PDA

Επιστροφή στο Forum : Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που μου εμφανιστηκε

Zer0c00L
18-07-12, 22:53
Γεια σε ολη την κοινοτητα του ADSLGR.com ζηταω την βοηθεια σας για ενα θεμα που μου εμφανιστηκε αυτες τις μερες

Εχω μια ιστοσελιδα σε VBulletin 3.8.X/ VBAdvanced 3.2.X σε μια ελληνικη εταιρεια απο το 2006 ειμαι απο τους πρωτους της πελατες (web hosting (shared) η οποια μου εδινε στην τιμη των 80 ευρω το χρονο 15GB χωρο στο δισκο και 170GB χωρο για το bandwidth (traffic) επειδη ομως προεκυψε ενα θεμα με την κινηση που δημιουργησε overload στον apache web server τους και τον εριχνε συχνα μου επιστρεφουν τα λεφτα πισω και μου ζητανε να μεταφερθω σε αλλο host.

Λενε να κοιταξω για VPS Hosting η για Dedicated Hosting καθως λενε οτι το Shared δεν θα αντεξει....

ρωταω την δικη σας αποψη - γνωμη

να δεχτω οτι τους δημιουργω καποιο θεμα με το παλιο VBulletin / VBAdvanced (τα εχω ριξει ολα τωρα κατω OFFLINE "Portal/Forum/Blog") ως ενδειξη καλης θελησης και περιμενω ακομα την απαντηση τους μπας και βρουμε τι φταιει (αν και δεν νομιζω να παρω απαντηση....) καθως επεστρεψαν τα λεφτα (80 ευρω) που ηταν πληρωμενο το hosting εως το 2013 οπως και το domain.

λεω τωρα με το απλο μου μυαλο

εχω κατοχυρωσει ενα ονομα με καταληξη .org και mirror .gr , εχω πληρωσει αδεια για το νεο VBulletin 4.X (ολο το πακετο) + VBAdvanced

στον νεο παροχο εχω αποφασισει να στησω απο την ολη την ιστοσελιδα (οσο χρονο και να παρει)

ποιο παροχο μπορω να διαλεξω που δεν θα αντιμετωπισω θεματα με την VBulletin? / VBAdvanced

τι πρεπει να προσεξω?

μου αναφεραν για cloud linux κτλ

για πειτε μου εσεις την γνωμη σας

@ ADSLgr.com All rights reserved.