Επιστροφή στο Forum : Τα φώτα σας για ISDN με επιπλέον τηλέφωνα!!!
stratigos30
30-08-12, 21:50
Καλησπέρα,
έχω ένα μικρό γραφείο και έχω μια isdn απο τον ΟΤΕ και Connx. Αυτή την στιγμή έχω 2 αριθμούς (κεφαλικό + msn), στο msn έχω συνδεδεμένο και φαξ. Θα ήθελα να προσθέσω 1 ακόμα νούμερο αλλά να μπορούμε να κάνουμε κλήσεις συγχρόνως και από τα 3 τηλέφωνα. Είναι αυτό εφικτό και με ποιό τρόπο; Δεν με ενδιαφέρει το 3ο τηλέφωνο να δέχεται κλήσεις μόνο να μπορεί να καλεί.
Στο ISDN ενω μπορείς να έχεις περισσοτερα απο δυο τηλεφωνα συνδεδεμενα, έχεις μονο δυο καναλια επικοινωνιας (b channels). Επομένως είναι δυνατόν να υλοποιουνται μονο δυο κλησεις ταυτοχρονα και αυτο που ζητας δεν ειναι δυνατο.
Μπορεις να προσθεσεις συσκευες ψηφιακες στις θυρες so και να απαντας ή να καλεις απο 8διαφορετικες συσκευες με διαφορετικα νουμερα η καθε μια.Ταυτοχρονα ομως μπορουν να συνομιλουν μεχρι 2 συσκευες.
Για επιπλεον καναλια την ιδια γραμμη μονο με voip...alla 2-3
Αν θες παραπάνω ταυτόχρονες κλήσεις ή θα πρέπει να κάνεις την γραμμή σου συνοπτική ή να πάρεις pri, με το ανάλογο κόστος πάντα. Σκέψου και την λύση του VoIP. Θα μπορείς να έχεις όσους extra αριθμού θες χωρίς μεγάλο κόστος και θα πληρώνεις μόνο τις κλήσεις που κάνεις κι όχι κάποιο σταθερό πάγιο.
Για το τριτο τηλεφωνο που θελεις, πολυ ευκολα μεσω internet πχ μεσω skype ειτε μεσω pc ειτε με skype phone. Για skype phone κανε μια σχετικη αναζητηση στο skroutz.
Πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι Voip. Εχεις βεβαια το εφάπαξ κοστος της αγορας εξοπλισμου (25€ εως 90€ αναλογα τι θα παρεις) αλλα χαμηλο εως μηδενικο κοστος εξερχομενων και δυνατοτητα για εισερχομενες σε επισης ελαχιστο κοστος (0,5€ -2€ ανα μηνα)
Πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι Voip. Εχεις βεβαια το εφάπαξ κοστος της αγορας εξοπλισμου (25€ εως 90€ αναλογα τι θα παρεις) αλλα χαμηλο εως μηδενικο κοστος εξερχομενων και δυνατοτητα για εισερχομενες σε επισης ελαχιστο κοστος (0,5€ -2€ ανα μηνα)
Δε ξερω αν ειναι τοσο φτηνο. Πχ εταιριες με ISDN που έχουν δωρεαν σταθερα και κινητα με καποιο πακετο το βολευεις.Ενω με voip θελει πιο ψαξιμο.Αν πας viva ειναι πολυ πιο ακριβα τα τηλεφωνα δλδ. Χωρια που αν πεφτιε το ιντερνετ την εβαψες
@ ADSLgr.com All rights reserved.