Επιστροφή στο Forum : Κλειδωμένο το University Mobile Internet της Vodafone !!!!
Είμαι ένας από τους χρήστες της εν λόγω υπηρεσίας. Γνώριζα ήδη την πολιτική της Vodafone να κλειδώνει τα πακέτα ιντερνετ και να αποτρέπει την ανοιχτή πρόσβαση στο internet μέσω του 3G δικτύου. Διατηρούσα την ελπίδα πως λόγω ΕΔΕΤ το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ήταν ελεύθερο, λόγω και του διεθνούς διαγωνισμού που προηγήθηκε.
Στο τηλέφωνο εκπρόσωπος της τεχνικής υποστήριξης της vodafone Τζαν...... επιβεβαίωσε τους φόβους μου και απομένει η επικοινωνία αύριο με την ΕΔΕΤ για να ενημερωθώ ως προς το πως είναι δυνατόν να επιλέχθηκε ανάδοχος οποίος για να ανοίξει π.χ. τις υπηρεσίες Skype/VOIP απαιτεί συμβόλαιο των 40Ε τον μήνα (και αυτό μου το είπανε) και φυσικά να δούμε και τους όρους με τους οποίους έγινε ο διαγωνισμός.
Προφανώς και το συγκεκριμένο πακέτο θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα και εργαλείο στα χέρια των φοιτητών των Ελληνικών Πανεπιστημίων όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα είναι πάντοτε υπέρ της ανοικτής πρόσβασης και κάθε εταιρία είτε λέγεται Vodafone, Cosmote ή Wind θα πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτές τις πρακτικές και όχι να αναγκαζόμαστε να περιορίζουμε τις απαιτήσεις (και πιθανόν και την έρευνα) με βάση τα θέλω της κάθε εταιρίας ή επειδή θεωρούν ότι δεν πληρώνουμε αρκετά το μήνα για να δικαιούμαστε open access.
- - - Updated - - -
Εστάλη και ερώτημα προς την ΕΔΕΤ. Θα ενημερώσω για την όποια απάντηση.....αν υπαρξει.
Σημαντικό θέμα! Περιμένουμε τυχόν απαντήσεις! :)
Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσω πως η απάντηση που έλαβα από την ΕΔΕΤ είναι η εξής:
"Αγαπητέ κ. **,
το VoIP θα ανοίξει άμεσα.
Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.grnet.gr/default.asp?pid=239&la=1
Ευχαριστώ πολύ."
dimitrisc5
31-10-12, 03:31
ωραίος φίλε μου, μπράβο... και εγώ το ίδιο πακέτο έχω από χτες και θα ήθελα λίγο skype ;)
Πάντως εγώ το βλέπω ακόμα κλειδωμένο και ανησυχώ....
dimitrisc5
05-11-12, 21:35
εμένα σήμερα μου ήρθε mail με τον λογαριασμό, 5.22 € . μου χρέωσαν και 3 μέρες από τον προηγούμενο μήνα
111601
aggeliki.k
10-11-12, 14:48
φαινεται σαν να ειναι ο πρωτος λογαριασμος.σα να εχει προπληρωμη παγιου οχι χρεωση επιπλεον χρησης.ποτε συνδεθηκες???στις 29/10???για δες το καλυτερα!
dimitrisc5
10-11-12, 22:22
ναι 29/10 !
πληρώνω τον Νοέμβρη με τα 4.73 ( στον λογαριασμό λέει 3.85 χωρίς το φπα) και μου βάζουν και άλλα 0.39 ευρώ (χωρίς φπα) για τις 3 μέρες του Οκτώβρη.
aggeliki.k
11-11-12, 15:10
Ετσι βγαινει ο πρωτος λογαριασμος παντα.εμενα με ειχαν προετοιμασει!!!
Υπάρχει μήπως κάποιο νεότερο για το θέμα αυτό;
Απευθυνόμενος σήμερα σε κατάστημα της vodafone υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν έχει ανοίξει, και υποθέτω ότι αυτό ισχύει και στην πράξη; (δε γνωρίζω γιατί δεν έχω κάνει ακόμη συμβόλαιο). Κάποιος κάτοχος αν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ισχύει.
Το κλείδωμα υπάρχει ακόμα....Έχω στείλει ερώτημα και στη Vodafone και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα μου απάντησαν ότι θα λάβω απάντηση στα ερωτήματά μου πολύ σύντομα (πιθανόν μέσα στην εβδομάδα)....Ελπίζω να είναι θετικά.
Ρε παιδια εμένα γιατί μου δουλεύει το Skype? Από την πρώτη στιγμή που το έβαλα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αλλά είμαι σε mac. Και τώρα μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά.
Ρε παιδια εμένα γιατί μου δουλεύει το Skype? Από την πρώτη στιγμή που το έβαλα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αλλά είμαι σε mac. Και τώρα μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά.
Δοκίμασες να κάνεις κλήση και παίζει κανονικά;
- - - Updated - - -
Λογικά δε πρέπει να παίζει ρόλο ότι είσαι σε mac μιας και νομίζω ότι θα κόβουν τα αντίστοιχα πρωτόκολλα ή πόρτες.
Ναι το πρωί μίλαγα κανονικά με βίντεο και ήχο.
Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσω πως το κλείδωμα (τουλάχιστον στην δική μου γραμμή) δεν υπάρχει. Το Skype αλλά και VOIP/SIP λειτουργεί κανονικά. Tor επίσης. Πολύ ευχάριστα νέα...και χαίρομαι για την ευαισθησία που δείξανε στο θέμα το ΕΔΕΤ και η Vodafone.
ΥΓ.Σήμερα, όταν δοκίμασα να συνδεθώ δεν συνδεότανε. Με ένα τηλέφωνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ένα reset στην γραμμή όλα δουλέουν καλά. Δεν ξέρω αν το reset ήταν απαραίτητο για την αλλαγή προφίλ/ξεκλείδωμα ή όχι. Παρακαλώ και την ενημέρωση του τίτλου από κάποιον αδμιν και το μαρκάρισμα του ως επιλυμένο.
Άρα μάλλον ο περιορισμός έχει αρθεί; @Ionlab είχες καμία επίσημη ενημέρωση από ΕΔΕΤ/Vodafone;
Είχα τηλεφωνική επικοινωνία αλλά πριν επιλυθεί το πρόβλημα. Από ΕΔΕΤ μου είχαν πει ότι θα επιλυθεί, από την Vodafone όμως δεν είχα ποτέ ρητή διαβεβαίωση καθώς πάντα "το κοιτάζει το αρμόδιο τμήμα".
Πάντως απάντηση γραπτή από την Vodafone στο email που τους είχα στείλει δεν έχω λάβει ακόμα, καθώς ζητούσα ενημέρωση και για την αυθαίρετη παράλειψη των φοιτητών του ΕΑΠ από τα φοιτητικά πακέτα του CU (κάτι το οποίο το παρακολουθώ ιδιαιτέρως στενά).
Απλώς όσον αφορά το τελευταίο, αποφάσισα να μην κλιμακώσω τις ενέργειές μου, καθώς το σφάλμα για την παράλειψη αυτή δεν τους βαρύνει αποκλειστικά, καθότι οι φοιτητικές ταυτότητες του ΕΑΠ είναι διαφορετικές, και επιπλεόν θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουν την απαιτούμενη εταιρική υπευθυνότητα και θα το επιλύσουν από μόνοι τους.
Σε κάθε περίπτωση ακόμα και με το κλείδωμα (το οποίο παρακάμπτεται πολύ εύκολα) το συγκεκριμένο πακέτο ήταν ΠΟΛΥ χρήσιμο και αξίζουν συγχαρητήρια στο ΕΔΕΤ για την προσπάθεια, αλλά και την ευαισθησία που επέδειξε στο θέμα.
Παραθέτω και την απάντηση της Vodafone...
"Αγαπητέ κύριε....
Σχετικά με το email που μας αποστείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το VOiP είναι ανοιχτό στη σύνδεσή σας. Επίσης, επιβεβαιώνουμε πως το πρόγραμμα λειτουργεί με sim data only.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας."
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσον αφορά το ερώτημα για την SIM να σημειωθεί πως στους όρους του διαγωνισμού έλεγε ότι ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει αν θέλει την ενεργοποίηση με υπηρεσίες φωνής ή όχι κατ' επιλογήν του (αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από μια πρόχειρη ανάγνωση). Φυσικά κάτι τέτοιο ΔΕΝ συμβαίνει όπως βλέπετε και από την επίσημη απάντηση της Vodafone. Όμως με το άνοιγμα των υπηρεσιών VOIP αυτό δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία (ο νοών νοείτω).
Πάντως διαβάζοντας την ανωτέρω απάντηση της vodafone καταλαβαίνω ότι ξεκλείδωσαν το voip για "ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΝΟ", όχι για όλους!
Λέει το εξής:
Σχετικά με το email που μας αποστείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το VOiP είναι ανοιχτό στη σύνδεσή σας. Επίσης, επιβεβαιώνουμε πως το πρόγραμμα λειτουργεί με sim data only.
Σαν Adslgr έχουμε στείλει σχετική ερώτηση για το θέμα κλειδώματος Voip υπηρεσιών και στους 3 πάροχους, αναμένουμε απαντήσεις.
Αναμένουμε εναγωνίως την απάντηση!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ...
Η απάντηση απευθυνόταν σε εμένα αλλά από την αναφορά του tsomby αλλά και οι ενέργειες από το ΕΔΕΤ αφορούν όλους τους χρήστες.
@nnn Ελπίζω να ρωτήσατε και για μια απάντηση για τους λόγους που εξαιρούνται οι φοιτητές του ΕΑΠ από τα φοιτητικά προγράμματα CU της Vodafone, αλλά και για την πρακτική ενεργοποίησης σε Data Only SIM του University Mobile Internet σε αντίθεση με τους όρους του διαγωνισμού. Για το πρώτο θέμα θα ξεκινήσω petition πολύ σύντομα, το αλλό δεν με πολυαπασχολεί δεν πάει όμως να αποτελεί παρέκκλιση από τις προδιαγραφές του διαγωνισμού.
Μάλιστα επειδή πιθανόν μερικοί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ανεύρεση του τεύχους από την ιστοσελίδα του ΕΔΕΤ καθότι το link ΔΕΝ λειτουργεί το ανεβάζω αυτούσιο εδώ. Αναφέρομαι στο κείμενο στην σελίδα 13 πριν την τελευταία παράγραφο.
Επίσης σαν πρώτη μορφή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό των φοιτητών του ΕΑΠ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ από φοιτητικό CU παρόλο που υπάρχουν τα δικαιολογητικά που ζητάνε (φοιτητική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) οδηγός DEBRANDING του Vodafone K3770 3G USB Modem για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ SIM.
http://www.adslgr.com/forum/threads/679677-Vodafone-K3770-3G-USB-Modem-DEBRANDING
Έκανα κι εγώ αίτηση να μου ξεκλειδώσουν τα voip και περιμένω απάντηση σε 5 εργάσιμες μέρες είπανε. Το καλό που τους θέλω είναι να μείνουν συνεπείς στο net neutrality.
Για την ώρα έχουμε πάρει απάντηση από την Cosmote μόνο, από όσο μπορώ να γνωρίζω.
Νομίζω πως μόνο η Vodafone εφαρμόζει αυτές τις πρακτικές (βλεπε iphone tethering κτλ.)
Ας μην γελιομαστε αν δεν ηταν το ΕΔΕΤ στη μεση τιποτε δεν θα ειχε αλλαξει. Εμενα μου κανει εντυπωση που ο φιλος χρειαστηκε να κανει αιτηση για το ανοιγμα της συνδεσης του. Περιμενα οτι θα γινοταν αυτοματα σε ολους. Θα το επιβεβαιωσω συντομα.
Μου ξεκλείδωσαν το voip. Μου απάντησαν μόλις 2 μέρες μετά την υποβολή του τηλεφωνικού αιτήματός μου.
Λειτουργεί κανονικά το skype πλέον. Θέλω βέβαια να το τεστάρω 1-2 εβδομάδες για να βεβαιωθώ ότι πρόκειται για μόνιμη αλλαγή και όχι για μια "ευκαιριακή" καλή κλήση που μπόρεσε να βγει για τυχαίους λόγους.
Πάντως εγώ που δοκίμασα σε σύνδεση φίλου (που έγινε μετά τις 14/11 και ο οποίος δεν έκανε καμία άλλη ενέργεια) skype αλλά και voip δούλεψε κανονικά. Άρα το ξεκλείδωμα λογικά είναι σε όλους και όχι κατα περίπτωση.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσο ποιοτική VOIP κλήση μέσω 3g. Δεν το περίμενα!
dimitrisc5
17-12-12, 23:18
παιδιά κάτι άσχετο με το voip, τώρα η voda έβγαλε αυτή την προσφορά https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yialh_5lNl0 ισχύει κανονικά κ για το δικό μας internet ?
Να ενημερώσω ότι έχω κάνει ήδη εδώ και 1 μήνα αρκετές voip κλήσεις μέσω vodafone 3g και η ποιότητα των κλήσεων είναι πολύ καλή. Τελικά πράγματι το ξεμπλοκάρανε και λειτουργεί πολύ καλά.
Αναφορικά με το ερώτημα του φίλου πιο πάνω για το δωρεάν ιντερνετ στις γιορτές ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ; Δεν βρήκα στο site της vodafone κάτι (δεν έψαξα και πολύ καλά βέβαια). Γιατί αν είναι έτσι, θα πρέπει να φάμε τα 4gb του προγράμματος ΕΔΕΤ-(4.74ευρώ) μέχρι τις 24/12 ώστε για το υπόλοιπο διάστημα (24/12-1/1) να απολαύσουμε το δωρεάν internet.
dimitrisc5
18-12-12, 16:44
μας πιάνει κανονικά και έχει πολιτική ορθής χρήσης 1.5 GB.
Στο πρόγραμμα mobile internet 4gb/4.74 ευρώ του ΕΔΕΤ, ο υπολογισμός της κατανάλωσης γίνεται από 1 έως 31 του μήνα ή από την ημερομηνία που έκανες το συμβόλαιο μέχρι την αντίστοιχη ημέρα του επόμενου μήνα; Πρέπει να φας δηλαδή τα 4gb από 1 του μηνός έως 31 του μηνός ή από π.χ. 12 του μηνός (που έκανα το συμβόλαιο) μέχρι 12 του μηνός του επομένου μήνα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dimitrisc5
18-12-12, 21:48
σε εμένα κάθε πρώτη τ μήνα μπαίνουν πάλι τα GB αν αυτό ρωτάς... και την σύνδεση την έκανα 28 τ μήνα...
σε εμένα κάθε πρώτη τ μήνα μπαίνουν πάλι τα GB αν αυτό ρωτάς... και την σύνδεση την έκανα 28 τ μήνα...
Νομίζω ότι η κατανάλωση γίνεται με βάση την ημερομηνία του συμβολαίου, όχι με βάση τον ημερολογιακό μήνα. Οπότε προσοχή!
Σε ipad 3ης γενιάς είναι κλειδωμένο το Wifi Hotspot!!! H τεχνική υποστήριξη της Vodafone σηκώνει τα χέρια ψηλα. Λέει ότι αυτό συμβαίνει σε ΟΛΑ τα συμβόλαια δεδομένων τους (δεν έχω microSIM άλλου δικτύου ή άλλου προγράμματος για να το δοκιμάσω) και προτείνουν την χρήση 3rd party tethering προγράμματος. Το PDAnet που εγκατέστησα είναι δωρεάν και λειτουργεί (1-2 λεπτά που το δοκίμασα). Για όποιον θέλει να το κυνηγήσει η λύση είναι η ενεργοποίηση και φωνής στη SIM
Σε ipad 3ης γενιάς είναι κλειδωμένο το Wifi Hotspot!!! H τεχνική υποστήριξη της Vodafone σηκώνει τα χέρια ψηλα. Λέει ότι αυτό συμβαίνει σε ΟΛΑ τα συμβόλαια δεδομένων τους (δεν έχω microSIM άλλου δικτύου ή άλλου προγράμματος για να το δοκιμάσω) και προτείνουν την χρήση 3rd party tethering προγράμματος. Το PDAnet που εγκατέστησα είναι δωρεάν και λειτουργεί (1-2 λεπτά που το δοκίμασα). Για όποιον θέλει να το κυνηγήσει η λύση είναι η ενεργοποίηση και φωνής στη SIM
Η sim που δίνει η vodafone για το mobile internet των 4.74 ευρώ / 4 GB είναι data-only απ' ότι ξέρω. Έχεις βρει τρόπο να ενεργοποιήσεις ΦΩΝΗ πάνω σε αυτή τη sim. Αν θες πες μας λίγο πιο κατανοητά τι εννοείς φίλε. Ευχαριστώ.
Νομίζω έχει να κάνει με την carrier version που έχεις στο iphone. Παλιά πράγματι ήταν κλειδωμένο, στην 12 που έχω εγω είναι ξεκλείδωτο. Πάνε στο settings general about μήπως σου βγάλει για update και δες τι carrier version έχεις.
Η apple έχει database με όλες τις ρυθμίσεις των παρόχων και καλά για έλεγχο της εμπειρίας χρήσης και για να μην χρειαστεί εσύ να κάνεις κάτι, και στις περνάει στο τηλέφωνο. Κάποιες εταιρίες έχουν απενεργοποιημένα κάποια features όπως πχ το hotspot.
Η sim που δίνει η vodafone για το mobile internet των 4.74 ευρώ / 4 GB είναι data-only απ' ότι ξέρω. Έχεις βρει τρόπο να ενεργοποιήσεις ΦΩΝΗ πάνω σε αυτή τη sim. Αν θες πες μας λίγο πιο κατανοητά τι εννοείς φίλε. Ευχαριστώ.
Φυσικά και όχι, αλλά σύμφωνα με τον διαγωνισμό του ΕΔΕΤ η Vodafone είναι υποχρεωμένη ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ να ενεργοποιεί το πακέτο σέ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ σύνδεση φωνής. Μάλιστα επι ποινής αποκλεισμού. Εγώ ήδη ενημέρωσα το ΕΔΕΤ για την παρέκκλιση από τους όρους του διαγωνισμού και αυτό που έγινε ήταν να εξαφανιστεί το pdf με το τεύχος του διαγωνισμού από το site τους. Αλλά επειδή είχα ήδη κρατήσει αντίγραφο το έχω ανεβάσει εδώ http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=112249&d=1353497902 για όποιον το θέλει. Επειδή έχω κουραστεί να κυνηγάω τις εταιρίες για τις παρατυπίες τους ανέφερα ότι όποιος θέλει μπορεί να στραφεί εναντίον τους και να διεκδικήσει ΚΑΙ φωνή στην ίδια SIM (κάτι που θα έλυνε και τα προβλήματα του ipad tethering). Και για του λόγου το αληθές δείτε στην παράγραφό Α.3.1.3 όπου αναφέρεται αυτολεξεί
"Η προσφορά θα
μπορεί να διατίθεται είτε σε αυτοτελή σύνδεση (data-only subscription) ή θα μπορεί
να εντάσσεται σε άλλη συνδρομή, που περιλαμβάνει και φωνή. Η επιλογή θα
γίνεται από τον δικαιούχο φοιτητή."
Επι του θέματος μέχρι και η Vodafone μου είχε απαντήσει ότι "Επίσης, επιβεβαιώνουμε πως το πρόγραμμα λειτουργεί με sim data only". Το ΕΔΕΤ δεν έχει κάνει τίποτε για να τους συμμορφώσει καθώς ως συνήθως οι όροι υπάρχουν για να κάνουμε τελικά του κεφαλιού μας χωρίς κανένα φόβο.
Αν θες όμως και φωνή ενεργοποιείς ένα νουμεράκι στη Viva και με 1Ε το μήνα έχεις ΚΑΙ "φωνή" (και μάλιστα "σταθερό").
InTranceWeTrust
26-01-13, 05:50
Φυσικά και όχι, αλλά σύμφωνα με τον διαγωνισμό του ΕΔΕΤ η Vodafone είναι υποχρεωμένη ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ να ενεργοποιεί το πακέτο σέ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ σύνδεση φωνής. Μάλιστα επι ποινής αποκλεισμού. Εγώ ήδη ενημέρωσα το ΕΔΕΤ για την παρέκκλιση από τους όρους του διαγωνισμού και αυτό που έγινε ήταν να εξαφανιστεί το pdf με το τεύχος του διαγωνισμού από το site τους. Αλλά επειδή είχα ήδη κρατήσει αντίγραφο το έχω ανεβάσει εδώ http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=112249&d=1353497902 για όποιον το θέλει. Επειδή έχω κουραστεί να κυνηγάω τις εταιρίες για τις παρατυπίες τους ανέφερα ότι όποιος θέλει μπορεί να στραφεί εναντίον τους και να διεκδικήσει ΚΑΙ φωνή στην ίδια SIM (κάτι που θα έλυνε και τα προβλήματα του ipad tethering). Και για του λόγου το αληθές δείτε στην παράγραφό Α.3.1.3 όπου αναφέρεται αυτολεξεί
"Η προσφορά θα
μπορεί να διατίθεται είτε σε αυτοτελή σύνδεση (data-only subscription) ή θα μπορεί
Επι του θέματος μέχρι και η Vodafone μου είχε απαντήσει ότι "Επίσης, επιβεβαιώνουμε πως το πρόγραμμα λειτουργεί με sim data only". Το ΕΔΕΤ δεν έχει κάνει τίποτε για να τους συμμορφώσει καθώς ως συνήθως οι όροι υπάρχουν για να κάνουμε τελικά του κεφαλιού μας χωρίς κανένα φόβο.
Αν θες όμως και φωνή ενεργοποιείς ένα νουμεράκι στη Viva και με 1Ε το μήνα έχεις ΚΑΙ "φωνή" (και μάλιστα "σταθερό").
Ναι αλλά τότε θα κοστίζει η προσφορά 5,74
Ναι αλλά τότε θα κοστίζει η προσφορά 5,74
Αν δεν θες να κοστίζει παραπάνω τότε στείλε εμαιλ παραπόνων στο ΕΔΕΤ και την Vodafone και ποσταρε εδώ την απάντηση τους.
InTranceWeTrust
28-01-13, 02:01
Αν δεν θες να κοστίζει παραπάνω τότε στείλε εμαιλ παραπόνων στο ΕΔΕΤ και την Vodafone και ποσταρε εδώ την απάντηση τους.
Εσύ δηλαδή θέλεις να κοστίζει παραπάνω ?
Πάντως θέλω να σε συγχαρώ φίλε που αποκαλύπτεις τη λαμογιά της vodafone. Μου αρέσουν πολύ οι σκεπτόμενοι καταναλωτές που διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Πού πρέπει να απευθυνθούμε για να βρούμε το δίκιο μας πιστεύεις; Στη vogafone ή στην ΕΕΤΤ;;
Εσύ δηλαδή θέλεις να κοστίζει παραπάνω ?
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα. Προτείνω να ξαναδιαβάσεις τα παραπάνω και να προσπαθήσεις να τα καταλάβεις.
@almounia
Για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να απευθυνθείς κατ' αρχάς στην Vodafone. Ανάλογα με την απάντηση καθορίζεις και την πορεία σου. Απλώς αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια από το ΕΔΕΤ και πολύ χρήσιμη. Από την στιγμή που μπορεί να δουλέψει VOIP (οπότε η μη ύπαρξη καναλιού φωνής αντιμετωπίζεται με πλάγιο τρόπο), αν η ποινή για τη μη συμμόρφωση είναι ο αποκλεισμός και δεν υπάρξει άλλη εταιρία να πάρει την θέση της Vodafone τότε για minor παρατυπία, δημιουργείται major πρόβλημα. Απλώς επισημαίνω τις παρατυπίες για να μην νομίζουν ότι δεν τις πέρνουμε χαμπάρι.
InTranceWeTrust
29-01-13, 14:00
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα. Προτείνω να ξαναδιαβάσεις τα παραπάνω και να προσπαθήσεις να τα καταλάβεις.
@almounia
Για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να απευθυνθείς κατ' αρχάς στην Vodafone. Ανάλογα με την απάντηση καθορίζεις και την πορεία σου. Απλώς αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια από το ΕΔΕΤ και πολύ χρήσιμη. Από την στιγμή που μπορεί να δουλέψει VOIP (οπότε η μη ύπαρξη καναλιού φωνής αντιμετωπίζεται με πλάγιο τρόπο), αν η ποινή για τη μη συμμόρφωση είναι ο αποκλεισμός και δεν υπάρξει άλλη εταιρία να πάρει την θέση της Vodafone τότε για minor παρατυπία, δημιουργείται major πρόβλημα. Απλώς επισημαίνω τις παρατυπίες για να μην νομίζουν ότι δεν τις πέρνουμε χαμπάρι.
έχω καταλάβει πολύ καλά τι έγραψες. Η λύση που πρότεινες σου απάντησα ξεκάθαρα ότι κοστίζει +1Ε. Το αν θα στείλω email ή όχι και που είναι άλλη υπόθεση...
Δεν είναι για το 1 ευρώ παίδες. Είναι για το ότι ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (τους όρους του διαγωνισμού εν πορκειμένω) η vodafone. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μια ιδιωτική εταιρία αυθαιρετεί γιατί ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ.
InTranceWeTrust
30-01-13, 15:52
Δεν είναι για το 1 ευρώ παίδες. Είναι για το ότι ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (τους όρους του διαγωνισμού εν πορκειμένω) η vodafone. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μια ιδιωτική εταιρία αυθαιρετεί γιατί ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ.
Ακριβώς +1
"Η προσφορά θα
Δηλαδη αν καταλαβα καλα μπορει το φοιτητικο ιντερνετ να προστεθει πανω στο φοιτητικο νουμερακι CU που εχω?
Παιδιά είναι πολύ εκνευριστική η vodafone με αυτό που έκανε.
Απ' ότι βλέπω υπάρχουν έγγραφα που ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ νομικώς την αυθαιρεσία της vodafone. Πρέπει να το κυνηγήσουμε. Όλοι θέλουν να μας τα αρπάξουνε από παντού. Όλοι θέλουν να μας κοροϊδεύουνε σε ένα κράτος που επί της ουσία δεν υπάρχει και κυριαρχεί η ατιμωρησία και ο νόμος της ζούγκλας.
Εάν εγώ γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όρο του συμβολαίου που κάνω με τη vodafone (όπως έκανε η vodafone με τον εν λόγω όρο που επιτρέπει την προσθήκη του φοιτητικού internet του ΕΔΕΤ σε υπάρχον νούμερο) δεν θα με κυνηγήσουν; Ε λοιπόν γιατί εμείς τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί που αθετούν τον ΓΡΑΠΤΟ όρο που συμφώνησαν όταν αναλάμβαναν το έργο του mobile university internet;
Δεν το καταλαβαίνω γιατί μας έχουν καταντήσει σαν ζόμπι και δεν αντιδρούμε.
Πού πρέπει να απευθυνθεί κάποιος για να κάνει ζημιά στη vodafone; Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ.
Κατ αρχάς πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι όροι της σύμβασης που υπεγράφη είναι αυτοί που περιγράφονται στις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Αν και τότε αποδειχθεί η παρατυπία τότε μπορείς να κάνεις καταγγελία.
Επί τη ευκαιρία Θα ήθελα να σας παρακαλέσω για κάτι που είναι εξίσου σημαντικό. Παρακαλώ να υπογράψετε το petition για την παύση του αποκλεισμού των φοιτητών του ΕΑΠ από τις "φοιτητικές" προσφορές της Vodafone.
http://www.change.org/petitions/vodafone-greece-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B1%CF%80-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82
Θα ήθελα και εγώ πολύ να μάθω αν όντως γίνεται να ενσωματωθεί η προσφορά με υπάρχουσα κάρτα CU!
InTranceWeTrust
04-03-13, 03:41
+1 και εγώ ...
@ ADSLgr.com All rights reserved.