PDA

Επιστροφή στο Forum : Proxy Servers&DC++



AC9800PBA
16-05-04, 19:01
Χρησιμοποιεί κάποιος DC++ και proxy server anonnymous?

Αν ναι,ξέρετε αν το hub όπου συνδέομε πρέπει βλέπει την original IP μου ή του proxy?

angelos0
17-05-04, 02:08
αν βαλεις proxy τοτε συνδεεσε με socks5 και βαζεις τα στοιχεια του εκει. αν εισαι μονο πισω απο πανεπιστημιο η εταιρικο firewall ειναι ο μονος λογος που κατι τετοιο χρειαζετε αλλιως δεν υαπρχιε νοημα να μπεισ με (μικρης ταχυτητας τα περισσοτερα) porxy server

AC9800PBA
17-05-04, 12:32
Τσάμπα proxy με SOCKS5 δεν βρήκα :cry:
Απλά <<αντιπαθώ>> τα logs που κρατάει ο provider...και θέλω να κρύβω την IP μου.
Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος τρόπος?

sdikr
17-05-04, 13:40
Τσάμπα proxy με SOCKS5 δεν βρήκα :cry:
Απλά <<αντιπαθώ>> τα logs που κρατάει ο provider...και θέλω να κρύβω την IP μου.
Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος τρόπος?

δηλαδή πιστέυεις οτι αν βάλεις proxy ο isp δεν θα τα βλέπει;;
μα αφου πάλι απο το δικό του δίκτυο θα περάσεις

AC9800PBA
17-05-04, 20:57
Όχι δεν είπα αυτό...δεν με πειράζει να βλέπει ο ISP την IP απλά δεν θέλω να φένεται η IP στους άλλους χρήστες είτε που κατεβάζω είτε στέλνω

angelos0
17-05-04, 21:13
δεκτον...βαλε peer guardian η το protowall
υποψιν οτι συντομα 8α φοραει κ το hub μας κατι αναλογο ;)

sdikr
17-05-04, 21:15
Όχι δεν είπα αυτό...δεν με πειράζει να βλέπει ο ISP την IP απλά δεν θέλω να φένεται η IP στους άλλους χρήστες είτε που κατεβάζω είτε στέλνω

μα αν δεν κάνω λάθος, το dc δεν δουλέυει χωρίς την ip

AC9800PBA
17-05-04, 21:47
Άγγελε τι ακριβώς είναι αυτά? αν είναι progz που μπορώ να τα βρω?(ενοείτε ότι είναι για απόκρυψη της IP?)[/img]

angelos0
17-05-04, 22:24
sdkir:
στις περιπτωσεις router χρειαζετε το ip αλλιως το βρισκει μονο του

ac98.... : ειναι προγραμματα ποθ δεν αφηνει εταιρεις οπως RIAA κλπ να συνδεθουν μαζι σου (με οτι μπορει να σημαινει αυτο ;)
google for them ;)

ogenikos
17-05-04, 23:03
Άγγελε τι ακριβώς είναι αυτά? αν είναι progz που μπορώ να τα βρω?(ενοείτε ότι είναι για απόκρυψη της IP?)
Για απόκρυψη ip χρειάζεσαι anonymous/transparent proxies, δηλαδή να σερφάρεις μέσω ενός proxy που είτε βρίσκεται κάπου αλλού, είτε δεν παίρνει αλλά ούτε και δίνει λογαριασμό.
Υπάρχουν χιλιάδες λίστες με τέτοιου είδους proxies στο internet Που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλλά συνήθως είναι αργοί, εκτός αν πληρώσεις κάτι ή είσαι μέλος κάποιου φόρουμ/ομάδας ή τυχερός.
Εγώ για παράδειγμα όταν χρησιμοποιώ έναν proxy και ζητώ την σελίδα google anti gia google.com/gr μου βγάζει google.com/fr το google δηλ.βλέπει ότι προέρχομαι απο Γαλλία.
Επίσης μπορείς να κάνεις και το λεγόμενο Multiproxying ή proxychaining δηλαδή να αλλάζεις ανα πεντάλεπτο, ή μισάωρο κλπ, proxy ώστε να μήν μπορούν να σε εντοπίσουν ή να χρησιμοποιείς πολλούς proxies μαζί, όρεξη νάχεις...
Τώρα υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά και επίσης μπορούν να μεταμφιέσουν όλη την κίνηση που θέλεις να κάνεις σε ένα Port που σου το κλείνουν στην δουλειά σου με firewall πχ το irc ή το dcc, και να βγαίνεις μέσω του port 80 http, πάλι συνδεόμενος μέσω ενός proxy, όπως το hhtport που το χρησιμοποιούν κυρίως άνρθωποι για να σεφάρουν ελεύθερα, που ζούν σε χώρες που έχουν λογοκρισία στο internet όπως Κίνα, σαουδική Αραβία κλπ
Μερικά πολύ καλά προγράμματα που είχα βρεί όταν ασχολούμουν περισσότερο με το anonymous serfing :
http://www.htthost.com
http://proxytools.sourceforge.net/
http://www.multiproxy.org/anon_proxy.htm

AC9800PBA
19-05-04, 23:20
peer guardian η το protowall
να η ερώτηση...αα και το protowall δεν το βρήκα πουθενά εκτός από ένα forum που αν έκανα register το έπερνα,αν μπορεί να μου το στείλει κάποιος ΠΛΖ

sdikr
19-05-04, 23:24
κανε register και εσυ τόσα free email υπάρχουν :D

angelos0
19-05-04, 23:44
peer guardian η το protowall
να η ερώτηση...αα και το protowall δεν το βρήκα πουθενά εκτός από ένα forum που αν έκανα register το έπερνα,αν μπορεί να μου το στείλει κάποιος ΠΛΖ

κανε register και παρτο. για το install πρεπει να εισαι registred ςστε να δεις και τισ οδηγιες που 8α σου χρειαστουν 100%

AC9800PBA
20-05-04, 11:01
OK βρέθηκε το protowall και παίζει μια χαρά μόνο που...μπαίνο με PPPoE μέσα και στις οδηγίες του protowall λέει να βάλω κάτι RASPPPOE!Ξέρετε τι είναι αυτό?πρόγραμα,plug-in?που το βρήσκω?

@ ADSLgr.com All rights reserved.