Επιστροφή στο Forum : Ολυμπιακοί αγώνες - Λονδίνο 2012
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
Σημερα εχουμε τελετή έναρξης στους 30ους ολυμπιακούς αγώνες.
29 αθληματα, 204 χωρες και κάμποσοι αθλητές μαζεύονται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός.
Χρήσιμες σελιδες:
http://www.london2012.com/
http://www.olympic.org/london-2012-summer-olympics
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF_%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF_%CE%91%CE%B3%CF% 8E%CE%BD%CE%B5%CF%82_2012
πρόγραμμα αγώνων:
http://www.london2012.com/schedule-and-results/
ΕΔΩ (http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1058%3A2012-07-09-16-11-07&catid=37%3Aannouncement&lang=el) η λίστα με την ελληνική αποστολή.
Καλη επιτυχία στους αθλητές μας!:oneup:
Καλη επιτυχια σε ολους και ας ευχηθουμε να μην εχει "τρομοκρατικα" χτυπηματα.
Στην υπογραφή μου μερικά από τα πρώτα δείγματα του προσανατολισμού των φετινών αγώνων. Και βέβαια το απίθανο περιστατικό με τη σημαία της Βόρειας Κορέας. Εύχομαι να μας δώσουν χαρές οι Έλληνες αθλητές, αλλά πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα θα πέσει πολύ γέλιο. :twisted:
Rebel Scum
27-07-12, 23:57
Από τελετή έναρξης "σκίζουν"....πολύ ακριβή παραγωγή αλλά το μόνο κομμάτι που άξιζε μέχρι τώρα είναι ο Atkinson.
Εγω μετακόμιση Λονδίνο. Δε ξέρω για εσάς.
Τι καλή επιτυχία;Στους ντοπαρισμένους; :p
Τελετή έναρξης=kitscherella
Α ρε,Παπαιωάννου που τους χρειάζεται... :twisted:
Από τελετή έναρξης "σκίζουν"....πολύ ακριβή παραγωγή αλλά το μόνο κομμάτι που άξιζε μέχρι τώρα είναι ο Atkinson.
Ψιλοκιτσοαχταρμάς η έναρξη, αυτόν τον @!@@##@#@#@#@3 που μίλαγε πάνω στα κομμάτια κλπ πότε θα τον διώξουν ?
:evil:
Rebel Scum
28-07-12, 00:38
Ψιλοκιτσοαχταρμάς η έναρξη, αυτόν τον @!@@##@#@#@#@3 που μίλαγε πάνω στα κομμάτια κλπ πότε θα τον διώξουν ?
:evil:
Εγώ το βλέπω στο Eurosport με τον Άγγλο παρουσιαστή ο οποίος μιλούσε ελάχιστα στην αρχή κάθε κομματιού....
Απογοήτευση ο Boyle....πανάκριβη παραγωγή αλλά όπως είπες αχταρμάς.
Τυχερός είσαι, δεν το βλέπεις στην ΕΡΤ, (ευτυχώς λόγω HD η εικόνα είναι άψογη).
τραγικοι απλα...ιστορια μηδεν,μονο μουσικη
Rebel Scum
28-07-12, 01:04
Τυχερός είσαι, δεν το βλέπεις στην ΕΡΤ, (ευτυχώς λόγω HD η εικόνα είναι άψογη).
Η λογοδιάρροια των Ελλήνων παρουσιαστών είναι γνωστή...θα προτιμούσα ακόμα και γκολγκολγκολγκολ βραζιλιάνο που δεν θα καταλαβαίνω τι λέει αφού οι δικοί μας λένε συνεχώς μλκιες.
Είναι προφανές πως δεν θέλανε να δείξουν ιστορία. Πολυ ακομπλεξαριστη τελετή. Μου άρεσε full
Rebel Scum
28-07-12, 01:49
Τι ήταν ακομπλεξάριστο; Οι καπιταλιστές που το είχαν ρίξει στο χορό όταν ανέβαιναν οι καμινάδες;:p
Προφανώς και προσπάθησαν να το κρατήσουν σε πιο casual θέμα αλλά τελικά βγήκε σαν μια παρουσίαση του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού.
- - - Updated - - -
http://www.youtube.com/watch?v=t7BPrW5G8YE&feature=player_embedded
:rofl: Δεν γίνονται αυτά ρε π**** μου!
Ψιλοβαρέθηκα τη ζωή μου. Και το στάδιο των Ολυμπιακών αγώνων, όχι μόνο είναι, αλλά δυστυχώς δείχνει κιόλας σαν λυόμενο.
Στα θετικά, το είδα σε HD στην ΕΡΤ. ( αλλιώς θα το είχα κλείσει )
cult σκηνη με την εισοδο της αγγλικης αποστολης και την Ελισαβετ να ασχολείται με τα νυχια της :rofl:
Το έσωσε ο Danny Boyle στο 2ο μέρος (μετά την παρέλαση των αθλητών δλδ). Ειδικά το άναμμα του βωμού της φλόγας ήταν εξαιρετικό.
"Ζακ Ρογκ: Οι Αγώνες επιστρέφουν υπό μία έννοια στο σπίτι τους"
Tι να πρωτοσχολιάσω.
"Ζακ Ρογκ: Οι Αγώνες επιστρέφουν υπό μία έννοια στο σπίτι τους"
Tι να πρωτοσχολιάσω.
Τίποτα, απλώς διάβασε την ομιλία της Αθήνας :p
Τίποτα, απλώς διάβασε την ομιλία της Αθήνας :p
Δηλαδη λεει τα ίδια όπου παει ; :p
Τι Αθηνα, τι Λονδινο ; :p
megahead13
28-07-12, 03:40
cult σκηνη με την εισοδο της αγγλικης αποστολης και την Ελισαβετ να ασχολείται με τα νυχια της :rofl:
Καλά αυτή φαινόταν με το που μπήκε στο στάδιο ότι βαριέται τη ζωή της! :lol:
Κατά τ' άλλα: Γιατί ρε παιδιά τόσο πολύ θάψιμο;; Αυτό που έγραψα και αλλού. Αν αυτή η τελετή έναρξης ήταν κιτσαρία, τότε μάλλον έχετε ξεχάσει τη γυφτιά (ώπα ρατσισμός εναντίον των Ρομά :p), τη βλαχουριά (κι αυτό εναντίον των Βλάχων :p :p), τεσπά αυτό που είχαν παρουσιάσει οι Αμερικάνοι το '96. Νταξ, δεν πάθαμε καμιά πλάκα, αλλά δεν ήταν και τα χάλια των Αμερικάνων με τα 4x4 να κόβουν βόλτες γύρω, γύρω το στάδιο και μερικούς cowboys.
- - - Updated - - -
Δηλαδη λεει τα ίδια όπου παει ; :p
Τι Αθηνα, τι Λονδινο ; :p
Ε, ναι. «Ευχαριστούμε τους αθλητές, τον μπήξε, τον δείξε, μα πάνω απ' όλους τους εθελοντές, διότι χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί η διοργάνωση», κτλ, κτλ. Τί δεν καταλλλαβαίνεις ρε ψηλέ;; :p :p :p
H φαση με τους ολυμπιακούς κύκλους να φλέγονται ήταν πολυ epic, απο την άλλη ομως ο υμνος του εξορκιστή ηταν τερμα ακυρος!
Απαράδεκτη τελετή. Λες και ήταν μουσικό αφιέρωμα. Ο Ατκινσον φοβερός
Η τελετή ήταν απαράδεκτη. Ενα συφερτό από ανθρώπους που πηγενοερχότουσαν. Το κερασάκι που μου γύρισε το μάτι ήταν όταν βγήκαν τα "νοσοκομειακά" κρεβάτια με τους ορούς, τα παιδάκια και τις νοσοκόμες και σχημάτισαν με αυτά τα αρχικά του NHS (Ε.Σ.Υ).
Σχόλιο του Ελληνα παρουσιαστή "Οι Αγγλοι είναι περήφανοι για το συστημα υγειας τους" :wounded:
Οι Άγγλοι έδειξαν αυτό που είχαν. Ο Χατζηγεωργίου απλά απαράδεκτος. Κατέστρεψε την όποια ομορφιά της μετάδοσης. Το πρόβλημα με τον βωμό της φλόγας είναι ότι έμεινε στο κέντρο του σταδίου. Εκεί θα καίει? (Εκτός αν σηκώθηκε αργότερα και δεν το είδα).
Χθες νόμιζα ότι ήταν ο ήχος στην ΕΡΤ HD. Σήμερα που το είδα λίγο στην ΕΤ3 σε επανάληψη, ακριβώς τα ίδια. Απαράδεκτος ο σχολιαστής.,
Πέρα από τον απαράδεκτο σχολιαστή και τα ανεβοκατεβάσματα της έντασης που μου έκαναν τα νεύρα κρόσσια ήταν μια συμπαθητική τελετή με ωραίο show, χωρίς τις ακρότητες άλλων. Ένα απλό γεγονός που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η τελετή έναρξης απευθύνεται στον λαό του διοργανωτή, αν καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος ακόμα καλύτερα αλλά συνήθως ΔΕΝ καταλαβαίνει. Μετά την τελετή του 2004 που τους περισσότερους μας είχε αφήσει χαζούς μιλούσα με Άγγλους φίλους που την βρήκαν απλά "ΟΚ" (όπως βρήκα εγώ την χτεσινή) και το μόνο που είχαν καταλάβει ήταν τα πυροτεχνήματα. Η τελετή του 2004 μίλησε στην ψυχή μας, πάντα θα είναι η καλύτερη αλλά μόνο για εμάς, δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τις προηγούμενες ή τις επόμενες. Αυτό με τον βωμό στο κέντρο του σταδίου ούτε εγώ το κατάλαβα, θα περνάνε τα ακόντια και η σφύρα μέσα από τις φλόγες; :p
Έτσι ακριβώς ttb. Παρόλα αυτα θεωρώ την αισθητική των Άγγλων κορυφαία. Σήμερα είδα και τα υπόλοιπα 30 λεπτά. Πραγματικά μου άρεσε. Έδειξε μια χώρα που has nothing to prove. Τους παραδέχομαι. Το χάρηκαν όπως χαρήκαμε και εμείς τη δικιά μας εξάλλου το 2004. Για τον έλληνα σχολιαστές δε ξέρω. Την είδα δορυφορικά απο BBc χωρίς σχολιασμό.
Πέρα από τον απαράδεκτο σχολιαστή και τα ανεβοκατεβάσματα της έντασης που μου έκαναν τα νεύρα κρόσσια ήταν μια συμπαθητική τελετή με ωραίο show, χωρίς τις ακρότητες άλλων. Ένα απλό γεγονός που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η τελετή έναρξης απευθύνεται στον λαό του διοργανωτή, αν καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος ακόμα καλύτερα αλλά συνήθως ΔΕΝ καταλαβαίνει. Μετά την τελετή του 2004 που τους περισσότερους μας είχε αφήσει χαζούς μιλούσα με Άγγλους φίλους που την βρήκαν απλά "ΟΚ" (όπως βρήκα εγώ την χτεσινή) και το μόνο που είχαν καταλάβει ήταν τα πυροτεχνήματα. Η τελετή του 2004 μίλησε στην ψυχή μας, πάντα θα είναι η καλύτερη αλλά μόνο για εμάς, δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τις προηγούμενες ή τις επόμενες. Αυτό με τον βωμό στο κέντρο του σταδίου ούτε εγώ το κατάλαβα, θα περνάνε τα ακόντια και η σφύρα μέσα από τις φλόγες; :p
Πώς μπορείς να υποστηρίζεις ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων απευθύνεται μόνο στο λαό του διοργανωτή από τη στιγμή που την παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμου σε όλον τον τον πλανήτη;
Εξάλλου δεν είναι θέμα κατανόησης - τι ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς από το χτεσινό; - αλλά αισθητικής.
Αφήνω έξω το 2004 και συγκρίνω Λονδίνο-Πεκίνο.Ε!Καμμία σχέση!Κλάσης ανώτερη η τελετή του Πεκίνου.
Rebel Scum
28-07-12, 12:04
Εγώ του Πεκίνου τη βρήκα ό,τι πιο ανιαρό έχω δει....γεμάτη υπερβολή.
ΥΓ. Όσο αφορά τη δική μας τελετή προφανώς και είμαστε προκατειλημμένοι αλλά τότε η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης ανά τον πλανήτη τη είχε βρει εξαιρετική. Βασικά για εμένα μόνο η Κλεψύδρα αρκεί για να την χρίσει την καλύτερη.
Εμένα με παρεξένεψαν οι στραταίοι που σήκωσαν την σημαία...:hmm:
Εμένα με παρεξένεψαν οι στραταίοι που σήκωσαν την σημαία...:hmm:
Και εδώ ναύτες(δόκιμοι) την είχαν σηκώσει αν δεν κάνω λάθος.
Σου βάλανε και Prodigy τι άλλο θέλεις ?
:p
Και εδώ ναύτες(δόκιμοι) την είχαν σηκώσει αν δεν κάνω λάθος.
Σου βάλανε και Prodigy τι άλλο θέλεις ?
:p
Ναι ?:cool:
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτές τέτοιες εκδηλώσεις και αν έκανα λάθος δικαιολογησέ με...:p
Η Ελισάβετ παίζει να παρακολούθησε live και την τελετή έναρξης του 1948
Η Ελισάβετ παίζει να παρακολούθησε live και την τελετή έναρξης του 1948
Την έδειξε σε στιγμιότυπο ;)
Οι Άγγλοι έδειξαν αυτό που είχαν.
ΔΙαφωνω, ειχαν να δειξουν πολυ περισσοτερα και αξιολογοτερα, δλδ οι θαλασσοποροι, οι εξερευνητες, οι επιστημονες, shakespear, darwin, brunel, η πρωτη republic στην ευρωπη, ο νελσον, η αντισταση στο πολεμο, το βρετανικο πνευμα ολα αυτα και αλλα πολλα δεν ειναι ιστορια? Και ειναι η βιομηχανικη επανασταση με τους καπιταλιστες να κοιτανε τους μεταναστες να βαρανε με τα σφυρια τους κυκλους και μετα τα μεθυσμενα μισο μαστουρωμενα να στελνουν sms kai mms κανοντας like ειναι η ιστορια τους?
Όπως διάβασα και αλλού, ήταν μια έναρξη Eurovision και όχι Ολυμπιάδας, έλεος δηλαδή αν ο Βρεττανικός πολιτισμός αντιπροσωπεύεται από την Rowling.
Revolution
28-07-12, 14:24
To "In a sense, the Olympic Games are coming home tonight" τι το ηθελε ακριβως ο Jacques Rogge?
To "In a sense, the Olympic Games are coming home tonight" τι το ηθελε ακριβως ο Jacques Rogge?Μια ακόμα μαμακια και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια αντίδραση από την ελληνική πλευρά. Βέβαια σιγά και μην υπάρξει.
τιποτα, ειπε εκει μια μΤ#!$α να χαρούν λιγακι!
megahead13
28-07-12, 14:40
ΔΙαφωνω, ειχαν να δειξουν πολυ περισσοτερα και αξιολογοτερα, δλδ οι θαλασσοποροι, οι εξερευνητες, οι επιστημονες, shakespear, darwin, brunel, η πρωτη republic στην ευρωπη, ο νελσον, η αντισταση στο πολεμο, το βρετανικο πνευμα ολα αυτα και αλλα πολλα δεν ειναι ιστορια? Και ειναι η βιομηχανικη επανασταση με τους καπιταλιστες να κοιτανε τους μεταναστες να βαρανε με τα σφυρια τους κυκλους και μετα τα μεθυσμενα μισο μαστουρωμενα να στελνουν sms kai mms κανοντας like ειναι η ιστορια τους?
Έτσι. Θα μπορούσαν να είχαν δείξει πολλά παραπάνω. Αλλά ακόμα κι έτσι το πέρασμα στη σύγχρονη ιστορία με τη μουσική και την τεχνολογία ήταν κάπως ότι να 'ναι.
Οι Άγγλοι έδειξαν αυτό που είχαν. Ο Χατζηγεωργίου απλά απαράδεκτος. Κατέστρεψε την όποια ομορφιά της μετάδοσης. Το πρόβλημα με τον βωμό της φλόγας είναι ότι έμεινε στο κέντρο του σταδίου. Εκεί θα καίει? (Εκτός αν σηκώθηκε αργότερα και δεν το είδα).
Χθες νόμιζα ότι ήταν ο ήχος στην ΕΡΤ HD. Σήμερα που το είδα λίγο στην ΕΤ3 σε επανάληψη, ακριβώς τα ίδια. Απαράδεκτος ο σχολιαστής.,
ο ηχος ηταν απειρως καλυτερος στο esp hd
Δεν την πολυ-ειδα, αλλα οσο ειδα το βρηκα πολυ κιτς και σαχλο. Ακομα και το part του Atkinson ηταν..... καπως.
Εδω τα τραγουδια που ακουστηκαν:
http://www.e-tetradio.gr/ar7590el_eytyxwspoyypirxekaiimoysikistinteletienarksis.html
Τελικα οι Αγγλοι βρηκαν τροπο να πεταξουν ενα τσουβαλι λεφτα για να μας δειξουν ποσο σνομπ ειναι... ακομα και με τους Ολυμπιακους Αγωνες
Ολοι οι λαοι στην εναρξη των Αγωνων δειχνουν ενδοξες στιγμες της μακροχρονιας ιστοριας και πολιτισμου και τα Αγγλακια χτες επελεξαν να μας δειξουν τη χαζη κουλτουρα μονο του τελευταιου αιωνα περνωντας στα εντελως "ψιλα" την πραματικη ιστορια της χωρας...
Προφανως το Βρετανικο ΕΣΥ, ο Χαρι Ποτερ, και ο Ντειβιντ Μπεκαμ ειναι οι πιο συμαντικες προσωπικοτητες του Αγγλικου πολιτισμου!
Κι οπως λεει και η τασουλα... Tragik! :down:
υγ Ισως να ειναι μια καλη ευκαρεια να χαλαρωσει λιγο κι αυτο το υπερτατα εμπορευματοποιημενο πανιγυρακι που χρεοκοπει χωρες για το τιποτα! Γιατι θα πρεπει να κατασπαταλονται σε περιτες και αχρηστες υποδομες τοσα υπερογκα χρηματα για αθλητικα γεγονοτα 1 μηνα???
To "In a sense, the Olympic Games are coming home tonight" τι το ηθελε ακριβως ο Jacques Rogge?
Εξηγεί με ποια έννοια το λέει
In a sense, the Olympic Games are coming home tonight. This great, sports-loving country is widely recognized as the birthplace of modern sport. It was here that the concepts of sportsmanship and fair play were first codified into clear rules and regulations. It was here that sport was included as an educational tool in the school curriculum.
The British approach to sport had a profound influence on Pierre de Coubertin, our founder, as he developed the framework for the modern Olympic Movement at the close of the 19th century. The values that inspired de Coubertin will come to life over the next 17 days as the world's best athletes comepte in a spirit of friendship, respect and fair play.
Στην δεύτερη παράγραφο μάλλον αναφέρεται στον William Brookes (http://en.wikipedia.org/wiki/William_Penny_Brookes)
megahead13
28-07-12, 15:55
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Media/Internet/oi-ellhnes-eidan-thn-teleth-enarkshs-toyitarontas-ta-20-kalutera-toy-olympicsgr.1871590.html
«Επειδή είχα βγει για λίγο, η Κύπρος μας έδωσε το 12άρι τελικά;»
«Καταπληκτική η εμφάνιση της Μ. Βρετανίας. Ο Μάρκος Λεζές έχει ήδη παραγγείλει για τα γυρίσματα του "Ο Ναύαρχος νο2"»
:rofl: :rofl:
Πρώτο χρυσό (http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGames/sthn_kineza_gi_to_prwto_xryso.1871758.html)
Πρώτος ντοπε (http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGames/krousmata_ntopingk_sthn_arsh_varwn.1871828.html)
Τελικα οι Αγγλοι βρηκαν τροπο να πεταξουν ενα τσουβαλι λεφτα για να μας δειξουν ποσο σνομπ ειναι... ακομα και με τους Ολυμπιακους Αγωνες
μα οτι να ναι όμως
Αν μου άρεσε κάτι από αυτή την τελετή έναρξης ήταν οι πολλοί εκπροσωποι ΑΜΕΑ που συμμετείχαν, τα νέα ελπιδοφόρα παιδιά που πήγαν το πυρσό στα τελευταία μέτρα αντί μια διεφθαρμένη τηλε/σταρ/περσόνα, οι σκηνές της καθημερινότητας που εκτυλισσόντουσαν
Όλα αυτά ΔΕΝ τα λες σνομπ
Μπορει να μην αρέσουν σε κάποιον, αλλά σνομπ δεν είναι σίγουρα
Ολοι οι λαοι στην εναρξη των Αγωνων δειχνουν ενδοξες στιγμες της μακροχρονιας ιστοριας και πολιτισμου και τα Αγγλακια χτες επελεξαν να μας δειξουν τη χαζη κουλτουρα μονο του τελευταιου αιωνα περνωντας στα εντελως "ψιλα" την πραματικη ιστορια της χωρας...
Προφανως το Βρετανικο ΕΣΥ, ο Χαρι Ποτερ, και ο Ντειβιντ Μπεκαμ ειναι οι πιο συμαντικες προσωπικοτητες του Αγγλικου πολιτισμου!
Αυτή είναι μια σνομπ και βαρετή αντίληψη για τελετή Ολυμπιακών αγώνων. Ιντερνάτιοναλ τσιφτετέλια και κοίτα τι πολιτισμό έχω εγώ, λες και οι υπόλοιποι τρώνε βελανίδια.
Ουπς τι είπα, υπάρχουν ρε γαμώτο κάτι τέτοιοι τύποι που νομίζουν πως όταν οι άλλοι έτρωγαν κρέας αυτοί είχαν ήδη χοληστερίνη
Τσούζει που αναφέρθηκαν στο σήμερα γιατί έχουν να δείξουν για σήμερα :whistle:
Αυτή είναι μια σνομπ και βαρετή αντίληψη για τελετή Ολυμπιακών αγώνων. Ιντερνάτιοναλ τσιφτετέλια και κοίτα τι πολιτισμό έχω εγώ, λες και οι υπόλοιποι τρώνε βελανίδια.
Ουπς τι είπα, υπάρχουν ρε γαμώτο κάτι τέτοιοι τύποι που νομίζουν πως όταν οι άλλοι έτρωγαν κρέας αυτοί είχαν ήδη χοληστερίνη
Τσούζει που αναφέρθηκαν στο σήμερα γιατί έχουν να δείξουν για σήμερα :whistle:
Αν υπηρχε το τρολινγκ σαν ολυμπιακο αθλημα εσυ θα ησουν σιγουρα πρωταθλητης.Ακομα και οι ντοπαρισμενοι μπροστα σου ωχριουν
megahead13
28-07-12, 16:42
:lol: :lol: :lol:
Ας γράψω και την πλήρη άποψη μου
Δεν μου άρεσε το πρώτο κομμάτι που για μένα σε κάθε τελετή έναρξης είναι και το καθοριστικό
Δηλαδή τα χωράφια, αγροί με τα γελάδια, κάρα, πρόβατα
Το βρήκα βλαχορετρό, βαρετό, πεπατημένη, που επιτέλους πρέπει να εγκαταλειφθεί σαν αφήγηση σε κάθε τελετή
Το δεύτερο κομμάτι, το σύγχρονο, ήταν καλό αλλά είχε το πρόβλημα που είχε όλη η αφήγηση της τελετής. Δεν υπήρχε μια κεντρική ιδέα, ένας άξονας, ήταν δεκάδες ιστοριούλες ξεκομμένες και ασύνδετες η μία από την άλλη
παίζει βέβαια να ήταν σκηνοθετικό το ζήτημα, μόνο στην τηλεόραση, και να έχουν καλύτερη και πληρέστερη αντίληψη των δρώμενων όσοι ήταν μέσα στο στάδιο
Revolution
28-07-12, 16:50
Αν υπηρχε το τρολινγκ σαν ολυμπιακο αθλημα εσυ θα ησουν σιγουρα πρωταθλητης.Ακομα και οι ντοπαρισμενοι μπροστα σου ωχριουν
Προς το παρον κραταει τα ηνια στον μισελληνισμο.
Πρώτος ντοπε (http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGames/krousmata_ntopingk_sthn_arsh_varwn.1871828.html)
Καλα καποιοι ειναι για να απορεις, ακομα με winstrol ντοπαρονται, σαφως και δουλευει αλλα ειναι τοσο ευκολα ανισχνευσιμο που πρεπει να εισαι γκασμας για να σε πιασουν.
Και ο δικος μας που πιαστηκε ντοπαρισμενος με winstrol ηταν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.