Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για 10%
slaughter12
26-03-12, 12:51
καλησπέρα παιδιά!! θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το 10%. αφού έδωσα πέρυσι πανελλαδικές και πέρασα μηχανολογία στο τει λάρισας σκέφτηκα φέτος να δοκιμάσω την τύχη μου και να συμπληρώσω το μηχανογραφικό για το 10% μπας και περάσω στην μηχανολογία αθηνας.... θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε μέχρι ποτε είναι η προθεσμία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού που το συμπληρώνουμε εννοώ αν υπάρχει ηλεκτρονική δήλωση όπως κάναμε πέρσι με το 90% και τι δικαιολογητικά χρειάζονται?.
ευχαριστώ εκ τον προτερων.
Η προθεσμία είναι η ίδια με τα μηχανογραφικά αυτών που δίνουν φέτος εξετάσεις. Όταν ανακοινωθεί θα πας στο πιο κοντινό Λύκειο και θα ζητήσεις να σου δώσουν νέο κωδικό για μηχανογραφικό
αλλά ΑΝ ήθελες να δηλώσεις στρατιωτικές-τεφαα-ναυτικό έπρεπε να έχεις ήδη συμπληρώσει χαρτιά.. Αν όχι, τότε όντως όταν έρθει η ώρα και για τους υπόλοιπους για τα μηχανογραφικά, πας κι εσύ στο σχολείο
slaughter12
31-03-12, 03:59
ξέρετε μήπως ποτε αρχίζει η δήλωση μηχανογραφικών? γιατί από ότι είδα στο site του υπουργείου δεν έχουν βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση!
Τέλη Ιουνίου, μετά την αναοίνωση των βαθμολογιών
@ ADSLgr.com All rights reserved.