PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με adsl ...



chaos
23-12-06, 23:23
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να συμβαινουν τοσα πολλα loss of signals ? και τοσα error seconds και πως θα μπορουσα να τα διορθωσω?

nnn
23-12-06, 23:30
Με τι εξοπλισμό είσαι ?

chaos
24-12-06, 13:12
Με τι εξοπλισμό είσαι ?

Χρησιμοποιω το speedtouch 585 και ολα τα φιλτρα και τα splitter ειναι της ιδιας μαρκας.
Δικαιολογουνται τετοιες μετρησεις απο τη γραμμη μου με βαση το θορυβο που εχει καθως και την ποιοτητα του σηματος?

RyDeR
24-12-06, 13:47
Βασικά και 'γώ έχω κάτι τέτοια. Δες απο χθές που έκανα reset το modem:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 256 / 1.024
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 549,70 / 6,32
Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 6,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,5 / 10,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 20,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 235 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 4 / 3
HEC Errors (Up/Down): 0 / 2

chaos
25-12-06, 13:58
Ωραια...και απο χθες το βραδυ η γραμμη ειναι αχρηστη..
τωρα ποσταρω με την backup pstn.
Δεν μπορω να κανω browsing σε site ουτε και να κατεβασω .
Οταν δε επιχειρω να κανω Ping σε site μου βγαινει μηνυμα καπως ετσι...
reply from 62.103.129.26 site [το site που επιχειρησα να μπω] destination net is not reachable.
Επισης οταν στη συνδεση κανω check connectivity μου βγαζει το παρακατω μηνυμα .Μηπως καποιος εχει καποια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει?
Δοκιμασα οτι ειναι δυνατο απο τη μερια μου αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται...router reset,pc reset,isolation test ,disable firewall κτλ.

kostas_1966
25-12-06, 18:11
Yπαρχει προβλημα με τον οτε ή οτενετ.Εμενα μου βγαζει error 721 σημερα,ενω χθες σερνοταν και δη στον firefox.Τωρα βρισκομαι εδω με την εφεδρικη isdn της altec.
Και,φυσικα,τα κουφα στην εξυπηρετηση πελατων της οτενετ δεν εχουν τελος("κανε restart","σβηστο και ξαναμπες σε μιση ωρα","αναβουν τα φωτακια του sagem?ε,τοτε κανε επανεκκινηση") και αλλα γκαβα.
Λοιπον,ομοιοπαθεις,μην περιμενετε να φτιαχτει απο μονο του ουτε και να το παλαιψουν τετοιες μερες.Χρονια πολλα.Αληθεια πως διαγραφομαστε απο τον οτε?Στο 134?ή θελει γραπτη αιτηση?

chaos
25-12-06, 22:31
Yπαρχει προβλημα με τον οτε ή οτενετ.Εμενα μου βγαζει error 721 σημερα,ενω χθες σερνοταν και δη στον firefox.Τωρα βρισκομαι εδω με την εφεδρικη isdn της altec.
Και,φυσικα,τα κουφα στην εξυπηρετηση πελατων της οτενετ δεν εχουν τελος("κανε restart","σβηστο και ξαναμπες σε μιση ωρα","αναβουν τα φωτακια του sagem?ε,τοτε κανε επανεκκινηση") και αλλα γκαβα.
Λοιπον,ομοιοπαθεις,μην περιμενετε να φτιαχτει απο μονο του ουτε και να το παλαιψουν τετοιες μερες.Χρονια πολλα.Αληθεια πως διαγραφομαστε απο τον οτε?Στο 134?ή θελει γραπτη αιτηση?

Δυστυχως εχω και χειροτερα...
Τωρα εσβησε εντελως το λαμπακι του ιντερνετ και αναβει μονο αυτο του dsl...
Αυριο θα παρω το 121 .
Παντως στη περιοχη μου ο ΟΤΕ ειναι μονοδρομος....

Υ.Γ
Εγω ποσταρω τωρα με την backup pstn.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.