Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με utorrent
Καλησπερα. Εκανα seed ενα torrent εδω και μερες και σημερα που πηγα να ανοιξω to utorrent δεν υπηρχε στη λιστα! Πηγα να το ξανακατεβασω αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι το torrent υπαρχει ηδη στη λιστα και αν θελω να προσθεσω τους trackers σε αυτο. Παταω ναι αλλα και παλι δεν εμφανιζεται στη λιστα... Τι εχει γινει?
guardianhelm
17-03-12, 16:07
Καλησπερα. Εκανα seed ενα torrent εδω και μερες και σημερα που πηγα να ανοιξω to utorrent δεν υπηρχε στη λιστα! Πηγα να το ξανακατεβασω αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι το torrent υπαρχει ηδη στη λιστα και αν θελω να προσθεσω τους trackers σε αυτο. Παταω ναι αλλα και παλι δεν εμφανιζεται στη λιστα... Τι εχει γινει?
Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μάλλον έχεις επιλέξει να μην εμφανίζονται όλα τα torrents στη λίστα.
Αριστερά φαίνεται το sidebar; Αν όχι πάτα F7.
Μετά επίλεξε την πρώτη επιλογή αριστερά, που γράφει torrents (επισυνάπτω screenshot για να καταλάβεις τι εννοώ)
Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Εχω επιλεξει να φαινονται ολα τα torrents αλλα ενω λεει οτι εχω 6 φαινονται τα 5!! Τσεκαρα και τις αλλες καρτελες απο το sidebar αλλα και παλι βλεπω μονο αυτα τα 5...:hmm:
guardianhelm
17-03-12, 19:35
Φαίνεται να έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε αυτό (http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=632670#p632670) αν θες.
Φαίνεται να έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε αυτό (http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=632670#p632670) αν θες.
Ναι οντως.. Απ οτι καταλαβαινω η λυση ειναι να σβησω τα αρχεια .torrent και να τα ξανακατεβασω?
guardianhelm
17-03-12, 21:10
Απ οτι καταλαβαινω η λυση ειναι να σβησω τα αρχεια .torrent και να τα ξανακατεβασω?
Περίπου. Στο λινκ λέει να συνδεθείς απομακρυσμένα μέσω του utorrent remote (από το οποίο βλέπεις κανονικά τα torrents στη λίστα) και να τα σβήσεις από εκεί. Αν σβήσεις τα αρχεία .torrent που είναι αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σου δεν θα αλλάξει κάτι.
Ουσιαστικά τα torrents υπάρχουν ήδη, αλλά δεν εμφανίζονται στο gui.
Περίπου. Στο λινκ λέει να συνδεθείς απομακρυσμένα μέσω του utorrent remote (από το οποίο βλέπεις κανονικά τα torrents στη λίστα) και να τα σβήσεις από εκεί. Αν σβήσεις τα αρχεία .torrent που είναι αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σου δεν θα αλλάξει κάτι.
Ουσιαστικά τα torrents υπάρχουν ήδη, αλλά δεν εμφανίζονται στο gui.
Εισαι αρχηγος! Τωρα ειναι κομπλε! Σ ευχαριστω πολυ φιλε! :oneup:
Το θεμα μπορει να :lock:
@ ADSLgr.com All rights reserved.