PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή σε Wind (Ζωγράφου)..



bandwidth.zero
08-05-12, 23:57
Kαλησπέρα.. για κυρίως οικονομικούς λόγους (και επειδή εκεί στον ΟΤΕ την έχουν δει "έτσι είμαστε και άμα σου αρέσει") σκέφτομαι να πάω σε wind (σταθερό+Internet). Έχει κανείς εμπειρία για την ποιότητα που προσφέρουν στην περιοχή μου (internet βασικά αλλά και τηλεφωνία);
Επίσης κάποια άλλα γενικά ερωτήματα που έχω:
1) Το router μου έχει το firmware του conn-x θα πρέπει να μου δώσουν άλλο και να το αντικαταστήσω ή αρκεί να αλλάξω σε αυτό που έχω username/pass μιας και το έχω σεταρισμένο και πρέπει να τα ρυθμίζω όλα από την αρχή κτλ..
2) Θα μείνω για κάποιο διάστημα χωρίς Internet? :hmm:
Ευχαριστώω :oneup:

RASTAVIPER
09-05-12, 07:36
Περιοχή? Υπόψην το Dslam είναι στην Μ.Ασίας στο Γουδί.
1) Καλύτερα θα παίξει το ΖΤΕ που θα σου στείλουν έτσι και αλλιώς τσάμπα.Μπορείς να δοκιμάσεις και με άλλα ρούτερ φυσικά για να δεις πώς θα πηγαίνει η γραμμή σου.Δεν χρειάζεται πλέον user/pass.Απλά συνδέεις ένα ρούτερ και παίζει.
2)Όχι
3)Δες παλιότερα θέματα για Ζωγράφου

bandwidth.zero
09-05-12, 14:15
Ναι και τώρα με το conn-x σε αυτο το dslam είμαι οπότε θεωρητικά θα έχω τα ίδια (πάνω κάτω) στατιστικά με πριν; Δεν βρήκα τίποτα χτυπητό πρόβλημα στο forum για την περίπτωσή μου απλά είδα σε κάποιους παρουσιάζει πρόβλημα στο streaming το Zte.. Υπάρχει κάποιος με χειροπιαστά στοιχεία για wind-Ζωγράφου; Περίπου στο ύψος του πολυτεχνείου είμαι.

RASTAVIPER
09-05-12, 16:59
Εγώ είμαι Ζωγράφου.
Αν είσαι τόσο ψηλά, τότε στάνταρ θα είναι πεσμένα τα νούμερα σου.
Στα πόσα συγχρονίζεις τώρα?
Ισχύει το 28 που βλέπω στο προφίλ σου??

bandwidth.zero
09-05-12, 18:09
Bandwidth Down/Up(kbps) 12032 / 1022
SNR Margin Down/Up(dB) 11.0 / 10.2
Attenuation Down/Up(dB) 28.9 / 18.5

elina_77
21-09-15, 14:06
Ξεθάβω αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για νέο θέμα.
Θέλω να βάλω adsl (ή και vdsl αν γίνεται) στην περιοχή του τίτλου (στην Αυξεντίου συγκεκριμένα).
Το κέντρο (Αμπελόκηποι) απέχει σχεδόν 1200m.
Μίλησα τηλεφωνικά με wind (ο wizzard λέει ότι το vdsl είναι διαθέσιμο) αλλά δεν ήξερε να μου πεί (παρά μόνο αφού γίνει ενεργοποίηση) αν θα με συνδέσουν με το κέντρο ή με καφάο.
Καμιά γνώμη για το πώς να το χειριστώ?

mike_871
25-09-15, 19:26
απο καμπινα λογικα

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.