PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιους tracker χρησιμοποιειτε;

paparen
12-09-12, 09:47
Ο τιτλος τα λεει ολα. Το κλεισιμο του demonoid μου στοιχησε πολυ....:(

thn nila mou...
23-09-12, 17:20
καθυστερημενη απαντηση αλλα απο το τιποτα...:

το piratebay γιατι δεν σου αρεσει;

comments εχει οποτε μπορεις να βγαλεις μια ακρη αν δεν εισαι σιγουρος/η για καποιο torrent, η χρειαστεις βοηθεια.

nikosmelt
24-09-12, 11:22
Από public τσέκαρε isohunt (αν και σε καθοδική πορεία) και Kickass Torrents. Μετά πάμε σε private trackers, οι οποίοι είναι κορυφή, αλλά με αυστηρά κριτήρια εγγραφής και seeding.

paparen
25-09-12, 11:44
ευχαριστω πολυ! το pirate bay εχει πολυ πραγμα οντως, αλλα αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι σταθερο στην ποιοτητα του κ στον αριθμο seeders. Επειδη το εψαξα λιγο το θεμα, θα προτεινω κ εγω 2 trackers που βρηκα κ οι 2 free.

1. yify torrents : φανταστικος! νεες κυκλοφοριες (λιγα παλια πραγματα), srt αγγλικοι υποτιτλοι σχεδον στα παντα, 720p κ 1080p σε πολυ μικρα μεγεθη αρχειων κ τελος κατι που εκτιμω ιδιαιτερα, rss. Ειμαι σιγουρος οτι καποιος λατρης της απολυτα κρυσταλλινης εικονας θα τσινησει οταν δει 1080 σε 1.5 γιγα, αλλα για μενα ειναι μια χαρα παντως :)

2. h33t: μεγαλυτερη ποικιλια σε ειδη αλλα ειναι λιγο hit and miss.. βγαζει και cam κ Telesync κ καποιες φορες δεν τα μαρκαρει πολυ σωστα.

Μακαρι να βρισκαμε καμμια ακρη να μπουμε hdchina ή hdbits...

spdrosin
02-12-12, 17:25
Από private trackers ποιοι θεωρείτε είναι οι μεγαλύτεροι;

balandis
06-12-12, 01:55
καλοι ειναι ολοι .αρκει να βρεις αυτο που θες να κατεβασεις.μπορει το ενα να το εχει και το αλλο οχι....

george x
29-01-13, 14:27
Από private trackers ποιοι θεωρείτε είναι οι μεγαλύτεροι;

Torrentλιτσ και sceneαξες ειναι οι μεγαλυτεροι

hammered
02-02-13, 14:45
Αναλόγως τι θες υποθέτω. Για anime:
NyaaTorrents (www.nyaa.eu) και BakaBT (www.bakabt.me)

goku
02-02-13, 14:57
εγώ χρησιμοποιώ το torrentz.eu, είναι meta-search engine, δεν hostάρει torrents αλλά ψάχνει σε καμιά 20αριά σελίδες ταυτόχρονα για να βρει το τορρεντ που θες, έτσι έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεις κάτι. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με το hash του torrent.

@ ADSLgr.com All rights reserved.