Επιστροφή στο Forum : Laptop αγορα
Σκεφτομαι να παρω αυτο εδω.Τι γνωμη εχετε για τον AMD?
http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L755D-21T-PSK36E-003002GE.htm
OrderlordTank
12-03-12, 15:08
Για τα λεφτα του ειναι αστερι.Ελαχιστα πιο αδυναμος ο 3400m απο τον i5 επειδη ειναι χρονισμενος τοσο χαμηλα (1,4ghz).Για να καταλαβεις με undervolt τον εχω στα 2,35ghz για συνεχη χρηση.O συνδιασμος των δυο ati (apu+gpu) φερνει καλυτερες επιδοσεις απο nvidia 525m.
Απο θερμοκρασιες?Ο amd εχει θεμα?
OrderlordTank
12-03-12, 15:42
Στις συγκεκριμενες ταχυτητες (1,4ghz) σιγουρα οχι.Αλλα ακομα και στα 2,35ghz που τον τρεχω εγω,παλι δεν εχει προβλημα αφου λογω undervolting βγαζει την ιδια η και μικροτερη 8ερμοκρασια.
lupus_Hegemonia
12-03-12, 16:06
Στις συγκεκριμενες ταχυτητες (1,4ghz) σιγουρα οχι.Αλλα ακομα και στα 2,35ghz που τον τρεχω εγω,παλι δεν εχει προβλημα αφου λογω undervolting βγαζει την ιδια η και μικροτερη 8ερμοκρασια.
Αυτό το "undervolting", μπορείς να μου το εξηγήσεις (μέσω ΡΜ αν θες) για να το κάνω (αν χρειάζεται), διότι αυτός ο οδηγός που υπάρχει στο φόρουμ εδώ, με μπερδεύει αντί να με διευκολύνει;
OrderlordTank
12-03-12, 16:28
Δυστυχως δεν μπορω να στο εξηγησω πιο ευκολα.Κι εγω με τον συγκεκριμενο οδηγο ξεκινησα... :P
lupus_Hegemonia
12-03-12, 21:05
Δυστυχως δεν μπορω να στο εξηγησω πιο ευκολα.Κι εγω με τον συγκεκριμενο οδηγο ξεκινησα... :P
Kαι βλέπεις όντως αποτέλεσμα στις θερμοκρασίες (εννοώ, σημαντική διαφορά);
OrderlordTank
13-03-12, 02:21
Εξαρταται σε normal καταστασεις η διαφορα ειναι μολις 2-3 βα8μοι.Σε 100% load ομως η διαφορα ειναι οντως σημαντικη 7-8.Γενικα οι παραγοντες που παιζουν ρολο ειναι πολλοι κι αλλαζουν απο laptop σε laptop κι απο cpu σε cpu.Σε κα8ε περιπτωση μην περιμενεις και τεραστιες διαφορες ενω η διαδικασια απαιτει μπολικο χρονο για να εισαι σιγουρος (εμενα μου πηρε 2 μεσημερια απο ενα σ/κ).
lupus_Hegemonia
13-03-12, 20:14
Άστο, τότε.
Και μόνο η διαδικασία που παίρνει τόσο, δεν θα κάτσω να την κάνω.
Εμενα μου το undervolting μου πηρε κανα 4 ωρο και πιο πολυ τα τεστ παιρνουν ωρα που εισαι στο περιμενε.
Παντως απο τοτε το λαπτοπ μου ειναι κρυο, κυριολεκτικα. Λες και ειναι σβηστο και αθορυβο 100%. Και ειναι και 3 ετιας!!
αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο lenovo z575 (http://www.skroutz.gr/s/412984/Lenovo-IdeaPad-Z575A-A6-3400M-6GB-750GB.html?keyphrase=lenovo+z575)
Δεν ξέρω ρε παιδιά πιστεύω ότι το PLAISIO έχει γίνει λίγο το service αδιάφορο αλλά από την άλλη σου δίνει Δυο χρόνια εγγύηση
Της αντιπροσωπειας ειναι τα 2 χρονια εγγυηση.
Ασχετα οτι μπορεις να το πας και στο Πλαισιο, αν το εχεις αγορασει απο εκει, λογω του οτι ειναι εξουσιοδοτημενο service.
@ ADSLgr.com All rights reserved.