Επιστροφή στο Forum : FindADrug Hellenic Force Team 2140
Άλλη μια σελίδα με τα στατιστικά της ομάδας...http://woo.gotdns.com/AllStats/
Z E U S, 2 Million Molecules
alexandrosss, 200 Thousand Molecules
Εβδομαδιαία στατιστικά...
varelasj, 250 Thousand Points
andre, 225 Thousand Points
Shadow_Hunter, 175 Thousand Points
michel_Hr, 100 Thousand Points
wrong method, 50 Thousand Points
*DJD*, 4.5 Million Molecules
akiss, 1 Million Points, 3.5 Million Molecules, 25 Thousand Hits
Z E U S, 3 Million Molecules
wrong method, 225 Thousand Molecules
Borg, 125 Thousand Molecules
RootX, 5.5 Million Molecules
andre, 250 Thousand Points, 1.5 Million Molecules
vdeseris, 100 Thousand Points
wrong method, 75 Thousand Points, 250 Thousand Molecules
YDinopoulos, 75 Thousand Points
princess, 250 Thousand Molecules
masterofgammon, 175 Thousand Molecules
teras, 25 Thousand Points, 25 Thousand Molecules
Greek, 25 Thousand Molecules
Samael, 1 Million Molecules
jiannisk, 50 Thousand Molecules
Εβδομαδιαία στατιστικα...
ea6gka, 125 Thousand Molecules
Socratse, 50 Thousand Molecules
*DJD*, 2 Million Points
exposed_bone, 175 Thousand Molecules
diofot, 75 Thousand Molecules
RootX, 2 Years
wrong method, 225 Thousand Points
jiannisk, 150 Thousand Points
enduracell, 125 Thousand Points
mortisboy, 225 Thousand Molecules
BoreioSelas, 175 Thousand Molecules
Νεα εκδοση 1.25c και 26η θεση για την ομαδα.... :wink:
Greek, 2 Years
akiss, 6 Million Molecules
jiannisk, 1 Million Molecules
sorcerer, 175 Thousand Points
Socratse, 125 Thousand Molecules
packetstorm
21-11-04, 23:59
Mόλις χώθηκα κι εγώ με το λαπτοπάκι μού... τι να κλ@σει βέβαια με 158 cpu rating μόνο αλλά βοηθάω όσο μπορώ. Καλά πάμε... 25η θέση, άντε γερά παιδιά.. μην κρεμάμε. Προσπαθώ να ψήσω ενα φίλο που μόλις άνοιξε net cafe με 50 pc (P4 2.8 HT) να χωθεί κι αυτός αλλά φοβάται μήπως του τρώει πολύ CPU και επηρρεάζει to gaming, αν και απο δοκιμές που έκανα δέν φαίνεται να επιβαρύνει καθόλου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη :mrgreen:
Τον αριθμό της ομάδας τον έβαλα στο setup. Το όνομα μπαίνει κάπου? Γιατί μου άνοιξε 2 jobs ταυτόχρονα???
Το όνομα το βάζεις στην πρώτη καρτέλα , member details που λέει. Μετά , σου άνοιξαν 2 κονσόλες λόγο ΗΤ. Αν θές μπορείς να βγάλεις την μια αν στην καρτέλα general -> Number of copies of FAD και αντι για auto βάλε 1.
Το όνομα το βάζεις στην πρώτη καρτέλα
Στην πρώτη καρτέλα μπαίνει το δικό μου nickname. Της ομάδας που μπαίνει?
Τα hits τι είναι?
Το ονομα της ομάδας στη ουσία είναι το 2140 το οποίο μπαίνει στην τρίτη καρτέλα στο Team Number.
Ta hits είναι πιθανά σημεία στην ένωση που επεξεργάζεσαι τα οποία μπορεί να αλληλεπιδράσουν με άλλες ενώσεις ή ότι άλλο ψάχνουν να βρουν για την καταπολέμηση ασθενειών. ¨οσο ποιο πολλά τόσο το καλύτερο...
Και κάτι τελευταίο. Επειδή έκλεισα το πρόγραμμα και τα jobs, όταν το ξαναάνοιξα, δεν ξεκινάνε τα Jobs. Τι ακριβώς πρέπει να πατήσω??
Τι εννοείς δεν ξεκινάνε?
Κάτω δεξιά εμφανίζει ένα μπλέ εικονίδιο , τον queue server.Αν κάνεις δεξί κλικ , δες τι είναι τσεκαρισμένο. Συνήθως ότι είναι tσεκαρισμένο ειναι και εμφανίσιμο στο desktop οπότε και γιαυτό δεν εμφανίζεται το thik παράθυρο.
Αν είναι τσεκαρισμένο το snooze μάλλον έχει μπεί σε αναμονή γιατί έχει κάνει αναβάθμιση.Κοίτα να δείς αν μπορείς να το ξετσεκάρεις μήπως και ξεκινήσει αλλιώς κάνε εχιτ και τρέξτο ξανα.
Μια ασφαλης μέθοδος να δεις αν δουλςυςι είναι να ανοίγεις τον task managr να δεις αν έχει load .....αν όχι τότε δεν δουλευει όντως.
packetstorm
01-12-04, 16:03
Απο ότι έχω παρατηρήσει -διορθώστε με αν κάνω λάθος- δέν συμφέρει να έχεις 2 κονσόλες ανοιχτές σε συστήματα με ΗΤ γιατι στην ουσία τα 2 threads ανταγωνίζονται μεταξύ τους για κύκλους της cpu με αποτέλεσμα - παρα το γεγονός οτι δείχνει μεγάλα ratings και στις δύο κονσόλες που πιστεύω οτι είναι παραπλανητικά- η συνολική απόδοση σε jobs να είναι χαμηλότερη απο το να τρέχει 1 μόνο κονσόλα
Στη ουσία το κέρδοσ είναι 30% μόνο και όχι διπλάσιο από όσο έχουμε δεί τουλάχιστον στο folding....
packetstorm
02-12-04, 22:50
Αν είναι έτσι ανοίγω και δεύτερη. Ανυπομονώ να μου έρθει ο Athlon64 και η μητρική που έχω παραγγείλει γιατι το laptop μου είναι απαράδεκτα αργό (150 rating για p4 3.2 HT χάλια δεν είναι?) και γίνεται και τοστιέρα απο την ζέστη οπότε δεν μπορώ να το έχω συνέχεια ανοιχτό. Επίσης στα stats μας βλέπω κολλημένους και δεν μειώνεται και η διαφορά μας καθόλου... Μήπως.. λεω μήπως θα ήταν καλύτερα να βάζαμε τα GHz μας στην ομάδα Folding tou adslgr δεδομένης της προόδου που κάνει συνέχεια? Σαν πιο ενδιαφέροντα φαινονται τα πράγματα εκεί..
Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν ομάδες στο Find-a-Drug, πόσο μάλλον ελληνική, αν και χρησιμοποιώ το προγραμματάκι πολύ καιρό. Δυστυχώς μετά το τελευταίο format χάθηκαν τα προηγούμενα δεδομένα, οπότε έχω μόνο από 18 Απριλίου 2004 και μετά.
Τον αριθμό της ομάδας τον έβαλα πριν από λίγο στο Control Panel 8)
Δεν το ήξερες γιατί πιθανότατα κοίταζες στις πίσω θέσεις και όχι ψηλά που είμαστε αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ.
Ήδη με τους πόντους που έφερες στην ομάδα περάσαμε μια μέρα νωρίτερα την ομάδα πάνω από μας και αφήσαμε και διαφορά.......
packetstorm
03-12-04, 17:15
Εεεετσι μπράβο... Αντε γεια Nordlichters.. TopCats πείτε αλεύρι.. η 2140 θα σας σκισει σαν γάτες σύντομα 8)
μάγκες μας βλέπω ότι έχουμε ανέβει εδώ και 2-3 μέρες καθώς πολλοί faders προστίθενται στο κόλπο ...πάμε για τοπ10.
Samael, 75 Thousand Hits
andre, 2 Million Molecules
Kosh, 150 Thousand Points
princess, 125 Thousand Points
INFOCOM, 50 Thousand Points, 250 Thousand Molecules
JKR_13, 50 Thousand Points
AZMODEUS, 250 Thousand Molecules
PRAKTIKI, 50 Thousand Molecules
BBB1, 25 Thousand Molecules
Αντε παιδια γερά !!
Ανεβαίνει η ΟΜΑΔΑΡΑ!!
Νομιζω οτι πρεπει να κλειδωθει μιας και το Project σε 10 μερες τελιωνει.Ελπιζω να βοηθεισαμε σε κατι με αυτο το project.
Κάθε βοήθεια σε τέτοια projects είναι πάντα χρήσιμη και ευπρόσδεκτη. Αν μη τι άλλο, σου μένει μια ευχάριστη σκέψη, ότι βοήθησες, έστω και ελάχιστα για κάποιον κοινό καλό σκοπό. ;)
Ετσι ελπιζουμε ολοι οσοι συμμετεχουμε σε τετοια Project, και ελπιζω να μην εχουμε αδικο.Αν θες κλειδωσετο και παμε για αλλα...
Μπα, ας μείνει ανοιχτό. Ίσως θελήσεις να βάλεις κάποια αποτελέσματα του project αργότερα, αν και όταν ανακοινωθούν ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.