PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα πρόσβασης σε ιστοσελίδα



MnM
04-07-12, 20:43
Γεια σας,

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα πρόσβασης σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα στον υπολογιστή μου (https://mail.ouc.ac.cy.). Πριν έμπαινα κανονικά, αλλά τώρα απλώς προσπαθεί να τη φορτώσει αναγράφοντας:"γίνεται σύνδεση" και χωρίς να εμφανίζει τη συγκεκριμένη σελίδα καθόλου.

Χρησιμοποιώ τον firefox. Ωστόσο έχω δοκιμάσει και με άλλους browsers (chrome, explorer) αλλα χωρίς κανένα αποτελέσμα. Επίσης, δεν είναι ενεργοποιημένο κάποιο firewall στον υπολογιστή μου. Λογικά δεν είναι πρόβλημα του υπολογιστή, καθώς και σε δεύτερο υπολογιστή μέσα στο ίδιο σπίτι αντιμετωπίζω την ίδια αδυναμία πρόσβασης. Εχω ασύρματη σύνδεση στη HOL και επικοινώνησα και μαζί τους αλλά δεν μπόρεσαν ούτε αυτοί να με βοηθήσουν. Σημείωνω ότι σε άλλα https έχω κανονική πρόσβαση, και τα cookies είναι ενεργοποιημένα.

Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει κανείς που να μπορεί να βοηθήσει;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Σ.Κ.

kanonias
05-07-12, 00:48
Στην σελίδα (Outlook Web App) μπαίνω κανονικά απο hol, δοκίμασες με άλλο pc απο την ίδια σύνδεση ή κινητό

dkmaster
05-07-12, 09:11
Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με πρόσβαση στο internet και προσπάθησε να την ανοίξεις από εκεί.
Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε 2 άλλες σελίδες και είναι θέμα pc. Δεν έχω firewall αλλά οι σελίδες δεν ανοίγουν παρα μόνο όταν είναι σε ασφαλή λειτουργία το pc.

mitridi_g
05-07-12, 09:19
cookies και empty cache, προσπάθησες να κάνεις?

sdikr
05-07-12, 09:23
Για δοκίμασε και ενα tracert απο γραμμή εντολών
start, run, γράφεις cmd πατάς enter και στο παραθυράκι γράφεις

tracert mail.ouc.ac.cy

MnM
05-07-12, 09:59
Για δοκίμασε και ενα tracert απο γραμμή εντολών
start, run, γράφεις cmd πατάς enter και στο παραθυράκι γράφεις

tracert mail.ouc.ac.cy

Mόλις το δοκίμασα και μου βγάζει μόνο το ακόλουθο μήνυμα: εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης.

- - - Updated - - -


cookies και empty cache, προσπάθησες να κάνεις?

Ναι, καθάρισα όλο το ιστορικό του firefox, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

mitridi_g
05-07-12, 10:00
πάντως, εγω μπαίνω κανονικά με safari

MnM
05-07-12, 10:03
Στην σελίδα (Outlook Web App) μπαίνω κανονικά απο hol, δοκίμασες με άλλο pc απο την ίδια σύνδεση ή κινητό


Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με πρόσβαση στο internet και προσπάθησε να την ανοίξεις από εκεί.
Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε 2 άλλες σελίδες και είναι θέμα pc. Δεν έχω firewall αλλά οι σελίδες δεν ανοίγουν παρα μόνο όταν είναι σε ασφαλή λειτουργία το pc.

Δεν πρέπει να είναι θέμα υπολογιστή, γιατί όπως ήδη έχω αναφέρει και από δεύτερο υπολογιστή μέσα στο σπίτι είναι αδύνατο να φορτωθεί η σελίδα. Θα δοκιμάσω και με ασφαλή λειτουργία και θα ενημερώσω αν έχω κάποιο αποτέλεσμα.

mitridi_g
05-07-12, 10:15
ok, για πες μας νεότερα τότε.

vaggoulas
05-07-12, 10:19
Ποιο router έχεις?Μήπως το alcatel?

MnM
05-07-12, 10:43
Ποιο router έχεις?Μήπως το alcatel?

Έχω κρατήσει το router της Connex (Philips). Η hol μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου η πρόσβαση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν εφικτή πιο παλιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

- - - Updated - - -


Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με πρόσβαση στο internet και προσπάθησε να την ανοίξεις από εκεί.
Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε 2 άλλες σελίδες και είναι θέμα pc. Δεν έχω firewall αλλά οι σελίδες δεν ανοίγουν παρα μόνο όταν είναι σε ασφαλή λειτουργία το pc.

Ούτε και σε safe mode φορτώνεται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν ανοίγει καθόλου και στο τέλος εμφανίζει: πρόβλημα φόρτωσης σελίδας.

rookie_t
05-07-12, 14:31
Κάνε ένα reboot το modem/router σου.

x_undefined
05-07-12, 18:26
Άνοιξέ την μέσα από kproxy (http://www.kproxy.com)

MnM
06-07-12, 10:40
Κάνε ένα reboot το modem/router σου.

To έχω ήδη κάνει..


Άνοιξέ την μέσα από kproxy (http://www.kproxy.com)

1. Μέσα από την ιστοσελίδα kproxy στο surf πλαίσιο της μπόρεσα τελικά να ανοίξω τη σελίδα, αλλά δυστυχώς όχι να τη χρησιμοποιήσω.. καθώς μόλις βάζω τους κωδικούς μου σταματάει.

2. Έκανα download του kproxy και ενώ φαίνεται να λειτουργεί δωρεάν μου κλείδωσε αμέσως και βγαίνει ένα μενού που ζητάει proxy configuration, όπου χρειάζεται να βάλω HOST και PORT number. Μήπως άλλαξε κάτι στη διανομή του και δεν είναι πλέον ελεύθερη; Μέσα από τους proxy servers μπορείς να έχεις πρόσβαση τελικά σε σελίδες που απαιτούν κωδικούς; Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος proxy που λειτουργεί δωρεάν;

x_undefined
06-07-12, 15:50
Για δοκίμασε και αυτό: hidemyass (http://www.hidemyass.com)

MnM
07-07-12, 11:57
Για δοκίμασε και αυτό: hidemyass (http://www.hidemyass.com)

Η σελίδα μπορεί να ανοίγει κανονικά έτσι, αλλά αν βάλω τους κωδικούς μου δεν μπορώ να εισέλθω στο mail. Oύτε στο yahoo mail μπορώ να εισέλθω μέσω της σελίδας αυτής. Μου βγάζει "Αυτή η σελίδα απαιτεί να έχετε ενεργοποιήσει τη Javascript στο browser.", γεγονός που δεν ισχύει, καθώς η Javascript είναι ήδη ενεργοποιημένη.

kanonias
09-07-12, 15:41
Κάνε ένα Restart στο Router να αλλάξεις IP .
Αν έχεις στατική κάνε ένα check αν είναι σε Black list και αν οχι κάλεσε την ΤΥ για να το δηλώσεις

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.