logo
20-02-12, 19:14
Καλα ναι αυτο εννοειται, αλλα εγω φοβαμαι οντως και την κλασικη νοθεια που ανεφερε ο firegarden...

Δύσκολο
Θα πρέπει να παρακαμφθούν εφορευτικές επιτροπές και εκλογικοί αντιπρόσωποι κομμάτων.
Κοίτα πλέον όλοι έχουμε ευθύνες. Και αυτός που θα βαρεθεί να κουνήσει τον πισινό του και να πάει εφορευτική επιτροπή και ο όποιος είναι μέλος / οπαδός του Χ ή Ψ αντιμνημονιακού κόμματος και δεν πάει εκλογικός αντιπρόσωπος για να διαφυλάξουν την διαδικασία

firegarden
20-02-12, 19:15
Και αυτός που θα βαρεθεί να κουνήσει τον πισινό του και να πάει εφορευτική επιτροπή και ο όποιος είναι μέλος / οπαδός του Χ ή Ψ αντιμνημονιακού κόμματος και δεν πάει εκλογικός αντιπρόσωπος για να διαφυλάξουν την διαδικασία

:respekt:

Σωστοτατος!

no_logo
20-02-12, 19:15
Αυτο ηδη γινεται αλλα ο κοσμος πλεον εχει αρχισει να αναισθητοποιειται (εως ενα βαθμο) απεναντι στην καταστροφολογια. Και επειδη με τοσα λεφτα δεν παιζουμε,θα παρουν τα μετρα τους για να το σιγουρεψουν.

Εξαλλου, ποιος πιστευει πλεον οτι ζει σε μια ευνομουμενη και δημοκρατικη χωρα;;;

Αν και όταν γίνουν εκλογές αυτά τα φαινόμενα κατατρομοκράτησης θα ενταθούν

yiapap
20-02-12, 20:24
Εγώ πάλι δε φοβάμαι την κλασσική νοθεία.
Φοβάμαι περισσότερο, εκτός της προπαγάνδας που εννοείται θα πέσει, την αδιαφορία του αγανακτισμένου πιτσιρικά που δεν θα πάει να ψηφίσει σε αντίθεση με τον παππού του και φυσικά τον τυπικό Έλληνα που επί 4 χρόνια επαναστατεί και μετά ψηφίζει γαλαζοπράσινα.
Ειλικρινά, άσχετα τι λένε σήμερα οι δημοσκοπήσεις, θα εκπλαγώ πολύ θετικά αν ΠΑΣΟΚ+ΝΔ πιάσουν κάτω από 50-60%.

<edit>
Και κάτι ακόμη... Να είστε σίγουροι ότι αν οι εκλογές δεν γίνουν άμεσα (πριν τον Ιούνιο) θα είναι ΟΛΟΙ αντιμνημονιακοί. Όχι επί της ουσίας αλλά επί του πως εφαρμόστηκαν τα μνημόνια. Που θα έπρεπε να τα διαπραγματευτούμε. Που θα έπρεπε να δώσουμε αλλού το βάρος. Που αν και θα παραλάβουμε χάος εμείς θα τους τρίξουμε τα δόντια. ΟΛΟΙ!

wizi
20-02-12, 20:26
Να πω και εγώ.Στην αρχή ήμουνα με τον Καρατζαφέρι αλλά μετά τις απίστευτες κωλοτούμπες του το γύρισα στην αριστερά.Και εκεί πάλι γίνεται χαμός.

Το ΚΚΕ διαφωνεί σε όλα και γενικά δεν ξέρει τί του γίνεται.
Ο Κουβέλης είναι ο σκουπιδιάρης των κομμάτων.Όποιους διώχνουν τους παίρνει αυτός μπας και κερδίσει καμιά ψήφο αλλά πιστεύω πως είναι λαμόγιο και όπως είπαν και άλλοι αμα γίνει κυβέρνηση θα είναι τα ίδια σκατά αφού θα έχει μαζέψει όλη την σαβούρα των δήθε αντιμνημονιακών που μόλις είδαν στις δημοσκοπήσεις ότι δεν βγαίνουν, έτρεξαν να πάνε στον Κουβέλη που βγάζει ποσοστά για να συνεχίσουν το φαγοπότι.
Τον Τσίπρα μόνο βλέπω είναι δυναμικός και κάτι κάνει οπότε μάλλον αυτός θα πάρει την ψήφο μου.Είναι και νέος ίσως να είναι καλύτερος.

Όμως ρε γαμώτο γιατί πάντα πρέπει να υπάρχουν τόσο μεγάλα ποσοστά αποχής;Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι βοηθούνε τα λαμόγια να ξαναβγούνε.Έλεος, τί είναι να πάνε να ρίξουν μια ψήφο έστω και σε μικρό κόμμα;Έτσι έγινε και το 2009 που έιχε τεράστια αποχή και τώρα μας πάνε μαμώντας.

hemlock
20-02-12, 20:33
Εγώ πάλι δε φοβάμαι την κλασσική νοθεία.
Φοβάμαι περισσότερο, εκτός της προπαγάνδας που εννοείται θα πέσει, την αδιαφορία του αγανακτισμένου πιτσιρικά που δεν θα πάει να ψηφίσει σε αντίθεση με τον παππού του και φυσικά τον τυπικό Έλληνα που επί 4 χρόνια επαναστατεί και μετά ψηφίζει γαλαζοπράσινα.
Ειλικρινά, άσχετα τι λένε σήμερα οι δημοσκοπήσεις, θα εκπλαγώ πολύ θετικά αν ΠΑΣΟΚ+ΝΔ πιάσουν κάτω από 50-60%.
Το ευτυχές θα είναι να ΜΗΝ θέλουν να κρατήθουν με νύχια και με δόντια στην εξουσία και απλά να την παραδώσουν στον επόμενο...;)

aroutis
20-02-12, 20:57
Συνεπως μην ψηφιζοντας κανενα τους βοηθαω ολους... τους ανικανους!:pMη ψηφίζοντας κανένα ψηφίζοντας το πρώτο σε ψήφους κόμμα.

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Η ΔΗΜΑΡ ειναι το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα... :whistle:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........

H αριστερά για μένα είναι μεγάλη απογοήτευση όσο περνούν τα χρόνια. Ακόμα και την ύστατη ώρα τους είναι αδύνατον να παραβλέψουν τις διαφορές τους, και να ενωθούν σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, επειδή επι της ουσίας δε θέλουν να κυβερνήσουν. Τουλάχιστον εγώ αυτό εισπράττω.
Αν η πολιτική του μνημονίου είναι ταφόπλακα για τη χώρα, είναι πολυτέλεια η εμμονή σε ιδεολογίες που εμποδίζουν να το γίνει κάτι στην πράξη.

Ενώ η ΔΕΞΙΑ στέκεται, αγέρωχη και βράχος στις θέσεις της... Καρατζαφέρης και Σαμαράς, στυλοβάτες αυτού που λέμε ΔΕΞΙΑ. ΟΦΑ του κερατά ομως.. :lol:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Οχι. Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που θα ψηφισουν δικομματισμο και Ντορα... ;)Σε αυτους συγκαταλέγονται μέσω της αποχής τους και της εκλογικής τους συμπεριφοράς, οι "ακυρομαυροι" και οι μη συμμετέχοντες. Ειπαμε, δεν επιτρέπεται σε αυτές τις εκλογές αυτή η συμπριφορά. Στύψιμο στο κεφαλάκι, και επιλογή. Ευκολο ειναι, ακόμα και για αυτούς που ως τώρα προτιμούσαν παραλίες και κλαμπάκια.

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 5 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........

-χοντρα-χοντρα καπου εναμιση μυριο πρεπει να ειναι οι δημοσιοι με τις γυναικες/αντρες/αδερφια τους κλπ που θελουν να παραμεινουν εκει που ειναι η να βολεψουν κανεναν ακομα. αυτοι η πασοκ θα ψηφισουν η νδΑκυρο.. αυτοί ειναι και που έχουν μαυρίσει ήδη τον δικομματισμό γιατί κατάλαβαν οτι τα πάρτυ τελειώσαν.

-μετα εχεις τους ταριφες,φαρμακοποιους,συμβολαιογραφους,δικηγορους,φορτηγατζηδε ς και ολους εκεινους τελος παντων που θελουν να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν. να'ναι κανα μυριο ολοι αυτοι και το σοι τους?παλι νδ η πασοκ (ποιος αλλος θα τους ταξει)Read up..μια από τα ίδια.

δε ξερω ποσοι ειναι ολοι αυτοι, αλλα πρεπει να ειναι πολλοι..Αυτοί ειναι που ακόμα ψηφίζουν γαλαζοπράσινους, τα αίτια αδιευκρίνιστα.. υποθέτω βιολογικά πάντως, γιατί λογική δεν παίζει αν σκεφτεί κανείς το hard core sex στις συντάξεις και παροχές...

βαζουμε και κανα 20-25% αποχη/λευκα/ακυρα για γαρνιτουραΜη πας και στοίχημα, ο κόσμος έχει τσατιστεί, λογικά θα πέσει.

υπαρχει περιπτωση η μειοψηφια που θα μεινει να καταφερει να βγαλει κυβερνηση κατι αλλο απο νδ/πασοκ?θα μοιραστουν οι ψηφοι σε διαφορα μικρα κομματα..και δυστυχως θα ζησουμε να δουμε το σαμαρα πρωθυπουργο μαζι με τους υπολοιπους ανικανους στην εξουσια να κανουν οτι γουσταρουν ανεξελεγκτοι και τις μειοψηφιες της βουλης να κανουν αντιπολιτευση του κ..λου ως συνηθως, για σταχτη στα ματια.Οι παραδοχές σου ειναι λανθασμένες. Λογικά ο δικομματισμός , ειδικά και με τα μέτρα που έρχονται θα πέσει στο 10-20%, με πολλά κόμματα να εισέρχονται στη βουλή. Με αυτό το δεδομένο , θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα που μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί.

και τονιζω το "ανεξελεγκτοι". δεν υπαρχει ουτε ενας που να μπορει να ελεγξει και να τιμωρησει τους 300 κοπριτες αυτη τη στιγμη για τα αισχη τους, μπορουν να τρωνε, να ταζουν και να δουλευουν το κοσμο οσο γουσταρουν.
πως θα αλλαξει η κατασταση οσο ισχυει αυτο το καθεστως?..Nα θυμίσω ότι η νέα βουλή δυναται να είναι αναθεωρητική..

@ ADSLgr.com All rights reserved.