Επιστροφή στο Forum : BBS oι παλιες και αγαπημένες...
τι μου θυμησες τωρα.....
sysop of Commbusters BBS :)))
Τι μου θυμίσατε πάλι...!!!!!Στην μάτριξ έμπαινες με τέλνετ μέχρι και πριν 7-8 μήνες!!!!
Πολλα χρόνια πίσω !!!
Stamos απο Gate, είχα να ακουσω αυτα τα ονόματα χρόνια !
εχω επαφή με Mcharoni , και τον sysop απο την WarGames.
Aθανατο 8086 !!!
Κανείς απο clink? (Compulink) :guitar
Κανείς απο clink? (Compulink)
Αρκετοί αν θυμάμαι καλά! Μεταξύ αυτών και εγώ!
Καταρχας να σας πω οτι ακομα ολες οι τριχες στο σωμα μου ειναι σηκωμενες :ρ ειλικρινα παντα οταν θυμαμαι αυτες τις εποχες τρελενομαι. Ισως επειδη οταν εμπαινα acrobase-Gate-FOrum και αρκετες αλλες μικρες BBS (απο αυτες που επαιρνες πριν απο τις 12 και το σηκωνε καμια μανα που ακουγε το γνωστο μπιιιιιιπ, μπιιιιιιιπ), ημουν 12-16 χρονων χαμενος στα αδυτα των data επικοινωνιων (και επηρεασμενος απο το WAR GAMES :p). Παντα με το nick jimbo.
Η αρχη εγινε το 1987 με 1200αρι στον Commodore 128 το οποιο ητανε τοπ, τοτε παιζανε τα 300αρια (που εβαζες το ακουστικο πανω). το 1991 και επειτα με maxan στην Amiga... Και τελος ως επιτυχια θεωρω την πρωτη επιτυχιμενη 28800 συνδεση στην Αθηνα (με ειχαν προλαβει οι Θεσσαλονικεις) με zoom v.fast..
Εγω θελω να ρωτησω το εξης.. Ειναι κανεις εδω απο τους πορωμενους του ge (galactic empire)?
2 χρονια επαιζα μεχρι τις 6 το πρωι (εκεινη την ωρα εκανε 'maintainance' h forum και μας πεταγε, μια ωρα υπνο και το πρωι σχολειο).. Και αμα θυμαμαι καλα ο archangel ητανε που μου εμαθε να κανω τα πρωτα kills (το πρωτο kill το νιωθω σαν να παιρνει ολυμπιονικης Χρυσο..)
Αυτα απο μενα και respect στους BBSαδες.. Και να θυμαστε μην προσπαθησετε να εξηγησετε τα συναισθηματα απο τοτε σε ατομα που δεν το εχουνε ζησει, δεν θα καταλαβουν..
Rgrds
Θυμάμαι Chino, flibo (a1 εδω) κάτι προταθλήματα ping-pong και φυσικά την αθάνατη cyberia του 96 και όλους να περιμένουμε με ανυπομονυσία το winsock 2!
Δεν θυμάμαι όνομα , το μόνο που θυμάμαι ένας από τους users όταν σου έκανε επίθεση σου έστελνε "DIE DIE DIEEE!!!" ούτε τα macro σε έσωζαν !
Με είχε στείλει αρκετές φορες. Καλά περναγαμε ...
Με 1200bps σε αρκετές ΒΒS... (Dune, Dragon, Forum μερικές που θυμάμαι...) :mrgreen:
Με 1200 και εγώ στην MainLine bbs (που είσαι βρε Διαμαντή επιτέλους απο τα forums ;) στην θεσ/νίκη...Ήταν και μια Doors αν θυμάμε καλά...και εκεί έμπαινα τακτικά.... :roll:
Δεν θυμάμαι όνομα , το μόνο που θυμάμαι ένας από τους users όταν σου έκανε επίθεση σου έστελνε "DIE DIE DIEEE!!!" ούτε τα macro σε έσωζαν !
Με είχε στείλει αρκετές φορες. Καλά περναγαμε ...
Θα σου το θυμισω εγω..BERZERK !!!
Εχω ριξει και εγω κατι ξενυχτια...με nick PETROS
ShadowLike
11-01-05, 23:45
Ας δηλώσω κι εγώ το παρών...
Λοιπόν, παρούσα η δεσποινίς ShadowLike από την HOL, Matrix, Eurolink και AcroBase. Για όσους με χάσανε, αλλά και για όσους δεν θέλουν να με ξαναδούν. :twisted:
ρε παιδιά με συγκινήσατε...
nls ήμουν πάντα (τα τελευταία 21 χρόνια της computerικής ζωής μου), ίσως κάποιοι με θυμάστε (ας με φώναζε nouli η douche για να με τσαντίσει)
ήμουν μέλος σχεδόν σε όποια βάση είπατε (οπότε λογικά με έχετε πετύχει) σχεδόν από όταν φτιάχτηκαν και έκανα bbs-παρέα με ΠΟΛΛΑ από τα nick που είπατε
σχεδόν όλα τα παιδιά τα έχω χάσει τελείως (πρόσφατα πάντως πέτυχα ΕΔΩ ΜΕΣΑ μια κοπέλα που γνώρισα μέσω της HOL - όντας πια παλιός στην HOL πια και δεν είχε πια 12 γραμμές και μόνο 2400άρια modem) - τον Βαγγέλη (ganymedes) τον πέτυχα μια μέρα στο ράδιο ως εκπρόσωπο (αντιπρόεδρο) των ομοφυλοφίλων ελλάδας (μιλάμε για ομηρικές μάχες), ο bacardi πρώην γείτονας μου την έδωσε όταν τα έφτιαξε με αυτή που τα έφτιαξε (την οποία και γνώριζα πριν από εκείνον και μου φαινόταν ΠΟΛΥ για εκείνον - φατσικά πάντα, χωρίς να λέω ότι δεν ήταν καλό παιδί ο bacardης) αλλά άμα έκατσε καλά η φάση, so be it :) κλπ.
άρε εποχές (θα γράψω περισσότερα αργότερα - να δω που έχω και κάνα αρχαίο log - ναι έχω κάποια κάπου)
ΓΑΜΩ τις εποχές, τις προτιμω (computerικά) 1536 φορές από τη σημερινή
xexe yeap...orion here..from komvo macedon :)
1992 .. zoltrix χωρις error correction, hol, matrix και αλλες ερασιτεχνικες.. δεν θυμαμαι αν καθομουν περισσοτερες ωρες μεσα η προσπαθουσα να βρω συνδυασμους init strings ... ξερετε at=.... για να αντεχει το modem στον "θορυβο"..
πολυ σπασιμο για να κατεβασεις μια κακοσκαναρισμενη photo της παμελας αντερσον,ειδικα οταν ησουν στα 2400bps ... θυμαμαι ακομα τα Global μηνυματα απο τις Conferences .. ;)
εγω πάλι ήμουν σε άλλο στρατόπεδο...
AMIGA user και ODYSSEY BBS η οποία σήμερα έχει μεταλαχθεί στο myphone.gr του MsK ... έμπαινα τότε με τις ώρες ΟΤΑΝ έβρισκα γραμμή και τα λέγαμε με το Μάνο και βέβαια κατέβαζα όλα τα latest Αmiga files...
Εμπαινα και στις άλλες BBS αλλά οχι τόσο φανατικά...
σίγουρα ήταν καλές εποχές αλλά οχι και καλύτερες μη τρελαθούμε...
σήμερα κατεβάζουμε με τρελές ταχύτητες και βρίσκουμε τα πάντα με λίγο κόπο σε λίγο χρόνο!!
απλά η νοσταλγία μας κάνει να τις βλέπουμε έτσι...
είναι σα να ακούμε πχ κανα 80s-90s τραγούδι και να τα σπάμε γιατί μας θυμίζει τα εφηβικά μας και πιο κάτω χρόνια...
άσχετα αν το τραγούδι είναι μια φάβα τύπου Last Christmas και Rythm is a dancer... :lol:
ΈΕΕΕΕεεεελα ρε Χάρη! Και εσύ στην "Αμιγκο-μπι-μπι-ές της μίας γραμμής"; ;-)
Χρόνια τώρα τον ήξερα τον Μάνο, και χαθήκαμε όταν από trance και πισιά "το γύρισε" σε... σκυλάδικα και κινητά (μα, αλλαγή και αυτή..!)
Φιλικά
Παπιάρχοντας
και τα λέγαμε με το Μάνο και βέβαια κατέβαζα όλα τα latest Αmiga files...
τα οποία συχνά του έδινα εγώ :D
(είμαστε γείτονες)
ΈΕΕΕΕεεεελα ρε Χάρη! Και εσύ στην "Αμιγκο-μπι-μπι-ές της μίας γραμμής"; Wink
Χρόνια τώρα τον ήξερα τον Μάνο, και χαθήκαμε όταν από trance και πισιά "το γύρισε" σε... σκυλάδικα και κινητά (μα, αλλαγή και αυτή..!)
Με trance και PC δε χτυπάς γκομενάκια...
ενώ με Ελληνικά, Κινητό, Ακίνητο, Αυτοκίνητο χτυπάς άνετα...
είναι και 2 μέτρα παλληκάρι ο Μάνος εεεε μη πάει χαμένος σκέφτηκε... :roll: :lol:
το παραπάνω είναι φανταστικό σενάριο... :)
δυο μέτρα σε όλες τις διαστάσεις :)
καλό παιδί
δεν εχω την ευτυχια να σασ γνωριζω μια και εγω εμεπαν τοτε για λιγο καιρο (μετα εφυγα στην λημνο αλλα σιγουρα η λεξη και η νοσταλιγια της παλιας αθηνας ειναι κατι που μου ανεβαζει την αδρεναλινη και με κανει να θελω να κλαψω οχι γιατι τοτε ημουν 15-16 χρονων ενω τωρα πατερας με 2 παιδια αλλα γιατι καπου στην συνεχει ατης ζωης χαθηκαμε σαν ανθρωποι μας καταπιε η συνηθεια η ρουτινα η κουλτουρα και το μονο που μας εμεινε οπως καποιοσ πολυ σωστα ειπε ειναι μια καλη παρεα να μπεκροπινει και να ανπολει γιατι δυστυχως φιλοι μου μονο για αυτο ειμαστε.... να θυμομαστε τις παλιεσ καλεσ μερες
χaiρετησματα στον aquarius στην bbs argo glyfada 1985 kai το βραδυ boom boom πειραια , studio 254 , rainbow φιλαδελφεια και ουτω καθεξης
παλιεσ καλες ΑΘΑΝΑΤΕΣ εποχες
:cry: :cry: :cry: :cry:
Με 1200bps σε αρκετές ΒΒS... (Dune, Dragon, Forum μερικές που θυμάμαι...) :mrgreen:
Να παίζαμε κανένα Galactic Empire ....
Κώστας
Εγω θελω να ρωτησω το εξης.. Ειναι κανεις εδω απο τους πορωμενους του ge (galactic empire)?
2 χρονια επαιζα μεχρι τις 6 το πρωι (εκεινη την ωρα εκανε 'maintainance' h forum και μας πεταγε, μια ωρα υπνο και το πρωι σχολειο).. Και αμα θυμαμαι καλα ο archangel ητανε που μου εμαθε να κανω τα πρωτα kills (το πρωτο kill το νιωθω σαν να παιρνει ολυμπιονικης Χρυσο..)
Rgrds
... τι μου θυμίζεις. Αν και ποτέ δεν έπαιζα τα παιγνίδια που έβαζα online, πέρναγα ώρες να τα κάνω compiled / link σε ένα τεράστιο exe που έτρεχε σε dos protected mode σε περιβάλλον novell !!!!
Τι ξενύχτια να βρούμε γιατί και που κολλάει η forum ......
Κώστας
χεχε :) Νομιζω οτι οι clinkers αυτον τον μηνα συμπληρωνουμε 10 χρονια παρουσιας στο internet...δεκ. 95 δεν εγινε η συνδεση (64κβιτ) με την Αριαδνη?
Fireman εδω...απο Siren BBS (αλήθεια τη θυμάται κανείς αυτή; ).
Τί μου θυμίσατε τώρα βρε σείς! άαααχ....
Και για οσους αναρωτιούνται, η vampirella (που είναι αδελφή μου), δέν έχει κάνει οικογένεια με το Βασίλη. Για ακρίβεια δέν είναι κάν Ελλάδα! :)
Εκτός και άν υπήρχε και άλλη και δέ το θυμάμαι!
Κάποιος φώναξε? :twisted: Ζήτησε τη Vampirela? Εδώ είμαι ... φέρτε κάνα ψωμάκι να βουτήξω στο αιματάκι σας ;) .... :cool:
Ένα μεγάλο γειά στο αδελφάκι μου τον Fireman (Γειάααααα):p .... Έμεινα έκπληκτη όταν είδα τον NLS εδώ .. πωπω φλασιές!!!!
Μερικές ενημερώσεις: Από όσο ξέρω ο Μπακάρντης (Bacardi) δούλευε (εκτός από το κόσμο όλο) σε μία εταιρία, αν δεν κάνω λάθος την ΑΛΤ ... η τότε κοπελιά του και εκείνη στην ίδια εταιρία ως γραφιστρια, δημιουργός σελίδων. Τελευταία νέα που είχα ήταν ότι η Ντούς (Douche) ήταν στην Αγγλία, ο Αγιάν (Ayan) δούλευε ακόμα για τη ΧΟΛ, ο Βλιαξ (Bliax) δούλευε σε εφημερίδα όπως πάντα και ότι ο Φροντίδης (κοινώς Front242) δούλευε για την ΑΛΤΕΚ. :thumb_dup
Ρίξτε κάνα σήμα ζωής να θυμηθούμε τα παλιά όπου ο Φωτίου εμφανίστηκε με κατσαρόλα στο κεφάλι στη πρώτη πρώτη συνάντηση της ΧΟΛ :worthy:, όταν οι μπύρες έρχονταν σα σφαίρες και το να γυρνάς σπίτι στις 4 το πρωί ήταν κατόρθωμα (κατόρθωμα για το πως το βρήκες τελικά) :oops:
Vampirela :twisted:
Μην μου πεις οτι είσαι ο a1f10d98 ; :D
Ε ρε κατι doom 2 που παιζαμε euro.. ειχα σπασει και ενα keyb..
Τι καθόμαστε και θυμόμαστε... acrobase, compulink, hol... εγώ ήμουν club operator στην Clepsydra (αν την θυμάται κανένας)..
Ξεκίνησα και γώ πολύ παλιά, ειλικρινά δεν θυμάμαι το πρώτο μου BBS, πάντως όπως τους περισσότερους, η Acro με έχει "μαρκάρει".. Fido και απαντήσεις σε μηνύματα.. με τις ώρες, και vour να περιμένεις να τα στέιλεις πίσω..
Υπήρχε μία Wargames .. σωστά; :)
Ηρωϊκές εποχες.. και τόσο ωραίες..
Main-Line BBs Thessaloniki, του φίλου Διαμαντή...το μόνο που θυμάμε είναι το point number μου: 2410(αργότερα 2413) 8.8. Το 8.7 ήταν ο φίλος ο Αστροπαλιώτης Λάμπρος φανατικός οπαδός του Αρη τότε και έγραφε πολύ στα sports (δεν θυμάμε και πως το λέγαμε)...Πω,πω χρόνια !!!
Υ.Γ Και εγώ με 1200 ξεκίνησα και έμεινα εκεί μέχρι τα γενητούρια του ίντερνετ όπου αγοράσα με τον αδελφό μου ένα 14.400 μόντεμ ! Τι χρόνια !
Γεια χαρα tsipi απο την gate
Ξεκινισα με 1200 bbs και software error corection
Αυτό πρέπει να είναι το πιό συγκινητικό reunion που έχω παρευρεθεί.:cry: :respekt:
Προσωπικά γνώριζα(ελάχιστα) απο BBS αλλά δεν ασχολήθικα. Δύσκολο να το κάνεις χωρίς κάποιον καθοδηγητή. Να στε καλά, με κάνετε να νιώθω νέος. :lol:
ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο μου :') χαίρομαι που βλέπω πολύ κόσμο απο τα παλιά εδώ, kamikazi σε SiREN (αθάνατο 2400!) και tarasque σε Matrix! πρέπει να ξεθάψω παλιά logs!
και ό,τι είχα αφήσει ένα post στο blog μου για τις τρελες εποχες της compulink... http://paintthemoon.blogspot.com
εδώ avo, για όσους θυμούνται...
Ωχ! Που είχε θαφτεί αυτό το thread???
Εγώ που λέτε είμαι ο Kiwi που πάντα ήμουν. Ο αποστάτης ακροβασιανός Co-sysop και Club-op και αργότερα επίδοξος Galactic Emperor στη GATE. Η φίλοι με λένε και "φρουτοπτηνό".. μέγαλες δόξες λιέμεεεεε :clap:
Ελάτε ξανά στην Acrobase να θυμηθούμε και να δημιουργήσουμε νεες εμπειριες στον χωρο των bbs!!
http://acrobase.freehostia.com/forum/upload/bindex.php
Amigos
Ασφαλώς τα παλιότερα μέλη θα ξέρουν τι σημαίνει BBS.
Για τους πιο νέους που 'γεννήθηκαν' στο διαδίκτυο, εκείνη η εποχή, από την μία τους είναι άγνωστη και από την άλλη, λίγο εξωτική και λίγο αρχαία.
Όμως δεν έχουν περάσει παρά μόνο 26 χρόνια, που ο ‘θείος’ Sir Clive Sinclair, έφερε στην αγορά τον πρώτο προσιτό οικιακό υπολογιστή.
Πόσο μνήμη είχε, μόλις 1k, δεν κάνετε λάθος, ναι εννοώ 1024 bytes.
Λίγο νωρίτερα και λίγο αργότερα ο κόσμος ήθελε να συνδέσει έναν ή περισσότερους υπολογιστές, να επικοινωνήσουν μαζί τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες.
Έτσι αφού εκπληρώθηκαν στρατιωτικές και εμπορικές ανάγκες, στα τέλη της δεκαετίας το 70 στις ΗΠΑ και μέσα στην δεκαετία του 80 σε όλον τον κόσμο, εμφανίστηκαν οι BBS, (Bulletins Board System) οι γονείς του μετέπειτα internet.
Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκαν προς το τέλος της δεκαετίας του 80, πρώτα στην Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
Είμαι ευτυχής δημιουργός της μακροβιότερης BBS στην χώρα μας (αν δεν κάνω κάποιο χοντρό λάθος :-) ) και σίγουρα της μοναδικής που εξακολουθεί να λειτουργεί και με τον συμβατικό τρόπο και στο WEB τελευταία.
Θα ήταν καλό και χρήσιμο να ξαναθυμηθούμε μερικές από τις πιο γλυκές αυτές εποχές στην ιστορία της Ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
Αν κάποιος από τους Xenios, Morgul, Kurgan, Moukas, Archangel, Kiwi, QLuser, Jes, Nimele, Vampirela, Duche, Cthoulou, Vagelis, Devil, Warewolf είναι εδώ ας δώσει το παρόν.
Βλέπεις, όταν φύγεις για ΠΟΛΛΑ χρόνια στο εξωτερικό, χάνεις επαφή, ειδικά όταν και οι ίδιες οι βάσεις έχουν εξαφανιστεί.
Ρε Νιόνιο, έχεις πουθενά το κώδικα του galactic empire; Θέλω να φτιάξω ένα open source 3D galactic empire σε opengl κλπ.
:-) Παρών !
Ελάτε ξανά στην Acrobase να θυμηθούμε και να δημιουργήσουμε νεες εμπειριες στον χωρο των bbs!!
http://acrobase.freehostia.com/forum/upload/bindex.php
Amigos
Παλιό αυτό, άλλαξε :-)
Οι acrobase & gate έχουν ακόμα και site
h**p://www.acrobase.org/
λυγμ, λυγμ.
Και όχι μόνο site.:-) Η βάση λειτουργεί και σαν κλασική BBS και στο WEB.
απο τις ποιο παλιες νομιζω οτι ηταν η Forum On-Line
με 1200modem ενοειτε και telix
Στην Αθήνα όχι. Πιο παλιά ήταν το PC Club στον Πειραιά και ο Αργως.
παιδια εχω το Major - Worldgroup BBS ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ!! τοτε ειχα πορωθει εσκασα οσα ειχα κ δεν ειχα και το αγορασα!! λεω να το σηκωσω μεσω της DSL..
Αν θες να στήσεις βάση και ξέρεις από linux, βάλε τον Μεγιστο freeware/opendos http://megistos.sourceforge.net/
Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε πρόγραμμα BBS και μάλιστα από Έλληνα :-)
alexandrozz
20-07-06, 22:24
Xenios είχα μπει κι εγώ στη BBS σου μερικές φορές για downloads και στα clubs καθώς και Gate έμπαινα στο chat. Τι μου θύμισες τώρα, ένα 2400 εξωτερικό είχα zyxel νομίζω και έμπαινα από ένα Schneider Euro PC II
Synexeia tou http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-6509.html (den mas afine na sunexisoume to thread logo palaiotitas)
Geiiiiiiiiiiiiaaaaaa xara apo pSiLoCyBe kai Bisonas (h alliws Xristakis/Louis IRC EFnet operator 93-96) palioi HOLites kai Matrixites!
Gia na thymountai oi palioi ..kai na mathainoun oi neoteroi !!
Parte merika passwordakia tis epoxis apo HOL na gelasete ;)
--
*********************************** SYSOPS *********************************
sysop: galis!@#$ -----------------------------|-System Operator *
mayhem: galis!@#$ -----------------------------|-Techs *
mohican: galis!@#$ ----------------------------|-Techs,Web,CineCLub *
ayan: eldiab^! --------------------------------|-Webmaster *
ysam: [ha! cs] --------------------------------|-Techs *
tiotzis: *x:mas - prometheus: *x:mas ----------|-Web *
tolis: o!s@f#p$ - prometheus: o!s@f#p$ --------|-Support *
ody: ktl0esher --------------------------------|-Support *
holadmin: karakaksa ---------------------------|-E-Mail Support *
maraki: david ---------------------------------|-Voice Support *
sofaki: oinofita ------------------------------|-Support *
|___________________________ *
*** USERS *******************************************************************
Trance: hangar18
Deacon: delios
X-man: jun14@sh
Saggy: !llysheli
Potis: x-filesd
Best: a7rulez
Iris: 4.min.kal
Bliax: h@!camel
Anzac: spix
Hary: sm95cct
Harry: terihatch
Vader: ncc1701a
Johnnyshark: 751760477
Katt: dc1pjas
Boza: alpa23
Vernard: rebel1
Carver: qp,wo
Venix: loop989
Fender: vasso
Jander: avenge
Lion_m: pao1313
Gebo: silence
Zflash: 56cde67c
Prospero: savineli
Ghl: ilio
Velvet: ralou5
Fodim: talos
Liquid: exotic
Seaman: $940378
Morphe: box
Louisif: marcos
Eric gill: desirate4
Txc: playboyc+1
Dellos: fzr
Lmike: dream1
Dandolos: 8944
Smf: 257.268
Zeernebooch: aatt
----
O xristakis leei oti tha psaksei na brei fotos apo HOL BBQ1 kai 2 ! Opoios katalabe katalabe!
Einai edw mipos oi : Rockman, Asterix , Cookie , Skynet , X-man , Tiger , Fender , Venix , Mariana , Airborne , Judas , Smith , TarasQUE , Rainbow , Best ...autoi mas skasan twra prwtoi sto mualo! Xeretismata se ollous !
Να σας πω ρε καμμενοι... Eιχε παιξει κανεις το mud της Ματριξ γυρω στο 96-97? Ενα που ειχε σκακιερες, ολυμπο, ρωμη κτλ ... με haste spells και 3πλα obliterate se πιονια, βασιλισσες, θεους κτλ... Μιλαμε ΤΟ καψιμο..
Θελω να το βρω για linux (απ'τον beryl ετρεχε).. και δεν θυμαμαι το ονομα :(
Οσο για worldgroup bbs, ποσες ελληνικες wg bbs υπαρχουν που να λειτουργουν τελνετικα και με κοσμο?
ps Για hol passwds εχω αρχειο με 1700 cracked απ'τα 2800.. μεχρι και του αλογοσκουφη εχει :lol: - αλλα μιλαμε για πριν 10 χρονια και βαλε..
thelw ki egw
11-02-07, 01:12
Θυμάμαι Chino, flibo (a1 εδω) κάτι προταθλήματα ping-pong και φυσικά την αθάνατη cyberia του 96 και όλους να περιμένουμε με ανυπομονυσία το winsock 2!
a1f10d98 ??? :rofl: :rofl:
Παίδες thanks μου φτιάξατε το βράδυ (τώρα βρήκα αυτό το thread).
Να θυμίσω μερικές από τις "καλές" conferences της compulink:
ci, not_for_you, prgs, verbotten, ...
Δυστυχώς από user names θυμάμαι πολύ λίγα και δεν θα διακινδυνεύσω να τα δώσω γιατί θα ξεχάσω πολλούς :sorry:
Εγώ έμπαινα clink ως cyric, αν κάποιος τυγχάνει να θυμάται την μηδαμινή ύπαρξή μου ας ρίξει ένα μήνυμα θα χαρώ πολύ :)
Ημουν ο Co Sysop της Silicon BBs του Στεφανου του Στανζου.Επισης εμπαινα σχεδον σε ολες της Bbs της εποχης αλλα ειχα ξεχωρισει και ειχα αγαπησει την Horizon Bbs του Χρηστου του Τακουση και την Amaze του Δημητρη του Κουμανακου.
Το User name Φυσικα το ιδιο παντα "Sierra".
Να σας πω ρε καμμενοι... Eιχε παιξει κανεις το mud της Ματριξ γυρω στο 96-97? Ενα που ειχε σκακιερες, ολυμπο, ρωμη κτλ ... με haste spells και 3πλα obliterate se πιονια, βασιλισσες, θεους κτλ... Μιλαμε ΤΟ καψιμο..
χμ.. νομίζω απ ότι θυμάμαι πως ήταν αυτό http://www.circlemud.org/
;)
Synexeia tou http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-6509.html (den mas afine na sunexisoume to thread logo palaiotitas)
Geiiiiiiiiiiiiaaaaaa xara apo pSiLoCyBe kai Bisonas (h alliws Xristakis/Louis IRC EFnet operator 93-96) palioi HOLites kai Matrixites!
Gia na thymountai oi palioi ..kai na mathainoun oi neoteroi !!
Parte merika passwordakia tis epoxis apo HOL na gelasete ;)
--
*********************************** SYSOPS *********************************
sysop: galis!@#$ -----------------------------|-System Operator *
mayhem: galis!@#$ -----------------------------|-Techs *
mohican: galis!@#$ ----------------------------|-Techs,Web,CineCLub *
ayan: eldiab^! --------------------------------|-Webmaster *
ysam: [ha! cs] --------------------------------|-Techs *
Ρε αλήτη μου έκλεψες το password? :p
:respekt: στους παλιούς!
Ρε αλήτη μου έκλεψες το password? :p
:respekt: στους παλιούς!
Πες του τα!!!
Εμένα εκτός από το passwd το αρχαίο της HOL, κάποιος εδώ πέρα μου έχει πάρει και το id.. :p
Νεολαία, τς τς!!!
Vx
τα 1200άρια μόντεμς τα ξεχάσατε όπως και την Acrobase του Στέλιου (αλήθεια αυτή υπάρχει ακόμα; κάτι είχα ακούσει)!!!
Όσο για τα meetings που έλεγε ένας φίλος κάπου παραπάνω αυτά νομίζω ότι δεν μπορούν να ξανασυμβούν. Ωραίες εποχές αλλά δεν άλλαξαν οι εποχές, μάλλον εμείς...
Pearl
[ τον moonray καθώς και τον Cemetery που χαθήκαμε τα τελευταία 2 χρόνια, τον thorin που έχω να τον δώ κάνα χρόνο και ο psionicist που μιλάμε κάθε... 6μηνο :P (και άλλους που δεν μου ρχοντε τώρα!)
Cemetery kai Douche καλά είναι, Cthulhu έχει χαθεί αλλά είναι εύκολο να ξαναβρεθεί κάπου κοντά στον Warewolf θα είναι (αυτός έχει εδώ και χρόνια μαγαζί στα Εξάρχεια)! Για ρίχτε εδώ τα βιολιά!! ;-)
Λοιποοοοοον....
Για την Ελενη (Duche) δεν ξερω τι απεγινε... Δεν πρεπει να μενει πια στην Φωκιωνος, κανεις δεν ξερει για αυτην τιποτα... Ο Cthoulou, εμαθα οτι ελυσε ενα σοβαρο προβλημα υγειας που ειχε, η vampirella απ΄οτι ξερω εχει κανει οικογενεια με τον Βασιλη (Baccardi). Ο Στελιος Χαμοδρακας (Xenios) ειναι μια χαρα και θα ηθελε να ξαναδει τους παλιους στην Αcrobase/Gate... Καποιοι απο εμας συχναζουμε ακομα εκει μεσω telnet.
Αυτα για την ωρα
Inka
[edit]
Morgul, Qluser βρισκονται Μ.Βρετανια, βρισκομαστε παντα οταν ερχονται Αθηνα.
Τους Warewolf, Kiwi εχω να τους δω χρονια. Jes, Nimele, Vagelis, τους βλεπω τακτικα (μαζευομαστε οι παλαιοι μια δυο φορες τον χρονο)
Γεια σου Inka, παίζεις ακόμα μουσική; Η Douche εδώ και κάτι χρόνια πηγαινοέρχεται σε Αγγλία και Ιρλανδίακαι δουλεύει μια εκεί, μια έδώ, καλά είναι. Εντελώς αλλαγμένη, καμμία σχέση όπως τη θυμάστε (προς το καλύτερο) αλλά το ίδιο ευχάριστη. H Vampirella έτσι και παντρευόταν με τον Bacardi σίγουρα θα το μαθαίναμε από τις εφημερίδες¨:ρρρ καμμία σχέση με την Tweety παντρεύτηκε. Ο Cemetery (ή αλλιώς ψεμέτερυ) είναι μια χαρούλα όπως και ο Kiwi, o Tiger χάθηκε. Τελευταία φορά εθεάθη στη SAP που δούλευε. Ο Βshop μια χαρά επίσης (καλύτερα από όλους μάλλον). Η Vampirella από ό,τι είχα μάθει είχε φύγει στην Αμερική αλλά κάπου εδώ μέσα είδα το γνωστό μήνυμα που άφηνε σχετικά με το αιματάκι και το ψωμάκι :))
Γιες! Ακόμα παίζω μουσική!
Δεν κατάλαβα βέβαια ποια είσαι...:hmm:
Αρκετοί πάντως από την παλιά Acrobase βρίσκονται εδώ.
Γεια σου Inka, παίζεις ακόμα μουσική; Η Douche εδώ και κάτι χρόνια πηγαινοέρχεται σε Αγγλία και Ιρλανδίακαι δουλεύει μια εκεί, μια έδώ, καλά είναι. Εντελώς αλλαγμένη, καμμία σχέση όπως τη θυμάστε (προς το καλύτερο) αλλά το ίδιο ευχάριστη. H Vampirella έτσι και παντρευόταν με τον Bacardi σίγουρα θα το μαθαίναμε από τις εφημερίδες¨:ρρρ καμμία σχέση με την Tweety παντρεύτηκε. Ο Cemetery (ή αλλιώς ψεμέτερυ) είναι μια χαρούλα όπως και ο Kiwi, o Tiger χάθηκε. Τελευταία φορά εθεάθη στη SAP που δούλευε. Ο Βshop μια χαρά επίσης (καλύτερα από όλους μάλλον). Η Vampirella από ό,τι είχα μάθει είχε φύγει στην Αμερική αλλά κάπου εδώ μέσα είδα το γνωστό μήνυμα που άφηνε σχετικά με το αιματάκι και το ψωμάκι :))
@ ADSLgr.com All rights reserved.