PDA

Επιστροφή στο Forum : ιδανικο μοντεμ για wind



npil
02-07-12, 20:46
παιδια καλησπερα,

Εχω wind εδω και ενα χρονο , ειμαι σχετικα ικανοποιημενος ,αλλα τις τελευταιαες μερες το μοντεμ μου (sagem 2404) κανει κολπα, εκτος οτι ζεστενεται πολυ ,καμια φορα εχει χαμηλοτερο σημα , η ταχτυτητα της γραμμης πεφτει ,και αναγκαζομαι και κανω reboot , γενικα αυτα δεν τα εκανε .......
Το zte που μου ειχανε δωσει δεν εχει wifi(τα εχει παιξει) και εχω και ενα huawel απο ΟΤΕ αλλα και αυτο δεν εχει καλο wifi.
Eχετε να μου προτεινετε ενα πιο αξιοπιστο , σταθερο και σχετικα οικονομικο για οικιακη χρηση με wifi και gaming μοντεμ που να δουλευει καλα στη γραμμη της wind?
:hmm:

alex24
02-07-12, 21:01
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα Thomson ή το NetgearDGN2200

aris77
02-07-12, 23:04
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα Thomson ή το NetgearDGN2200

συμφωνώ και εγώ για το netgear. έχω και εγώ wind και μου 'κλειδώνει' πολύ καλύτερα απο fritz, oxygen, belkin που έχω δοκιμάσει

RASTAVIPER
03-07-12, 10:36
συμφωνώ και εγώ για το netgear. έχω και εγώ wind και μου 'κλειδώνει' πολύ καλύτερα απο fritz, oxygen, belkin που έχω δοκιμάσει

Με το ΖΤΕ όμως έχεις δοκιμάσει;
Αυτό είναι σημαντικό, γιατί χώρια από τα θέματα που έχει με το wifi, κάνει πολύ υψηλούς συγχρονισμους.

aris77
03-07-12, 11:41
Με το ΖΤΕ όμως έχεις δοκιμάσει;
Αυτό είναι σημαντικό, γιατί χώρια από τα θέματα που έχει με το wifi, κάνει πολύ υψηλούς συγχρονισμους.

όχι, αλλά απ'ο,τι κατάλαβα του έχει χαλάσει το ΖΤΕ και δεν θέλει να αγοράσει το ίδιο...

chaos38
03-07-12, 22:53
καλα οχι και να αγορασει το ZTE....

RASTAVIPER
04-07-12, 07:27
Έχω και ένα δεύτερο ΖΤΕ για όποιον θέλει να δοκιμάσει :p

npil
04-07-12, 09:27
wifi ειναι απαραιτητο να το εχω και αρα το zte απορριπτεται

mobile_32
08-07-12, 15:15
Θα φτιάξω το draytek vigor, που πηρα απο το easybuyworld, και θα σου πω. Απο οτι εχω διαβάσει και εδώ μεσα είναι πολυ καλο modem και με 25€ δεν θα βρεις οικονομικοτερο. Θέλει μονο μια διαδικασία για να του περάσεις εργοστασιακο firmware και είσαι οκ.

npil
09-07-12, 10:16
Θα φτιάξω το draytek vigor, που πηρα απο το easybuyworld, και θα σου πω. Απο οτι εχω διαβάσει και εδώ μεσα είναι πολυ καλο modem και με 25€ δεν θα βρεις οικονομικοτερο. Θέλει μονο μια διαδικασία για να του περάσεις εργοστασιακο firmware και είσαι οκ.
Φιλε μου σαυτη τη τιμη δεν βρισκεις καλυτερο , αν το κανεις ενημερωσε με να το αγορασω και πως να το αναβαθμισω.

ΥΓ. να σημειωσω οτι εχω wifi με που το σημα παει σε desktop με wifi usb stick ,,,, παιζει και αυτο το ρολο του ? για τις αποσυνδεσεις.......?

RASTAVIPER
09-07-12, 10:52
Το έχεις δοκιμάσει το ΖΤΕ και το έχεις απορρίψει;

npil
09-07-12, 19:25
Το έχεις δοκιμάσει το ΖΤΕ και το έχεις απορρίψει;

δεν δουλεύει το wifi του

mobile_32
09-07-12, 20:16
σε εμένα πάντως δουλεύει ικανοποιητικά, δοκίμασες να αλλάξεις συχνότητα απο το μενού του ρούτερ? (νομίζω έχει δύο επιλογές για 20 και 40)

RASTAVIPER
10-07-12, 11:07
δεν δουλεύει το wifi του

Δεν δίνεις λεπτομέρειες οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς.
Αλλά για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά.
Τρώει ζόρια αν συνδεεις πολλές συσκευές και μπορεί να χρειάζεται αλλαγές στο κανάλι, όποτε χάνεται το ασύρματο.

npil
10-07-12, 20:39
Δεν δίνεις λεπτομέρειες οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς.
Αλλά για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά.
Τρώει ζόρια αν συνδεεις πολλές συσκευές και μπορεί να χρειάζεται αλλαγές στο κανάλι, όποτε χάνεται το ασύρματο. το βαζω αλλα δεν το βλεπει τι να πω? υπαρχουν καποιες ρυθμισεις να δοκιμασω που εχετε πετυχει εσεις?

RASTAVIPER
15-07-12, 15:30
Για μένα το θέμα μάλλον έχει κλείσει με την αγορά του Netgear Dgn2200.
Μεγαλύτερη εμβέλεια wifi, πείραγμα SNR, 3 συσκευές συνδεδεμένες στο wifi χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και μέρες, κανονικό browsing χωρίς να κολλάει το σύμπαν όταν κατεβάζω με utorrent στο 2ο pc μου.

chaos38
15-07-12, 16:36
Μετα απο δοκιμη τουλαχιστον 4 ZTE router το προβλημα με το wifi ειναι δεδομενο.... Ειναι προβληματικο παει και τελειωσε και δεν νομιζω οτι παιρνει γιατρεια.....Οδευω αμεσα σε αγορα netgear dgn 2200....
αφου χρειαζομαι για χρηση καταστηματος 2ο router ( εχω και ενα 585 v7 και κανω τι δουλεια μου).
Απο αποσυνδεσεις πως παει το 2200 γιατι το 585 σε αυτο τον τομεα ειναι βραχος.....

RASTAVIPER
15-07-12, 18:17
Το 585 εμένα ποτέ δεν δούλεψε καλά με την wind γραμμη. Μόνο επί forthnet.
Το netgear τόσες μέρες με 3 snr, δεν έχει κάνει αποσυνδέσεις.

npil
16-07-12, 08:04
εντωμεταξυ το εβαλα παλι προχθες το zte ,,ετσι να μου φυγει η ιδεα ,,,αλλα παλι τα ιδια ,,,τι που του αλλαξα συχνοτητα ,,τι που του αλλαξα τα φωτα ....τα ιδια χαλια ...........................................ουστ!!!!!!!!!

lazarosbo
16-07-12, 13:48
Εχω το DrayTek Vigor 2710n γνωρίζετε αν θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς στη wind;;;;

mephisto
16-07-12, 13:56
δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.

npil
08-08-12, 09:55
τελικα το ΖΤΕ ειναι το μη ιδανικο για wind και γενικα για μοντεμ....μεγαλη αποτυχια

gkazantzis
20-08-12, 11:10
Αυτο εδω ειπαμε ειναι ταμαμ για συνδεση wind?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613258
το βλεπω σε καθε καταστημα με ααλλο σιδηροδρομο χαρακτηριστικων μετα το DNG2200 και δε θελω να επιλεξω λαθος συσκευη!

Την επομενη Δευτερα μεταφερεται η γραμμη σε wind, μα δεν θελω να ζησω τις δυνατες συγκινησεις που οπως ειδα κατα κανονα προσφερει το ΖΤΕ...

RASTAVIPER
20-08-12, 11:20
Αυτο εδω ειπαμε ειναι ταμαμ για συνδεση wind?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613258
το βλεπω σε καθε καταστημα με ααλλο σιδηροδρομο χαρακτηριστικων μετα το DNG2200 και δε θελω να επιλεξω λαθος συσκευη!

Την επομενη Δευτερα μεταφερεται η γραμμη σε wind, μα δεν θελω να ζησω τις δυνατες συγκινησεις που οπως ειδα κατα κανονα προσφερει το ΖΤΕ...
Δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το κανονικό DGN200.
Θες να ρωτήσεις στο σχετικό θέμα;
http://www.adslgr.com/forum/threads/561150-Netgear-DGN2200?p=4784738&viewfull=1#post4784738

npil
21-08-12, 09:35
ρε παιδια επειδη το Draytek ειναι οικονομικο και με ενδιαφερει , μπορειτε να μου πειτε αν θα εχω κανενα προβλημα , και αν θα πρεπει να αναβαθμισω firmware ?

chaos38
22-08-12, 07:57
Πάντως μετα απο συμβίωση ενος και πλεον μηνα με το dgn2200 μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο.....

Nikos_Mpl
24-08-12, 20:22
εγω παντως με το ΖΤΕ που δινει τωρα πιανε 14ΜΒΡΣ... το ιδιο και με ενα siemens απο forthnet που ειχα.. οταν με την ΟΝ επιανα 2 ΜΒΡΣ παραπανω με το siemens αποτι με το δικο της που μουχε δωσει και με κανα 2 αλλα που ειχα..επομενως θεωρω πως αυτο το ΖΤΕ ειναι καλο,εχοντας κανει αυτη τη μινι διαπιστωση..
εχω και ενα zyxel αλλα δεν εχει wifi και δεν το εχω βαλει ακομα για μετρηση..
απο σταθεροτητα αψογη.περιοχη καλλιθεα..

gadoulis
26-08-12, 12:08
παιδες καλησπέρα βάζω ένα netgear DGN 2000 και εβώ κλειδώνει τοdsl δεν συνδέεται στο ιντερνετ. τι γίνεται? username και password βάζω αυτά που μου στείλαν με μήνυμα

kmpatra
26-08-12, 23:20
κανονικα δεν χρειαζεσαι u/n-pass για να συνδεθείς,δοκιμασε τα default που μπαίνουν στο ρουτερ της wind,(winduser@tellas.gr και κωδικό password ή οτιδηποτε αλλο).Αυτό ισχύει για την πλειονότητα των συνδεσεων. Τα στοιχεία αυτα που σου στέλνουν με μηνυμα ειναι για το ipa.tellas.gr

gadoulis
27-08-12, 15:30
δεν δουλεύουν ούτε εκεί. τελικά από ppoe το έκανα ppoa και όλα μια χαρά

npil
23-09-12, 16:14
τελικα πηρα το draytek 2700 ξεκλειδωτο ,αλλα θα ηθελα καποιες διευκρινησεις για να κατεβαζω τορρεντ γιατι δεν μου παει καλα σε αυτο το τομεα. Αν καποιος εχει wind και to draytek ας μου πει τι ρυθμισεις να κανω για να δουλευει καλα στη wind ....το εχω σε pppoA

??:hmm:

balandis
23-09-12, 18:47
εισαι connectable??κοιτα να δεις μηπως εχεις ενεργοποιημενο το firewall και το μπλοκαρει:hmm:

npil
23-09-12, 19:18
τα firewall τα εχω απενεργοποιηση και στο μοντεμ. εντωμεταξυ με το προηγουμενο που ειχα (sagem)δεν μου το εκανε αυτο.

balandis
23-09-12, 20:26
εχω την 2.2 εκδοση απο μ τορρεντ..ειναι απο τις λιγες που δεν σερνεται για μενα.με την 3 που ειχα δοκιμασει και τις πολυ παλιες πολυ χαλι!!για δοκιμασε την:hmm:

RASTAVIPER
24-09-12, 12:42
εχω την 2.2 εκδοση απο μ τορρεντ..ειναι απο τις λιγες που δεν σερνεται για μενα.με την 3 υ ειχα δοκιμασει και τις πολυ παλιες πολυ χαλι!!για δοκιμασε την:hmm: μια χαρά παίζει και η 3, αλλά χρειάζεται άνοιγμα στα κατάλληλα ports του ρουτερ

npil
24-09-12, 12:53
αυτο το ανοιγμα ..μαλλον φταιει,,, εχω κανει ηδη port forward για το mtorrent αλλα κια παλι μουβγαζει προβλημα. κατι κανω λαθος μαλλον ......
εχω αυτο :

model Name : Altec Telecoms i-Call
Firmware Version : 3.1.1.1_AT
Build Date/Time : Jul 26 2007 14:54:59
ADSL Firmware Version : 121201_A Annex A


PS. Αν μπορει να βοηθησει καποιος ,, να πει τι ρυθμισεις εχει κανει αυτος για γραμμη wind και να τις κανω να εχω το μεγιστο της αποδοσης του ρουτερ...Γιατι φαινετε καλο ρουτερ αλλα αισθανομαι σαν εχω δεμενα χερια ,χωρις να γνωριζω πως να το κανω να πεταει.....

ShadowGAP
05-10-12, 15:59
Αν αγοράσω το Netgear που συστείνεται παραπάνω θα μπορώ να ρίξω το SNRmargin κάτω απο 9 που είναι το ορισμένο απο την WIND με ρυθμιση απο το router και χωρίς αντίστοιχη ρύθμιση απο πλευράς WIND?

- - - Updated - - -

Και μια άλλη ερώτηση. Ανάμεσα σε Gennet Oxygen και ZTE ZXV10 H108L ποιό θεωρείτε πιο αξιόπιστο/καλύτερο/...?

RASTAVIPER
05-10-12, 18:39
Αν αγοράσω το Netgear που συστείνεται παραπάνω θα μπορώ να ρίξω το SNRmargin κάτω απο 9 που είναι το ορισμένο απο την WIND με ρυθμιση απο το router και χωρίς αντίστοιχη ρύθμιση απο πλευράς WIND?

- - - Updated - - -

Και μια άλλη ερώτηση. Ανάμεσα σε Gennet Oxygen και ZTE ZXV10 H108L ποιό θεωρείτε πιο αξιόπιστο/καλύτερο/...?

με το 2200 είμαι με snr 2, εδώ και κανα μήνα και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Για μένα το ZTE δουλεύει καλύτερα από το Oxygen.

balandis
05-10-12, 20:38
να ρωτησω με snr 2 κατεβαζεις κανονικα....δηλαδη την ταχυτητα που εισαι συχρονισμενος στο ρουτερ??γιατι πιο παλια οταν ειχα το dg834 sernotane και η ταχυτητα οταν κατεβαινε τοσο χαμηλα:hmm:

ShadowGAP
07-10-12, 03:00
Για 3-5 clients (1 ethernet & 2-4 wireless) θα την παλέψει το ΖΤΕ (μαλλον αυτό θα μου στείλουν)?

RASTAVIPER
07-10-12, 05:51
να ρωτησω με snr 2 κατεβαζεις κανονικα....δηλαδη την ταχυτητα που εισαι συχρονισμενος στο ρουτερ??γιατι πιο παλια οταν ειχα το dg834 sernotane και η ταχυτητα οταν κατεβαινε τοσο χαμηλα:hmm:

Σε τορρεντ εννοείς;
Ναι τερματίζει η γραμμή κανονικά

balandis
07-10-12, 14:33
βλεπω οτι εισαι ενταξει με το 2200..να σαι καλα thanks:)

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.