PDA

Επιστροφή στο Forum : pc2help

DVader
10-05-12, 15:10
Καλησπέρα σας,
Έχει κανείς εμπειρία από την εταιρία που λέγετε pc2help...?:whistle:

ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
27-05-12, 13:35
Καλησπέρα φίλε μου.

Προσωπικά έχω κάνει κάποιες συνεργασίες με την εταιρία αυτή.

Πέρσι αγόρασα έναν εκτυπωτή και ένα anti-virus. Όλα πήγαν μια χαρά, από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση στα χέρια μου.

Δε πρόλαβα όμως να τα χαρώ διότι μου έπεσε κάτω το λάπτοπ και η οθόνη καταστράφηκε τελείως...
Η ίδια εταιρία, μέσα σε μια εβδομάδα, μου το έκανε σα καινούριο σε πολύ ικανοποιητική τιμή.

Ένας φίλος θέλει να φτιάξει μια ιστοσελίδα για την εταιρία του. Σίγουρα θα του προτείνω την εταιρία αυτή.

Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι αναπτυσσόμενες εταιρίες.... Τύφλα να έχουν οι επώνυμες...

foivoleon
28-05-12, 01:45
Καλησπέρα κι από μένα.
Κι εγώ έχω τρομερή εμπειρία απ' τα παιδία στο pc2help.
Άμεση εξυπηρέτηση, τιμές στο υπόγειο και παράδοση κατ' οίκον!
Να μη μιλήσω για φιλικότητα... Απλά δεν πιάνονται!
Πλαίσια, e-shop κι αηδίες συναφείς, κομμένες, αφού πλέον ούτε εγγύηση σου παρέχουν ούτε ανταγωνιστικές τιμές!
Εύχομαι να στεριώσει το pc2help και να είναι πάντα στο πλάι μας να μας εξυπηρετεί όπως κανένα άλλο κατάστημα πληροφορικής!

pcmaster7
29-05-12, 19:16
Καλησπέρα σας,
Έχει κανείς εμπειρία από την εταιρία που λέγετε pc2help...?:whistle:

Καλησπέρα φίλε DVader.

Αν και λίγο καθυστερημένα :whistle: να σου πω και εγω την αποψή μου

Οι άνθρωποι στο pc2help είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν τη δουλειά τους,
είτε πρόκειτε για laptop, είτε για web design/development, είτε για ονοματοδοσία (domain), είτε για οτιδήποτε απο τον "χώρο" :)
Και φυσικά για τις τιμές αναφέρθηκαν οι φίλοι απο πάνω. Δεν χρειάζεται νομίζω να τα επαναλάβω :cool:

Φαντάζομαι την σελιδα τους την έχεις δεί. Αν όχι δες εδώ (http://www.pc2help.gr/)
Το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους, θα αποκτήσεις άποψη απο πρώτο χέρι :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.