PDA

Επιστροφή στο Forum : Port blocking



gsapient
08-04-12, 01:34
Μου φαίνεται πως η cyta μπλοκάρει τις πόρτες με υψηλή κίνηση, i.e. torrent. Άκουσα το ακόλουθο από φίλο που έχει βάλει το vdsl και με προβλημάτισε: Βάζοντας μια τυχαία πόρτα στο utorrent, αυτή δουλεύει για καμια μέρα και μετά την κλείνουν. Αν αλλάξει πόρτα, δουλεύει λίγο ακόμα και μετά την κλέινουν και αυτή. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανένας άλλος που έχει vdsl;

Τι νόημα έχει το vdsl αμα δε σε αφήνουν να το χρησιμοποιείσεις στο full; Μήπως δεν έχουν το απαραίτητο bandwidth να υποστηρίξουν όλα τα νέα vdsl;

lefteris112
08-04-12, 10:50
Εγω κανονικα κατεβαζω, κατω δεξια εχει και το πρασσινο "V" στο utorrent που σημαινει οτι απο ports ειναι οκ.
Ετσι νομιζω δηλαδη.

quirky9
12-04-12, 17:11
Εχω ακριβώς την ίδια εντύπωση και απλά δεν είμαι σιγουρος αν φταίει το router ή είναι δάκτυλος απο μέσα...
πάντως το ADB είναι σχετικά GTP και δεν το λέω απο άποψη περιορισμών γιατί δοκίμασα και με ADB αγορασμένο απέξω ξεκλείδωτο.

quirky9
12-04-12, 17:15
Εγω κανονικα κατεβαζω, κατω δεξια εχει και το πρασσινο "V" στο utorrent που σημαινει οτι απο ports ειναι οκ.
Ετσι νομιζω δηλαδη.

και μένα ετσι μου βγάζει το utorrent αλλά 2 αυστηρά private trackers μου πετάνε unconnectable ενω αλλα μου λένε οκ.
Με ΟΤΕ ποτέ δεν είχα θέμα.
Όποιος θέλει ερχετε να το δεί απο κοντά μετά απο συνεννοηση Χαριλαόυ Θεσσαλονική.
Μόλις μπορέσω θα postaro screenshot απο το log file του system... θα γελάσει κάθε πικραμενος.

lefteris112
12-04-12, 23:02
Σημερα το παρατηρησα και εγω, φιλος με οτε 9mbs κατεβαζε το ιδιο torrent πιο γρηγορα απο εμενα.
Τι παιζει τελικα?

quirky9
13-04-12, 09:01
δε βλέπω και τiποτα αλλο στο log..
http://t.imgbox.com/aajgcLEH.jpg (http://imgbox.com/aajgcLEH)

http://t.imgbox.com/aaft61oK.jpg (http://imgbox.com/aaft61oK) http://t.imgbox.com/aai5AsEA.jpg (http://imgbox.com/aai5AsEA) http://t.imgbox.com/aadu2BYT.jpg (http://imgbox.com/aadu2BYT)

και φυσικά το utorrent είναι πράσινο κάτω δεξια... :P

απλά περιμένω να βάλει άλλος provider VDSL με 10mbit Up

ZhenXlogic
15-04-12, 12:01
Κανε δοκιμή με DMZ και θα είσαι ΟΚ.

lefteris112
15-04-12, 14:38
Πως το ενεργοποιω? Δωσε καμια βοηθεια γιατι με αυτο το ρουτερ εχω χασει τη μπαλα...

ZhenXlogic
15-04-12, 22:00
Εκει που είναι το "Port Forwarding" ακριβός διπλά είναι το "DMZ Host" κάνεις tick το κουτάκι και βάζεις την LAN IP του Η\Υ σου.

quirky9
16-04-12, 01:14
Allow a single LAN computer to be fully exposed to the Internet :P

Για μένα πάντως δεν βοηθησε... το δοκίμασα

lefteris112
16-04-12, 11:52
Σε public tracker επιασα και 2.5mb/s αλλα σε private δεν συνδεετε καθολου.
Τα 2.5mb/s βεβαια δεν ειναι σταθερα οπως ηταν τα 1.7mb/s με τον οτε.

Cosmonaut
19-04-12, 13:00
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές "μπουκώνει" πιθανόν από το πλήθος των συνδέσεων και κλείνουν οι πόρτες στο forwarding.
Ο γρήγορος τρόπος για να επανέλθει είναι να προσθέσω μια άσχετη πόρτα που αμέσως μετά την αφαιρώ.
Έτσι έχω λύσει το πρόβλημα που μου δείχνει πχ στο Azureus με blocked port.
Αυτά σε απλή ADSL & Pirelli

Lycos
20-04-12, 13:13
Στα περισσότερα private trackers to DMT πρέπει να είναι disabled, αν το έχετε enabled υπάρχει περίπτωση να σας κόψει ή ακόμα και να μην συνδεθείτε κάν. Εγώ κατεβάζω σταθερά με 3.0 Mb/sec σε private.

quirky9
20-04-12, 20:17
Στα περισσότερα private trackers to DMT πρέπει να είναι disabled, αν το έχετε enabled υπάρχει περίπτωση να σας κόψει ή ακόμα και να μην συνδεθείτε κάν. Εγώ κατεβάζω σταθερά με 3.0 Mb/sec σε private.

DMT ?
που είναι αυτό στον client η στο router
αν εννοεις DHT εννοειτε πως είναι κλειστό.

Περεπιπτοντος προβλημα με τις ταχυτητες δεν έχω πάντα... μερικές φορές μόνο και απο οτι κατάλαβα κάνοντας μερικα restart κάποια στιγμή στρώνει.
Το πρόβλημα με το DNS λυθηκε ως ενα βαθμό μετά απο επικοινωνία με CYTA...
Βασικά στο advanced - DNS Server
εκτος απο το Statics DNS entries προσθέσαν και αυτό..
http://t.imgbox.com/aao3uIkR.jpg (http://imgbox.com/aao3uIkR)

lefteris112
23-04-12, 11:43
Και εμενα το ιδιο μου εκαναν και δουλευει προς το παρον.
Τουλαχιστον ψαχτηκαν για να βρουν λυση στο προβλημα μου...

Lycos
24-04-12, 17:39
DMT ?
που είναι αυτό στον client η στο router
αν εννοεις DHT εννοειτε πως είναι κλειστό.

Περεπιπτοντος προβλημα με τις ταχυτητες δεν έχω πάντα... μερικές φορές μόνο και απο οτι κατάλαβα κάνοντας μερικα restart κάποια στιγμή στρώνει.
Το πρόβλημα με το DNS λυθηκε ως ενα βαθμό μετά απο επικοινωνία με CYTA...
Βασικά στο advanced - DNS Server
εκτος απο το Statics DNS entries προσθέσαν και αυτό..
http://t.imgbox.com/aao3uIkR.jpg (http://imgbox.com/aao3uIkR)

DHT, σωστά :(

Πάντως το utorrent μου δουλεύει πραγματικά καλά, όλα τα άλλα είναι ψιλοfail.

quirky9
02-06-12, 21:40
Tο θέμα με τα port δεν μπορώ με τιποτα να το λυσω... δηστυχως κάποιοι private trackers με βλέπουν unconnectable και τρώω waiting time σε νεα torrent. Η ταχύτητα δεν επηρεάζετε απο αυτό απλά υπάρχει θέμα με τις ανοιχτες πορτες.. ακόμα και το DMZ που δοκίμασα που προτεινε ο φίλος πιο πάνω δεν εκανε κάτι.
Αν κάνω restart το router δουλεύει για λίγα λεπτα το πολύ και μετα πάλι το ίδιο παρόλο που το uTorrent με βλέπει πράσινο στο Network.

filmnavigate
30-06-12, 22:49
Allow a single LAN computer to be fully exposed to the Internet :P

Για μένα πάντως δεν βοηθησε... το δοκίμασα

vdsl newbie 5 μερες και σημερα να αποφασισω αν θα την κρατησω?

Technology: PPPoE
Protocol: ETHoP
User Name: **********
Traffic Type: PTM
Connection Speed: 23.9 Mbps Downstream / 1.2 Mbps Upstream

cyta DMZ Host εφαρμογη , port forward classic not working to me.

Πρωτη φορα σε εμενα ειδα πρασινη φατσουλα στο vuze το μυνημα λαθους οτι η udp εχει προβλημα επικοινωνιας,στην εκκινιση του βατραχου βγηκε, αλλα ναι επιτελους μοιραζω και εγω με παραπανω απο την ονομαστικη συχρονισμου.!!!!!

- - - Updated - - -


vdsl newbie 5 μερες και σημερα να αποφασισω αν θα την κρατησω?

Technology: PPPoE
Protocol: ETHoP
User Name: **********
Traffic Type: PTM
Connection Speed: 23.9 Mbps Downstream / 1.2 Mbps Upstream

cyta DMZ Host εφαρμογη , port forward classic not working to me.

Πρωτη φορα σε εμενα ειδα πρασινη φατσουλα στο vuze το μυνημα λαθους οτι η udp εχει προβλημα επικοινωνιας,στην εκκινιση του βατραχου βγηκε, αλλα ναι επιτελους μοιραζω και εγω με παραπανω απο την ονομαστικη συχρονισμου.!!!!!

με διακυμανσεις....

- - - Updated - - -


vdsl newbie 5 μερες και σημερα να αποφασισω αν θα την κρατησω?

Technology: PPPoE
Protocol: ETHoP
User Name: **********
Traffic Type: PTM
Connection Speed: 23.9 Mbps Downstream / 1.2 Mbps Upstream

cyta DMZ Host εφαρμογη , port forward classic not working to me.

Πρωτη φορα σε εμενα ειδα πρασινη φατσουλα στο vuze το μυνημα λαθους οτι η udp εχει προβλημα επικοινωνιας,στην εκκινιση του βατραχου βγηκε, αλλα ναι επιτελους μοιραζω και εγω με παραπανω απο την ονομαστικη συχρονισμου.!!!!!




με διακυμανσεις....

- - - Updated - - -
Αθώες οι διακυμανσεις ιδια ανεβοκαταβασματα στο upload connex 24 ιδιος τρακερ ιδια τορρεντ ιδια ωρα , port forward, να μην βγει κατι διαφορετικο αμεσως να το κατηγορησουμε :lol::lol::lol:

SarahKane
19-09-13, 08:54
έχω πρόβλημα με το utorrent
παρόλο που άνοιξα πορτα στο ρουτερ, μου βγάζει μήνυμα ότι είναι κλειστή (κόκκινο)
τα φώτα σας...

BruceGr
07-06-14, 04:36
Εχω το ιδιο προβλημα με VDSL της CYTA με το να ανοιγοκλεινουν τα port. Τους παιρνω συνεχεια τηλεφωνο εδω και 10 μηνες και μου απαντανε οτι περιμενουν firmware update απο την pirelli που να λυνει το προβλημα. 10 ΜΗΝΕΣ!!!

Godian
13-06-14, 13:39
Εγω εχω cyta και κατεβαζω μια χαρα και απο kickass και απο piratebay δεν εχω καποιο προβλημα.....

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.