PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα νεύρα μου



absolut
30-05-04, 20:40
Ρε παιδιά κάθε 10 λεπτά με 15 τρώει κόλημα η σύνδεση.Με πετάει απο mirc,δεν ανοίγει σελίδες κτλπ,με πετάει από online games.Από τι πρόσεξα δεν αλλάζω IP(δλδ κανονικό disconnect από ISP) αλλά είναι σαν παγώνει το traffic για ένα λεπτό πρπ.Μετά φτιάχνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

absolut
31-05-04, 06:03
To emule φταίει για τα παγώματα.Κανείς που να ξέρει μια λύση ?

EvilHawk
31-05-04, 06:23
Ναι δοκίμασε με χαμηλότερα όρι συνδέσεων!

absolut
31-05-04, 06:58
Ρε στσ 15kb/s και 5 up το έχω.Σπάνια κατεβάζει πάνω από 10 kb/s.

EvilHawk
31-05-04, 07:11
Εγώ μιλάω για τα max sources/file hard limit & max.connections!

absolut
31-05-04, 07:30
Δεν ξέρω ρε c και πολλά.Λοιπόν...
hard limit:500
max connections:400

Εσύ πως λές να τα βάλω.Σύνδεση κτλπ κοίτα υπογραφή :P

absolut
31-05-04, 07:40
ok τα βρήκα.Θα κοιτάξω αν δουλεύουν

party-pooper
31-05-04, 07:47
μορε ελα που δεν ειναι το e-mule... εμενα μου το εκανε συνεχομενα για 6 ωρες μια ημερα!! και το κανει τακτικα μια φορα τη βδομαδα τουλαχιστον!χρησιμοποιω ARES,DC++ συνεχως μπορει να φταιει αυτο?

absolut
31-05-04, 08:13
Γενικά τα μουλάρια πρέπει να φταίνε.Βασικά θέλω να ρωτήσω κάτι.Άνοιξα τα δύο port(το ένα TCP & το άλλο UDP) αλλά και πάλι έχω low id και στο logs γράφει "Your 4662 port is not reachable. Please review your network config."
Μήπως έχω κάνει βλακεία στο άνοιγμα των port.To modem είναι συνδεδεμένο με το pc με usb και συνδέεται (το pc) με ένα switch.Στο Ιfname βάζω usb-0 έτσι?Και κάτι άλλο.Στα ip adress βάζω την IP το εικονικό που πέρνει από τον DHCP του Router(Default Gateway 192.168.2.1 και εγώ παίρνω την .2.2) και όχι το ip που πέρνει για το lan interface της κάρτας δικτύου(192.168.0.χ)?

BoGe
31-05-04, 08:26
Ρε παιδιά κάθε 10 λεπτά με 15 τρώει κόλημα η σύνδεση.Με πετάει απο mirc,δεν ανοίγει σελίδες κτλπ,με πετάει από online games.Από τι πρόσεξα δεν αλλάζω IP(δλδ κανονικό disconnect από ISP) αλλά είναι σαν παγώνει το traffic για ένα λεπτό πρπ.Μετά φτιάχνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Το modem που έχεις δεν μπορεί να σηκώσει τα sources/connections που δημιουργούνται από το emule/kazaa ή όποιο πρόγραμμα P2P.

Η μία και πιο εύκολη λύση είναι να περιορίσεις τα sources όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Στο emule γίνεται αυτό.
Στο KaZaa από ΄τοι γνωρίζω όχι.

Η άλλη λύση και πιο δύσκολη είναι να αλλάξεις modem.... αφού βεβαιωθείς πρώτα βέβαια

absolut
31-05-04, 08:33
Kατέβασα τα Sources και δεν κολάει.
Άνοιξα και σωστά τα ports αλλά μου βγάζει ακόμα low id("You have a lowid. Please review your network config and/or your settings").Any ideas?

profitis
31-05-04, 09:15
absolut, το avatar σου θα χρησιμοποιηθει εναντιον του πΟΤΕ φανταζομαι......Ε? :twisted: :twisted: :twisted:

absolut
31-05-04, 09:48
Άμα συνεχίζουνε να με τσαντίζουνε έτσι :twisted:
Tέσπα μόλις διάβαζα ένα thread που έλεγε να ανοίξω port και μετά να κάνω "port mapping"...κανείς να μου εξηγήσει τί είναι αυτό?

absolut
31-05-04, 10:13
Επίτελους το σέταρα.Είχα κάνει μλκ στο firewall των win.Αντί για 192.168.2.2 είχα βάλει 192.168.2.1 :cry: :twisted: :arrow: :|

no_logo
31-05-04, 15:34
στις πρώτες μέρες που είχα βάλει dsl χρησιμοποιούσα για firewall το αντίστοιχο πρόγραμμα της kaspersky, σε τακτά χρονικά διαστήματα τότε το κομπιούτερ αποσυνδεότανε από το ιντερνετ, νόμιζα πως ήταν κάποιο πρόβλημα της σύνδεσης, μετά ανακάλυψα πως όποτε δεχόμουνα επίθεση και αν το anti hacker την βαθμολογούσε σαν κρίσιμη ή σαν dos διέκοπται την σύνδεση για 1 περίπου ώρα. long shot :idea:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.