Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα Τηλεφώνου γενικο????
Καλησπέρα!! Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στην τηλεφωνία πέρα απο μένα???
ΣΤο ρουτερ μεσα λεει connecting στο voip account αλλα μετά λέει failed
SecretCeremony
17-06-12, 16:50
Και μενα απο τις 1 η ωρα επεσε το τηλεφωνο και μεχρι τωρα δεν εχει επανελθει.Internet εχω κανονικα.Στο router (thomson tg 782) στην κατηγορια telephony λεει : Status και εχει πρασινο V ενω διπλα στο Registered εβγαλε κοκκινο Χ.
Ειναι γενικοτερο το προβλημα. Στην αρχη δεν ειχα εισερχομενα και πηρα την τεχνικη υποστηριξη και μου ειπαν οτι παιζει προβλημα. Κανενας απο αυτους που ξερω και εχουν CΥΤΑ δεν εχουν τηελεφωνο. Το VOIP κανει fail to register.
SecretCeremony
17-06-12, 17:13
Εχεις δικιο.Μολις πηρα τον κολλητο μου στο κινιτο εχει και αυτος cyta και μια απ τα ιδια και αυτος δεν εχει τηλεφωνια.
Το ιδιο και σε εμενα στο περιστερι.Ολα ενταξει εκτος απο το ρετζιστραρισμα του τηλεφωνου.
Και ενας φιλος μου στο Αιγαλεω και αυτος προβλημα.Τι εγινε πεσανε ακριδες;
Ακριβώς το ίδιο και στην Πάτρα.
Edit 7:10 μ.μ : Εδώ και κανα 5λεπτο έχω κανονικά και τηλέφωνο.
εδω καρδιτσα, το σπιτι μου δεν εχει τηλεφωνο, ενω το διπλανο σπιτι εχει κανονικα!!!@!
ιδια οικοδομη ιδιος οροφος
stavroskriti
17-06-12, 20:01
Παιδες, :oneup:
αποσο γνωριζω απο στατιστικα χρησης ( του ΟΤΕ ) γενικοτερα σημερα υπηρχε αυξημενη κινηση στην τηλεφωνια οπως και την ημερα που γιορταζε ...ο Κωνσταντινος και η Ελλενη :)
Συμπερασμα : Η Cyta ΕΠΕΣΕ ( η τηλεφωνια της ) λογω ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ voip servers της.
Συμπερασμα 2 : Στην Cyta ενω εχουν ξαναδει τετοια peaks στην κινηση τηλεφωνιας ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ( Να ενεργοποισουν περισσοτερους VOIP servers ! )
Τοσο απλα και ..λυπηρα τα πραγματα.
Ειναι η 9η φορα που κρεμμαει η τηλεφωνια της πανελλαδικα μεσα σε 1 χρονο !
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! :rofl::rofl::rofl:
ΑΚ Ψυχικού, τα ίδια.
Κατά διαβολική σύμπτωση, συνέπεσε με διακοπή ρεύματος στις 13:00 και μετά από καμιά ώρα που επανήλθε, είχα internet αλλά όχι τηλέφωνο.
Μπήκα εδώ και είδα οτι μέχρι το απόγευμα δεν είχε ποστάρει κάποιος κάτι σχετικό και νόμιζα ότι έφταιγε το router μου. Τι reboot, τι reset, τίποτα.
Κατά τις 6 όλα αποκαταστάθηκαν. Μάλιστα, κάποια στιγμή το interface του pirelli μου έβγαλε μήνυμα οτι άλλος admin ήταν logged in στο router.
Σημ: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει!!! :p
Eφτιαξαν τα πραγματα καπου στις 19:00.Οι ακριδες εφυγαν...
ZhenXlogic
17-06-12, 20:18
αποσο γνωριζω απο στατιστικα χρησης ( του ΟΤΕ ) γενικοτερα σημερα υπηρχε αυξημενη κινηση στην τηλεφωνια οπως και την ημερα που γιορταζε ...ο Κωνσταντινος και η Ελλενη :)
Συμπερασμα : Η Cyta ΕΠΕΣΕ ( η τηλεφωνια της ) λογω ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ voip servers της.
Συμπερασμα 2 : Στην Cyta ενω εχουν ξαναδει τετοια peaks στην κινηση τηλεφωνιας ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ( Να ενεργοποισουν περισσοτερους VOIP servers ! )
Για πες μας και εμάς από που τα έμαθες αυτά?
μολις επανηρθε και στην Καρδιτσα η τηλεφωνια
Fail για τόσες ώρες να μην δουλεύει η τηλεφωνία...
Ελπίζω η Cyta να έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μας ενημερώσει τι έγινε.
Από Κυριακή πρωί, περιοχή Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλός κλπ. περιοχές δεν έχουν τηλέφωνο.
Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την CYTA και είναι αδύνατο...
Είναι γενικό το πρόβλημα?
Τι μπορώ να κάνω?
Στείλε e-mail στο τεχνικό τμήμα techsupport@hq.cyta.gr
Στείλε e-mail στο τεχνικό τμήμα techsupport@hq.cyta.gr
2155013811
Από Κυριακή πρωί, περιοχή Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλός κλπ. περιοχές δεν έχουν τηλέφωνο.
Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την CYTA και είναι αδύνατο...
Είναι γενικό το πρόβλημα?
Τι μπορώ να κάνω?
Δεν ήταν γενικό, γιατί εγώ είδα 2 εικοσάλεπτες διακοπές μόνο.
Μέχρι και τώρα δεν έχουν τηλέφωνο 2 φίλοι στον Κορυδαλλός και Πέραμα...από την Κυριακή.
Πείρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με καλέσουν εκείνοι ... έστειλα και e-mail και περιμένω....
και περιμένω....
και περιμένω....
και περιμένω....
...από το πρωί να με καλέσουν!!!
Τα κακά του VoIP είναι αυτα. Θα τρέχουν σε παλαβοι οι ερμοι για να τα διορθώσουν!
Η απάντηση σε e-mail
Η απώλεια τηλεφωνίας οφείλετο σε κεντρική τεχνική δυσλειτουργία η οποία και αποκαταστάθηκε.
παντως Θεσσαλονικη ουδεν προβλημα. :twisted::p
κοντευω να ξεχασω ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν δουλευε το τηλεφωνο...
Παιδία εδώ( δυτική μακεδονία) μέχρι και σήμερα έχουμε συνεχείς διακοπές στην τηλεφωνία.Είτε κόβεται για λίγη ώρα τελείως το τηλέφωνο ή την ώρα που μιλάμε πέφτει η γραμμή . Στις 10 κλήσεις οι 8 κόβονται την ώρα που μιλάμε. Μέχρι τώρα ( 2 και βάλε χρόνια ) δεν είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την τηλεφωνία. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου να έχει κάποιος τόσες μέρες πρόβλημα στο τηλέφωνο.Να κοπεί το ιντερνετ και 10 μέρες δεν με πειράζει αλλά το τηλέφωνο το θεωρώ βασικό.
Παιδία εδώ( δυτική μακεδονία) μέχρι και σήμερα έχουμε συνεχείς διακοπές στην τηλεφωνία.Είτε κόβεται για λίγη ώρα τελείως το τηλέφωνο ή την ώρα που μιλάμε πέφτει η γραμμή . Στις 10 κλήσεις οι 8 κόβονται την ώρα που μιλάμε. Μέχρι τώρα ( 2 και βάλε χρόνια ) δεν είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την τηλεφωνία. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου να έχει κάποιος τόσες μέρες πρόβλημα στο τηλέφωνο.Να κοπεί το ιντερνετ και 10 μέρες δεν με πειράζει αλλά το τηλέφωνο το θεωρώ βασικό.
Απο δυτική Μακεδονία κι εγώ, και εκτός απο την Κυριακή που φαίνεται πως ήταν γενικό το πρόβλημα, δεν ξαναείχα άλλη διακοπή στο τηλέφωνο. Μήπως να καλέσεις στο 13811 να δηλώσεις βλάβη;
Απο δυτική Μακεδονία κι εγώ, και εκτός απο την Κυριακή που φαίνεται πως ήταν γενικό το πρόβλημα, δεν ξαναείχα άλλη διακοπή στο τηλέφωνο. Μήπως να καλέσεις στο 13811 να δηλώσεις βλάβη;
Θα περιμένω μέχρι αύριο και ύστερα θα τους πάρω γιατί έχω μιλήσει και με άλλους με παρόμοια προβλήματα. ( αν και τις τελευταίες 2 ώρες δεν είχα πρόβλημα)
Γενικά αγανάκτησα πολύ με τόσες μέρες προβλήματα στην τηλεφωνία
Στείλτε mail συνήθως λειτουργεί (όχι όπως το call back) και σας παίρνουν τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα.
Εγω δεν έχω καταλάβει. Το πρόβλημα είναι γενικό της cyta ή ειδικό των συνδρομητών;
Προσωπικά μετά το πρόβλημα της Κυριακής όλα βαίνουν καλώς...
Εγω δεν έχω καταλάβει. Το πρόβλημα είναι γενικό της cyta ή ειδικό των συνδρομητών;
celarg βλέπεις από δευτέρα λένε όλοι ότι είναι οκ και κάνα δύο ότι έχουν πρόβλημα εσύ τι λές παραμένει γενικό?
Αυτό δεν έχει σχέση με χωρητικότητα δικτύου. Αν ήταν θέμα χωρητικότητας θα ήταν registered κανονικά η τηλεφωνία αλλά θα έπεφταν οι κλήσεις. Unregistered τηλεφωνία σημαίνει πως το router για κάποιο λόγο δεν επικοινωνεί με το voice gateway. Μην γράφετε ότι να 'ναι ...
Εμένα πάλι γράφει not Registered.
Νέο Γενικό Πρόβλημα!!!
Το παρακάνανε!!
Όλα καλά εδώ στο Βόλο και από τηλεφωνία και από internet προς το παρόν.
Πάντως έχει βγάλει ανακοινωση
http://www.adslgr.com/forum/threads/305731-Ανακοινώσεις-προγραμματισμένων-εργασιών-δικτύου?p=4728811#post4728811
Και Ηράκλειο Κρήτης μόνο internet έχουμε
τηλέφωνο νεκρό ...περιμένουμε ανάσταση!
Μόλις επανήλθε, αλλά δεν είναι δουλειά τώρα αυτή κάθε εβδομάδα να μην έχουμε 1 μέρα τηλεφωνία και να ψαχνόμαστε.
kadronarxis
26-06-12, 15:14
Πρόβλημα με τηλέφωνο Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.....
Ίντερνετ είναι οκ.
Όπως έχει αναφερθεί παραπάνω υπάρχει βλάβη
http://www.cyta.gr/el/support/technicalWork
αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα στην τηλεφωνία.
kadronarxis
26-06-12, 15:22
Cyta, we have a problem.
TK Παύλου Μελά, ας το δει η cyta, υπάρχει πρόβλημα στο τηλέφωνο.
06/26/2012 15:22:10 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
06/26/2012 15:22:09 DHCP Client: [ATM2]Could not find DHCP daemon to get information
αυτά βγάζει συνέχεια.
Κόπηκε για μια ακόμη φορά.
Η απώλεια τηλεφωνίας οφείλεται σε κεντρική τεχνική δυσλειτουργία η οποία ελέγχεται από τα αρμόδια τεχνικά μας τμήματα και σταδιακά αποκαθίσταται.
Νεα Κηφισια επεσε μολις πριν απο λιγο η τηλεφωνία, το ιντερνετ δουλευει κανονικα. Εχουν δηλωσει οτι θα εκαναν εργασιες απο 1-6 το πρωι. Ειμαι αισιοδοξος οτι απλα κανουν αναβαθμιση στους Voip servers τους και απλα τους παιρνει λιγο παραπανω.
Καταριεμαι την ωρα που εφυγα από hellas online με pots τηλεφωνια και ουδεν προβλημα ...
ΠΑΤΡΑ ΝΕΚΡΟ ΤΗΛ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
και Ανω Πολη, Α/Κ Απ. Παυλου , το τηλεφωνο ειναι νεκρο, δεν κανει register.
αντε καιρος μου ηταν και μενα να μεινω χωρις τηλεφωνο. :p
Βέροια, τηλέφωνο και διαδίκτυο οκ.
Πάτρα Α/Κ Λεύκας έχουμε τηλ από τις 16:15.
edit: Και φυσικά στις 8 δεν έχω ούτε και εγώ.
Undisputed
26-06-12, 19:37
Μαρουσι, η ωρα ειναι επτα και μιση, χωρις τηλεφωνο εδω και τουλαχιστον 1 ωρα.
κεντρο πατρας απο 18.15 χωρις τηλ
Νεος κοσμος 8:00 μ.μ 26/6
ευχομαι να φτιαχτει. κανει ενα ντου ντου ντου και δν λειτοουργει
http://www.adslgr.com/forum/threads/305731-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85/page7
mushroomgr
26-06-12, 20:14
Χαϊδάρι 20:15 χωρίς τηλεφωνία πάνω απο 2 ώρες :down:
@ ADSLgr.com All rights reserved.