PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΙΤ



giorgos189
25-11-06, 13:07
ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ HOL 768 ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΤΟ MODEM ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑ MODEM ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟ JETSPEED 520.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ;


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!

hemlock
25-11-06, 13:12
Ποιον browser χργσιμοποιεις?

giorgos189
25-11-06, 13:16
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ OPERA ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι.Ε ΚΑΙ MOZILLA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ

Valandil
25-11-06, 13:37
Έχεις βάλει τους DNS της HOL;

giorgos189
25-11-06, 13:46
ΟΧΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

giorgos189
25-11-06, 14:03
ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ DNS ΤΗΣ HOL ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

sdikr
25-11-06, 14:20
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις ;)

Αν μπορείς πάνε σε γραμμη εντολών και δώσε nslookup www.google.com (η ανάλογα την σελίδα που θέλεις)
και πες μας το αποτέλεσμα

giorgos189
25-11-06, 14:50
Επιδη ειμαι λιγο ασχετος για καντο λιγο λιανα..Που να παω και τι να κανω?

sdikr
25-11-06, 14:53
Πας ενάρξη, εκτέλεση, γράφεις cmd (Πατάς enter) , στο παράθυρο που σου βγάζει γράφεις την εντολή

giorgos189
25-11-06, 14:59
Με το google που κανονικα το ανοιγει μου βγαζει:
*** ___ _ε__* _____γ _ _η____ __ζ_____ _*____*__γ _*_ __ _*_η_____ 192.168.1.1:
Non-existent domain
*** _* §___§*Ά___β__* _*____*__β_ ___ _ε__* _*__β_*__*
Διακομιστής: UnKnown
Address: 192.168.1.1

_§ζ__*__ _§ζ ____*ζ§*___ _*____*__γ:
Όνομα: www.l.google.com
Addresses: 216.239.59.99, 216.239.59.103, 216.239.59.104, 216.239.59.147
Aliases: www.google.com


Με το σαιτ τις sonyericsson που δεν μου ανοιγει βγαζει:
*** ___ _ε__* _____γ _ _η____ __ζ_____ _*____*__γ _*_ __ _*_η_____ 192.168.1.1:
Non-existent domain
*** _* §___§*Ά___β__* _*____*__β_ ___ _ε__* _*__β_*__*
Διακομιστής: UnKnown
Address: 192.168.1.1

_§ζ__*__ _§ζ ____*ζ§*___ _*____*__γ:
_§ζ__*__ _§ζ ____*ζ§*___ _*____*__γ:
Όνομα: www.sonyericsson.com
Served by:
- adns2.akam.net

edgesuite.net
- adns3.akam.net

edgesuite.net
- adns4.akam.net

edgesuite.net
- ns1-2.akam.net
193.108.91.2
edgesuite.net
- ns1-137.akam.net
193.108.91.137
edgesuite.net
- use9.akam.net

edgesuite.net
- usw6.akam.net
206.132.100.108
edgesuite.net
- adns1.akam.net

edgesuite.net

sdikr
25-11-06, 15:03
δοκιμάσε να δώσεις στον browser http://213.5.17.38


δοκίμασε ακόμα να αλλάξεις τους dns με αυτό http://www.opendns.com/start/router.php

giorgos189
25-11-06, 15:05
168.192.in-addr.arpa nameserver = blackhole-1.iana.org
168.192.in-addr.arpa nameserver = blackhole-2.iana.org
blackhole-1.iana.org internet address = 192.175.48.6
blackhole-2.iana.org internet address = 192.175.48.42
*** ___ _ε__* _____γ _ _η____ __ζ_____ _*____*__γ _*_ __ _*_η_____ 192.168.1.1:
No information
*** _* §___§*Ά___β__* _*____*__β_ ___ _ε__* _*__β_*__*
Διακομιστής: UnKnown
Address: 192.168.1.1

Όνομα: http://213.5.17.38
Served by:
- E.ROOT-SERVERS.NET
192.203.230.10

- F.ROOT-SERVERS.NET
192.5.5.241

- G.ROOT-SERVERS.NET
192.112.36.4

- H.ROOT-SERVERS.NET
128.63.2.53

- I.ROOT-SERVERS.NET
192.36.148.17

- J.ROOT-SERVERS.NET
192.58.128.30

- K.ROOT-SERVERS.NET
193.0.14.129

- L.ROOT-SERVERS.NET
198.32.64.12

- M.ROOT-SERVERS.NET
202.12.27.33

- A.ROOT-SERVERS.NET
198.41.0.4

giorgos189
25-11-06, 15:13
Και το σαιτ που μου εδωσες δεν το ανοιγει

sdikr
25-11-06, 15:16
Και το σαιτ που μου εδωσες δεν το ανοιγει

δώσε τότε με το χέρι στην κάρτα δικτύου αυτους τους dns


208.67.222.222
208.67.220.220

giorgos189
25-11-06, 15:17
Με το http://213.5.17.38 μου λεει:
Invalid URL
The requested URL "/", is invalid.

Reference #9.221105d5.1164456961.0

giorgos189
25-11-06, 15:20
Στο προτοκωλο στα τρια πρωτα γραφω:
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
και τα αλλα δυο γραφω αυτα που μου εδωσες?

????

sdikr
25-11-06, 15:20
Στο προτοκωλο στα τρια πρωτα γραφω:
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
και τα αλλα δυο γραφω αυτα που μου εδωσες?

????

Ναι ;)

giorgos189
25-11-06, 15:26
Σε ευχαριστω πολυ το προβλημα λυθηκε να'σαι καλα.....
Αφου σε βρικαμε για πες μου κατι αλλο μηπως ξερεις...
Οταν ανοιγω το τηλεφωνο μου ξεσυγχρονιζετε το modem επισης οταν το κλεινω μου κανει το ιδιο

Valandil
25-11-06, 15:37
Προφανώς έχεις aDSL over PSTN, απότε πέρασε σε κάθε τηλέφωνο φίλτρο.;)

edit: sdkir σε πρόλαβα :p

sdikr
25-11-06, 15:38
Σε ευχαριστω πολυ το προβλημα λυθηκε να'σαι καλα.....
Αφου σε βρικαμε για πες μου κατι αλλο μηπως ξερεις...
Οταν ανοιγω το τηλεφωνο μου ξεσυγχρονιζετε το modem επισης οταν το κλεινω μου κανει το ιδιο

Κάτι δεν πάει καλά με τα φίλτρα, θα πρέπει σε κάθε τηλέφωνική συσκευή να έχει φιλτό, και συνδεμένο όπως αναφέρει το φιλτρο (Line γραμμη, phone τηλέφωνο)

giorgos189
25-11-06, 15:40
και πως θα βαλω φιλτρα στην γραμη?

hemlock
25-11-06, 15:42
http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_info/faqnew.php

@ ADSLgr.com All rights reserved.