PDA

Επιστροφή στο Forum : Περίεργο πρόνλημα με ρ2ρ προγράμματα (κρασάρει η γραμμή)



Μπάμπης
28-05-04, 00:47
Πριν 2 μέρες έβαλα aDSL ενώ πριν έμπαινα στο νετι με isdn 128αρα. Με το net mod δεν είχε παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα άξιο λόγου, οπότε αγόρασα το jetspeed 520i για μόντεμ dsl.Απο την πρώτη μέρα που το έβαλα παρουσιάστικαν κάτι περίεργα προβλήματα με την σύνδεση

Συγκεκριμένα , όποτε αφήσω τον υπολογιστή μου ανοιχτό για ώρες, ενώ η σύνδεση με τον ρουτερ παραμένει, το Pc Μου είναι νεκρό ιντενετικά.Δεν ανοίγει html , δεν συνδέεται ο msn, δεν μπορώ να μπω irc....

Και εκτός αυτού το σοβαρότερο πρόβλημα που έχω με το ίντερνετ είναι με τα ρ2ρ προγράμματα όπως με το emule, torrent, e donkey, overnet. Οχι οτι τα ανοίγω όλα μαζί, απλά τα έβαλα μπας και δουλεψει κάποιο απο αυτά.Το πρόβλημά μου τωρα ποιο ειναι :

Οταν τα ανοίγω, στην αρχη μου πάνε σφαίρα, κατεβάζουν κανονικά, αλλα μετά απο λίγο πέφτει η ταχύτητα τους σταδιακά, μέχρι να μηδενιστεί.Κ ταυτόχρονα,μου παρουσιάζονται τα ίδια παρατράγουδα με το νεκρό ίντερνετ.Ενω φαινεται οτι είμαι συνδεδεμένος στους σερβερ των ρ2ρ,δεν κατεβάζω τπτ,ούτε μου ανεβάζουν, και πάλι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορεί να συνδεθεί στο νετ (Mirc, MSN, opera)

Τι μπορώ να κάνω για να μπορέσω επιτέλους να κατεβάσω σαν άνθρωπος και να μένω συνδεδεμένος συνέχεις χωρις να πέφτω? Α, με flashget οταν κατεβαζω δεν υπάρχει πρόβλημα,μεχρι και 2 γίγα σερι που κατέβασα δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό.

Ακόμα θέλω να ρωτήσω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στα port για να μπορέσω να στέλνω dcc απο το Mirc.

Eπίσεις θα ήθελα να πω οτι οι ports των p2p είναι ανοιχτές και σε αυτά συνδέομαι με high id

συγγνώμη αν σας κούρασα, ή αν έχει απαντηθεί το θέμα σε άλλο μέρος του φόρουμ, αλλα όσο έψαξα δεν βρήκα ανάλογο πρόβλημα να έχει απαντηθεί.Συνεχίστε την καλή δουλεια, και σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

sdikr
28-05-04, 00:57
ρίξε μια ματια στο p2p section

Μπάμπης
28-05-04, 01:12
τα κοιταξα φίλε μου αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο...

sdikr
28-05-04, 01:39
το πρόβλημά σου έχει να κάνει με το πόσες συνδέσεις κάνουν τα p2p καθως και με το upload
netlimite είναι μιά λύση, δευτερή ειναι να κατεβάσεις το πόσες συνδέσεις κάνει p2p program

AnDas
28-05-04, 12:53
"Μπουκώνει" το modem σου. Κατέβασε τον αριθμό συνδέσεων που κάνουν τα p2p προγραμματά σου και πειραματίσου. Ρωτα στο ADSL hardware τι αριθμό συνδέσεων έχουν οι άλλοι χρήστες με το jetspeed 520i.

Spyrosss
28-05-04, 14:44
Το JetSpeed έχει 256 sessions καλό θα ήταν να μειώσεις τον αριθμό των connections στα p2p προγράμματα στα 150 connections για να υπάρχει χώρος και για serfarisma,automatic updates που τρέχουν στο παρασκήνιο κλπ

opimis
28-05-04, 17:01
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ.
Πριν μια βδομάδα κατέβαζα ελαφρώς πάνω από 30 και τις τρεις τελευταίες μέρες, μουλάρωσε το μουλάρι!
Αλλά κατεβάζοντας το όριο συνδέσεων έπιασε αμέσως σχεδόν τα 25.
Τώρα για να είμαι σίγουρος ότι έκανα τι σωστή ρύθμιση και δεν ήταν τυχαίο το ανέβασμα αυτό, γράφω τι έκανα…

Προτιμήσεις

Όρια σύνδεσης- μέγιστες συνδέσεις, από 300 που ήταν το κατέβασα 150

Αυτό που θέλω να ρωτήσω επιπλέον είναι: στο διπλανό κουτί γράφει
Μέγιστες πηγές αρχείου
Σκληρό όριο και έχει 300, πρέπει να αλλάξει κι αυτό;

EvilHawk
28-05-04, 17:27
Σκληρό όριο και έχει 300, πρέπει να αλλάξει κι αυτό;

Αν δεν έχεις πρόβλημα άστο έτσι, χαμηλώνοντάς το μειώνεις το ovehead επομένως βοηθάει!

opimis
28-05-04, 17:37
Αν δεν έχεις πρόβλημα άστο έτσι, χαμηλώνοντάς το μειώνεις το ovehead επομένως βοηθάει!


Αν το μειώσω, να βάλω την ίδια τιμή που έχει το όριο συνδέσεων η είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

(βασικά δεν ξέρω τι είναι το ovehead)

panos72
28-05-04, 19:48
Σκληρό όριο και έχει 300, πρέπει να αλλάξει κι αυτό;

καλά άμα βάλετε κι ένα "μ" θα γίνει αρλεκιν :lol: :lol:

ποιος το μετέφρασε αυτό ρε παιδιά :?: :?:

opimis
28-05-04, 19:56
Αυτός που έκανε την μεταφράσει στα ελληνικά του emule…έτσι το αναφέρει.
Αν έχεις το emule, γύρισε το στην ελληνική γλώσσα και δες το.

panos72
28-05-04, 20:05
opimis, το σχόλιο δεν ήταν για σένα :wink:

Μπάμπης
28-05-04, 20:59
...
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδες

Το σκληρό οριο το έχω κατεβάσει στα 30 , το ίδιο και τις συνδέσεις....

τωρα κάτι γίνετα,αλλα όταν τα ανεβάζω στο 50 πχ, πάλι κρασάρει η γραμμή.Παρατήρησα ακόμα οτι πλεον οταν κρασάρω με κλεισιμο του δικτυου και ανοιγμα του παλι δεν γινεται τπτ, πρεπει να κανω ριμπουτ το μοντεμ!!!

sdikr
28-05-04, 21:36
τωρα κάτι γίνετα,αλλα όταν τα ανεβάζω στο 50 πχ, πάλι κρασάρει η γραμμή.Παρατήρησα ακόμα οτι πλεον οταν κρασάρω με κλεισιμο του δικτυου και ανοιγμα του παλι δεν γινεται τπτ, πρεπει να κανω ριμπουτ το μοντεμ

άλλαξε το modem

@ ADSLgr.com All rights reserved.