PDA

Επιστροφή στο Forum : Tellas καί p2p. Υπάρχει πρόβλημα ;;



NIKH
06-05-04, 00:03
Κ*Α*Τ*Α*Σ*Τ*Ρ*Ο*Φ*Η

Χωρίς λόγο, μόλις συνδέσω το μουλάρι, το μόντεμ αποσυγχρονίζεται κάθε 5 λεπτά.
Αυτό συμβαίνει σήμερα όλη τήν μέρα, από το πρωΐ.

Η μόνη διαφορά ; Από σήμερα το πρωΐ είμαι στήν Τελλάς. Πρίν στήν Οτενέτ.

Το Overnet κρατάει λίγο παραπάνω, ένα τεταρτάκι πρίν τον αποσυγχρονισμό.

Φταίει η Τελλάς ; Υπάρχει άλλος με το ίδιο πρόβλημα ;

Τελλάς και p2p ....

sdikr
06-05-04, 00:07
τι modem έχεις;
δοκίμασες με κανα netlimiter ;

οταν λές αποσυχρονίζεται, βλέπεις το modem να κάνει reset (τα λαμπάκια)

NIKH
06-05-04, 00:25
Εχω ένα assus usb, καλό είναι, δέν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα. Μιά χαρά δούλευε.

Αλλά από τό πρωΐ που είμαι στην Τελλάς, όπως έγραψα, κάθε 5 λεπτά και εφ όσον τρέχει κάποιο p2p, χάνω την σύνδεση.

Εχω και Netlimiter και όλα. Αλλωστε μέχρι το πρωΐ με την Οτενέτ όλα δούλευαν ρολόϊ/

sdikr
06-05-04, 00:31
εδώ παώ πάσο!!
δεν ήξερα οτι η assus έχει modem adsl
δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις του drivers του assus;

dantouan
06-05-04, 02:01
Οντως απο ποτε η Asus εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα adsl modem;
Απο που το εχεις αγορασει;

NIKH
06-05-04, 02:17
http://www.adslgr.com/forum/thread5619.html&highlight=asus

Της ξαδέλφης που σπούδασε στο Βέλγιο. Δουλεύει εξαιρετικά, δούλευε δηλαδή ως που πήγα στήν Τελλάς. Σήμερα τό πρωΐ.

rdaniel
06-05-04, 05:46
Κ*Α*Τ*Α*Σ*Τ*Ρ*Ο*Φ*Η

Χωρίς λόγο, μόλις συνδέσω το μουλάρι, το μόντεμ αποσυγχρονίζεται κάθε 5 λεπτά.
Αυτό συμβαίνει σήμερα όλη τήν μέρα, από το πρωΐ.

Η μόνη διαφορά ; Από σήμερα το πρωΐ είμαι στήν Τελλάς. Πρίν στήν Οτενέτ.

Το Overnet κρατάει λίγο παραπάνω, ένα τεταρτάκι πρίν τον αποσυγχρονισμό.

Φταίει η Τελλάς ; Υπάρχει άλλος με το ίδιο πρόβλημα ;

Τελλάς και p2p ....

Εγώ 6 μήνες στην Tellas δεν έχω πρόβλημα με τα p2p προγράμματα, αλλά έχω Zyxel μέσω ethernet. Πάντως, κάποιες φορές έχω παρατηρήσει κάποια "προβληματάκια" σχετικά με το UPnP, το αποσύνδεσα και διορθώθηκαν. Μήπως έχεις UPnP και επηρεάζεται;

mind_warrior
06-05-04, 09:31
Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά όταν είχα Τελλάς είχα πρόβλημα στο E-Mule όταν οι συνδέσεις περνούσαν τις 300, ανεξαρτήτως router. Μήπως θα ήταν καλό να δοκιμάσεις ένα όριο, πχ 230 συνδέσεις;

ermis333
06-05-04, 14:11
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Provider με τον αποσυγχρονισμό του MODEM;

Απάντηση καμία...

Μήπως εννοείς αποσυνδέσεις...γενικά πάντως δεν πρέπει να έχετε πολλές συνδέσεις ανοιχτές γιατί το μουλάρι δεν είναι και ότι καλύτερο.

Insomniac
06-05-04, 16:27
Εγω με tellas και usb robotics adsl modem και συνεχεια ανοιχτο το dc ++ δεν εχω προβλημα. :D :D :D

EvilHawk
06-05-04, 16:35
usb robotics adsl modem

Ποιο μοντέλλο έχεις?

Insomniac
06-05-04, 17:04
usb robotics adsl modem

Ποιο μοντέλλο έχεις?

Το 9000 . :D :D :D :D

God
07-05-04, 12:31
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Provider με τον αποσυγχρονισμό του MODEM;

Απάντηση καμία...


Μου εξηγεις σε απλους ορους τοτε γιατι δεν εχω αποσυνδεσεις (ποτε μα ποτε) με την hol ενω με την τελλας ειχα τουλαχιστον 5 την εβδομαδα?

Slay
07-05-04, 13:02
Εγω με tellas και usb robotics adsl modem και συνεχεια ανοιχτο το dc ++ δεν εχω προβλημα. :D :D :D

το dc++ δεν εχει καμια σχεση με το emule , τοσο στην φιλοσοφια οσο και στον τροπο λειτουργιας, θα ελεγα χοντρικα οτι ειναι irc με ενσωματομενο fserve και search.

Ducklord
07-05-04, 13:27
1. Αποφασίστε αν θα μιλήσετε για αποσυνδέσεις ή αποσυντονίσεις μπας και πάρουμε πρέφα το τι εννοείτε βρεεεε! Μας μπλέξατε!

2. Το DC++ δεν κάνει... DOS attacks στους servers για να βρει πηγές αρχείων όπως το μουλάρι ;-)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

ermis333
07-05-04, 16:01
NIKH, Δοκίμασε να μειώσεις τις συνδέσεις σε 200-.

@ ADSLgr.com All rights reserved.