PDA

Επιστροφή στο Forum : DC++-TELLAS how to become active?



party-pooper
09-05-04, 11:39
Καλημερα,Χρησιμοποιουσα DC++ εδω και 7 μηνες.Ειμουνα μεσα στο ελληνικο HUB angelos(δεν κανω διαφημιση προς θεου) και απο εκει πηρα ενα οδηγο με τον οποιο καταφερα να γινω active! εχθες ξυπναω ενα πρωι και βλεπω οτι το DC++ δεν κατεβαζει τιποτα ουτε search και connection timeout συνεχως! Κανω και μια αναβαθμιση το λογισμικο του jetski 500i στο 8.2.8.1
και μολις το κανω αυτο απο εναν αλλο υπολογιστη που ειταν συνδεδεμενος στο δυκτιο χανει τους drivers απο τον κεντρικο που ειταν με USB! βαζω ξανα τους drivers αλλα οταν παω στο network places να δω την connection βλεπω οτι ενω ειχα συνδεθει με USB γραφει ''local area connection 6,connected,jetspeed RNDIS ethernet driver!) παω μετα να ανοιξω τα slots και μου βγαζει καποια errors τεσπα τα ανοιγω και απο το DC δεν μπορω να μπω πια active!Κατι ακομα οταν παω στο hardware στο device manager για να δω τι εχει εγκατασταθει απο το μοδεμ βλεπω οτι εχει στο network adapters to jetspeed RNDIS ethernet adapter[ποτε δεν μου το εβγαζε ετσι μου εβγαζε(intracom virtual ethernet adapter δλδ USB)ακομα μου εχει ενα mac bridge miniport ενα αλλο MAC bridge miniport-HOME QOS που εχει θαυμαστικο και ενα WAN miniport IP που παλι εχει θαυμαστικο.Ακομα στο other devices εχει Universal serial bus (USB) controller και αυτο με θαυμαστικο!Πως κανω ανανεωση Driver και μπορει καποιος στη τελικη να με βοηθησει να γινω active στο DC ξανα? passive sucks! ουτε το 1/4 των results που ειμουν active δεν περνω πια


Υ.Γ: Οποιος καταφερει και λυσει το προβλημα μου εχει απο μενα πλαστικο γλυφιτζουρι χωρις μπαταριες :D :D :D

Tanasis
09-05-04, 13:01
Για το DC++,για να γινεις active user πρεπει να κάνεις map μεσω του NAT το local ip και το port που θέλεις να χρησημοποιήσεις .Στη συνέχει πρέπει στα settings του DC++ να δώσεις το WAN ip και το port που εχεις κάνει map στο router.Υποθετω οτι,αφού συνδέθηκες σαν active,έχεις καταφέρει να κάνεις τα παραπάνω.
Απο κει και περα,μήπως το πρωϊ που σηκώθηκες είχε κάνει disconnect το router και πήρες άλλο WAN ip ,το οποίο δεν έβαλες στο DC++ ?
Επίσης είναι πιθανό το jetspeed μετά την αναβάθμιση,να έχει χάσει τα nat adress map settings και να χρειάζεται να τα ξαναπεράσεις.
Για το jetspeed τωρα και τα προβλήματα που αναφέρεις...καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που έχει την ίδια συσκευή :shock:

konspir2
09-05-04, 19:06
Το Hub του Άγγελου είναι down προσωρινά

party-pooper
10-05-04, 13:21
Το σιτε του αγγελου ειναι up ξανα οσον αφορα για τα πορτς τα εχω ηδη ξαναανοιξει και εχω βαλει No-ip DUC που κανει αυτοματα ανανεωση την IP δεν ειναι αυτο το προβλημα κατι αλλο πιθανως αλλα δεν ξερω τι!

Critter
12-05-04, 11:07
Να ρωτησω και κατι ρε παιδια?Εγω εχω κανει forward το port απο το NAT.Πηγαινω στα settings,βαζω την ip μου και τα hub δουλευουν active θαυμασια.To ζητημα ειναι οτι η ip καθε τοσο αλλαζει και πρεπει να να πηγαινω στα settings να την αλλαζω.
Πηγα στο dyndns.org και εκανα λογαριασμο και πλεον μπορω να εχω ενα domain name poy να εχει καθε φορα την ip μου.Αν βαλω αυτο το ονομα στα settings δεν το λαμβανει ως σωστο.
Τι πρεπει να κανω για να ειμαι σωστα always active?

Ευχαριστω!

hpstg
21-05-04, 07:52
Καλό το παραπάνω ερώτημα, και να κάνω και ένα άλλο:

Ποια είναι η διεύθυνση του Angelos hub; :?

party-pooper
21-05-04, 09:15
Αν κανεις ενα λογαριασμο στο No-IP DUC τοτε θα βαλεις στο IP σου το χχχχχχχ.no-ip.com προφανος και θα δουλεθει μπορει εσυ να ετυχες στη στιγμη γιατι δεν ειναι 24:7 to site τους οποτε η περιμενεις ποτε θα δουλευει το σιτε η το αλλαζεις μανουαλλη(λολ) η μπορεις να παρεις στατικ απο αλλο ΙΠ προβαιντερ

gmk7
30-09-04, 13:03
Ανοιγω και παλι τη συζητηση μετα απο μεγαλο διαστημα για να αναφερω και γω το ιδιο προβλημα με το dc++. Εχω το dc οπου το τρεχω σε active mode εδω και καμποσους μηνες κανοντας copy-paste την external ip μεσα στο dc όποτε αλλαζε η ip.εδω και 2 μερες συνειδητοποιησα οτι δεν ηταν αναγκη να κανω καθε τοσο paste την ip μου,αλλα να βαλω να τρεχει ενα προγραμματακι για την dynamic dns που ανανεωνει αυτοματα την ip. Λοιπον,εχω δοκιμασει το 3dwatch,dynsite και καποια άλλα,ομως το μονο που κανουν ειναι να ανανεωνουν την ιp στα windows αλλά οχι στο dc που θελω.Μπορει να μου πει καποιος πως μπορει να αλλαζει αυτοματα η ip στο dc; :roll:

Invisible
30-09-04, 13:36
Μήπως ξέρει κάποιος το IP του Hub Angelos ???

netrinos
30-09-04, 14:04
Για web http://angelos0.no-ip.info/
για dc: angelos0dc.no-ip.info:1411

gmk7
30-09-04, 14:34
τελικα ηθελε μια μικρη λεπτομερεια που δεν την ειχα σκεφτει :o δλδ να βαλω στο dc αντι της ip το host που ειχα δημιουργησει!!!ειχα κανει τα 4/5 αλλα κολλουσα στο τελευταιο και το ποιο γελειο!! να ναι καλα ο netrinos που μου θυμησε να ξαναμπω στο site μετα απο μηνες παλι και να δω επιτελους αυτο που ρωτουσα :wink: :guitar

@ ADSLgr.com All rights reserved.