PDA

Επιστροφή στο Forum : παλι τα ιδια



balandis
30-06-12, 08:54
εβαλα για αλλαγη το netgear προχθες και απο 5 πιανω 3...δεν ξερω τι εγεινε......ξαναβαξω το thomson παλι και πιανω 3.700..πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι παιζει 1μβς πανω κατω....ειδα οτι ανεβηκε το attenuation κατα μια μοναδα....ρε παιδια δεν παλευεται κατω απο 4.5...τι να κανω εχω ξενερωσει παλι πληρως..να γυρισω οτε????η ιδια γραμμη δεν ειναι.????ουτε στα 5 ειχα αποσυχρονισμους.δοκιμασα και το alcatel παλι στα 3.....μου ειπαν να ξαναπαρω....δεν παει αλλο στο περιστερι και εκει μενω...μια βοηθεια για ακομη μια φορα!!!!!!!!!:down:

sdikr
30-06-12, 10:21
Θα έλεγα να τσεκάρεις μια τα καλώδια στο σπίτι, κατα προτίμηση βάλε καινούργιο για να συνδέσεις router
Ακόμα κάτι που δουλεύει, δεν το αλλάζουμε :p

tdc
30-06-12, 11:39
Βαλε το παλιο σου ρουτερ πανω και κανε ενα reboot στο ρουτερ κατα τις 2-3 (το βραδυ) και να ελπιζεις οτι θα κλειδωσεις κοντα στα 5.. :)

iakinthos
30-06-12, 12:50
Δε φταίνε τα ρούτερ, ούτε η γραμμή
Η HOL στο Περιστέρι έχει GlobeSpan dslam, ενώ τα δύο ρούτερ που ανέφερες έχουν broadcom τσιπάκι και δεν συνεργάζονται σωστά
Δοκίμασα το netgear 2200n και το thomson tg585 v7, όσο ήμουν στη HOL και δε πιάνανε πάνω από 4mbits, ενώ με τα δικά της ρούτερ και με όσα ρούτερ είχανε infineon ή texas instruments τσιπάκι έπιανα 6mbits

Vitruvian78
30-06-12, 21:00
Φαινεται να έχεις μεγαλη απόσταση απο το κέντρο της περιοχής σου πάντως. Να ξέρεις οτι εαν αποφασίσεις να γυρίσεις στον ΟΤΕ θα μπεις στο πακέτο των 2Mbps μιας και η γραμμή σου δύσκολα θα συγχρονίζει σε άλλο προφιλ. Οπότε αν σου είναι απαραίτητα αυτα τα 2Mbps παραπανω, τοτε δεν το κουνάς απο τη hol.

balandis
30-06-12, 21:33
ειχα με οτε 5 με 5.5 πιο παλια......τωρα τα ρουτερ ...το ειδε ο τεχνικος πηρα τηλεφωνο..δεν παει παραπανω....εκανε τα δικα του κολπα......μονο το thomson συχρωνιζει παραπανω.....γυρω στα 600κλβτς...τα υπολοιπα στα 3.........οταν γινεται reset to snr sto 9....

- - - Updated - - -

ποια εχουνε τσιπακι απο ολα αυτα που ειπες????...αλλα αυτο το netgear dgn2200 πολυ μουφα..μονο 3 ????αδικα τα 70 ευρω..ποιο πυτερ συνεργαζεται με την γραμμη μου???

balandis
02-07-12, 19:24
ειρθε τεχνικος για τριτη φορα...και τωρα μου ειπε πως ειναι μπουκωμενο το δικτυο και βρηκε τωρα οτι χανω στην καλωδιωση του σπιτιου μου ο.80mb/s και και οτι η περιοχη μου πιανει 4 4 και κατι και αν θες τραβα καλωδιο.....:down:συχρονισμος τωρα 3 και κατι....τι να κανω εχω αγανακτησει εδω στο περιστερι:down:πως θα τραβηξω καλωδιο???και αν υπαρχει ενα ρουτερ να συχρονιζει πιο ψηλα????παρακαλω μια βοηθεια για τελευταια φορα βαρεθηκα:nono:

Vitruvian78
02-07-12, 21:17
εννοει μάλλον οτι μπορεις να βάλεις δικο σου καλώδιο οπτικής ινας απο το σπίτι σου ως τον ΟΤΕ! :p
Καλή φάση!! :rofl:
Τίποτα δεν μπορεις να κάνεις, εκτός και αν μετακομίσεις πιο κοντα στο DSLAM.....

balandis
02-07-12, 21:39
ειναι δικο μου το σπιτι ρε φιλαρακι ........οκ να σαι καλα!!

johnson
02-07-12, 22:09
Να πας σε isp που παίζει σε χαμηλότερο SNR (πχ. forthnet στα 6) και κάτι θα κερδίσεις σε ταχύτητα.

DJG
02-07-12, 23:15
Πρότασή μου να ενεργοποιήσεις ενα πακετο χαμηλων ταχυτητων για να μην πληρωνεις πολλά εφόσον δεν μπορεις να τα πιασεις και να μην πετας τζαμπα τα λεφτά σου και υπομονή.

balandis
02-07-12, 23:18
με forthnet ειχα γερα προβληματα....για ενα χρονο δεν συχρονιξα καθολου δεν ξερω τι εφταιγε ..ενα μηνα δεν ειχα τηλεφωνο ...ασε που απο τεχνικη υποστηριξη ειναι πατο..τουλαχιστον στη hol θα παρεις τηλεφωνο και θα σε παρουν οι ιδοι..:oneup:

- - - Updated - - -

ναι ειμαι σε προφιλ μεχρι 6...........:oneup:24.70

- - - Updated - - -

υπομονη ποσο???αλλοι 24 και εμεις στο περιστερι με 500.000 κοσμο και οι γραμμες ειναι 40 χρονων???ποτε θα ξυπνησουν οι τηλεπικοινωνιες στην ελλαδα???αστα να πανε:down:

Vitruvian78
03-07-12, 11:51
Τότε εχεις την καλύτερη δυνατη αποδοση γραμμης στη παρούσα φάση, δυστυχώς. θα πρεπει να το αφήσεις ώς έχει μέχρι να αλλάξει κάτι στο δίκτυο. Κι εγω δεν σθνιστώ σε κανέναν να πάει Φορθνετ. Μπορεί να εχεις υψηλό συγχρονισμό αλλα στο κατεβασμα δεν θα δεις καμια απολύτως διαφορά. Επειπλέον η hol έχει πολυ πιο καλή και φιλική εξυπηρέτηση απο τη Φορθνετ.

balandis
03-07-12, 11:59
φιλε για για μας που ειμαστε μακρια αλλο να πιανεις 5 και αλλο 3..εχει μεγαλη διαφορα...αλλο 40 λεπτα και αλλο δυο ωρες....ε θα ξαναγινει καμμια διακοπη στο ρευμα και ισως ξαναανεβουμε....καλα απο τεχνικη υποστηριξη προσπαθουν οσο μπορυν και τους τελεταιους μηνες χωρις να λενε μπουρδες!!:oneup:

Vitruvian78
03-07-12, 15:27
Ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα.....θα πρεπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την έλευση των οπτικών ινών όμως! :worthy:

Helix
03-07-12, 15:37
...αλλα αυτο το netgear dgn2200 πολυ μουφα..

Όχι και μούφα το Netgear DGN 2200... Με το ίδιο router (που το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια) και με πρόσφατη αναβάθμιση της σύνδεσης μου, πιάνω τώρα σε (Π)ΟΤΕ πραγματική ταχύτητα γύρω στα 13 mbps...

balandis
04-07-12, 08:46
εγεινε αναβαθμιση της περιοχης σου??η το ζητησες εσυ??

Helix
04-07-12, 13:53
Εγώ το ζήτησα.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.