PDA

Επιστροφή στο Forum : Thomson TG585 v8, Internet απο WiFi σε Ethernet

Lykos1986
15-05-12, 09:16
Καλημέρα σε όλους!

Εχω ενα Thomson TG585 v8 απο την Forthnet. Πλέον εχω άλλο πάροχο internet και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το modem για να δώσω internet σε ενα αλλο υπολογιστή.
Αυτό που θέλω να κανω είναι να συνδέθει το TG585 στο προσωπικό μου WiFi δίκτυο και να δίνει την σύνδεση στο υπολογιστή μεσο ethernet.

Έψαξα στις ρυθμίσεις του αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι το αντίθετο (απο Ethernet σε WiFi) όχι όμως απο WiFi σε Ethernet!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

alfagamma
13-08-12, 10:48
Αυτο θελω να κανω και εγω.... κανεις που να ξερει?
Για την ακριβεια θελω να συνδεσω το 585v7 στο 585v8 ασυρματα και μετα το v7 να δωσει στην TV μεσω Ethernet...

deniSun
14-08-12, 16:16
Καλημέρα σε όλους!

Εχω ενα Thomson TG585 v8 απο την Forthnet. Πλέον εχω άλλο πάροχο internet και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το modem για να δώσω internet σε ενα αλλο υπολογιστή.
Αυτό που θέλω να κανω είναι να συνδέθει το TG585 στο προσωπικό μου WiFi δίκτυο και να δίνει την σύνδεση στο υπολογιστή μεσο ethernet.

Έψαξα στις ρυθμίσεις του αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι το αντίθετο (απο Ethernet σε WiFi) όχι όμως απο WiFi σε Ethernet!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Στην ουσία θέλεις να βάλεις το ρούτερ σε ρόλο Access Point.
Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από το μενού στο ρούτερ.
Μέσω CLI μπορείς να το ορίσεις σαν Access Point αλλά θα δουλεύει ως εξής:
συνδέεται με το ρούτερ μέσω ethernet και δίνει στους ΗΥ ασύρματα.
Το αντίθετο δεν το έχω δει να γίνεται.

stratoss
23-10-12, 11:50
Καλησπερα για να μην ανοιγω καινουργιο Thread θελω να ρωτησω το εξης μιας και εχω μπερδευτει.
Εχω 2 ρουτερ tg585v8 και ειμαι στην forthnet.
To ενα το εχω στο δωματιο οπου εχω ενσυρματα το pc μου και θελω, στο σαλονι oπου απεχει κανα 15 μετρα να συνδεσω την τηλεοραση στο ιντερνετ αλλα ενσυρματα,εννοειται χωρις να τραβηξω καλωδιο απο το δωματιο γιατι ειναι λιγο μακρια.Μπορω να το πετυχω αυτο?και αν ναι τι πρεπει να κανω?βοηθαει το δευτερο ρουτερ πουθενα?
Ευχαριστω.

deniSun
24-10-12, 08:53
Καλησπερα για να μην ανοιγω καινουργιο Thread θελω να ρωτησω το εξης μιας και εχω μπερδευτει.
Εχω 2 ρουτερ tg585v8 και ειμαι στην forthnet.
To ενα το εχω στο δωματιο οπου εχω ενσυρματα το pc μου και θελω, στο σαλονι oπου απεχει κανα 15 μετρα να συνδεσω την τηλεοραση στο ιντερνετ αλλα ενσυρματα,εννοειται χωρις να τραβηξω καλωδιο απο το δωματιο γιατι ειναι λιγο μακρια.Μπορω να το πετυχω αυτο?και αν ναι τι πρεπει να κανω?βοηθαει το δευτερο ρουτερ πουθενα?
Ευχαριστω.

Εξαρτάται τι παρεμβάλλεται στα 15 μέτρα.
Είναι κενός χώρος ή έχει εμπόδια; (ψυγεία, τοίχους, θερμοσίφωνες κλπ)
Επίσης... αν σκέφτεσαι για smart tv (3D ή HD/Full HD) απλά ξέχασέ το από τώρα.
Με ασύρματο τρόπο δεν μπορείς να το πετύχεις με κανένα ρούτερ.
Θα έχεις πολλά προβλήματα.
Τώρα... για να λειτουργήσεις το δεύτερο ν8 ως repeater δεν μπορείς να το κάνεις.
Οπότε πας στην λύση μιας συσκευής.
Ενδιάμεσα extended/repeater μην βάλεις γιατί δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα.

stratoss
24-10-12, 15:11
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Ο διαδρομος δεν κανενα εμποδιο ειναι κενος χωρος.
Οποτε η μονη λυση ειναι να βγαλω το ρουτερ απο το δωματιο να το βαλω στο σαλονι και να συνδεω ασυρματα τον υπολογιστη.

@ ADSLgr.com All rights reserved.