PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με hol



Eyeshield
18-09-12, 15:11
καλησπερα
εδω και μια εβδομαδα και εχω το προβλημα οτι εκει που πεζω παιχνιδια απο 75-85ms πεταγεται στα 100-400 περιπου και μετα απο λιγο παλι το ιδιο εχω εποικοινωνηση μαζι τους και περιμενο νεο ρουτερ μου ειπαν οτι δεν δινουν fast interline και μπορει να φτιαχτει το προβλημα με το νεο ρουτερ..

dkmaster
18-09-12, 15:58
Κοίταξε fast interline δεν υπάρχει για να σου δώσουν. Fast path ναι και όντως δεν δίνουν. Από την άλλη πως συνδέεσαι στο ρούτερ. Ασύρματα ή με καλώδιο. Παίζεις σε pc ή σε κονσόλα; Στο κάνει σε ένα παιχνίδι ή σε όλα;

Απάντησε αν θες στα παραπάνω για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Eyeshield
18-09-12, 16:12
πεζω σε pc και συνδεση μεσω καλωδιου το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου. προς το παρων το κανει στο lol θα το δοκιμασω και σε αλλα παιχνιδια στο κατεβασμα ειμαι οκ.. 600+,πριν το ειχα στο σαλονι και μου εκανε κατι κουφα με το να κολαει το interface του ρουτερ. το μετακινησα στο δωματιο μου και το συνδεσα με ups του pc και σταματησαν αυτα.παντως εχω σκαναρει για ιους avast anti malware τιποτα.

dkmaster
20-09-12, 09:04
Περίεργο η πρίζα του σαλονιού να σε εμποδίζει να μπεις στο interface. Πέραν από το νέο ρούτερ που θα σου στείλουν καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και σε κάποιο άλλο παιχνίδι μήπως παίζει θέμα με τους servers.

Eyeshield
20-09-12, 12:07
κοιτα στο lol eu west-east το κανει τωρα δο δοκιμαζω σε ενα αλλο free gothman city imposters.. θελω να δοκιμασω σε online game να δειχνει και Ping... κατσε να βρω ενα...και εδω παθαινω dc κλπ.. περιμενω το νεο router και βλεπουμε...
το δοκιμασα και με cs 1.6 παλι βλεπω διαφορα μερικες φορες απο 30 παει 80-100...

Eyeshield
30-09-12, 04:57
δοκιμαζω εδω και κατι ωρες με ενα ρουτερ της αδερφης μου δεν κανει αυτα τα κολιματα.. ακομα και τα ξημερωματα 2- 6 ωρες το εκανε ,σημενει αλλο ρουτερ το κακο ειναι οτι η hol μετα απο 12 μερες δεν αλλαξαν ρουτερ βασικα θα ελεγα να κανω καμια καταγκελια που δεν μου εχουν στειλη αλλο. ενο μου το ειχαν πει τι εγινε ξεμειναν απο ρουτερ??? εαν δεν κανουν κατι εως την παρασκευη πεζομαι και να παω οτε.. διακοπη δηλ

Eyeshield
10-10-12, 19:02
ακόμη και με το νέο ρουτερ στην αρχή δεν έκανε κάτι και τώρα κάνει πάλι τι να πω... άλλαξα την γραμμή από 6mbps έως 24 κλειδώνω στα 15.650 περίπου και αφού ήρθε τεχνικός στο σπίτι και ελενξε την γραμμή ρουτερ είδε ότι το ρουτερ έχει πρόβλημα και χρειάζεται αλλαγή των ρώτησα για την γραμμή γιατί κλειδώνει στα 820max download και σε speed test 6500mbps max και μου είπε ότι ο ποτε έχει κλείδωση την γραμμή γιατί είναι μπόμπα το dslam της περιοχής. Σε αυτό τι κάνω ποιος φταίει ? υπάρχει λύση μου φαίνετε θα ξανάπαω light αντί να πληρώνω έως 24 και περνώ 6500mpbs σύνδεση…

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.