Επιστροφή στο Forum : Εγγύηση... σε ασύρματο τηλέφωνο
Καλησπέρα,
Αγόρασα σε μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ένα ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με 2 χρόνια εγγύηση.
Μετά από τους 3 μήνες χάλασε και τους ζήτησα να μου το αντικαταστήσουν. Αρνούνται, λέγοντας μου ότι απλά θα μου το επισκευάσουν.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Η εγγυηση δεν σημαινει οποσδηποτε αντικαταστση. Αν επισκευαζεται θα το επισκευασουν. Δωρεαν φυσικα. Μην δεχτεις να δωσεις ουτε λεπτο ακομα και για εξοδα αποστολης.
Δεν "συνηθιζεται" αλλα ειναι συμβατικη τους υποχρεωση να το επισκευασουν στα πλαισια τα χρονικα ή τα τεχνικα της εγγυησης. Ειτε λοιπον θα αναλαβουν αυτοι να το στειλουν στο service ειτε θα το πας μονος σου, εξοικονομωντας και χρονο. Αντικατασταση υφισταται μονον στα πλαισια του 10ημερου ή του DOA οταν αυτο υπαρχει ή στην περιπτωση που για καποιο λογο το προιον δεν μπορει να επισκευασθει. Τοτε θα αλλαχθει με καποιο "ισο ή και καλυτερο" οπως λεει ο νομος.
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αμεσότητα,
οι 24 μήνες εγγύησης παραμένουν ως έχουν ή ανανεώνονται εκ νέου;
Ρωτάω γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις όπου μετά από αντικατάσταση προϊόντος η εγγύηση ξεκίνησε πάλι από την αρχή. Δε ξέρω βέβαια αν αυτό προβλέπεται από το νόμο ή απλά ήταν πρωτοβουλία του καταστήματος
Ο χρονος της εγγυησης εινα συνολκια 24 μηνες. Οσες φορες και να χρειαστει επισκευη ή αντικατασταση.
Αν αντικατασταθει με νεο η εγγυηση ειναι παλι 24 μηνες. Αν επισκευασθει εντος εγγυησης, η εγγυηση συνεχιζει για την υπολοιπη διαρκεια. Αν ειναι εκτος εγγυησης και επισκευασθει, υπαρχει εγγυηση καλης λειτουργιας 6 μηνων. Για το τελευταιο μονον δεν ειμαι σιγουρος αν οι 6 μηνες ειναι στανταρ ή αν εχουν να κανουν με το ειδος του προιοντος, αλλα σιγουρα υπαρχει αυτη η "εγγυηση επισκευης".
@29gk
είτε είσαι νομικός... είτε είχες πολλά εμπειρίες στο παρελθόν..!
όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση
Νομικος δεν ειμαι, αλλα ξερω λιγο απο αγορανομικα ;)
@29gk
Επειδή το Σάββατο θα περάσω από το κατάστημα θα ήθελα να έχω και έγγραφα που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου σε περίπτωση που ακούσω "περίεργα"
Με ενδιαφέρει να μου πεις ποιος είναι ο σχετικός νόμος ή που να ψάξω για να βρω τα εξής:
- στην περιπτωση που για καποιο λογο το προιον δεν μπορει να επισκευασθει. Τοτε θα αλλαχθει με καποιο "ισο ή και καλυτερο" οπως λεει ο νομος.
- σιγουρα υπαρχει αυτη η "εγγυηση επισκευης".
@29gk
Επειδή το Σάββατο θα περάσω από το κατάστημα θα ήθελα να έχω και έγγραφα που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου σε περίπτωση που ακούσω "περίεργα"
Με ενδιαφέρει να μου πεις ποιος είναι ο σχετικός νόμος ή που να ψάξω για να βρω τα εξής:
- στην περιπτωση που για καποιο λογο το προιον δεν μπορει να επισκευασθει. Τοτε θα αλλαχθει με καποιο "ισο ή και καλυτερο" οπως λεει ο νομος.
- σιγουρα υπαρχει αυτη η "εγγυηση επισκευης".
Δεν θα εχεις προβλημα. Τουλαχιστον οχι αμεσα μιας και δεν προκειται να σου αρνηθουν την επισκευη και μαλιστα οσες φορες κι αν χρειαστει. Περισσοτερες πληροφοριες θα βρεις στην ΓΓ Καταναλωτη
http://www.efpolis.gr/el/faq-sixnes-erotiseis/826-faq-poliseis-service.html
αν και λιγο μπερδεμενες και ασχετες με την δικη σου "απλη" περιπτωση, αλλα με τους νομους να αναφερονται.
Σε περιπτωση που το προιον δεν θα μπορει να επισκευασθει, το "ισο ή καλυτερο" θα πρεπει να αντιληφθεις πως αναφερεται κυριως σε μεταχειρισμενα-επισκευασμενα και σιγουρα σε καλη κατασταση και λειτουργια.
Η δε αντικατασταση με καινουργιο και προφανως αλλο μοντελο, που ειναι ουσιαστικα και η ιδια με την εκδοση πιστωτικου για τα χρηματα που εδωσες κατα την αγορα, μπορει να τυχει εαν και μονον εαν το συγκεκριμενο μοντελο δεν πωλειται, υποστηριζεται ή και δεν υπαρχει διαθεσιμο πλεον. Μονον τοτε.
Τωρα σε οτι εχει να κανει με τις μικροσυσκευες που υπαρχουν πλεον σε πληθωρα σε ενα τυπικο συγχρονο σπιτι, το προβλημα συνηθως αρχιζει να μεγαλωνει οταν μια συσκευη επισκευαζεται συνεχως, το service ή το καταστημα δεν αρνειται την τεχνικη καλυψη και τα πλαισια της εγγυησης αλλα τυγχανει το μοντελο να ειναι προβληματικο απο την "μαμα". Εκει καταληγεις να το πεταξεις, καθως καταντα ασυμφορο το να παραμενει 3 φορες το χρονο στο service.
Και στις 3 παραπανω περιπτωσεις, θα πρεπει να υπολογιζεις και λιγο χαλαρα τα ορια, καθως ολα μπορουν να "μεταφραστουν" αναλαγα και απο τον πωλητη αλλα και απο τον καταναλωτη. Χωρουν δηλαδη και καποιες "ερμηνειες" αν και τα βασικα ειναι αυτα. Ο καταναλωτης πρεπει να εχει στα χερια του αυτο που πληρωσε και να λειτουργει, ενω ο πωλητης οφειλει να υποστηριζει το προιον του.
Η δε "εγγυηση επισκευης" ή οπως λεγεται, δεν σε αφορα μιας και εχει να κανει για το διαστημα που εχει ληξει η εγγυηση. Για παραδειγμα, εαν πηγαινες το τηλεφωνο στο service τον 23ο μηνα, θα λαμβανες αυτη την 6μηνη εγγυηση, οπου και θα καλυπτε τυχον προβληματα μεσα σε αυτο το διαστημα. Αυτη η εγγυηση ομως δεν σημαινει πως το "πηρα σημερα και για 6 μηνες δεν θα παθει τιποτα" καθως μπορει να προκυψει ανετα το ιδιο ή καποιο αλλο προβλημα την επομενη κιολας μερα. Ειναι δηλαδη περισοοτερο μια νομικη αποδοχη της συμβατικης υποχρεωσης επισκευης και οχι μια τεχνικη υποσχεση καλης λειτουργιας.
είμαι σίγουρος ότι η απάντηση σου θα φανεί χρήσιμη σε αρκετούς.
Να'σαι καλά!
Αναφέρεις κάποια στιγμή ότι αν το προϊόν δε μπορεί να επισκευασθεί θα αντικατασταθεί με ίσο ή καλύτερο αλλά επισκευασμένο ή μεταχειρισμένο.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξες από κάποιο νόμο;
Σε ρωτάω γιατί στο ΦΕΚ που σου επισυνάπτω, στην 1η σελίδα, το άρθρο 537 {2η παράγραφος} και άρθρο 540 {1η παράγραφος} φαίνεται ότι αν το προιον παρουσιάσει πρόβλημα, όπως το δικό μου, μπορεί ο αγοραστής να ζητήσει αντικατάσταση.
Αντικατασταση με ισο ή καλυτερο σημαινει, με ενα αλλο ασυρματο τηλεφωνο, ιδιων ή περισσοτερων δυνατοτητων και χαρακτηριστικων. Αρα μπορει να σου δωθει ενα ιδιο μοντελο, με χρηση 3, 2, 1 μηνος ή και καινουργιο, αναλογα τι εχουν διαθεσιμο, με ιδια ή και καλυτερη γενικη κατασταση. Σιγουρα δεν υπαρχει υποχρεωση αντικαταστασης μετα απο 3 μηνες χρησης και μαλιστα οταν υπαρχει η δυνατοτητα επισκευης.
Η παραγραφος που αναφερεις μιλα για "πραγματικο ελαττωμα ή ελλειψεις" κατα την παραδοση στον καταναλωτη κι οχι για κατι που χαλασε μετα απο χρηση. Αν δηλαδη μετα απο 3 μηνες διαπιστωνες πως το κομματι που πηρες ειχε ενα πληκτρο λιγοτερο, ειχες καθε δικαιωμα αντικαταστασης, ομως οταν και παλι μετα απο 3 μηνες ενα πληκτρο κολλουσε, τοτε δικαιουσε επισκευη εντος της εγγυησης. Εαν ομως το πληκτρο το εσπαγες, και η ζημια ηταν εμφανως και αποδεδειγμενα απο κακη χρηση, τοτε δεν δικαιουσε απολυτως τιποτα.
Αντικατασταση με ισο ή καλυτερο σημαινει, με ενα αλλο ασυρματο τηλεφωνο, ιδιων ή περισσοτερων δυνατοτητων και χαρακτηριστικων. Αρα μπορει να σου δωθει ενα ιδιο μοντελο, με χρηση 3, 2, 1 μηνος ή και καινουργιο
1παντα αναρωτιωμουν αυτα τα ελαφρως μεταχειρισμενα μοντελα με τα οποια αντικαθιστουν τα ελαττωματικα, που τα βρισκουν?
2 αν καταλαβα απο τη συζητηση εαν στο αντικαταστησουν με νεο μοντελο τοτε ο χρονος εγγυησης ανανεωνεται δηλαδη ξεκινα να μετρα παλι απο την μερα αντικαταστασης,σωστα?
ΥΓ Παντως φιλε AMATEUR καλο ειναι να μας πεις πως θα σου 'φερθουν' στο καταστημα και αν προκυψει προβλημα γιατι οχι να μας πεις και ποιο ειναι. Εχω κουραστει και πλεον δειχνω μηδενικη ανοχη στο αγενες και αντιεπαγγελματικο προσωπο που δειχνουν καποιες επιχειρησεις μετα την πωληση του προιοντος.
1παντα αναρωτιωμουν αυτα τα ελαφρως μεταχειρισμενα μοντελα με τα οποια αντικαθιστουν τα ελαττωματικα, που τα βρισκουν?
Καποια συσκευη ειχε χαλασει και για καποιο λογο, παρεμεινε στο service αφου επισκευαστηκε. ΠΑραδινοντας εσυ την δικη σου χαλασμενη για συσκευη, αν διαπιστωθει πως χρειαζεται ενα ανταλλακτικο που θα παραλαβουν σε 3 μηνες απο σημερα, δεν θα σε αργοπορησουν τοσο πολυ, εχουν και αγορανομικο κωλυμα, αρα θα σου δωσουν την επισκευασμενη που εχουν ηδη στοκ.
2 αν καταλαβα απο τη συζητηση εαν στο αντικαταστησουν με νεο μοντελο τοτε ο χρονος εγγυησης ανανεωνεται δηλαδη ξεκινα να μετρα παλι απο την μερα αντικαταστασης,σωστα?
Αν αντικατασταθει με νεο η εγγυηση ειναι παλι 24 μηνες. Αν επισκευασθει εντος εγγυησης, η εγγυηση συνεχιζει για την υπολοιπη διαρκεια. Αν ειναι εκτος εγγυησης και επισκευασθει, υπαρχει εγγυηση καλης λειτουργιας 6 μηνων. Για το τελευταιο μονον δεν ειμαι σιγουρος αν οι 6 μηνες ειναι στανταρ ή αν εχουν να κανουν με το ειδος του προιοντος, αλλα σιγουρα υπαρχει αυτη η "εγγυηση επισκευης".
ευχαριστω 29gk. το κατεχεις το θεμα, καλο ειναι να γνωριζει ο κοσμος (κατι που δυστυχως λιγοι ξερουν) οτι οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη που πωλειται εντος Ε.Ε. εχει 2ετη εγγυηση. Αυτο το λεω γιατι εχω ακουσει καποιες επιχειρησεις να λενε 1 ετος εγγυηση και απλα γελαω..
Σήμερα μου αντικατέστησαν το ελαττωματικό τηλέφωνο με καινούριο και θα αναφέρω το πλήρες ιστορικό γιατί πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε αρκετούς
@ jmk5
επειδή και εγώ έχω κουραστεί να χάνω χρόνο και χρήμα με "επαγγελματίες" που εκμεταλλεύονται την άγνοια των δικαιωμάτων, έκανα το εξής:
έκανα ασφάλιση Νομικής Προστασίας, ένας ξάδερφος μου που ασχολείται με βοήθησε στη σωστή επιλογή προγράμματος, επικοινώνησα με την ασφαλιστική, τους περιέγραψα την κατάσταση και τους ζήτησα τη σχετική νομοθεσία.
το αποτέλεσμα ήταν να μου στείλουν το σχετικό νόμο, και ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν κάποιο αγαθό εμφανίσει ελάττωμα μέσα στους πρώτους 6 μήνες , θεωρείται ότι υπήρχε κατά την αγορά και ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει αντικατάσταση με καινούριο.
έχοντας λοιπόν αυτή τη γνώση, κάλεσα στο κατάστημα και τους ζήτησα αντικατάσταση. άρχισαν τις δικαιολογίες, ότι δε θα το αντικαταστήσουν και ότι μόνο επισκευή προβλέπεται... έκανα λοιπόν ότι μου πρότεινε ο δικηγόρος της ασφαλιστικής: ζήτησα τον υπεύθυνο του service και του έστειλα γραπτώς το αίτημα μου μαζί με τον σχετικό νόμο, ζητώντας τους να με ενημερώσουν για τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν για να μου αντικαταστήσουν το τηλέφωνο
Με πήρανε τηλέφωνο, την επόμενη μέρα για να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί το αίτημα μου και να περάσω όποτε θέλω για να παραλάβω το καινούριο...
@29gk
το ίδιο μου είπε και ο δικηγόρος: ότι βάσει νόμου, από τη στιγμή που θα γίνει αντικατάσταση η εγγύηση ξεκινάει πάλι από την αρχή.
Σήμερα μου αντικατέστησαν το ελαττωματικό τηλέφωνο με καινούριο και θα αναφέρω το πλήρες ιστορικό γιατί πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε αρκετούς
@ jmk5
επειδή και εγώ έχω κουραστεί να χάνω χρόνο και χρήμα με "επαγγελματίες" που εκμεταλλεύονται την άγνοια των δικαιωμάτων, έκανα το εξής:
έκανα ασφάλιση Νομικής Προστασίας, ένας ξάδερφος μου που ασχολείται με βοήθησε στη σωστή επιλογή προγράμματος, επικοινώνησα με την ασφαλιστική, τους περιέγραψα την κατάσταση και τους ζήτησα τη σχετική νομοθεσία.
το αποτέλεσμα ήταν να μου στείλουν το σχετικό νόμο, και ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν κάποιο αγαθό εμφανίσει ελάττωμα μέσα στους πρώτους 6 μήνες , θεωρείται ότι υπήρχε κατά την αγορά και ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει αντικατάσταση με καινούριο.
έχοντας λοιπόν αυτή τη γνώση, κάλεσα στο κατάστημα και τους ζήτησα αντικατάσταση. άρχισαν τις δικαιολογίες, ότι δε θα το αντικαταστήσουν και ότι μόνο επισκευή προβλέπεται... έκανα λοιπόν ότι μου πρότεινε ο δικηγόρος της ασφαλιστικής: ζήτησα τον υπεύθυνο του service και του έστειλα γραπτώς το αίτημα μου μαζί με τον σχετικό νόμο, ζητώντας τους να με ενημερώσουν για τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν για να μου αντικαταστήσουν το τηλέφωνο
Με πήρανε τηλέφωνο, την επόμενη μέρα για να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί το αίτημα μου και να περάσω όποτε θέλω για να παραλάβω το καινούριο...
@29gk
το ίδιο μου είπε και ο δικηγόρος: ότι βάσει νόμου, από τη στιγμή που θα γίνει αντικατάσταση η εγγύηση ξεκινάει πάλι από την αρχή.
Ο νόμος που σου έστειλε η ασφαλιστική, είναι το ΦΕΚ που πόσταρες σε προηγούμενο μήνυμα ή κάποιος άλλος?
Αν είναι κάποιος άλλος ποσταρέ τον, διότι είναι καλό να τον γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι.
είναι αυτός που πόσταρα σε προηγούμενο μήνυμα και η ουσία, για την περίπτωση μου, βρίσκεται στα άρθρα 537 & 540
είναι αυτός που πόσταρα σε προηγούμενο μήνυμα και η ουσία, για την περίπτωση μου, βρίσκεται στα άρθρα 537 & 540
Ok, ευχαριστώ.
O νομος, και ειδικα τα 537 και 540 δεν υποχρεωνουν ντε και καλα σε αντικατασταση με καινουργιο ή και επιστροφη χρηματων, εαν μεσα σε 6 μηνες μια μηχανη ή συσκευη χαλασει. Δινει απλως ενα νομικο "πατημα" και επιχειρημα το οποιο και θα μπορει να χρησιμοποιηθει. Στην συγκεκριμενη περιπτωση, του ασυρματου τηλεφωνου, το καταστημα δεν θεωρησε καλο για αυτο, με ορους φθορας και φασαριας αλλα και γιατι οχι καλης εικονας ως προς τον πελατη του, το να τραβηξει μια απλη περιπτωση αξιας 50-100€ στα ορια της αντιδικιας. Και αντικατεστησε την συσκευη, την οποια αφου επισκευασθει θα την πουλησει, το ιδιο ή η αντιπροσωπεια σε καποιον αλλο, ολοκληρο ή ως ανταλλακτικα.
Προσοχη λιγο με τα 537, 540 καθως ο καθενας και απο την πλευρα που βρισκεται τεινει να τα μεταφραζει κατα το δοκουν. Ολα ομως ειναι σχετικα, καθως και ο τιτλος του 537 αναφερεται σε "ελλειψεις" και μονον. Ετσι σε καποια αλλη περιπτωση, ενα αλλο καταστημα, για ενα αλλο προιον ή και με εναν αλλο πελατη, η εξελιξη μπορει να ειναι διαφορετικη.
@ ADSLgr.com All rights reserved.