PDA

Επιστροφή στο Forum : Μου κλεισανε τη ΝΟΒΑ, γιατι να πληρωσω;Σελίδες : [1] 2

blackwar
06-04-12, 15:47
Αργησα 3 ημερες να πληρωσω νοβα και μου το κλεισανε.. Εχω το προγραμμα startpack μαζι με 2play δηλαδη το παιρνω ""τσαμπα". Για να το ενεργοποιησω πρεπει να δωσω 13+10 ευρω επανεργοποιηση κατι το οποιιο δεν προκειται να κανω.. Γινεται να μου απαιτησουν τα χρηματα τους για τους μηνες που θα μου το εχουν απενεργοποιημενο;.. σιγα μην καθομαι να δινω 10ευρα ..

nnn
06-04-12, 15:52
Θα στα ζητήσουν και όχι μόνο αυτά, εφόσον έχεις συμβόλαιο.

sakels
06-04-12, 20:54
πληρωσε μονο τα 13 και παρε τηλεφωνο και κραξε τους.

tolisscsd
06-04-12, 21:14
πληρωσε μονο τα 13 και παρε τηλεφωνο και κραξε τους.

Γιατί να τους κράξει?:hmm:

npats
06-04-12, 21:49
Γιατί να τους κράξει?:hmm:

Αν προβλέπεται από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει , δεν μπορεί τυπικά να πει τίποτα για τα 10 ευρω.

Συνήθως λένε βέβαια στο συμβόλαιο (γενικότερα μιλάω , δεν εχω forthnet ) , ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλλει τέλη επανασύνδεσης , οποτε και θα μπορούσαν για 3 ημέρες να μην σε χρεώσουν.

Πάντως καλά έκανε και το ανέφερε για να ξέρουμε και την "αυστηρότητα" και το προφίλ της συγκεκριμένης εταιρείας σε τέτοια θέματα με πελάτες της και να το έχουμε υπόψιν μας .

Μήπως υπάρχει δυνατότητα αίτησης για την μη καταβολή της επιβάρυνσης , επικαλούμενος κάποιο τυπικό λόγο ; ( όπου και εκεί θα μετρήσεις από την απάντηση την πολιτική της εταιρείας απέναντι στους πελάτες της)

sakels
06-04-12, 22:09
Το λεω επειδη γενικα η νοβα τους κυνηγα τους συνδρομητες. Στους παλιους ολο προσφορες χωρις τελη επανασυνδεσης κανει.

ZORO
07-04-12, 06:24
Έχω και εγώ το ίδιο πακέτο, μου κάνει εντύπωση που επέδειξαν τόση αυστηρότητα σε σένα.
Είχε τύχει και εγώ να αργήσω ορισμένες φορές να το πληρώσω ορισμένες φορές, για μερικές μέρες αλλά δεν μου το έκοψαν ποτέ.
Και πάντα μου έστελναν μήνυμα στο κινητό.

zoxir
07-04-12, 06:42
Έλα ντε και εγώ το τζαμπέ έχω από τον Νοέμβρη ζήτημα να το έχω πληρώσει μια φορά στην ώρα του δεν μου έχουν πει τίποτα.

ΜΑΙΚ
09-04-12, 08:49
Εαν εχεις συμβολαιο 1 ετους να πας να πληρωσεις.
το συμβολαιο που εχεις κανει εχει δεσμευση 1 ετους αρα και τελος διακοπης προνομιου το οποιο ειναι 100 ευρω

adabter
09-04-12, 12:42
και εγώ όταν είχα το start pack ούτε μία φορά δεν είχα πληρώσει το λογαριασμό στην ώρα του και δεν με ενόχλησαν ποτέ

boui
09-04-12, 18:24
Έχω και εγώ το ίδιο πακέτο, μου κάνει εντύπωση που επέδειξαν τόση αυστηρότητα σε σένα.
Είχε τύχει και εγώ να αργήσω ορισμένες φορές να το πληρώσω ορισμένες φορές, για μερικές μέρες αλλά δεν μου το έκοψαν ποτέ.
Και πάντα μου έστελναν μήνυμα στο κινητό.

Παρομοίως . Και όποτε μου γινόταν διακοπή , μετά την πληρωμή , έκανα την επανασύνδεση αυτόματα τηλεφωνικά.

eniac
10-04-12, 03:56
Γινεται να μου απαιτησουν τα χρηματα τους για τους μηνες που θα μου το εχουν απενεργοποιημενο;.. σιγα μην καθομαι να δινω 10ευρα ..

Δεσμεύεσαι απο κάποιο συμβόλαιο?

Εάν ναι, τότε θα έπρεπε να πείς:

Γινεται να μου απαιτησουν τα χρηματα τους για τους μηνες που θα το έχω απλήρωτο*;.. σιγα μην καθομαι να δινω 10ευρα ..
*Η υπηρεσία δεν απενεργοποιείται, απλά μένει απλήρωτη απο τη μεριά σου.

Φυσικά και θα ζητήσουν τα χρήματα που αναλογούν στο χρόνο για τον οποίο δεσμεύτηκες.


Αν θέλεις να διακόψεις την υπηρεσία, όπως είπε και ο ΜΑΙΚ, πρέπει να πληρώσεις τέλος διακοπής προνομίου (100€) και χάνεις και την έκπτωση στο πάγιο της Forthnet.

Brainstorm
10-04-12, 23:08
Και μένα μου κάναν διακοπη υπηρεσίας με 3 μέρες καθυστέρηση και όταν είδα 10€ τέλη επανασυνδεσης στο λογαριασμο τα πήρα.6 χρόνια πελάτης forthnet 1 χρόνο nova και με 3 μέρες καθυστέρηση διακοπη υπηρεσίας και τέλη επανασυνδεσης;απαράδεκτο

lunatic
11-04-12, 09:00
Μη τα πληρώσεις ...πάρε τηλέφωνο και κάνε παράπονα... πιάνει

spideman3
11-04-12, 13:59
Αν πληρώνεις στην προκαθοριζόμενη ημερομηνία η επιλογή είναι μία: εφόσον είσαι στο 2play+Nova starkpack και έφόσον έχεις συμπληρώσει χρόνο σ΄ αυτό το πακέτο τους παίρνεις τηλέφωνο ή πας σε ένα κατάστημα forthnet και αιτήσε διακοπή συμβολαίου.

Avvocato
12-04-12, 22:53
αν τους εκανες και μια αιτηση για διακοπη ολων των υπηρεσιων και μεταβαση σε αλλο παροχο εκει να δεις γλεντια

haunted
12-04-12, 23:15
Για να δούμε τι γράφουν τα χαρτιά που ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ αφού τα διάβασες πάρα πολύ καλά όπως όλοι βέβαια...


7. ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PVR ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ HD
7.1. H MCH δικαιούται σε διακοπή των παρεχομένων Συνδρομητικών Υπηρεσιών, των Υπηρεσιών NOVA PLUS και των Υπηρεσιών
HD:
α. Άμεσα, εάν κατά την κρίση της επιβάλλουν τούτο λόγοι ασφαλείας, εκτάκτου ανάγκης ή προστασίας δημοσίου συμφέροντος
που σχετίζονται με τη λειτουργία του δικτύου διανομής του φέροντος σήματος.
β. Την τελευταία ημέρα του ημερολογιακού μήνα εντός του οποίου ο Συνδρομητής κατήγγειλε την παρούσα (εάν η καταγγελία
περιήλθε στην MCH πριν από την 15η ημέρα του μήνα αυτού) ή την τελευταία ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα (εάν
η καταγγελία περιήλθε στην MCH μετά την 15η ημέρα του μήνα αυτού).
γ. Αφ’ ότου παρέλθει η προθεσμία εξόφλησης της συνδρομής, χωρίς αυτή να έχει εξοφληθεί (παρ.6.1). Στη περίπτωση αυτή,
από τη διακοπή των υπηρεσιών η MCH δικαιούται να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλομένων με κάθε νόμιμο μέσο και με έκδοση
Διαταγής Πληρωμής κατά του Συνδρομητή.

Άρα σοβαρέψου και ή διάβαζε τι υπογράφεις ή μην παραπονιέσαι και ζητάς και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη.

Brainstorm
13-04-12, 00:09
Προφανώς είσαι εκτός θέματος το τι υπογραφεις σίγουρα πρέπει να το γνωρίζεις δεν είπε κανεις το αντίθετο το γεγονός όμως ότι έχεις μπορεις να έχεις μια μικρή καθυστέρηση καθότι ως άνθρωπος μπορει να ξεχάστηκες να σου συνέβη οτιδήποτε ώστε για μια φορά να έχεις κάποια ελάχιστη καθυστέρηση δε νομίζω ότι δίνει το δικαίωμα να χρεώνει δεκαευρα επανασυνδεσης λες και κατεβάζουν το γενικό διακόπτη ρεύματος της χωρας μη τρελαθούμε ; Ολοι στην εταιρεία δουλεύετε;

yuk
13-04-12, 00:53
Mάλλον εσύ δε δουλεύεις πουθενά, γιατί αν δούλευες θα ήθελες να πληρώνεσαι στην ώρα σου. :rolleyes:

haunted
13-04-12, 01:23
Προφανώς είσαι εκτός θέματος το τι υπογραφεις σίγουρα πρέπει να το γνωρίζεις δεν είπε κανεις το αντίθετο το γεγονός όμως ότι έχεις μπορεις να έχεις μια μικρή καθυστέρηση καθότι ως άνθρωπος μπορει να ξεχάστηκες να σου συνέβη οτιδήποτε ώστε για μια φορά να έχεις κάποια ελάχιστη καθυστέρηση δε νομίζω ότι δίνει το δικαίωμα να χρεώνει δεκαευρα επανασυνδεσης λες και κατεβάζουν το γενικό διακόπτη ρεύματος της χωρας μη τρελαθούμε ; Ολοι στην εταιρεία δουλεύετε;

Τυχαίνει να δουλεύω σε αυτό τον όμιλο. Και τυχαίνει να έχω ξεχάσει να πληρώσω τον λογαριασμό και να μου το έχουν κόψει. Αλλά:

α) Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχω ξεχάσει να πληρώσω... (ίσως γιατί το κινητό στην καρτέλα μου είναι σωστό και δεν έχω βάλει κάποιου άσχετου)
β) Πλήρωσα όπως μου ζήτησαν το τέλος επανασύνδεσης ΧΩΡΙΣ να μπαίνω σε forum και να λέω "χαζομάρες".

Μπορεί να με θεωρείς εκτός θέματος αλλά η διαδικασία είναι αυτόματη και εκτός αυτού η εταιρία έχει το δικαίωμα να κάνει διακοπή αφού δεν έχει πληρωθεί. Και εκτός αυτού επειδή κάθε μέρα ακούω τέτοια θέματα άσχετα που δεν εξυπηρετώ θέματα λογαριασμών, εγώ δεν πιστεύω ότι μετά από 3 μέρες έγινε διακοπή χωρίς καμία ενημέρωση. Πείτε με τρελό αλλά λέω αυτά που βλέπουν τα μάτια μου.

Ελπίζω να μην υπάρξουν απαντήσεις του στυλ "ναι δουλεύεις εκεί και υποστηρίζεις την εταιρία".

UNEXPECTEDGR
15-04-12, 00:26
Για να ΜΗΝ επιβαρυνθεί κάποιος το τέλος επανασύνδεσης θα πρέπει να έχει γίνει διακοπή και επανασύνδεση του πακέτου την ίδια μέρα! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ακόμα κ αν περάσει έστω και μια μέρα απο την μέρα διακοπής ο συνδρομητής επιβαρύνεται αυτό το κόστος. Εκτός αν μιλάμε για κάποια ειδική προσφορά της εταιρείας σε παλιούς κομμένους συνδρομητές όπου εκεί μπορεί να τους επανασυνδέσει ΚΑΤΕΞΑΙΡΕΣΗ και χωρίς κόστος επανασύνδεσης.

Katsoulinos
15-04-12, 02:47
Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά!

Όπως πολύ σωστά προανέφεραν αρκετοί, όταν συνάπτεις μια εμπορική σύμβαση, "δεσμεύεσαι" σε ότι αφορά την τήρηση των όρων. Ωστόσο, έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι σχετικά με την απόλυτη εφαρμογή χωρίς κάποια ελαστικότητα όπου αυτό είναι εύλογα δυνατό.

Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κάποιος ότι η εταιρία δεν πρόκειται να υποστεί κάποια ζημία από την καθυστέρηση καταβολής του αντίτιμου μερικών δεκάδων συνδρομών. Δεν ισχύει το ίδιο όμως αν το φαινόμενο γενικευτεί σε μερικές εκατοντάδες συνδρομητών που καθυστερούν τις πληρωμές τους και αν αυτοί γίνουν μερικές χιλιάδες, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως η οποιαδήποτε εταιρία θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα.

Εσύ πως θα εξασφάλιζες τα έννομα συμφέροντα σου; μέχρι ποιό σημείο και για ποίους συνδρομητές θα έκανες τα "στραβά μάτια"; αλλά και για πόσο καιρό; όλοι καταλαβαίνουμε την εύλογη δυσαρέσκεια σου με την πολιτική της εταιρίας αλλά και η κάθε εταιρία δραστηριοποιείτε με σκοπό να κερδίσει. Αν δεχτούμε απόλυτα πως έχεις δίκιο, είναι σαν να ποινικόποιούμε το επιχηρήν και τους κανόνες της αγοράς. Αναλογίσου την δική σου θέση ως καταναλωτής στην αγορά και συμπεριφέρσου ανάλογα.

Κατά την γνώμη μου θέτεις εντελώς λανθασμένα το παράπονο σου. Άλλο να αναρωτιέσαι εύλογα και να εκφράζεις την δυσαρέσκεια σου για την πολιτική της εταιρίας και άλλο να θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να αντιλαμβάνεσαι τους όρους οποιασδήποτε σύμβασης όπως σε εξυπηρετεί επιλεκτικά και να αναζητείς παρήγορες απαντήσεις και συμβουλές στο φόρουμ.

Συνοπτικά, "Μου κλείσανε τη ΝΟΒΑ, γιατί να πληρώσω;", διότι ο λογαριασμός που έλαβες αφορά υπηρεσίες που ήδη απόλαυσες καθώς δεν πληρώνεις προκαταβολικά οπότε ασχέτως με το αν σε ενόχλησε κάτι σήμερα, ο λογαριασμός δεν αφορά καν στο "σήμερα" και γιατί έχεις συνάψει μια σύμβαση την οποία αποδέχτηκες και προσυπέγραψες. Αν στους όρους προβλέπεται να υπάρχουν τέλη επανασύνδεσης, τότε καλώς ή κακώς, τα αξιώνει η εταιρία. Αλλά αυτό είναι και αναφαίρετο δικαίωμα της.

Είναι λοιπόν η καταλληλότερη στιγμή να μιλήσουμε για το αν αυτοί οι όροι είναι καταχρηστικοί και κατά συνέπεια μη εφαρμοστέοι όπως προβλέπει ο νόμος. Όπως είναι και απολύτως διαπραγματεύσιμοι σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο. Διαπραγματεύσου λοιπόν με έντιμα και λογικά επιχειρήματα ή αμφισβήτησε τους όρους με παράλληλη καταγγελία και υπαναχώρηση από την εμπορική συμφωνία.

Κατά την γνώμη μου, θέσε το πρόβλημα σου ευθέως και κάνε μια ανασκόπηση του παρελθόντος. Ιδιαίτερα αν είσαι συνεπής συνδρομητής διαχρονικά. Ζήτα ξεκάθαρα να μην ισχύσει η χρέωση ή να πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό σου. Εκεί θα φανεί και θα ξεχωρίσει η εταιρία που σέβεται και ανταμείβει τους σωστούς και έντιμους συνδρομητές από του υπόλοιπους.

Brainstorm
21-04-12, 23:05
Αγαπητέ Haunted μπορώ σίγουρα να φανταστώ το τι μπορεις να ακούς στον εργασιακό σου χώρο καθώς εργάζομαι σε παρόμοια εταιρεία.Καθως όμως διάβασα το θέμα και καθότι πρόσφατα είχα πληρώσει το τελος της επανασυνδεσης εξέφρασα το παράπονο μου όχι τόσο για τα χρήματα της επανασυνδεσης αλλα για το χρονικό περιθώριο που καλώς ή κακώς αναγράφεται ή όχι στους όρους που θέτει η εταιρεία.Η καθυστέρηση ήταν πραγματικά 3 μέρες δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα εξάλλου τις υπηρεσίες της εταιρείας της θεωρώ άψογες.Μου έκανε εντύπωση όμως γιατι αφενός συνέβη πρώτη φορά κ αφετέρου το χρονικό περιθώριο ήταν πολυ μικρό.
Φιλικά κ Χρόνια Πολλά σε όλους

haunted
22-04-12, 01:28
Μπορώ να σου απαντήσω αλλά δεν θα ήθελα να γράψω αυτά που θέλω να πω στο forum. Πάντως μην ξεχνάς ότι η εταιρία δεν έχει κάποιο πρόβλημα με εσένα και τον κάθε πελάτη αλλά αναγκάζεται να προβεί σε τέτοιες κινήσεις. Αλλά όσο για το παράπονο σου ελπίζω να γνωρίζεις ότι αν πας για επανασύνδεση την ίδια μέρα δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω.

Avvocato
22-04-12, 08:01
Εγω παντως οταν ειχα ΝΟΒΑ , αν καθυστερουσα στην πληρωμη, δεν μου το κοβανε για τουλαχιστον 15 μερες και με ενημερωνανε και 2-3 φορες τηλεφωνικως. Οταν αποφασισα να διακοψω γιατι δεν ειχα χρονο να καθομαι στο σπιτι και να βλεπω τηλεοραση με ζαλισανε για κανενα 6μηνο, ισως και χρονο σε διαφορες προσφορες με δωρεαν επανασυνδεση, αλλα κι εκει δεν τσιμπισα. Οπως ειπα και πιο πανω, αν αλλαζε παροχο τοσο τηλεφωνιας οσο και ΝΟΒΑ (τωρα υπαρχει και ο ΟΤΕ) , τοτε σιγουρα θα του εταζαν λαγους με πετραχειλια για να παραμηνει σε αυτους.

gkamared
01-05-12, 18:54
Αν έχεις Forthnet και nova μαζί θα πρέπει να πληρώνεις οπωσδήποτε το 1, γιατί διαφορετικά στάνταρ θα σου κλησουν καπιο μου του εχουν πει.

poulopoulos
02-05-12, 22:20
Ειμαι 12 χρονια συνδρομητης της Νοβα φουλ πακετο 62,ευρο!!! οι πληρωμες παντα γινοταν και γινονται χωρις καθηστερηση ......
περσι τετοιο καιρο ξαφνικα ενα βραδυ εκει που βλεπαμε νοβα κοπηκε και αρχισα να ψαχνω πρωτα μηπως μου χαλασε το lnb , h to receiver !!!! τεσπα αφου ειδα οτι δεν βρισκω κατι πηρα στην εξυπηρετηση πελατων ,να μην τα πολυλογω μου λεει το φρουτο η γυναικα απο την αλλη γραμμη με ενα ειρωνικο τονο!! Αφου κυριε δεν πληρωσατε τον λογαριασμο αλλη φορα να πληρωνεται για να μην σας το κοβουν??????
Παγωτο εγω , της ερειξα μπηνελικια και μοουκλεισε το τηλεφωνο!
Τωρα για την την ειπα φρουτο,και γιατι την ερειξα μπηνελικια ?? για τον απλο και μονο λογο διοτι παντα στελναν λογαριασμο και πηγαινα και το πληρωνα και αυτοι την φορα δικο τους λαθος δεν στειλαν λογαριασμο η στειλαν και χαθηκε !!!!!
τελικα εβαλα τον αδελφο μου και πηρε γιατι εγω θα ερειχνα πολλα γα........δια ακομα και ετειχε σε ενα καλο υπαλληλο του εκσηγισε την φαση και αμεσως μου το ανοιξαν ξανα...

θελω να πω οτι τις περισοτερρες φορες ωφειλεται σε ασχετα κοπροσκυλα που χαλαν την εταιρεια σαν και αυτο το φρουτο που ετειχε εμενα!!!!!!

Μια εταιρια με κυρος και για να συνεχίσει να εχει αξιοπιστία πρπει να δουλευουν στην εταιρια τις αξια ατομα γωστες του αντικειμενου κατα πρωτον!
κατα δευτερον να προσεχουν πως μηλαν τον πελατη διοτι απο αυτον πληρωνονται και περνουν το μισθο τους

τριτον πρωτου κλεισουν καποια νοβα καρτα πρεπει να κοιτανε στον υπολογιστη τους ποσο αξιοπιστος ειναι ο συγγεκριμενος πελατης και φερεγγυος στις πληρωμες του ολα αυτα τα 12 χρονια φουλ συνδρομης και μετα να πρατουν!!!!
παντως μεχρι σημερα δεν πηρα μια συγνωμη!!!!!!!!!!

εμενα ουτε ςμς μου στειλαν πχ ουτε τηλεφωνο μου πηραν να μου πουν 3ερεται ο λαγαριασμος σας δεν πληρωθηκε!!!!!

Δυστυχως αυτα ειναι τα μονοπωλια της ελλαδος

kataras
03-05-12, 17:30
παλι καλα που δεν σε χρεωσανε με τελη επανασυνδεσης!

Katsoulinos
03-05-12, 20:23
Ειμαι 12 χρονια συνδρομητης της Νοβα φουλ πακετο 62,ευρο!!! ...Δυστυχως αυτα ειναι τα μονοπωλια της ελλαδος

Πολύ κακός ρίχνετε μπινελίκια στους υπαλλήλους γιατί έτσι χάνετε το δίκιο σας. Για αυτό έχουν τμήμα παραπόνων. Επιπλέον να κάνετε καταγγελίες για την δική τους κακή συμπεριφορά και να είσαστε σίγουροι πως αν το κάνουν αρκετοί θα αλλάξει και η νοοτροπία των επιχειρήσεων. Όσο για το θέμα του ιστορικού του κάθε πελάτη έχεις απόλυτο δίκιο και το έθεσα και εγώ πιο πάνω σε παλιότερο σχόλιο μου. Κάνε ένα παράπονο σχετικά με όλα αυτά στην κεντρική διοίκηση και ζήτα ευθέως να λυθεί το θέμα με όποιον τρόπο νομίζεις δικαιότερο ή ακόμη με όποιον τρόπο νομίζεις πως δικαιώνεσαι εσύ μονομερώς. Με τα βρισίδια, δεν δίνετε καμία ευκαιρία να σας ζητήσουν συγνώμη ακόμη και αν θα έπρεπε. Ούτε τιμωρείτε τον κακό υπάλληλο...

KOSMONIKOS
04-05-12, 10:34
Γειά σας και απο εμένα φίλοι μου εγω είμαι 3 χρόνια forthnet και 1 χρόνο start pack Nova είμαι Θεσσαλονίκη και πολλές φορές το ταχυδρομείο
μου έφερε τον λογαριασμό της Nova ενώ είχε λήξει με αποτέλεσμα να τον πληρώνω με καθυστέρηση 3 , 5 η περισότερων ημερών και ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έχουν κόψει την εικόνα !!!

Φιλικά Νίκος

adabter
04-05-12, 11:17
για τον απλο και μονο λογο διοτι παντα στελναν λογαριασμο και πηγαινα και το πληρωνα και αυτοι την φορα δικο τους λαθος δεν στειλαν λογαριασμο η στειλαν και χαθηκε !!!!!

δεν νομίζω πως από ένα λάθος, η εταιρία χάνει την αξιοπιστία της.
φυσικά και εγώ θα ξενέρωνα με τη φάση σου αλλά το μπινελίκι δεν νομίζω πως έχει όφελος σε εσένα (τον καταναλωτή γενικά) για αυτο και υπάρχουν οι γραμμές παροπόνων μπας και διορθώνουν τέτοια λάθη.

poulopoulos
04-05-12, 11:55
Πολύ κακός ρίχνετε μπινελίκια στους υπαλλήλους γιατί έτσι χάνετε το δίκιο σας. Για αυτό έχουν τμήμα παραπόνων. Επιπλέον να κάνετε καταγγελίες για την δική τους κακή συμπεριφορά και να είσαστε σίγουροι πως αν το κάνουν αρκετοί θα αλλάξει και η νοοτροπία των επιχειρήσεων. Όσο για το θέμα του ιστορικού του κάθε πελάτη έχεις απόλυτο δίκιο και το έθεσα και εγώ πιο πάνω σε παλιότερο σχόλιο μου. Κάνε ένα παράπονο σχετικά με όλα αυτά στην κεντρική διοίκηση και ζήτα ευθέως να λυθεί το θέμα με όποιον τρόπο νομίζεις δικαιότερο ή ακόμη με όποιον τρόπο νομίζεις πως δικαιώνεσαι εσύ μονομερώς. Με τα βρισίδια, δεν δίνετε καμία ευκαιρία να σας ζητήσουν συγνώμη ακόμη και αν θα έπρεπε. Ούτε τιμωρείτε τον κακό υπάλληλο...ωραια τα λες φιλε μου αλλα σε αλλο κρατος αν ζουσαμε θα μπορουσαν να τεθουν και να ισχυουν αυτα αλλα εδω στην ελλαδα με το συστημα γραφειοκρατιας αντε βγαλε ακρη!!! ζουσα και στο εξωτερικο κλαι ξερω και κρεινω τις διαφορες ..
κατι αλλο ,στις δικες μου εποχες ειμαι *46 ετων* οταν καποιος φωναζε και ερειχνε και μπινελικια λεγαν ρε συ αυτος για να φωναζει εχει δικαιο δεν μπορει να ειναι τρελος και στα καλα καθουμενα να χτιπιεται κατω διχως λογο!!!!!!!
οντως στην σημερινη εποχη οταν βριζεις και φωναζεις και το δικαιο σου χανεις και τα παντα τεσπα *ειμαι τις παλιας σχολης*

Κάνε ένα παράπονο σχετικά με όλα αυτά στην κεντρική διοίκηση

δωσε καποια τηλεφωνα παραπαπονων τις κεντρική διοίκησης!!!!!!!!!


Επιπλέον να κάνετε καταγγελίες για την δική τους κακή συμπεριφορά και να είσαστε σίγουροι πως αν το κάνουν αρκετοί θα αλλάξει και η νοοτροπία των επιχειρήσεων

για ποια νοοτροπια μιλαμε εδω 3 ημερα και δεν εχω τηλεφωνο και ιντερνετ δεν μπορουν να το φτιαξουν για ποιους υπαλληλους και εταιρια μιλαμε !!!! τι να λεμε τωρα

haniabal
04-05-12, 12:06
Ειμαι 12 χρονια συνδρομητης της Νοβα φουλ πακετο 62,ευρο!!! οι πληρωμες παντα γινοταν και γινονται χωρις καθηστερηση ......
περσι τετοιο καιρο ξαφνικα ενα βραδυ εκει που βλεπαμε νοβα κοπηκε και αρχισα να ψαχνω πρωτα μηπως μου χαλασε το lnb , h to receiver !!!! τεσπα αφου ειδα οτι δεν βρισκω κατι πηρα στην εξυπηρετηση πελατων ,να μην τα πολυλογω μου λεει το φρουτο η γυναικα απο την αλλη γραμμη με ενα ειρωνικο τονο!! Αφου κυριε δεν πληρωσατε τον λογαριασμο αλλη φορα να πληρωνεται για να μην σας το κοβουν??????
Παγωτο εγω , της ερειξα μπηνελικια και μοουκλεισε το τηλεφωνο!
Τωρα για την την ειπα φρουτο,και γιατι την ερειξα μπηνελικια ?? για τον απλο και μονο λογο διοτι παντα στελναν λογαριασμο και πηγαινα και το πληρωνα και αυτοι την φορα δικο τους λαθος δεν στειλαν λογαριασμο η στειλαν και χαθηκε !!!!!
τελικα εβαλα τον αδελφο μου και πηρε γιατι εγω θα ερειχνα πολλα γα........δια ακομα και ετειχε σε ενα καλο υπαλληλο του εκσηγισε την φαση και αμεσως μου το ανοιξαν ξανα...

θελω να πω οτι τις περισοτερρες φορες ωφειλεται σε ασχετα κοπροσκυλα που χαλαν την εταιρεια σαν και αυτο το φρουτο που ετειχε εμενα!!!!!!

Μια εταιρια με κυρος και για να συνεχίσει να εχει αξιοπιστία πρπει να δουλευουν στην εταιρια τις αξια ατομα γωστες του αντικειμενου κατα πρωτον!
κατα δευτερον να προσεχουν πως μηλαν τον πελατη διοτι απο αυτον πληρωνονται και περνουν το μισθο τους

τριτον πρωτου κλεισουν καποια νοβα καρτα πρεπει να κοιτανε στον υπολογιστη τους ποσο αξιοπιστος ειναι ο συγγεκριμενος πελατης και φερεγγυος στις πληρωμες του ολα αυτα τα 12 χρονια φουλ συνδρομης και μετα να πρατουν!!!!
παντως μεχρι σημερα δεν πηρα μια συγνωμη!!!!!!!!!!

εμενα ουτε ςμς μου στειλαν πχ ουτε τηλεφωνο μου πηραν να μου πουν 3ερεται ο λαγαριασμος σας δεν πληρωθηκε!!!!!

Δυστυχως αυτα ειναι τα μονοπωλια της ελλαδοςΠιστεύω η εξυπηρέτηση είναι πως θα σου τύχει σε κάθε εταρία.Οι υπάλληλοι δεν ξέρουν εάν έφτασε ο λογαριασμός ή τι έπαθε κοιτούν από τον υπολογιστή εάν πληρώθηκε ή όχι.Το ύφος δεν ήταν σίγουρα σωστό αλλά και αυτοί απαντούν με βάση αυτά που γνωρίζουν..

030366
04-05-12, 17:42
Πάντα παίζει ρόλο και πώς θα συμπεριφερθούμε κι εμείς σαν πελάτες. Το ότι είμαστε πελάτες και πληρώνουμε δεν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αγενείς και να βρίζουμε. Μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, παρόλο πού είχα δίκιο ήμουν πολύ εριστικός απέναντι στην υπάλληλο πού μιλούσα, ενώ εκείνη συνέχιζε να είναι ευγένεστατη. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω πώς με έσφαξε με το βαμβάκι. Από τότε όσο δίκιο κι αν έχω, σέβομαι άτομα πού προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Σαφώς κι αν κάποιος υπάλληλος είναι αγενής χωρίς εγώ να του έχω δώσει δικαίωμα δεν θα του χαριστώ!

Lapetr
04-05-12, 21:03
Πάντα παίζει ρόλο και πώς θα συμπεριφερθούμε κι εμείς σαν πελάτες. Το ότι είμαστε πελάτες και πληρώνουμε δεν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αγενείς και να βρίζουμε. Μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, παρόλο πού είχα δίκιο ήμουν πολύ εριστικός απέναντι στην υπάλληλο πού μιλούσα, ενώ εκείνη συνέχιζε να είναι ευγένεστατη. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω πώς με έσφαξε με το βαμβάκι. Από τότε όσο δίκιο κι αν έχω, σέβομαι άτομα πού προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Σαφώς κι αν κάποιος υπάλληλος είναι αγενής χωρίς εγώ να του έχω δώσει δικαίωμα δεν θα του χαριστώ!
σοφόν το σαφές. με το να είμαστε αγενείς χάνουμε το δίκιο μας.

blackwar
05-05-12, 15:18
Τον πληρωσα τον μηνα που λεγαμε. και η πλακα ειναι χθες ξανακοψανε αυτον το μηνα, για 4 ημερες καθυστερηση ξανα, πηρα την εξυπηρετηση, μου λεει επρεπε να το ειχατε πληρωσει, και του λεω για 4 ημερες πρεπει να δωσω 11 ευρω εξτρα;. Και του λεω οτι εχετε αλλαξει του ορους του συμβολαιου στην forthnet και δικαιουμαι να αλλαξω εταιρια χωρις να πληρωσω εξοδα. Και λεει ακομα δεν εχουν αλλαξει οι τιμες τιμολογιου προς το εξωτερικο, οποτε δεν μπορειτε, εκτος αν πληρωσετε 180 ευρω τελη. ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ FORTHNET ΔΕΝ λεει 11/4/12 οτι απο την ημερα αυτη και για ενα μηνα μπορειτε να καταγγειλετε την συμβαση; Ο τυπας γιατι μου ειπε ΟΤΑΝ αλλαξει τοτε καντε οτι θελετε...; Με κοροιδεψε; Δηλαδη αν κανω online αιτηση στην HOL για συμβολαιο, θα πληρωσω 180 ευρω τελη στην forthnet ή οχι; Πως θα ξερω οτι δεν θα μου ερθει αυτο το παλουκι;

gkamared
09-05-12, 14:42
Τον πληρωσα τον μηνα που λεγαμε. και η πλακα ειναι χθες ξανακοψανε αυτον το μηνα, για 4 ημερες καθυστερηση ξανα, πηρα την εξυπηρετηση, μου λεει επρεπε να το ειχατε πληρωσει, και του λεω για 4 ημερες πρεπει να δωσω 11 ευρω εξτρα;. Και του λεω οτι εχετε αλλαξει του ορους του συμβολαιου στην forthnet και δικαιουμαι να αλλαξω εταιρια χωρις να πληρωσω εξοδα. Και λεει ακομα δεν εχουν αλλαξει οι τιμες τιμολογιου προς το εξωτερικο, οποτε δεν μπορειτε, εκτος αν πληρωσετε 180 ευρω τελη. ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ FORTHNET ΔΕΝ λεει 11/4/12 οτι απο την ημερα αυτη και για ενα μηνα μπορειτε να καταγγειλετε την συμβαση; Ο τυπας γιατι μου ειπε ΟΤΑΝ αλλαξει τοτε καντε οτι θελετε...; Με κοροιδεψε; Δηλαδη αν κανω online αιτηση στην HOL για συμβολαιο, θα πληρωσω 180 ευρω τελη στην forthnet ή οχι; Πως θα ξερω οτι δεν θα μου ερθει αυτο το παλουκι; σίγουρα:oneup:

kostog
27-06-12, 15:39
εχω 3 χρονια forthnet me sport value , δεν πληρωσα εμπροθεσμα τον περασμενο μηνα και μου το εκοψαν , και μου χρεωσαν τελη επανασυνδεσης!!! επειδη πατησαν ενα κουμπι!!!
αντι να μας μαλωσουν μεν και να μας εξηγησουν και να μας πουν τηλεφωνικα ( δηλαδη να μας ενημερωσουν ) οτι σε άλλη περιπτωση θα υπάρχει χρέωση . αυτοί αυτο που κάνουν είναι να είναι εριστικοί και μάλιστα σε πελάτες που είναι καιρό στην υπηρεσία
απλα΄δεν μπορούν να καταλαβουν οτι με το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει θα υπάρχουν καθυστερησεις
ας το κόβουν αλλλά ας μην χρεώνούν τέλη ενεργοποίησης είναι άδικο

- - - Updated - - -

σοβαρά ?????????????? δεν φτάνει που έχουν και πελατεία τέτοια εποχή !!! καλό θα είναι να υποστηρίξουν και λίγο την βάση τους οχι να την χρεώνουν με 10ρικα χωρίς λόγο . είναι άδκιο αυτό . με το πα΄τημα ενος κουμπιού χρέωση 10 ευρώ . οχι δεν συμφωνώ καθόλου
μπορεί η εταιρεία που δουλεύεις να καθυστερεί να σε πληρώσει και εσύ πρέπει ν απληρώσεις μόνο την νοβα για να μην έχεις εξτρά χρέωση????????? ωραίος τρόπος αντιμετώπισης των πελατών

kostog
23-07-12, 08:29
καλημερα και καλη εβδομαδα σε όλους .
την παρασκευη το πρωι τσεκαρα να δω οτι η νοβα παιζει μια χαρα και δεν εχω θεμα με τα καναλια
το απογευαμ που γυρισα δεν επαιζε μια , χαλια σημα , θολη εικονα . κανω ρισετ ολα τα καλωδια εξω ξανα απο την αρχη τιποτε
παιρνω στην νοβα και μου λεει το παλικαρι μετα παο 22 λεπτα αναμονη , μαλλον εχει χαλασει ο αποκωδικοποιητης σας και αν θελετε ασς δινουμε καινουργιο με 12 συμβολαιο
ρωταω μα σημερα χαλασε , αφου το πρωι επαιζε κανονικα
η απαντηση του κυριε ετσι ειναι αυτο χαλανε , αν θελετε μπορουμε να σας κανουμε νεο συμβολαιο και να σας δωσουμε δωρεαν εξοπλισμο
του ειπα ευχαριστω και το εκλεισα
ευχαριστω νοβα για τις φοβερες υπηρεσιες σου και τον τροπο που με αντιμετοπιζεις
λυπαμαι πολυ για ολο τον καιρο αυτον που μεινα στην υπηρεσια

nnn
23-07-12, 09:07
Θα με συγχωρήσεις, αλλά τα μηχανήματα χαλάνε και συνήθως ξαφνικά.

kostog
23-07-12, 09:10
θα σε συγχωρεσω αλλα φοβερη συμπτωση στην γειτονια μας 6 γνωστοι , 6 μηχανηματα χαλασμενα την ιδια μερα δηλαδη τωρα τι λες

bilirius
23-07-12, 09:34
Καλημερα δηλαδη τα χαλαει με καποιο τροπο η νοβα απο ενα σημειο και μετα για να κανεις ξανα 12 μηνο συμβολαιο?
:hmm:

eqvus
23-07-12, 09:44
Καλημερα δηλαδη τα χαλαει με καποιο τροπο η νοβα απο ενα σημειο και μετα για να κανεις ξανα 12 μηνο συμβολαιο?
:hmm:

Οχι σε ολους, μονο σε αυτους που εχουν σκοπο να διακοψουν υην συνδρομη τον Νοεμβριο, Δεκεμβριο:)

nnn
23-07-12, 09:44
Ναι στέλνει ένα death signal και τους καίει :rolleyes:

eqvus
23-07-12, 09:49
θα σε συγχωρεσω αλλα φοβερη συμπτωση στην γειτονια μας 6 γνωστοι , 6 μηχανηματα χαλασμενα την ιδια μερα δηλαδη τωρα τι λες

Φιλε μου, κατανοω τον εκνευρισμο σου, αλλα επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι. Εκτος εαν ειχες σκοπο να διακοψεις την συνδρομη σε 6 ή 9 μηνες.

bilirius
23-07-12, 09:55
Οχι σε ολους, μονο σε αυτους που εχουν σκοπο να διακοψουν υην συνδρομη τον Νοεμβριο, Δεκεμβριο:)

Δεχομαι το συλογισμο σου,αλλα αποριπτω το συμπερασμα.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

kostog
23-07-12, 10:04
δεν ξερω τι μπορει να κανει καποιος , αλλα ειναι τραβηγμενο πολυ αυτο που συνεβη σε μια μερα και γιατι να μην γινει σκοπιμα για να κρατησει πελατες , απλα εγινε με κακο τροπο
ας το εκανε 10 μερες πριν , 10 μερες μετα δεν θα ηταν τοσο εξοφθαλμο αυτο λεω και αυτο με ενοχλησε . εσυ δεν το βρεισκεις εξοφθαλμο?

- - - Updated - - -

εμενα η συνδρομη ληγει τον δεκεμβριο , αρα ειμαι μακρυα ακομη , οποτε μπορει ευκολα να πατησει επανω σε αυτο και να με πιεσει αν μεινω παραπανω

eqvus
23-07-12, 10:17
δεν ξερω τι μπορει να κανει καποιος , αλλα ειναι τραβηγμενο πολυ αυτο που συνεβη σε μια μερα και γιατι να μην γινει σκοπιμα για να κρατησει πελατες , απλα εγινε με κακο τροπο
ας το εκανε 10 μερες πριν , 10 μερες μετα δεν θα ηταν τοσο εξοφθαλμο αυτο λεω και αυτο με ενοχλησε . εσυ δεν το βρεισκεις εξοφθαλμο?

- - - Updated - - -

εμενα η συνδρομη ληγει τον δεκεμβριο , αρα ειμαι μακρυα ακομη , οποτε μπορει ευκολα να πατησει επανω σε αυτο και να με πιεσει αν μεινω παραπανω

Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω καμια νοβα, αλλα λιγο υπερβολικο δεν ειναι αυτο που ισχυριζεσαι ?
Ποτε τον πηρες τον αποκωδικοποιητη ? Πριν απο τρια χρονια ή πριν εξι μηνες ??? Δεν δινει καποια εγγυηση η nova ?
Δεν ξερω, αλλα ψαξ'το λιγο!!!

kostog
23-07-12, 10:37
η εγγυηση ειναι για ενα χρονο , ειμαι 2 χρονια στην υπηρεσια οποτε αστο
οσο για το αλλο αν ειχε συμβει μονο σε μενα θα με ελεγα γκαντεμη με σφραγιδα , αλλα εχει συμβει σε αλλους 6 που γνωριζομαστε χρονια και μας ενοχλησε ο τροπος που εγινε

eqvus
23-07-12, 11:09
η εγγυηση ειναι για ενα χρονο , ειμαι 2 χρονια στην υπηρεσια οποτε αστο
οσο για το αλλο αν ειχε συμβει μονο σε μενα θα με ελεγα γκαντεμη με σφραγιδα , αλλα εχει συμβει σε αλλους 6 που γνωριζομαστε χρονια και μας ενοχλησε ο τροπος που εγινε

Εγω τους εχω σταματησει εδω και δυο τρια χρονια.Ειχα συνδεδεμενο τον λογαριασμο με μια πιστωτικη καρτα Dynamic Visa που αλλαξε αυτοματα απο την τραπεζα σε dynamic american express. Οπως καταλαβανεις οσα χρονια ημουν πελατης ολες οι πληρωμες ηταν στην ωρα τους, με την μετατροπη της καρτας κατι αλλαξε και δεν εγινε η πληρωμη, ολα καλα εως εδω.Ξερεις ομως ποτε μου το εκοψαν ? Δευτερα βραδυ , λιγο πριν ξεκινησει ο τελευταιος αγωνας της χρονιας ΑΕΚ - ΟΣΦΠ για τα play-off.
Αφου στην αρχη ουτε καν μου περασε η σκεψη οτι ειναι θεμα πληρωμης, νομιζα οτι ηταν καποα βλαβη.
Και επεσα και σε μια στο τηλ κεντρο ...... "μπα, πρωτη φορα σας συμβαινει" , "θα το πληρωσετε αυριο το πρωι, σοβαρα?"
Ακομα το θυμαμαι ....Twinlight Zone!!!:lol:

Παντως εαν δεν βαριεσαι και θελεις να συνεχισεις, ψαξ'το. Ολες οι ηλεκτρικες συσκευες δεν εχουν 2 χρονια εγγυηση ?(νομος)
Λιγο μπουρου μπουρου και εαν μπορεις καπου με προσωπικη επαφη.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.